studenc1k Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ciekawe czy 19 lutego mają być wyemitowane 2 epizody Prison Break, lista na tv.com oraz na wikipedii tak twierdzi ;).To było by zbyt piękne. ;) Wg tej stronki będzie normalnie tylko jeden odc. http://www.prisonbreak-online.com/episodes.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Ja i tak poczekam aż się skończy 2. seria PB i obejrzę całość w jakiś weekend albo niedługo gdzieś do połowy i potem resztę. Tylko oglądająć kilka odc. naraz potrafię załapać odpowiedni klimat. Wczoraj skończyłem 24h s1 i nawet niezły był, lepiej się to oglądało, niż kiedyś na polsacie (obejrzełem wtedy na szczęście tylko kilka pierwszych odcinków). Edytowane 9 Lutego 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja też chce sobie teraz zrobić seans od pierwszego do dziewiątego sezonu 24 :lol2: . Trochę mi to zajmie ale dla tego serialu warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja też chce sobie teraz zrobić seans od pierwszego do dziewiątego sezonu 24?? Ja wiem że 6 jest w trakcie, ale o dziewiątym nic nie wiem :D Aktualnie jestem przy 5x13, i powiem że przesadzają powoli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ile w koncu ma byc odcinkow prisona (drugi sezon), wiadomo juz? cos mi sie o uszy obilo ze 18 czyli jeszcze dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Według strony, którą podał studenc1k to 22 odcinki. Finał sezonu 2 kwietnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ?? Ja wiem że 6 jest w trakcie, ale o dziewiątym nic nie wiem :D Aktualnie jestem przy 5x13, i powiem że przesadzają powoli... Mała "cyfrówka" :D. Ostatnio też naszło mnie na Monka :D. Ostatnie odcinki są nie najgorsze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Mam takie pytanie. Kiedyś leciał w TV taki serial science fiction, w którym obca cywilizacja przybyła na ziemię, ludzie przejęli od nich różne technologie (takie jak teleportacja) i w ogóle chyba sobie wszyscy w zgodzie żyli. Nie pamiętam kto był konkretnie bohaterem filmu, jacyć agenci FBI czy coś w tym stylu. Wiem, że opis może nie wystarczający :wink: ale może ktoś ma jakiś pomysł, o co mi może chodzić. Tak sobie przypomniałem, że dobre kilka lat temu oglądałem ten serial i mi się nawet podobał i jakoś mnie tak naszło, żeby sobie go przypomnieć - ale tytułu za cholerę nie pamiętam. Mam nadzieję, że do tej "charakterystyki" nie będzie pasować tysiące seriali :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 jak FBI i sc-fi to tylko X-Files :lol: :wink: PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nieźle było, ale pomału moja cierpliwość się kończy... HEROES » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ojjj rozkręca się rozkręca, oby tak dalej, nie żałuję, że zacząłem go oglądać LOST » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « może i 3ci sezon, może i było nudno i w ogóle nie jestem el0, że jeszcze to oglądam, ale mi się to cały czas podoba, najważniejsze, że małymi krokami wszystko się wyjaśnia, choć tak naprawdę jeszcze nie wiadomo nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 widze ze heroes dołaczylo do podstawowych seriali PB i LOST ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) QBA moze to http://www.filmweb.pl/Pierwsza+fala+1998+o...,Film,id=149645 chociaz opis raczej nie pasuje do tego co napisales :) Edytowane 9 Lutego 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Mam takie pytanie. Kiedyś leciał w TV taki serial science fiction, w którym obca cywilizacja przybyła na ziemię, ludzie przejęli od nich różne technologie (takie jak teleportacja) i w ogóle chyba sobie wszyscy w zgodzie żyli. Nie pamiętam kto był konkretnie bohaterem filmu, jacyć agenci FBI czy coś w tym stylu. Wiem, że opis może nie wystarczający :wink: ale może ktoś ma jakiś pomysł, o co mi może chodzić. Tak sobie przypomniałem, że dobre kilka lat temu oglądałem ten serial i mi się nawet podobał i jakoś mnie tak naszło, żeby sobie go przypomnieć - ale tytułu za cholerę nie pamiętam. Mam nadzieję, że do tej "charakterystyki" nie będzie pasować tysiące seriali :wink: A przypadkiem to nie 4400 ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Mam takie pytanie. Kiedyś leciał w TV taki serial science fiction, w którym obca cywilizacja przybyła na ziemię, ludzie przejęli od nich różne technologie (takie jak teleportacja) i w ogóle chyba sobie wszyscy w zgodzie żyli. Nie pamiętam kto był konkretnie bohaterem filmu, jacyć agenci FBI czy coś w tym stylu. Wiem, że opis może nie wystarczający :wink: ale może ktoś ma jakiś pomysł, o co mi może chodzić. Tak sobie przypomniałem, że dobre kilka lat temu oglądałem ten serial i mi się nawet podobał i jakoś mnie tak naszło, żeby sobie go przypomnieć - ale tytułu za cholerę nie pamiętam. Mam nadzieję, że do tej "charakterystyki" nie będzie pasować tysiące seriali :wink: Earth: Final Conflict. Edytowane 9 Lutego 2007 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 O Boze... wlasnie obejrzalem 2 odcinki Oficerów. ZAŁOSNE! Kto to w ogole nakrecil. Zwykle dialogi sa podsycane muzyka i roznymi dziwnymi dzwiekami (jakby jakies dzwieki noży, trzaskajacych drzwi itp), kamera prawie caly czas jest ustawiona ukosem i to wszystko wyglada jakby chciano nakrecic jakis horror... cos im nie wyszlo. Czy oni uwazaja, ze chaotycznie latajaca kamera + bezsensowne dzwieki przy prawie kazdym dialogu ktore niby mialy potegowac napiecie to klucz do sukcesu? Do tego ta rola Malaszynskiego... dzisiaj probowal przywalic jakiemus kolesiowi, smiesznie to wygladalo, oczywiscie nie obeszlo sie bez 1231241234 dzwiekow podczas uderzenia z piesci, no i kamera podczas tego ruchu blysnela raz tutaj, raz tam. Do tego ta muzyka... sama w sobie jest dobra, ale nie pasuje do tego co sie dzieje na ekranie telewizora. Caly czas napieprza muza jakby nie wiadomo co sie dzialo np 2 osoby rozmawiaja ze soba i naparza muza jakby zaraz miala wybuchnac jakas mega strzelanina. Dialogi tez sa mistrzowskie :lol: -Zabij mnie! (seria naglych przyblizen kamera + mega tajemniczy dzwiek) -Co? (jakies trzaskanie drzwi teraz, ktore chyba mialo uswiadomic powage sytuacji) -Zabij mnie! Kicz jakich wiele, nie wiem dlaczego ten serial zdobyl taka popularnosc. Widac reklama robi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja właśnie skończyłem oglądać 3x20 SGA. Ostatni odcinek sezony, ale zakozaczył jak nie wiem. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nie ma to jak odlecieć sobie miastem w kosmos :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 @Pioorek Wiem Oficerowie to dno a jak ma być taka sama trzecia seria to ja się zastrzelę. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Tak samo było z Kryminalnymi na początku był to fajny serial a te odcinki co leciały już ostatnio czyli chyba 3 sezon to dno. A najlepszy z tego serialu to był "Tryptyk Śląski". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja chce żeby Pasikowski nakręcił Gline 2 :-P Tak mnie jedynka nakręciła że jeszcze raz obejrzałem wszystkie odcinki. Teraz kończę 1 sezon The Unit i zabieram się za 2 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 malo piszecie o serialu 'dexter' http://www.tvshows.yoyo.pl/dexter.html opis wydaje sie calkiem interesujacy - kumpel tez poleca - 1 sezon - 12 odc. zabieram sie do niego wlasnie na przemian z heroesami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 malo piszemy bo sie skonczyl a drugi sezon w produkcji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja zaczalem ogladac Kompanie Braci (4 odcinki na razie) i serial jest bardzo fajny ! Szkoda ze tak malo odcinkow, ale niektore sa dlugie (ponad godzine). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja zaczalem ogladac Kompanie Braci (4 odcinki na razie) i serial jest bardzo fajny ! Szkoda ze tak malo odcinkow, ale niektore sa dlugie (ponad godzine). No wiesz co, zbierasz się za ofiecerów mając zaległości w Band of Brothers? Wstyd... :razz: Ja też z chęcią to jeszcze raz obejrzę, ale teraz czekam na 720p/1080i/1080p/x264 jednym słowem - HD update: no i się doczekałem, 10 odcinków w 1080i + AC3 = 60GB, ale co tam, warto B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Czy ktoś wie co się dzieje z BSG ? :o już drugi tydzień nie ma odcinka :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Dzisiaj ma byc nowy odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Earth: Final Conflict.Tak, o to mi chodziło! Jesteś genialny :D A już się właśnie zastanawiałem, czy to nie faktycznie o Pierwszą Falę chodzi jak to CarsonPoland napisał :) Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) BSG rozkład jazdy: Battlestar Galactica - S03E14 - The Woman King - 11-Feb-2007 Battlestar Galactica - S03E15 - A Day In The Life - 18-Feb-2007 Battlestar Galactica - S03E16 - Dirty Hands (Our Enemies, Ourselves)- 25-Feb-2007 Battlestar Galactica - S03E17 - Maelstrom - 04-Mar-2007 Battlestar Galactica - S03E18 - The Son Also Rises - 11-Mar-2007 Battlestar Galactica - S03E19 - Crossroads - 18-Mar-2007 Battlestar Galactica - S03E20 - Crossroads (Part 2) - 25-Mar-2007 Mozliwe ze bedzie zmiana pod koniec lutego z powodu gali oscarowej. Edytowane 11 Lutego 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 malo piszecie o serialu 'dexter' http://www.tvshows.yoyo.pl/dexter.html opis wydaje sie calkiem interesujacy - kumpel tez poleca - 1 sezon - 12 odc. zabieram sie do niego wlasnie na przemian z heroesami ;] Ten serial ogolnie jest bardzo dobry imo , tylko ze ma klimat ktory nie kazdemu moze podejsc , swietna jest ta narracja ;) i koniec pierwszego sezonu nawet ciekawy choc moze troche przwidywalny dla bystrych ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Ja właśnie jestem po nocnym maratonie z Dexterem. Serial rewelacyjny , nieziemsko wciąga. Jestem po 4 odcinkach i jak na razie jest rewelka Edytowane 12 Lutego 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 a ja po 4 odc. heroesow zastanawiam sie czy wlaczyc 5... :/ pb czy lost wciagnal juz po 2 a tu dalem szanse 4-rem i nie ma zajawki... jakis takis dziwny - dzis odpale kilka dexterow... btw dzis/jutro nie ma pb (tvrage.com) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Fak mać nie ma Pb dzisiaj :angry: , załamie się , cały tydzień czekałem , czy to oznacza , że za tydzień są dwa? Co do heroesów obejrzyj jeśzcze z 2 -3 odcinki mi się po pierwszych 3-4 ledwo co się to podobało a pozniej jest super. Edytowane 12 Lutego 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...