Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Co ten FOX znowu wyprawia :| Czekam sobie spokojnie na PB ,aż pojawi się na necie jak to zwykle przed wyjściem do pracy we wtorek a tu nie ma ,bo puścili jakieś 2 odcinki 24.

Co do ostatniego 2x16

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Troszkę mi szkoda Haywire'a ,ale z drugiej strony i tak to nie była za ciekawa postać i wątek z nim przez tyle odcinków IMO był zbędny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisy do hereosow juz sa bylem 535 pobierajacym zaraz sobie obejrze napisy oczywiscie na hataku :)

A teraz od rana ogladam sobie Dextera super serial polecam goraco chyba mi sie limit w tym miesiacu szybciej skonczy kiedy toya tez zmadrzeje i wytnie limity :(

Edytowane przez bryken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes 1x15

Średnio mi ten odcinek podszedł, zapewne dla tego, że jakoś nie lubię wątku Niki/Jessiki...Ogólnie tempo spadło, mam nadzieję, że gdy pojawi się Peter akcja przyśpieszy...

Ciekawe co zrobi Sylar...

Dexter - wczoraj zacząłem oglądać...sympatyczny...do czwartku pewnie skończę...i zabieram się za Supernatural bo już czeka na mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes 1x15

Cały odcinek odszedł ogólnie od głównego wątku, ale z Sylarem bardzo ciekawie się to rozwinęło. No i wątek Clair i ta końcówka następny na pewno będzie ciekawy. Szkoda tylko, że nic odnośnie Petera nie było bo jestem ciekaw co tam poraba z niewidzialnym gościem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes

No no no to chyba tatus stracił córeczkę po tym co zrobił mamusi :) Ciekawe co będzie z Hiro i Ando. Bardzo fajny odcinek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BSG

Ktoś mi powie co się dzieje? po co w ogole był ten odcinek??

Zapchaj dziurę. Masakra jak z taniej telenoweli pojechali takim wątkiem z nienacka :| Co gorsza 2 tygodnie na niego czekaliśmy....

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BSG

Prawdopodobnie juz wiadomo, ze 4 sezon ma zielone światło. Emisja miałaby sie zacząc jakos na początku 2008r. W przerwie dostaniemy jeszcze film pełnometrazowy we wrzesniu.

ojejku dwuznacznie zrozumialem twoja wypowiedź :? Juz rozumie co tworcy mieli na myśli mówiac ze... "Trzeci sezon bedzie bardziej mroczny" :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes

Odcinek nie najgorszy, szkoda że nie było Petera :-P . Jak myślicie, co zrobi Parkman z tymi klejnotami ? [;
Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes

Odcinek nie najgorszy, szkoda że nie było Petera icon_razz2.gif . Jak myślicie, co zrobi Parkman z tymi klejnotami ? [;
Kupi sobie coś to IMO pewne wszyscy naokoło niego uważają go za frajera więc musi się jakoś dowartościować :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Six Feet Under - swietny serial o losach rodziny prowadzacej dom pogrzebowy. Kazdy w tej rodzince jest mocno kopniety, do tego zdarzaja sie ciekawe historie zgonow i wszechobecny humor, polecam!

hmm miło:D:D btw. z twego opisu pachnie mi czyms ala rodzina adamsów:D Edytowane przez sawyer188

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi raz wszedlem w ten watek i normalnie placze ze smiechu.

Raz cos tam kiedys ogladalem "Gotowe na wszystko" ale Wy tutaj lecicie po kolei co leci w TV !!!

Oficerow widzialem jeden odcinek - dno.

BSG pol odcinka bo - dno

X-files - teraz dno

Kryminalni - dno

W11 - gorzej niz dno

Lost - umierałem ze smiechu ale to akurat wszedlem w jakis odcinek z kolei i czarna chmura gonila ludzi :D :D :D

M jak Miłość - jest ktos komu to sie podoba ?

Magda M. - moja kobietka zagladala wiec i ja musialem bo to pozno szlo i w lozku juz lezalem. Jak tak zejrzalem z 2 odcinki z serii + opowiesci o reszcie odcinkow to wszystko wiedzialem. Szkoda, ze laseczka tak zgrubla od czasow...

Kasia i Tomek - to byl jedyny genialny polski serial, ktory nawet nagralem i mam tego kilkanascie odcinkow.

Nie macie co z czasem robic ?

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi raz wszedlem w ten watek i normalnie placze ze smiechu.

Raz cos tam kiedys ogladalem "Gotowe na wszystko" ale Wy tutaj lecicie po kolei co leci w TV !!!

Oficerow widzialem jeden odcinek - dno.

BSG pol odcinka bo - dno

X-files - teraz dno

Kryminalni - dno

W11 - gorzej niz dno

Lost - umierałem ze smiechu ale to akurat wszedlem w jakis odcinek z kolei i czarna chmura gonila ludzi :D :D :D

M jak Miłość - jest ktos komu to sie podoba ?

Magda M. - moja kobietka zagladala wiec i ja musialem bo to pozno szlo i w lozku juz lezalem. Jak tak zejrzalem z 2 odcinki z serii + opowiesci o reszcie odcinkow to wszystko wiedzialem. Szkoda, ze laseczka tak zgrubla od czasow...

Kasia i Tomek - to byl jedyny genialny polski serial, ktory nawet nagralem i mam tego kilkanascie odcinkow.

Nie macie co z czasem robic ?

Dla mnie Kasia i Tomek był tak genialny jak dla Ciebie W11. Słaby masz repertuar, pewnie PB nie wymieniłes bo to juz jest ponizej dna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres - nie no co za przeblysk, z czasem to chyba ty nie masz co robic skoro udzielasz sie w temacie ktory calkowicie ci nie lezy, gratuluje repertuaru, jak zobaczyles goniaca chmure w Lost to teraz jestes naprawde el0 ziomek, jak zobaczyles kosmitow w xfiles to tez lales ze smiechu pod siebie?

zrozum, ze jedni czesc swojego wolnego czasu poswiecaja na ogladanie seriali, a inni tacy jak ty wola ten czas

poswiecic na wypisywanie bredni na forum

ogolnie fajnie ze nam to wszystko napisales, szkoda, ze ten caly twoj post to jakis jeden wielki belkot

PB e17

no wlasnie, gdzie jest PB?

HEROES e15

niezle, jessica ma fajny cel, ciekawe jak to sie skonczy, a sylar nie zabije doktorka wedlug mnie tylko go bedzie chcial wykorzystac do odnalezienia innych...

LOST e08

lezy na dysku i czeka na mnie na wieczor
Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha... Kaeres... aleś dowalił :lol: :lol: :lol:

Ja właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon Prison Break - końcówka mocna :) Narazie chyba nie zaczynam drugiego, poczekam aż wszystkie odcinki wyjdą bo nie lubię czekać jak mnie maksymalnie wciągnie dany wątek.

Ktoś wspomniał Kompanię Braci, jak dla mnie serial #1, a i książka warta przeczytania. Uwielbiam takie klimaty... Pamiętam jak pare lat temu kumpel nagrywał mi z HBO, bo sam nie miałem dostępu do tej stacji. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kucyk, do wejscia tutaj skusily mnie reklamy "Skazany na śmierć" w Polsacie.

Pomyslalem, ze pewnie bedzie o nim mowa. Nawet nie wiedzialem, ze to Prison Break o ktorym kazdy z moich znajomych nawija jak zahipnotyzowany.

I chcialem sie dowiedziec czy warto sie za to brac bo z Lost, tez sie ocknalem dopiero w 2 sezonie jak wlasnie widzialem akcje z czarna chmura i postanowilem tego nie ogladac.

Belkot to jest cos czego sie nie da zrozumiec. Mnie sie wydaje, z dosc jasno napisalem. Nawerowo klepac w klawisze nie musisz.

Moze i obadam jakis serial ale mi by lezal taki max 6-8 odcinkowy - kiedys Ekstradycja mi siadla bo akcja toczyla sie wartko i nie bylo jakies wydumanej fabuly tworzonej na kolanie wraz z reakcja widzow.

A smiac mi sie chce z tego powodu, ze te seriale sa robione dla nudzacego sie motlochu.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi