wamak Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Fak mać nie ma Pb dzisiaj :angry: , załamie się , cały tydzień czekałem , czy to oznacza , że za tydzień są dwa?Jeśli prawdą jest, że ostatni odcinek będzie w kwietniu, to nie zapowiada się na 2 odc. naraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 a ja po 4 odc. heroesow zastanawiam sie czy wlaczyc 5... :/ bluznisz czlowieku bluznisz no a tak na powaznie strasznie powolna akcja w heroesach ale jest super u mnie 15odcinek czeka na dysku ale kurna nie ma napisow a ze sluchu kapa troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Co ten FOX znowu wyprawia :| Czekam sobie spokojnie na PB ,aż pojawi się na necie jak to zwykle przed wyjściem do pracy we wtorek a tu nie ma ,bo puścili jakieś 2 odcinki 24. Co do ostatniego 2x16 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Troszkę mi szkoda Haywire'a ,ale z drugiej strony i tak to nie była za ciekawa postać i wątek z nim przez tyle odcinków IMO był zbędny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) napisy do hereosow juz sa bylem 535 pobierajacym zaraz sobie obejrze napisy oczywiscie na hataku :) A teraz od rana ogladam sobie Dextera super serial polecam goraco chyba mi sie limit w tym miesiacu szybciej skonczy kiedy toya tez zmadrzeje i wytnie limity :( Edytowane 13 Lutego 2007 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Agrhhhh zapomniałem, że dzisiaj Heroes :oops: Już się ściąga :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Agrhhhh zapomniałem, że dzisiaj Heroes :oops: Już się ściąga :-P o tyle dobrego pnowie warto sciagac 24 godziny 6 sezon bo jestem narazie po 4 odcinki i :-| :kijem: nie wiem czy warto sie w to angazować B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Heroes 1x15 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Średnio mi ten odcinek podszedł, zapewne dla tego, że jakoś nie lubię wątku Niki/Jessiki...Ogólnie tempo spadło, mam nadzieję, że gdy pojawi się Peter akcja przyśpieszy... Ciekawe co zrobi Sylar... Dexter - wczoraj zacząłem oglądać...sympatyczny...do czwartku pewnie skończę...i zabieram się za Supernatural bo już czeka na mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Heroes 1x15 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cały odcinek odszedł ogólnie od głównego wątku, ale z Sylarem bardzo ciekawie się to rozwinęło. No i wątek Clair i ta końcówka następny na pewno będzie ciekawy. Szkoda tylko, że nic odnośnie Petera nie było bo jestem ciekaw co tam poraba z niewidzialnym gościem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No no no to chyba tatus stracił córeczkę po tym co zrobił mamusi :) Ciekawe co będzie z Hiro i Ando. Bardzo fajny odcinek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 heroes coraz mniej mi sie podobaja taka wolna akcja poprosstu nuda sto razy lepszy Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ktoś mi powie co się dzieje? po co w ogole był ten odcinek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ktoś mi powie co się dzieje? po co w ogole był ten odcinek?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zapchaj dziurę. Masakra jak z taniej telenoweli pojechali takim wątkiem z nienacka :| Co gorsza 2 tygodnie na niego czekaliśmy.... Edytowane 14 Lutego 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 BSG Prawdopodobnie juz wiadomo, ze 4 sezon ma zielone światło. Emisja miałaby sie zacząc jakos na początku 2008r. W przerwie dostaniemy jeszcze film pełnometrazowy we wrzesniu. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ojejku dwuznacznie zrozumialem twoja wypowiedź :? Juz rozumie co tworcy mieli na myśli mówiac ze... "Trzeci sezon bedzie bardziej mroczny" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookashek Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja oglądam: NA WSPÓLNEJ, FALA ZBRODNI - MOIM ZDANIEM JEDEN Z NAJLEPSZYCH POLSKICH SERIALI, KRYMINALNI, MAGDA M., DETEKTYW MONK :D, W11(dosyć rzadko) BOSTON PUBLIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Nie no kolego z serialami to wyjechałeś ostro a Caps Lock ci się zaciął :-| Skończyłem 1 sezon The Unit i już jestem na równi z 2 sezonem serial mnie powala. Warto obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Nawet jak na odcinek o niczym nowe bsg mi sie podobalo. Nie byl genialny jak zwykle, ale przelknac sie go dalo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odcinek nie najgorszy, szkoda że nie było Petera :-P . Jak myślicie, co zrobi Parkman z tymi klejnotami ? [; Edytowane 14 Lutego 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Six Feet Under - swietny serial o losach rodziny prowadzacej dom pogrzebowy. Kazdy w tej rodzince jest mocno kopniety, do tego zdarzaja sie ciekawe historie zgonow i wszechobecny humor, polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odcinek nie najgorszy, szkoda że nie było Petera icon_razz2.gif . Jak myślicie, co zrobi Parkman z tymi klejnotami ? [; » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kupi sobie coś to IMO pewne wszyscy naokoło niego uważają go za frajera więc musi się jakoś dowartościować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Heroes 1x16 "Unexpected" previews: http://www.youtube.com/watch?v=qnuyyluomu8 http://www.youtube.com/watch?v=KknMOHZ4-OE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Six Feet Under - swietny serial o losach rodziny prowadzacej dom pogrzebowy. Kazdy w tej rodzince jest mocno kopniety, do tego zdarzaja sie ciekawe historie zgonow i wszechobecny humor, polecam!hmm miło:D:D btw. z twego opisu pachnie mi czyms ala rodzina adamsów:D Edytowane 14 Lutego 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Drugi raz wszedlem w ten watek i normalnie placze ze smiechu. Raz cos tam kiedys ogladalem "Gotowe na wszystko" ale Wy tutaj lecicie po kolei co leci w TV !!! Oficerow widzialem jeden odcinek - dno. BSG pol odcinka bo - dno X-files - teraz dno Kryminalni - dno W11 - gorzej niz dno Lost - umierałem ze smiechu ale to akurat wszedlem w jakis odcinek z kolei i czarna chmura gonila ludzi :D :D :D M jak Miłość - jest ktos komu to sie podoba ? Magda M. - moja kobietka zagladala wiec i ja musialem bo to pozno szlo i w lozku juz lezalem. Jak tak zejrzalem z 2 odcinki z serii + opowiesci o reszcie odcinkow to wszystko wiedzialem. Szkoda, ze laseczka tak zgrubla od czasow... Kasia i Tomek - to byl jedyny genialny polski serial, ktory nawet nagralem i mam tego kilkanascie odcinkow. Nie macie co z czasem robic ? Edytowane 15 Lutego 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Drugi raz wszedlem w ten watek i normalnie placze ze smiechu. Raz cos tam kiedys ogladalem "Gotowe na wszystko" ale Wy tutaj lecicie po kolei co leci w TV !!! Oficerow widzialem jeden odcinek - dno. BSG pol odcinka bo - dno X-files - teraz dno Kryminalni - dno W11 - gorzej niz dno Lost - umierałem ze smiechu ale to akurat wszedlem w jakis odcinek z kolei i czarna chmura gonila ludzi :D :D :D M jak Miłość - jest ktos komu to sie podoba ? Magda M. - moja kobietka zagladala wiec i ja musialem bo to pozno szlo i w lozku juz lezalem. Jak tak zejrzalem z 2 odcinki z serii + opowiesci o reszcie odcinkow to wszystko wiedzialem. Szkoda, ze laseczka tak zgrubla od czasow... Kasia i Tomek - to byl jedyny genialny polski serial, ktory nawet nagralem i mam tego kilkanascie odcinkow. Nie macie co z czasem robic ? Dla mnie Kasia i Tomek był tak genialny jak dla Ciebie W11. Słaby masz repertuar, pewnie PB nie wymieniłes bo to juz jest ponizej dna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Kaeres - nie no co za przeblysk, z czasem to chyba ty nie masz co robic skoro udzielasz sie w temacie ktory calkowicie ci nie lezy, gratuluje repertuaru, jak zobaczyles goniaca chmure w Lost to teraz jestes naprawde el0 ziomek, jak zobaczyles kosmitow w xfiles to tez lales ze smiechu pod siebie? zrozum, ze jedni czesc swojego wolnego czasu poswiecaja na ogladanie seriali, a inni tacy jak ty wola ten czas poswiecic na wypisywanie bredni na forum ogolnie fajnie ze nam to wszystko napisales, szkoda, ze ten caly twoj post to jakis jeden wielki belkot PB e17 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « no wlasnie, gdzie jest PB? HEROES e15 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « niezle, jessica ma fajny cel, ciekawe jak to sie skonczy, a sylar nie zabije doktorka wedlug mnie tylko go bedzie chcial wykorzystac do odnalezienia innych... LOST e08 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « lezy na dysku i czeka na mnie na wieczor Edytowane 15 Lutego 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 hmm miło:D:D btw. z twego opisu pachnie mi czyms ala rodzina adamsów:D no moznaby podciagnac ;) ogolnie produkcje HBO rzadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) PB e17 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « no wlasnie, gdzie jest PB? Bo jeszcze nie czas: http://www.prisonbreak-online.com/episodes.shtml 24 sezon 2 zasysam, ponoć warto, okaże się. Edytowane 15 Lutego 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Hahaha... Kaeres... aleś dowalił :lol: :lol: :lol: Ja właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon Prison Break - końcówka mocna :) Narazie chyba nie zaczynam drugiego, poczekam aż wszystkie odcinki wyjdą bo nie lubię czekać jak mnie maksymalnie wciągnie dany wątek. Ktoś wspomniał Kompanię Braci, jak dla mnie serial #1, a i książka warta przeczytania. Uwielbiam takie klimaty... Pamiętam jak pare lat temu kumpel nagrywał mi z HBO, bo sam nie miałem dostępu do tej stacji. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Kucyk, do wejscia tutaj skusily mnie reklamy "Skazany na śmierć" w Polsacie. Pomyslalem, ze pewnie bedzie o nim mowa. Nawet nie wiedzialem, ze to Prison Break o ktorym kazdy z moich znajomych nawija jak zahipnotyzowany. I chcialem sie dowiedziec czy warto sie za to brac bo z Lost, tez sie ocknalem dopiero w 2 sezonie jak wlasnie widzialem akcje z czarna chmura i postanowilem tego nie ogladac. Belkot to jest cos czego sie nie da zrozumiec. Mnie sie wydaje, z dosc jasno napisalem. Nawerowo klepac w klawisze nie musisz. Moze i obadam jakis serial ale mi by lezal taki max 6-8 odcinkowy - kiedys Ekstradycja mi siadla bo akcja toczyla sie wartko i nie bylo jakies wydumanej fabuly tworzonej na kolanie wraz z reakcja widzow. A smiac mi sie chce z tego powodu, ze te seriale sa robione dla nudzacego sie motlochu. Edytowane 15 Lutego 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Masz tyle seriali dobrych do oglądania i na pewno by ci któreś podeszły a jest tego multum. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Aaa, zapomnialem o swietnym serialu. Stawka wieksza niz zycie - genialny. to moge ogladac w nieskonczonosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...