Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

PB - ogolnie

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

troche niejasne jest tylko to że poraz X-ty Michael mówi do brata "uniewinnimy cie i wszystko sie skonczy..."

dla mnie bajka ;]

co sie skonczy ? jezeli nawet podarowaliby Lincowi _ucieczke_ z wiezienia bo znalazl sie tam nieslusznie to przeciez Michael trafil tam jak najbardziej zasluzenie.

zadna to wymowka ze napada na bank bo brat niewinny ;]

do tego Sara trafia spowrotem do aresztu (pomoc w ucieczce), stracil ojca, Weronike, poswiecil kilkanascie innych istot i sam dostalby dodatkowe 20lat za ucieczke...

jezeli serial skonczy sie uniewinnieniem Linca na podstawie dowodow to chyba zapowiada sie 3 sezon jak Michael znow ucieka ;p

heheh

PS: tak wiem czepiam sie - serial i tak jest fajny ;]

Scolfield jest socjopatą z zapędami do niesienia pomocy czy jakoś tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes

Swietny odcinek - zaczyna sie robic coraz ciekawiej. Licze na kolejny sezon. Acha i nie wiem czy zauwazyliscie, kto byl kierowca autobusu, gdy Hiro do niego wsiadal? :)

Prison Break

Dobrze, ze wreszcie nakopali temu palantowi... Mam nadzieje, ze na tym sezonie sie zakonczy ta historia.

BSG

Uff, dobrze ze to ostatni taki odcinek poboczny (mam nadzieje!), bo juz zaczelo to przypominac Losty... Zaczynam sie zastanawiac jaki bedzie grande finale tym razem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzalem lostow i dalej nie wiem o co chodzi... tworcy sie chyba pogubili, te nowe odcinki w ogole prawie nie poruszaja spraw wyspy i tych wszystkich zagadek. Wrecz taki troche reality-show sie zrobil ;s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie to dotyczy problemów innych ,a raczej Bena i jego przyjaciółki o blond włosach. Część z retrospekcjami Jacka też była mało porywająca i motyw z tatuażem ,oraz tą babką niczego konkretnego nie wniósł do serialu. Taka jakby zapchaj dziura. Teraz cały sezon będzie skupiał się na "Innych" A co z resztą rozbitków? Jak dla mnie to jest takie nagłe oderwanie od poprzednich wątków z bunkrem (a raczej jego pozostałościami) moją ulubioną postacią Johnem Locke, bo Eko już nie ma. Wszystko to nieciekawie na razie się zapowiada. Pozostaję przy PB i poważnie zainteresuje się Bohaterami, bo widzę ,że sporo tracę ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O zdecydowanie imho :]

Losta na siłę przekombinowano, o czym zresztą w jednym z wywiadów powiedział aktor grający Charliego...

Mam nadzieję, że tak samo nie skończy PB - imho powinni go zakończyć po 2 sezonie...

Heroes - tu na 1 raczej się nie skończy...i póki będzie trzymał poziom - niechaj kręcą ;]...

Wiadomo coś kiedy kontynuacja KyleXY ruszy ?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzizaaas, ale sie zawiodlem koncowka 1 sezonu PB !

Istne granie z widzem ch***

Tak to mozna w nieskonczonosc.

Kazdy sezon powinien sie jakos konczyc aby nie trzebabylo ogladac nastepnych i samemu osadzic jaki byl koniec.

No pewnie, ze bede ogladal 2 sezon ale juz nie z takim entuzjazmem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszych kilku odcinkach bedziesz Kaeres psioczyl jak po 13 pierwszego sezonu. ;) Pozniej sie znowu zafascynujesz i (o ile założenia o ktorych autorzy serialu mowili sie sprawdza) nie bedziesz mogl sie doczekac finalu... Miejmy nadzieje, ze go nie skopia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzizaaas, ale sie zawiodlem koncowka 1 sezonu PB !

Istne granie z widzem ch***

Tak to mozna w nieskonczonosc.

Kazdy sezon powinien sie jakos konczyc aby nie trzebabylo ogladac nastepnych i samemu osadzic jaki byl koniec.

No pewnie, ze bede ogladal 2 sezon ale juz nie z takim entuzjazmem.

Z tą końcówką to faktycznie się nie postarali. 2 sezon z początku jest taki sobie ,ale później już jest znacznie ciekawiej. I tak przez cały ten sezon chętniej oglądałem niż 2 sezon Losta. Zdarzało się że wyłączałem w połowie jakiegoś odcinka ,bo tak było nudno. Liczę że coś w Loscie jeszcze się zmieni i wyjaśnią wreszcie o co chodzi z tymi liczbami,bo tak naprawdę to nic nie wyjaśnili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawde mowiac z PB pamietam jedynie plany ucieczki i ciekawostki z tym zwiazane. Reszta wogole w pamieci nie zapada.

Niby spojna calosc ze swiatem zewn. i FIRMA ale wogole mogloby tego nie byc i tak samo bym ocenial film.

Jeszcze ten maly bachor LJ. - jak on mnie wpienia.

Narazie przy 2 sezonie trzyma mnie T-Bag - przekoles.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie moze czy sa w innym zrodle niz hatak.pl napisy do SG 10x17 bo do supernatural byly np na napisy.org a teraz jakos nie umie znalesc :(

panowie czemu nikt nic nie pisze o jericho ja bede dzisiaj ogladal :)

Pewnie dlatego, że jeszcze nie ma napisów :mur:

Taki sam problem jest zawsze z napisami do Supernatural. Film wychodzi w piątek, a napisy najczęściej pojawiają się w środę/czwartek :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie 2 sezon PB podoba bardziej od pierwszego.

1 byl za dlugi, przeciagali go troche, w 2 jest caly czas dobra akcja i jej zwroty...

BTW - wstyd sie przyznac ale obejrzalem kilka odcinkow 'Gotowe na wszystko' :lol:... przyjemnie sie oglada, przewidywalne troche i ani razu mnie jakies 'zwroty' nie zaskoczyly... ale nawet mozna obejrzec z nudow ;]. Na hdd mam the unit i dextera. Ktory polecacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW - wstyd sie przyznac ale obejrzalem kilka odcinkow 'Gotowe na wszystko' :lol:... przyjemnie sie oglada, przewidywalne troche i ani razu mnie jakies 'zwroty' nie zaskoczyly... ale nawet mozna obejrzec z nudow ;]. Na hdd mam the unit i dextera. Ktory polecacie?

Gotowe jest fajny można się pośmiać i fajne aktorki występują :P. The unit oglądam juz2 sezon mnie sie serial podoba, czasem są nie złe jajca. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin_gps - popieram zdecydowanie :]...naprawdę świetny serial...

Pioorek - Dextera łyknąłem w tamtym tygodniu - bardzo fajny, jak się wciągniesz to obejrzysz całość praktycznie 'na raz' ;]

A ja sobie oglądam obecnie Supernatural...kończę 1szy sezon...z odcinka na odcinek jest lepiej :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nerwuj się tak, jeszcze za nim zatęsknisz :)

Ja tam go lubiłem ,a najbardziej to mnie wpieniał ten dzieciak (tweener) co z nimi uciekł ,a potem Mohony zrobił z nim to co zrobił.

Piórek jak to 2 sezon Ci się bardziej podobał niż 1 ? Może i był troszkę przeciągany i szczerze trochę naiwny ,bo w realu to już dawno by klawisze czegoś by się domyślili. Choćby jak z tą kanciapą i spławianiem Bellicka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne że nikt jeszcze nie wspominał o Entourage, dla mnie genialny serial, sporo seriali już obejrzałem i moge spokojnie powiedzieć że ten mi sie najlepiej oglądało, w sensie czerpania przyjemności z oglądania :wink: . Świetne dialogi i humor gdzie nie ma miejsca na cenzurę, doskonałe wrażenie rzeczywistości( pojawia sie np. Jessica Alba i Scarlett Johanson :) ) no i najważniejsze niesamowite role Jeremyego Piven'a i Kevina Dillona, to mniej więcej główne powody dla których warto sprawdzić tą serie, lost i prison brejk sie kiedyś skończy i w końcu będzie trzeba obejrzeć jakiś dobry serial :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne że nikt jeszcze nie wspominał o Entourage, dla mnie genialny serial, sporo seriali już obejrzałem i moge spokojnie powiedzieć że ten mi sie najlepiej oglądało, w sensie czerpania przyjemności z oglądania :wink: . Świetne dialogi i humor gdzie nie ma miejsca na cenzurę, doskonałe wrażenie rzeczywistości( pojawia sie np. Jessica Alba i Scarlett Johanson :) ) no i najważniejsze niesamowite role Jeremyego Piven'a i Kevina Dillona, to mniej więcej główne powody dla których warto sprawdzić tą serie, lost i prison brejk sie kiedyś skończy i w końcu będzie trzeba obejrzeć jakiś dobry serial :wink:

o prosze, kolejna produkcja HBO ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tweener ulubiona postacia ;D

moja - Abruzzii... ale to ze wzgledu na skojarzenia z "Tanczac w ciemnosciach"

PB

Abruzzii był super postacią, najbarwniejsza i urwał bym jaja twórcom za zabicie go własnie pierwszego!!! Tak jak by najpierw ten duren Haywire nie mogl wywinąc gdzies głowa w kraweznik. Wkurza mnie tez ciagniecie wątku Sucre, widac, ze odcinki sa zapychane jego historią bo po co ciągnąc o nim watek skoro juz spieprzył do tego Meksyku i spotkał swoją laskę - dajmy mu spokuj. Jesli trzeci sezon jest juz zaklepany to chyba powoli zabije on ten serial, a ludzie i tak beda oglądac bo to w koncu PB nieEEe??? Jak dla mnie to drugi sezon juz zabija ten serial. Pierwszy był idealny, to własnie za niego PB dostał złote globy, a krytycy dostawali ograzmów przy kolejnych odcinkach. Teraz nie ma nic, krecimy papke zeby sprzedać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heroes 1x17 juz jest...

w Canadzie pojawiło sie dzień wcześniej ;]

Potwierdzam. :D

Teraz tylko czekam na napisy ;) (nie żebym nie znał inglisza, ale lepiej ogląda mi się z napisami)

edit:

Nowe zapowiedzi do 17 i 18 odcinka:

Heroes - (1x17-18) Company Man / Like Any Parasite: Promo #1

Heroes - (1x17-18) Company Man / Like Any Parasite: Promo #2

Oj, będzie się działo...

Edytowane przez studenc1k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi