Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

PB

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Abruzzii był super postacią, najbarwniejsza i urwał bym jaja twórcom za zabicie go własnie pierwszego!!! Tak jak by najpierw ten duren Haywire nie mogl wywinąc gdzies głowa w kraweznik. Wkurza mnie tez ciagniecie wątku Sucre, widac, ze odcinki sa zapychane jego historią bo po co ciągnąc o nim watek skoro juz spieprzył do tego Meksyku i spotkał swoją laskę - dajmy mu spokuj. Jesli trzeci sezon jest juz zaklepany to chyba powoli zabije on ten serial, a ludzie i tak beda oglądac bo to w koncu PB nieEEe??? Jak dla mnie to drugi sezon juz zabija ten serial. Pierwszy był idealny, to własnie za niego PB dostał złote globy, a krytycy dostawali ograzmów przy kolejnych odcinkach. Teraz nie ma nic, krecimy papke zeby sprzedać.

moze sam aktor zrezygnowal, kto wie.... ale mi tez sie smutno zrobilo jak go zabili ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło, miło...

zwłaszcza, że się właśnie zorientowałem, że Rzym ma tydzień przerwy grr :|

Oglądał ktoś Dresden Files, wszystko co wyszło ?...po obejrzeniu pierwszego odcinka mi się niezbyt widział ten serial i odpuściłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja juz obejrzalem... i mysle ze taki sredni na jeza ten odcinek.

Caly czas prawie akcja rozgrywa sie w domu, gdzie co chwila ktos sie szarpie/prezentuje swoje moce, potem Bennet jedzie po te dowody, wraca i znow pokazowka mocy, a na koniec bezsensownie sie zabija. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pioorek

On się nie zabija :) chce żeby go postrzelić a wine zwala na Haitańczyka :) i każe wymazać pamięć dotyczącą Claire żeby Company nie mogła z niego tego wyciągnąć gdzie jest Clair.... jakby np. podejrzewali go o udział w tym.... no i dla bezpieczeństwa samej Calire. Odcinek słaby....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heroes

Nie wiem jak mozecie mowic , ze kiepski odcinek dla mnie jeden z najlepszych , kto to ten haitańczyk?Powiem szczerze , ze nie wszystko zrozumiałem dlaczego Claire jest zagrozona przez "Company" co prawda jest inna ale dlaczego , muszą się nią zająć, przecież jest niegroźna,? i czym dokładnie zajmuje się ojciec Claire oprócz identyfikowaniem odbarzonych jednostek, robią im testy i co dalej , niebezpieczne jednostki likwidują a te niegrożne , wypuszcają , wszcepiając im najpierw chip?, wiec co oni chcą od Claire ? Może mi to ktoś zwięźle wytłumaczyć? .Teraz jest przerwa w heroes? kiedy wznowienie. Pozatym wiadomo już ile doc w 1 serii i ile wogóle będzie serii?? pozdro 6000
Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło, miło...

zwłaszcza, że się właśnie zorientowałem, że Rzym ma tydzień przerwy grr :|

Oglądał ktoś Dresden Files, wszystko co wyszło ?...po obejrzeniu pierwszego odcinka mi się niezbyt widział ten serial i odpuściłem...

Dresden Files wg mnie slabe ogolnie , no chyba ze ktos łyka wszystko co podleci , ogolnie to nie ma tam chyba zadnej glebszej fabuly , a przynajmniej ja jej nie wychwycilem. Ostatnie dwa odcinki traktuja o bardzo popularnym temacie vampirow , chyba producenci to podchwycili bo ponoc po przedostatnim odcinku wzrosla ogladalnosc jak temat zszedl na vampiry ;) , no ale ilez mozna, imo strata czasu , chyba ze ktos sie bardzo nudzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heroes

Odcinek całkiem fajny, szkoda tylko, że nie było nic o Petrellim bo bardzo czekałem jak potoczy się akcja w pracowni Isaka. Nie było też nic o Sylarze i jakoś tak mam wrażenie, że jego wątek został zepchnięty na boczny tor. Co do Claire to wydaje mi się, że chcą ją zlikwidować żeby jej mocy nie mógł przejąć Sylar, ale to tylko taka moja wizja :P. Ogólnie troszkę się wyjaśniło odnośnie niewidzialnego oraz Hiro i jego ojca. Czekam z niecierpliwością na nastepny odcinek

jericho

Odcinek całkiem niezły, wprawdzie akcja praktycznie nie posunęła się do przodu, ale przynajmniej kilka rzeczy z przeszłości zostało pokazanych i pozwala powiedzieć coś więcej o bohaterach. Mam nadzieję , że w następnym odcinku akcja ruszy z kopyta bo przed przerwą już była całkiem wartka.
Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DdK - tak właśnie myślałem...można sobie spokojnie DF odpuścić...

Heroes

Podobał mi się ogólnie nowy odcinek, chociaż liczyłem, że pojawi się Peter i pociągną trochę jego wątek...

Claire zawaliście wyglądała po wyjściu z domu :]

Czas na PB...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB - odcinek mi sie podobal nawet.

Ale...

Bezsems! Michael dopiero co pobil jednego koelsia z Firmy przed hotelem, wiedzial ze ktos go sledzil i jak nigdy nic poszedl sobie z powrotem do hotelu i spotkal sie z tym kolesiem... genialne, naprawde :lol:. Szkoda troche C-Nota, a T-Bag jak zwykle rox [; ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB w sumie ok ep , Teodor wraca w starym stylu , bo po ostatnim epie sie przerazilem ze przeszedl na jasna strone mocy ;) , ale zawsze mnie ciekawilo/smieszylo to z jaka latwoscia zabija on swoje ofiary ktore nawet nie probuja sie bronic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB znów super. Nie powiem bedzie mi OKROPNIE (okropnie,okropnie,okropnie... ;) ) żal, jak sie skończy i nie ujrzymy już żadnego odcinka. jak dla mnie jest to serial wszechczasów. Pamiętam jak dziś jak ściągnąłem z netu odcinek 1x1 Pilot (było juz ogólnie chyba 6 albo 7). Mysle mówili że niby fajny to zobaczymy. Następnie mówię sobie "a poczekam do jutra na moją dziewczynę i obejrzymy razem", ale cos mnie tkneło. 23.30. Noc. Właczam 1x1. Kończę oglądanie po 40 minutach i opad szczęki B-) B-) Jedno WIELKIE WOOOOOOOOW. Musiałem sie bardzo powstrzymac aby dalej tej nocy nie oglądać kolejnych odcinków. ;)

Ale to takie moje przemyslenia i wspomnienia :P A co chciałem powiedzieć w skrócie?

Żal mi będzie, ale mam nadzieje że na 2 sezonie zakończą Prison Break'a i nie będą ciągnąc go w nieskończoność jak LOSTa :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie nowe Pb super , zresztą dla mnie wszystkie odcinki zaczynając od 1 z 1 serii to arcydzieło(ocipiałem pod względem tego serialu) . Niech zakończą wątek Lincolna w drugiej serii a potem to ja będe szczęśliwy jak będzie i 10 serii nawet o niczym np aktorzy serialu mogą się zając ogrodnictwem Michael będzie uprawiał pomidory , T-Torba ogórki a Lincoln -Buraki , ważne żeby się coś działo i ucestniczyli w nim dotychczasowi aktorzy. Czy ktoś zna stronę na której są podane daty emisji kolejnych odcinków seriali ? Chodzi mi o day break i Heroes. Czy wiadomo ile ma byc odcinków heroes w 1 serii i ile serii?

PB

Ależ mnie w[ciach!]iło to , ze C-Note się najprawdopodobniej powiesił , twórcy serialu dąża do tego chyba , ze na końcu to tylko Michał i Link przezyja , pozatym ciągle w plecy jak cos juz maja okazuje sie ze guzik mają ile można, miał byc przełom z nagraniem jest wielka i śmierdząca kupa . Mahone - cos chyba w nim pęklo jak się upewnił ze Link jest niewinny zapewne stanie niedługo pod drugiej stronie barykady . Kim jest ten gość (green chyba ) któremu prezentowali nagranie skąd my go znamy bo juz napewno sie w PB przewijał ) pzdr

Link

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no własnie(kiedy kolejny odcinek Heroes?) , potwierdzono juz datę wznowienia emisji 2 sezonu (na bank będzie 2 sezon zbyt wiele wątków nieskończonych, za duza oglądalność w USA(bije PB) ,a kiedy nowy odcinek Day Break ? Trudno znaleźć mi inf co do Day Break, zdjeli go z anteny a serial IMHO dorównuje Heroes. A kiedy wznowienie tzn 2 sezon wypaśnego Dextera? masa pytan ,

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tym razem o BSG.... To co robią z tym serialem od 3 odcinków to brak słów. Ja pi... tak psuć serial normalnie myślałem że już teraz będzie normalny odcinek a Ci dalej to samo.... jak oni mogli.... :[ :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no własnie(kiedy kolejny odcinek Heroes?) , potwierdzono juz datę wznowienia emisji 2 sezonu (na bank będzie 2 sezon zbyt wiele wątków nieskończonych, za duza oglądalność w USA(bije PB) ,a kiedy nowy odcinek Day Break ? Trudno znaleźć mi inf co do Day Break, zdjeli go z anteny a serial IMHO dorównuje Heroes. A kiedy wznowienie tzn 2 sezon wypaśnego Dextera? masa pytan ,

heroes: Next Episode: 18: 1x18 | Like Any Parasite (Mar/5/2007)

dexter: Next Episode: 13: 2x01 | Season 2, Episode 1 (Oct/7/2007)

day break - chyba sie skonczyl bo nie ma zadnego info o kolejnym odcinku a wyjatkowo podane jest kiedy byl ostatni

Last Episode: 13: 1x13 | What If It's Him

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Day Break jest, nawet 12/13 ;). Sa to webripy, jakos nie jest zla, ale mnie osobiscie wnerwiaja 'spowolnienia' (co jest charakterystyczne dla webripow). W sumie to sie bardzo duzo dzialo. Jak ktos lubi to polecam ;).

Co do Dresden Files to taki sobie przyjemny serial. Fabula niepowiazana raczej ze soba. Kazdy odcinek to nowa historia. Mi sie nawet podoba ;).

Prison Break i Heroes jak zwykle w bardzo dobrym stylu ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi