feluś Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 MCG obejrzałem w życiu moze z trzy odcinki jedyne co pamiętam to intro-muzyczkę(kozak) i że Mac G rzucał się na maskę samochodu w rozpoczęciu każdego odcinka czy coś i robił z igły helikopter. Fajnie, drużyne A tez nam , ale nigdy nie oglądałem , ale pytam o Mac Gayvera fajne to , 1 sezon mam w zasięgu ręki , warto zaczerpnąć prawicą? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 nie ogladales mc na polsacie ? a team ? airwolf ?Myslalem ze kazde dziecko to widzialo....:D Ahhh, te czasy poloni 1 i druzyny A :lol: Ja ostatnio ogladalem wlasnie pierwszy sezon A-team'u i powiem tak: to nie jest juz to samo co ogladalo sie w dziecinstwie, ale i tak mozna sobie poogladac i dobrze sie bawic. Mc ogladalem ostatnio 2 odcinki i było ok, wiec imho warto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 jak ktos lubi klasyke , bo jak by nie bylo jest to raczej serialowa klasyka to spodoba mu sie MCG i A-Team na pewno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Co to jest ten serial Buro kryminalne warte to obejrzenia. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Myslalem ze kazde dziecko to widzialo....:D Ahhh, te czasy poloni 1 i druzyny A :lol: Ja ostatnio ogladalem wlasnie pierwszy sezon A-team'u i powiem tak: to nie jest juz to samo co ogladalo sie w dziecinstwie, ale i tak mozna sobie poogladac i dobrze sie bawic. Mc ogladalem ostatnio 2 odcinki i było ok, wiec imho warto :P ja ostatnio trafilem na airwolfa FILM musze zoabaczyc ;) mam nadzieje ze bedzie tak fajnie jak kiedys sowieci libia te sprawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 nie miałem kolegów w 0rówce ponieważ jak jedyny nie cierpiałem drużyny A :mur: :mur: :mur: ehhh niedługo nowy pb heroes i losty :lol: żyć nie umierac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Pojawił się nowy chyba ostatni Day Break , ten serial IMHO jest genialny , dla mnie miażdzy Heroes , Losta i jest moim no 2 po PB. Szkoda , że go zdjęli i był tak niedoceniany. 13 odcinków , projekt został porzucony w tym serialu drzemie potencjał IMO. Edytowane 4 Marca 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 No tak. Faktycznie Day Break byl bardzo fajny. Tylko... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kim byl ten gosc pod koniec odcinka? (skads go znam, ale nie moge do konca skojarzyc) Byc moze to on powodowal, ze Hop przezywal x-razy ten sam dzien? Co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Heroes 1x18 już jest!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 ja właśnie posysam 12 odc dextera :P jak tak zachwalacie to sobie obejrzę z ciekawości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) heroes 1x18 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « omg omg omg, zajebisty odcinek, bylem pewien ze akurat ten aktor lindermana bedzie gral stawiam, ze drugi i/lub trzeci sezon bedzie o walce sylar vs peter bsg 3x17 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « yeah, w koncu ja zabili, mam niestety dziwne wrazenie, ze za 2 odcinki obudzi sie ona u cylonow :? Edytowane 5 Marca 2007 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « watpie zeby się obudziła u cwelonów, ponoć aktorka zakonczyła juz zdjecia. Odcinek dla mnie wypasik, konkretny, o konkretniej postaci, a nie z serii "zapchaj dziure". Historia zaczyna sie powoli konczyc, proces Baltara w Crossroads - nie za bardzo mnie to cieszy. Edytowane 5 Marca 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 jak ktos lubi klasyke , bo jak by nie bylo jest to raczej serialowa klasyka to spodoba mu sie MCG i A-Team na pewno ;)A Knight Rider? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Powiem krótko Heroes 1x18 najlepszy odcinek 1 sezonu jak dotej pory :) wypas! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 A ile odcinków będzie miał 1 sezon Heroes? Bo ja słyszałem o 18tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 A ile odcinków będzie miał 1 sezon Heroes? Bo ja słyszałem o 18tu.Tak to jest, jak się nie czyta tego co pisze. :razz: 1 sezon będzie mieć 23 odcinki. 19 odc. dopiero 23 kwietnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 18 nie może być bo ktoś tu podawał (na google pewnie można znaleźć) linki gdzie były przytaczane rozmowy z twórcą serialu. Była tam mowa, że w 1 sezonie zostanie zamknięta historia (wątek) z 1 sezonu, a w 2 będzie całkiem inna historia. Zatem nie może to być ostatni odcinek bo jeszcze nie wszystko się wyjasniło/zakończyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kapitalny odcinek :] Podejrzewałem, że Mohinder się skapnie z Sylar'em o co biega...a ta krew kapiąca z sufitu...mhmm Supernatural się kłania :] Wszyscy bohaterowie byli w tym odcinku ;] I oczywiście zakończenie w takim momencie, że człowieka trafia planowana przerwa w serialu... No to jeszcze świeżutki Rome na kolację :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 heroes 1x18 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « omg omg omg, zajebisty odcinek, bylem pewien ze akurat ten aktor lindermana bedzie gral stawiam, ze drugi i/lub trzeci sezon bedzie o walce sylar vs peter » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jeśli Peter przeżyje ;] No ale w sumie on ma auto leczenie + umie to co Sylar :mrgreen: heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kapitalny odcinek :] Podejrzewałem, że Mohinder się skapnie z Sylar'em o co biega...a ta krew kapiąca z sufitu...mhmm Supernatural się kłania :] Wszyscy bohaterowie byli w tym odcinku ;] I oczywiście zakończenie w takim momencie, że człowieka trafia planowana przerwa w serialu... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Po tym jak Peter wszedł do mieszkania Mohindera i go nigdzie nie zastał byłem prawie pewny, że ten będzie wisiał pod sufitem no i nie pomyliłem się :wink: (skutki oglądania Supernatural ;]) A co do zakończeń to się już przyzwyczaiłem z innych seriali, że zawsze przed przerwą dadzą takie zakończenie, że aż chce się czekać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jeśli Peter przeżyje ;] No ale w sumie on ma auto leczenie + umie to co Sylar :mrgreen: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Po tym jak Peter wszedł do mieszkania Mohindera i go nigdzie nie zastał byłem prawie pewny, że ten będzie wisiał pod sufitem no i nie pomyliłem się :wink: (skutki oglądania Supernatural ;]) A co do zakończeń to się już przyzwyczaiłem z innych seriali, że zawsze przed przerwą dadzą takie zakończenie, że aż chce się czekać ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « imo przydalby sie przeciwnik w stylu magneto lub dark jedi - mroczny, z zajebistym skillem i zbroja, zainteresowany tylko destrukcja Edytowane 5 Marca 2007 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Może i ma autoleczenie, ale zauważ, że jak mu rozwali mózg to się nie zregeneruje (w jednym z odcinków Clair upada i wbija sobie w głowę kawałek jakiegoś drewna i dopiero po usunięciu tego regeneruje się) więc jeśli Sylar rozwali mu mózg to będzie po Peterze :lol:. Edytowane 6 Marca 2007 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 @sztandar » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nie wiem, ja jakbym mial kawalek drewna w mozgu to nie wiem czy moglbym go jeszcze po tym wyciagnac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 PB - nie wiem ktory bo nigdy nie patrze jak leci seria. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Akurat odcinek w ktorym Kellerman robi zwrot ze ja pier**** - zostalem tyczec bez slowa. Mahony rzeznik laduje piekna kulke w leb temu blond modelowi no i wreszcie ten kur** zenujacy szczerbaty prezydent wali se kulke w leb. Serial jest naiwny, ze az sie normalnie czasami chce smiac ale ma to cos co pozwala na ogladanie bez znudzenia. 1. Ballick zostal osadzony w kilkanascie godzin :P 2. Agencja rzadowa nie potrafi zlikwidowac kilku ludzi :P :P i inne takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 2 i 3 odcinek Dextera znowu kosmos. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie no gość jest zajebisty i ten jego spokój albo jak mówi sam do siebie i wspomina ojca. I najlepiej że lubi się "bawić" zbrodniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) ale ja sobie teraz ogladam Chirurgow i bardzo mi sie podoba :) muzyka fajna, rzuca sie w ucho no i odpowiada mi humor tego serialu :P Edytowane 6 Marca 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 PB (2x19) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nawet dobry... nieoczekiwana końcówka... myślałem że albo kellerman ją zabije przed ogłoszeniem albo podziała szantaż kim'a - a tu wybrała bramke numer 3 ;] oby nie było 3 sezonu... następny odcinek dopiero za 2 tygodnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « aaaaaaaaa już bardziej namieszać nie mogli. Niech im się coś uda w końcu a nie ciągle pod górkę. Już miałem wrażenie , że Caroline wszystko wyjaśni a tu znowu klops. W sumie na tym odcinku +1 wyjaśniający mogłaby się druga seria skończyć. Odcinek jak zwykle genialny Dlaczego oby nie było 2 sezonu? Jak wyjaśnią wątek 1 i 2 sezonu to w 3 mogą nawet wstąpić do policji i łapać złoczyńców z Kellermanem i tak będe oglądał Edytowane 6 Marca 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Z całym szacunkiem dla PB jako serialu jak dla mnie GENIALNEGO. Dzisiejszy odcinek to kpina :mur: :mur: :mur: No już naprawde bez jaj. Dziś się wkurzyłem i to bardzo. Przeciez to jest nie no bez sensu :mur: Już naprawdę przeginają i na siłe chca dalej ciagnąc serial. A własnie dziś mógł byc happy end i wszyscy rozeszli by się do domów, a tu klops :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Ciesz sie, ze 24 nie ogladasz. Tam to sie dopiero czary dzieja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Czy jest jakas paczka herosow od 1 do ktoregos tam odcinka ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...