Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

MCG obejrzałem w życiu moze z trzy odcinki jedyne co pamiętam to intro-muzyczkę(kozak) i że Mac G rzucał się na maskę samochodu w rozpoczęciu każdego odcinka czy coś i robił z igły helikopter. Fajnie, drużyne A tez nam , ale nigdy nie oglądałem , ale pytam o Mac Gayvera fajne to , 1 sezon mam w zasięgu ręki , warto zaczerpnąć prawicą? :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ogladales mc na polsacie ? a team ? airwolf ?

Myslalem ze kazde dziecko to widzialo....:D Ahhh, te czasy poloni 1 i druzyny A :lol:

Ja ostatnio ogladalem wlasnie pierwszy sezon A-team'u i powiem tak: to nie jest juz to samo co ogladalo sie w dziecinstwie, ale i tak mozna sobie poogladac i dobrze sie bawic. Mc ogladalem ostatnio 2 odcinki i było ok, wiec imho warto :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem ze kazde dziecko to widzialo....:D Ahhh, te czasy poloni 1 i druzyny A :lol:

Ja ostatnio ogladalem wlasnie pierwszy sezon A-team'u i powiem tak: to nie jest juz to samo co ogladalo sie w dziecinstwie, ale i tak mozna sobie poogladac i dobrze sie bawic. Mc ogladalem ostatnio 2 odcinki i było ok, wiec imho warto :P

ja ostatnio trafilem na airwolfa FILM musze zoabaczyc ;) mam nadzieje ze bedzie tak fajnie jak kiedys sowieci libia te sprawy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawił się nowy chyba ostatni Day Break , ten serial IMHO jest genialny , dla mnie miażdzy Heroes , Losta i jest moim no 2 po PB. Szkoda , że go zdjęli i był tak niedoceniany. 13 odcinków , projekt został porzucony w tym serialu drzemie potencjał IMO.

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak. Faktycznie Day Break byl bardzo fajny. Tylko...

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Kim byl ten gosc pod koniec odcinka? (skads go znam, ale nie moge do konca skojarzyc) Byc moze to on powodowal, ze Hop przezywal x-razy ten sam dzien? Co o tym myslicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heroes 1x18

omg omg omg, zajebisty odcinek, bylem pewien ze akurat ten aktor lindermana bedzie gral

stawiam, ze drugi i/lub trzeci sezon bedzie o walce sylar vs peter

bsg 3x17

yeah, w koncu ja zabili, mam niestety dziwne wrazenie, ze za 2 odcinki obudzi sie ona u cylonow :?

Edytowane przez tukamon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BSG

watpie zeby się obudziła u cwelonów, ponoć aktorka zakonczyła juz zdjecia. Odcinek dla mnie wypasik, konkretny, o konkretniej postaci, a nie z serii "zapchaj dziure". Historia zaczyna sie powoli konczyc, proces Baltara w Crossroads - nie za bardzo mnie to cieszy.
Edytowane przez Plusk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 nie może być bo ktoś tu podawał (na google pewnie można znaleźć) linki gdzie były przytaczane rozmowy z twórcą serialu. Była tam mowa, że w 1 sezonie zostanie zamknięta historia (wątek) z 1 sezonu, a w 2 będzie całkiem inna historia. Zatem nie może to być ostatni odcinek bo jeszcze nie wszystko się wyjasniło/zakończyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heroes

Kapitalny odcinek :]

Podejrzewałem, że Mohinder się skapnie z Sylar'em o co biega...a ta krew kapiąca z sufitu...mhmm Supernatural się kłania :]

Wszyscy bohaterowie byli w tym odcinku ;]

I oczywiście zakończenie w takim momencie, że człowieka trafia planowana przerwa w serialu...

No to jeszcze świeżutki Rome na kolację :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heroes 1x18

omg omg omg, zajebisty odcinek, bylem pewien ze akurat ten aktor lindermana bedzie gral

stawiam, ze drugi i/lub trzeci sezon bedzie o walce sylar vs peter

Jeśli Peter przeżyje ;] No ale w sumie on ma auto leczenie + umie to co Sylar :mrgreen:

heroes

Kapitalny odcinek :]

Podejrzewałem, że Mohinder się skapnie z Sylar'em o co biega...a ta krew kapiąca z sufitu...mhmm Supernatural się kłania :]

Wszyscy bohaterowie byli w tym odcinku ;]

I oczywiście zakończenie w takim momencie, że człowieka trafia planowana przerwa w serialu...

Po tym jak Peter wszedł do mieszkania Mohindera i go nigdzie nie zastał byłem prawie pewny, że ten będzie wisiał pod sufitem no i nie pomyliłem się :wink: (skutki oglądania Supernatural ;])

A co do zakończeń to się już przyzwyczaiłem z innych seriali, że zawsze przed przerwą dadzą takie zakończenie, że aż chce się czekać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Peter przeżyje ;] No ale w sumie on ma auto leczenie + umie to co Sylar :mrgreen:

Po tym jak Peter wszedł do mieszkania Mohindera i go nigdzie nie zastał byłem prawie pewny, że ten będzie wisiał pod sufitem no i nie pomyliłem się :wink: (skutki oglądania Supernatural ;])

A co do zakończeń to się już przyzwyczaiłem z innych seriali, że zawsze przed przerwą dadzą takie zakończenie, że aż chce się czekać ;]

imo przydalby sie przeciwnik w stylu magneto lub dark jedi - mroczny, z zajebistym skillem i zbroja, zainteresowany tylko destrukcja

Edytowane przez tukamon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes

Może i ma autoleczenie, ale zauważ, że jak mu rozwali mózg to się nie zregeneruje (w jednym z odcinków Clair upada i wbija sobie w głowę kawałek jakiegoś drewna i dopiero po usunięciu tego regeneruje się) więc jeśli Sylar rozwali mu mózg to będzie po Peterze :lol:.
Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@sztandar

nie wiem, ja jakbym mial kawalek drewna w mozgu to nie wiem czy moglbym go jeszcze po tym wyciagnac ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB - nie wiem ktory bo nigdy nie patrze jak leci seria.

Akurat odcinek w ktorym Kellerman robi zwrot ze ja pier**** - zostalem tyczec bez slowa.

Mahony rzeznik laduje piekna kulke w leb temu blond modelowi no i wreszcie ten kur** zenujacy szczerbaty prezydent wali se kulke w leb. Serial jest naiwny, ze az sie normalnie czasami chce smiac ale ma to cos co pozwala na ogladanie bez znudzenia.

1. Ballick zostal osadzony w kilkanascie godzin :P

2. Agencja rzadowa nie potrafi zlikwidowac kilku ludzi :P :P

i inne takie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 i 3 odcinek Dextera znowu kosmos.

Nie no gość jest zajebisty i ten jego spokój albo jak mówi sam do siebie i wspomina ojca. I najlepiej że lubi się "bawić" zbrodniami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB (2x19)

następny odcinek dopiero za 2 tygodnie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

aaaaaaaaa już bardziej namieszać nie mogli. Niech im się coś uda w końcu a nie ciągle pod górkę. Już miałem wrażenie , że Caroline wszystko wyjaśni a tu znowu klops. W sumie na tym odcinku +1 wyjaśniający mogłaby się druga seria skończyć. Odcinek jak zwykle genialny

Dlaczego oby nie było 2 sezonu? Jak wyjaśnią wątek 1 i 2 sezonu to w 3 mogą nawet wstąpić do policji i łapać złoczyńców z Kellermanem i tak będe oglądał

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z całym szacunkiem dla PB jako serialu jak dla mnie GENIALNEGO. Dzisiejszy odcinek to kpina :mur: :mur: :mur: No już naprawde bez jaj. Dziś się wkurzyłem i to bardzo. Przeciez to jest nie no bez sensu :mur: Już naprawdę przeginają i na siłe chca dalej ciagnąc serial. A własnie dziś mógł byc happy end i wszyscy rozeszli by się do domów, a tu klops :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi