Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Lost s03e12

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Free - taaaa, fajnie, ze to jego ojciec ;) Ogolnie mialem sie zalamac, bo myslalem, ze to jeszcze gorszy odcinek od poprzedniego, na szczescie doszli do obozu, zobaczymy co bedzi dalej [;
A nie ? Mogłem się pomylić, ale IMO już go w widziałem w tym serialu gdzieś ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ODWRÓC3NI zobaczymy co to będzie bo po jednym odcinku nie ma co oceniać. Co prawda 50% to sceny ze świadka, no ale jest to takie intro - przynajmniej ja to tak widzę.

Jezeli bedzie trzymal poziom swiadka to nie ma co tracic czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Family guy im więcej tego oglądam tym bardzie chce :D Nie które odcinki to oglądam po kilkanaście razy. B-) SP to żenada :wink:

Popieram wszystkimi konczynami. W kazdym sezonie sa takie perefki do ktorych wracam (Road.To.Rupert, Saving.Private.Brian). Oczywiscie trzeba lubic ten rodzaj humora. :]

Zabralem sie ostatnio za Dextera. Troche podobny (w klimacie) do Six Feet Under, ale zdecydowanie lepszy. Najbardziej podoba mi sie kontrast slonecznego Miami w polaczeniu z mroczna tematyka, oraz czarny humor. Genialne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram wszystkimi konczynami. W kazdym sezonie sa takie perefki do ktorych wracam (Road.To.Rupert, Saving.Private.Brian). Oczywiscie trzeba lubic ten rodzaj humora. :]

Oj tak, a Peter ma takie pomysły że czasem to mało się nie posikam. :lol2:

Zabralem sie ostatnio za Dextera. Troche podobny (w klimacie) do Six Feet Under, ale zdecydowanie lepszy. Najbardziej podoba mi sie kontrast slonecznego Miami w polaczeniu z mroczna tematyka, oraz czarny humor. Genialne.

A jeszcze jego perypetie ze swoją dziewczyna mnie tez czasem rozbrajały albo jego siostra. No i końcówka był zarąbista. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Dextera i The Unit na hdd. Na razie rekreacyjnie obejrzalem 2 sezon Desperate housewives. Czekam az wyjdzie caly 3 sezon i jade dalej [;

Dziwne ze nikt o 24 nie pisze... <--- tutaj podobnie jak wyzej, poczekam az wyjdzie 6 sezon i jeedziemyyyy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do ściągnięcia już jest a przetłumaczony pewnie dziś późnym wieczorem.

Edit:

Oczywiście popołudniem ;) Z przyzwyczajenia napisałem bo późno z pracy wracam i ściągam tłumaczenie.

Edytowane przez Madness

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

Przedłużają jak tylko mogą :angry: . Bracia w końcu znaleźli miejsce w którym mogliby zamieszkać, ale nie michałek uwierzył w jeden głupi post na forum i jedzie szturmować hotel gdzie znajduje się T-bag :huh: .

Porażka. Prison zamienia się w Losta ;(

Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol to to jest jakis serial normlany?? ja myslalem ze to ta bajka :D Warto to sciagac i ile juz jest odcinkow??

tak jest to normalny serial :] imo bardzo dobry :)

po wiecej info odsylam do google... lub do szukajki B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 2-20 (Panama)

Faktycznie, ciagnaca sie flegma. Zeby byla jeszcze urozmaicona ale oczywiscie zwykle przeciaganie akcji. Mam nadzieje, ze 22 odcinku sie zakonczy. Od pewnego czasu Michael mnie wpienia z tym Barrowsem. Te 5 baniek tez lata po calym swiecie i wpada co jakis czas w rozne lapska. Nuda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby ten 3 sezon był jak tako bo jak nie to strata czasu. :D

Nie zalezy mi.

Drugi sezon tak mnie przynudza, ze ogladam juz do zakonczenia tylko.

Pierwszy jest nieporownywalnie lepszy.

Ja wole czekac na Gotowe na wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

A tak baj de wej to nie pamiętacie może adresu tego forum ?

Jestem ciekaw czy na serio są tam posty Sucre :razz: .

www.europeangoldfinch.net są tam te posty :D

Odnośnie zakonczenia 2 sezonu PB

T-Bag ma zginąć w 2x22 :mur: Obawiam się że zniknięcie najbarwniejszej postaci tego serialu może pogrążyć 3 sezon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BSG

no no :D fajny ten odcinek BSG, widząc jeszcze trailer nastepnego parta, to mysle ze finał będzie sycił :D. Acha jedno mi sie nie spodobało, spojrzenie Tory na Andersa, zaleciało mi Venezuelą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi