Free Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Lost s03e12 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Free - taaaa, fajnie, ze to jego ojciec ;) Ogolnie mialem sie zalamac, bo myslalem, ze to jeszcze gorszy odcinek od poprzedniego, na szczescie doszli do obozu, zobaczymy co bedzi dalej [; A nie ? Mogłem się pomylić, ale IMO już go w widziałem w tym serialu gdzieś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Nie, nie pomyliłeś się, kucyk Cię podpuszcza :] BTW, Claire ładnie w ciemnych włosach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 BTW, Claire ładnie w ciemnych włosach :)Nie zgadzam sie, wyglada jak siersciuch [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) No fajna z niej gotka byla :P Edytowane 16 Marca 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 ODWRÓC3NI zobaczymy co to będzie bo po jednym odcinku nie ma co oceniać. Co prawda 50% to sceny ze świadka, no ale jest to takie intro - przynajmniej ja to tak widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 A to dlatego to co widzialem na tvnie to wydawalo mi sie swiadkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Family guy im więcej tego oglądam tym bardzie chce :D Nie które odcinki to oglądam po kilkanaście razy. B-) SP to żenada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 ODWRÓC3NI zobaczymy co to będzie bo po jednym odcinku nie ma co oceniać. Co prawda 50% to sceny ze świadka, no ale jest to takie intro - przynajmniej ja to tak widzę.Jezeli bedzie trzymal poziom swiadka to nie ma co tracic czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Jestem po kilku odcinkach chirurgów i nawet serial godny uwagi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Family guy im więcej tego oglądam tym bardzie chce :D Nie które odcinki to oglądam po kilkanaście razy. B-) SP to żenada :wink: Popieram wszystkimi konczynami. W kazdym sezonie sa takie perefki do ktorych wracam (Road.To.Rupert, Saving.Private.Brian). Oczywiscie trzeba lubic ten rodzaj humora. :] Zabralem sie ostatnio za Dextera. Troche podobny (w klimacie) do Six Feet Under, ale zdecydowanie lepszy. Najbardziej podoba mi sie kontrast slonecznego Miami w polaczeniu z mroczna tematyka, oraz czarny humor. Genialne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Popieram wszystkimi konczynami. W kazdym sezonie sa takie perefki do ktorych wracam (Road.To.Rupert, Saving.Private.Brian). Oczywiscie trzeba lubic ten rodzaj humora. :] Oj tak, a Peter ma takie pomysły że czasem to mało się nie posikam. :lol2: Zabralem sie ostatnio za Dextera. Troche podobny (w klimacie) do Six Feet Under, ale zdecydowanie lepszy. Najbardziej podoba mi sie kontrast slonecznego Miami w polaczeniu z mroczna tematyka, oraz czarny humor. Genialne. A jeszcze jego perypetie ze swoją dziewczyna mnie tez czasem rozbrajały albo jego siostra. No i końcówka był zarąbista. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 tez ostatnio zaczelem ogladac Dextera... bardzo mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 ja to samo...i wciagam sie...Ale przeklinaja w tym serialu-ten czarny sierzant to kozak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Ja mam Dextera i The Unit na hdd. Na razie rekreacyjnie obejrzalem 2 sezon Desperate housewives. Czekam az wyjdzie caly 3 sezon i jade dalej [; Dziwne ze nikt o 24 nie pisze... <--- tutaj podobnie jak wyzej, poczekam az wyjdzie 6 sezon i jeedziemyyyy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ja tylko dodam że SP 11 sezon i po 2 odcinkach nawet mnie zadowolił. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Gotowe na wszystko S3. Swietny jak narazie. Niezly zwrot akcji w markecie. Kiedy do sciagniecia i przetlumaczony bedzie PB 2-20 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Do ściągnięcia już jest a przetłumaczony pewnie dziś późnym wieczorem. Edit: Oczywiście popołudniem ;) Z przyzwyczajenia napisałem bo późno z pracy wracam i ściągam tłumaczenie. Edytowane 20 Marca 2007 przez Madness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Do ściągnięcia już jest a przetłumaczony pewnie dziś późnym wieczorem.Raczej późnym popołudniem ;) Napisy do PB zawsze wychodzą około godziny 15-16 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 tez ostatnio zaczelem ogladac Dextera... bardzo mi sie podoba :)lol to to jest jakis serial normlany?? ja myslalem ze to ta bajka :D Warto to sciagac i ile juz jest odcinkow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) do [ciach!]y n[ciach!]y polecam czasami uzyc Edytowane 20 Marca 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przedłużają jak tylko mogą :angry: . Bracia w końcu znaleźli miejsce w którym mogliby zamieszkać, ale nie michałek uwierzył w jeden głupi post na forum i jedzie szturmować hotel gdzie znajduje się T-bag :huh: . Porażka. Prison zamienia się w Losta ;( Edytowane 20 Marca 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 lol to to jest jakis serial normlany?? ja myslalem ze to ta bajka :D Warto to sciagac i ile juz jest odcinkow??tak jest to normalny serial :] imo bardzo dobry :) po wiecej info odsylam do google... lub do szukajki B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 PB 2-20 (Panama) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Faktycznie, ciagnaca sie flegma. Zeby byla jeszcze urozmaicona ale oczywiscie zwykle przeciaganie akcji. Mam nadzieje, ze 22 odcinku sie zakonczy. Od pewnego czasu Michael mnie wpienia z tym Barrowsem. Te 5 baniek tez lata po calym swiecie i wpada co jakis czas w rozne lapska. Nuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Oby ten 3 sezon był jak tako bo jak nie to strata czasu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Oby ten 3 sezon był jak tako bo jak nie to strata czasu. :D Nie zalezy mi. Drugi sezon tak mnie przynudza, ze ogladam juz do zakonczenia tylko. Pierwszy jest nieporownywalnie lepszy. Ja wole czekac na Gotowe na wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A tak baj de wej to nie pamiętacie może adresu tego forum ? Jestem ciekaw czy na serio są tam posty Sucre :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A tak baj de wej to nie pamiętacie może adresu tego forum ? Jestem ciekaw czy na serio są tam posty Sucre :razz: . » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « www.europeangoldfinch.net są tam te posty :D Odnośnie zakonczenia 2 sezonu PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « T-Bag ma zginąć w 2x22 :mur: Obawiam się że zniknięcie najbarwniejszej postaci tego serialu może pogrążyć 3 sezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ja wole czekac na Gotowe na wszystko. A Chirurdzy 4 sezon to co :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dexter wciaga 2 odcinek bomba-bedzie 2gi sezon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « no no :D fajny ten odcinek BSG, widząc jeszcze trailer nastepnego parta, to mysle ze finał będzie sycił :D. Acha jedno mi sie nie spodobało, spojrzenie Tory na Andersa, zaleciało mi Venezuelą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...