Kaeres Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Słabo szukasz [; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Despe...ewives_episodes No genialnie. Dziekuje. Czyli w miare na biezaco jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Jericho 1x18 bardzo mi sie spodobalo coraz pozytywniej ten serial mnie zaskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Faktycznie Jericho coraz ciekawsze sie robi ;). Ale... w poniedzialek wracaja Heroesy :wub:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ale... w poniedzialek wracaja Heroesy :wub:.Pomarzyć zawsze można. ;) Jeszcze tydzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 PB Tak tez myślałem że to się skończy. Ale i tak 3 będe oglądał :D Co do gotowe na wszystko to kończę 1 serie ale serial wciąga. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) teraz za PB na FOX leci "Drive" moze byc ciekawy :) powiem cos za 2-3h :) Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja powiem że nie najgorszy, dawka humoru jest wystarczająca, aktorzy fajni. Kto już oglądał niech się wypowie, bo nie wiem czy tylko mi się tak wydaje, że Tully ma bardzo podobny, wręcz identyczny głos do Michaela z PB. W 2 odcinku początek jest mocny, może nawet trochę za bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jericho 1x19 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 9/10 akcja, budowanie klimatu, w koncu cos sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jerichp 1x19 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Rozkrecaja powoli akcje, tym co pokazali w 1x19 otworzyli sobie furtke na nastepne +/- 10 odcinkow :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) "Drive" ogolnie dobry :) zobaczymy jak sie to rozwinie :] Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Właśnie zacząłem oglądać Supernatural, jestem jak na razie na 4 odcinku, muszę powiedzieć że fajnie się serial zapowiada. A i zacząłem też oglądać Scrubs genialny serial komediowy :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jericho 1x19 - super odcinek ;] Teraz to się będzie działo... ^^ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « New Bern ma dużo broni, ale Jericho ma atomówkę :mrgreen: :blurp: Lost 1x17 - tutaj też o dziwo się nawet dużo działo ;) Chociaż jak zwykle za dużo retrospekcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jericho 1x19 - super odcinek ;] Teraz to się będzie działo... ^^ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « New Bern ma dużo broni, ale Jericho ma atomówkę :mrgreen: :blurp: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « i czolg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Jericho wypas na maksa » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ja tez o atomowce sobie zaraz przypomnialem a czolg umknal mojej uwadze no ale wydaje mi sie ze Hawkins rozpierdzieli fabryke odbije braci i wszyscy beda zyli dlugo i szczesliwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Pytanie o Prison Break sezon 1 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W ostatnim odcinku 1 sezonu PB wychodzi na to, że lekarka więzienna, córka gubernatora, popełnia samobójstwo przedawkowując morfinę. Tak rzeczywiście się stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 PB sezon 1 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie. Odratowano ją. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Jericho » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chyba najlepszy odcinek sezonu :) . Nareszcie zaczyna się coś dziać :razz: Lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kiepski odcinek, już chyba zupełnie nie mają pomysłów na dalsze odcinki :mad: . Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Lost 3x17 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Popatrzcie na obrazek u tego zakonnika jak Demond oddaje szaty. :-) widać tam tą babcię która przepowiada przyszłość. Co do spadającej damy, myślę że zdążamy do końca Losta, jakaś pomoc z zewnątrz, w końcu Michelowi i Woltowi udało się uciec z obręu wyspy. Odcinek nawet ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Mała ciekawostka dla fanów Jericho : Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaję co znaczą te dziwne "piki" w tle, gdy leci tytuł serialu. Jest to zakodowana alfabetem Morsa wiadomość związana z danym odcinkiem: s01e01 - JERICHO s01e02 - JERICHO FALLO s01e03 - JERICHO THREE s01e04 - HE KNOWS ROB s01e05 - THERE IS A FIRE s01e06 - THE EMP HITS s01e07 - PRAY FOR NYC s01e08 - ROB NOT FBI s01e09 - AOV SURPRISE s01e10 - IT BEGINS WITH s01e11 - 6 AND ENDS WITH s01e12 - BLOODSHED s01e13 - BLEEDING KS s01e14 - 4 DOWN 4 TO GO s01e15 - THEY WILL NEED IT s01e16 - A COSTLY DEAL s01e17 - ROB EXPOSED s01e18 - WHO RAN RED BELL s01e19 - ONE GOT AWAY Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dla mnie najlepszym odcinkiem Jericho byl 1x18 - moze dlatego ze bardzo interesuje mnie postac Hawkinsa, wkoncu to on jest najbardziej tajemnicza postacia w tym serialu. zaczynam sciagac Losta 3x17, zobaczymy czy jest cos wart. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 a ja sie wciagnalem w veronice mars :] 1 i 2 serie ogladalem sporadycznie na tvnie, 3 serie zaczalem ogladac calymi odcinkami i stwierdzilem ze fajne ;] zaraz zabieram sie za 3x7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3maniak Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 a ja sie wciagnalem w veronice mars :] 1 i 2 serie ogladalem sporadycznie na tvnie, 3 serie zaczalem ogladac calymi odcinkami i stwierdzilem ze fajne ;] zaraz zabieram sie za 3x7 Zawsze jak jadłem obiad to nie bylo nic lepszego do oglądania :) gdyby ona jeszcze nie robiła tej samej głupiej miny to by było nawet fajne. Ale ja teraz oglądam Family Guy`a. Mam narazie 3sezony i z odcinka na odcinek są coraz lepsze. A Stevie to postać zasługująca na oskara :D Jedyne zastrzezenie to piosenki, prawie w kazdym odcinku cos tam zaczynaja spiewac, i szczerze mowiac tylko kilka tych spiewanek mi sie podobalo,reszta jest niepotrzebna. Ale za to sceny walki :razz: Ogolnie jest super. Ja sie za bardzo w serialach nie orientuje, ale jesli znacie cos podobnego, to pls o tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 co tak cicho w tym temacie ?:) nikt nie ogladal jeszcze nowych Heroes? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 nowe Heroes 1x19 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 8/10 trzyma w napieciu, ale mimo wszystko momentami ziewalem z nudow. wiem, ze dzieje sie to aby przygotowac wielki koniec, ale czuje sie ze brakuje czegos tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nowy Heroes IMO bardzo dobry. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na końcu 'nowa' postać z mieczem to oczywiście Hiro z przyszłości, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Skoro "oczywiście", to po co pytasz? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Strasznie przewidywalny imho motyw z Peterem - chodzi mi o ten kawałek szkła wbity w czachę... Ogólnie ok, cudów się nie spodziewałem...powinien nabrać rozpędu przed finałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Skoro "oczywiście", to po co pytasz? :PNa wszelki wypadek wolałem się upewnić :P. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Strasznie przewidywalny imho motyw z Peterem - chodzi mi o ten kawałek szkła wbity w czachę... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przewidywalny? IMO w tym nie miało być żadnego elementu zaskoczenia (kazdy, kto ogląda serial od początku, wiedział, ze Peter nie zginął) - chodziło o pokazanie reakcji bliskich na jego smierc (głownie Nathana, czy jak mu tam). Z tym kawałkiem szkła to coś innego było denerwujace, a mianowicie fakt, ze cała akcja była strasznie naciągana - z jakiej paki Peter stał tylem do Sylara? Chyba tylko po to, zeby nie było widac na pierwszy rzut oka szkła w glowie (dość prymitywna zagrywka ze strony scenarzysty). No i jeszcze fakt, ze kawalek musiał trafić idealnie w glowe - nie popisali się z tą walką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 und3r » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « - przewidywalny w tym sensie, że w momencie gdy Peter padł po walce z Sylarem, wiedziałem już dokładnie jak to się skończy...to że Peter przeżyje było wiadome... Co do tej walki z Sylarem to fakt - naciągana, zwłaszcza to stanie plecami do niego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...