Gość Pioorek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Obejrzalem nowego heroes. Mi serial już przestaje sie podobać, takie flaki z olejem, obejrze do końca 1 sezon i za 2 sie nie zabieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Obejrzalem nowego heroes. Mi serial już przestaje sie podobać, takie flaki z olejem, obejrze do końca 1 sezon i za 2 sie nie zabieram.WTF ? moim zdaniem najlepszy odcinek serii, wypas. "Me too" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Przez 3 dni obejrzałem cale Jericho Po raz kolejny podtrzymuje teze ze jak ogladac takie seriale to tylko jednym cięgiem :D Serialik wciągnął mnie bardzo i polecam Niestety nie byłem tak wytrwały i Heroes'ow tez zacząłem oglądąć jeden po drugim i teraz trzeba cierpliwie poczekać na dwa ostatnie (oglądam wersje asd) :-| Oglądanie tego w naszej TV (4:3 + lektor + kilo reklam) to musi być dopiero przyjemność :huh: Aa no i bardzo polecam polskiego Pitbull`a - chyba najleszy polski serial policyjny, jeszcze nie widziałem na żadnym forum albo stronce złego zdania o nim - tym bardziej że można go oglądać "na legalu" przez itvp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Aa no i bardzo polecam polskiego Pitbull`a - chyba najleszy polski serial policyjny, jeszcze nie widziałem na żadnym forum albo stronce złego zdania o nim - tym bardziej że można go oglądać "na legalu" przez itvp. Tak to prawda ale do Gliny to mu dużo brakuje. Jednak stoi na przyzwoitym poziomie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Stacja CBS poinformowała producentów swoich seriali o ich losie w przyszłym sezonie. Wieści niestety nie są szczęśliwe dla "Jericho". Początkowo ten postapokaliptyczny dramat uznany został za niespodziewanie duży sukces. Powróciwszy jednak na ekrany po długiej zimowej przerwie nie przyciągał już tak dużej liczby widzów przed telewizory, dlatego też szefowie stacji postanowili, że drugiego sezonu nie zamówią. źródło: news.hatak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Niestety nie byłem tak wytrwały i Heroes'ow tez zacząłem oglądąć jeden po drugim i teraz trzeba cierpliwie poczekać na dwa ostatnie (oglądam wersje asd) :-| Oglądanie tego w naszej TV (4:3 + lektor + kilo reklam) to musi być dopiero przyjemność :huh: TVP nie puszcza reklam podczas filmow :) Ale fakt, ze lektora pewnie dadza jakies z rzyci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Ogladanie serialu w wersji asd to też dopiero musi byc przyjemne - słaby dzwięk + beznadziejna kopia. Juz nie dlugo wyjdą wszystkie odcinki 24. Na razie chyba 22 wyszły. Zacieram rączki :twisted: :gitarzysta2: . Edytowane 16 Maja 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Ogladanie serialu w wersji asd to też dopiero musi byc przyjemne - słaby dzwięk + beznadziejna kopia. Juz nie dlugo wyjdą wszystkie odcinki 24. Na razie chyba 22 wyszły. Zacieram rączki :evil:. ja tez:D nowy heroes kosi jak nie wiem szykuje sie niezła walka w finale ;] odc 10/10 bez 2 zdań Edytowane 16 Maja 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Juz nie dlugo wyjdą wszystkie odcinki 24. Na razie chyba 22 wyszły. Zacieram rączki icon_evil.gif. Dokładnie, 21 maja finał sezonu, czyli 6x23 i 6x24 :) Edytowane 16 Maja 2007 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Ten sezon jest najgorszy ze wszystkich, cztery pierwsze odcinki zapowiadaly naprawde dobra historie, ale nastepne sa po prostu smieszne. No i jeszcze ta szwagierka i siostrzeniec Bauera... Serial siegnal dna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Ten sezon jest najgorszy ze wszystkich, cztery pierwsze odcinki zapowiadaly naprawde dobra historie, ale nastepne sa po prostu smieszne. No i jeszcze ta szwagierka i siostrzeniec Bauera... Serial siegnal dna. Imo nie jest gorszy od poprzednich. Pierwsza połowa sezonu była wyraźnie lepsza od drugiej, potem akcja stała się troche mniej ekscytująca, ale najnowsze odcinki (21 i 22) są już bardzo dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Siostrzeniec Bauera? :lol: O kur@#, już potrafie to sobie wyobrazić. Zobaczymy, nie dlugo sie za to zabieram wiec wystawie swoją opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 to jack bauer żyje!@# hura :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 to jack bauer żyje!@# hura :lol: :wink: I będzie jeszcze przez 2 sezony: 24 gets another 48 hours Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 ale najnowsze odcinki (21 i 22) są już bardzo dobre. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « CTU zostalo zaatakowane zeby odbic stamtad gowniarza ktory i tak zostal by zaraz wypuszczony do domu i nikt by sie nim nie przejmowal. Dla mnie bez sensu, 22 odcinka jeszcze nie ogladalem bo mi sie po ostatnim po prostu nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Stacja CBS poinformowała producentów swoich seriali o ich losie w przyszłym sezonie. Wieści niestety nie są szczęśliwe dla "Jericho". Początkowo ten postapokaliptyczny dramat uznany został za niespodziewanie duży sukces. Powróciwszy jednak na ekrany po długiej zimowej przerwie nie przyciągał już tak dużej liczby widzów przed telewizory, dlatego też szefowie stacji postanowili, że drugiego sezonu nie zamówią. źródło: news.hatak.pl Przykro to słyszeć bo pierwszy sezon był niezły, szczegolnie na końcu akcja nabrała tempa. Ciekawe czy jest jeszcze jakaś szansa czy to już zamknięty temat. Akurat ten jeden serial musieli zdjac bo inny niby zakupili juz. Ja nie wiem ale ogladanie takie seriali jak CSi czy Num3ers ktore dostały nastepne sezony mnie nie bawi bo w sumie co odcinek to jak oddzielny film, jesli sa powiazania to jakies nieszczegolnie zarysowane. A Jericho to fajny temat, realizacja niczego sobie, caly sezon wciagnalem w kilka dni, nie moglem sie powstrzymac tak mnie ciekawilo co w nastepnych odcinku. Szkoda ze sie skonczylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Nie Nie Nie, nie uwierze w to ! Jericho ... moze jeszcze jakas szansa jest, przeciez zostawili to w takim stanie ze nic tylko na stryczek ich. ehh no i nie dowiem sie nic wiecej o Hawkinise ... :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Stacja CBS poinformowała producentów swoich seriali o ich losie w przyszłym sezonie. Wieści niestety nie są szczęśliwe dla "Jericho". Początkowo ten postapokaliptyczny dramat uznany został za niespodziewanie duży sukces. Powróciwszy jednak na ekrany po długiej zimowej przerwie nie przyciągał już tak dużej liczby widzów przed telewizory, dlatego też szefowie stacji postanowili, że drugiego sezonu nie zamówią. źródło: news.hatak.pl :mur: :mur: :mur: :angry: :-| :mad: Naprawdę szkoda... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 lost 3x21 taki fajny, mily odcinek. nie dzialo sie niewiadomo co, ale bardzo przyjemnie sie go ogladalo, tak jak i te flashbacki byly fajne. mozna wyczuc ze to taka cisza przed burza, tfu finalem sezonu ;] za tydzien powinno byc goraco. 2 godziny, 3 odcinki, jestem dobrej mysli :]. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « chyba sie Charlie nie nacieszył dlugo tym ze zyje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) lost 3x21 taki fajny, mily odcinek. nie dzialo sie niewiadomo co, ale bardzo przyjemnie sie go ogladalo, tak jak i te flashbacki byly fajne. mozna wyczuc ze to taka cisza przed burza, tfu finalem sezonu ;] za tydzien powinno byc goraco. 2 godziny, 3 odcinki, jestem dobrej mysli :]. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « chyba sie Charlie nie nacieszył dlugo tym ze zyje :D jak nie trudno sie domyslec gdy Desmond » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « obudzi sie to popłynie tam gdzie Charlie ... spiac pewnie zobaczył "obrazy" z uwiezionym Charlie i go uwolni ;] Edytowane 18 Maja 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Wczoraj widzialem pierwszE dwa odcinki Heroes. Taka fajna bujda na kolkach. Wciaga to naprawde jak piszecie czy Wy wszystko lykacie ? (bez obrazy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Wczoraj widzialem pierwszE dwa odcinki Heroes. Taka fajna bujda na kolkach. Wciaga to naprawde jak piszecie czy Wy wszystko lykacie ? (bez obrazy) jak wyzej, tez widzialem 2 pierwsze ale mnie to nie kreci za to Desperate Housewives jestem w polowie 3 sezonu :D kazdy znajdzie w tym serialu cos dla siebie - jest humor, jest intryga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Heroes - 2 pierwsze odcinki takie do obejrzenie jak sie nie ma co robic ale ogolnie to nuda troche, spodziewalem sie czegos fajniejszego, glowne postacie jacyś tacy sztuczni troche, nie bylo zadnego momentu w ktorym ten serial by mnie zaskoczył i jakies takie za bardzo przewidywalne wszystko jest jak na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Heroes - 2 pierwsze odcinki takie do obejrzenie jak sie nie ma co robic ale ogolnie to nuda troche, spodziewalem sie czegos fajniejszego, glowne postacie jacyś tacy sztuczni troche, nie bylo zadnego momentu w ktorym ten serial by mnie zaskoczył i jakies takie za bardzo przewidywalne wszystko jest jak na razieRebel - w domu wszyscy zdrowi? Obejrzales dwa odcinki i chcesz zeby serial cie zaskakiwal? I jeszcze Kaeres na dodatek - dlaczego ty to ogladasz, przeciez ty nie masz czasu na glupie seriale... Edytowane 18 Maja 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwencjusz Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Oddaj głos na Jericho! Podpisz petycje a być może twórcy zmontują kolejny sezon :rolleyes: http://www.petitiononline.com/09272006/petition-sign.html? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 A ja polecę Twin Peaks. Serial stary ale moim zdaniem jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy. W Niedzielę ok 00.30 rano. Można oglądać wiele razy a i tak potrafi czymś zaskoczyć. Niestety seriali takiej klasy już nie robią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 IMO z Lost się postarali bo coraz lepsze odcinki robią :) I czekam z niecierpliwością na następny. Co do Herosów. Nie chciałem znów się wciągać w następny serial, ale chyba będę musiał, bo mnie te 2 odcinki trochę zaciekawiły. Zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Lost.S03.The.Answers.HDTV.XviD-XOR Widział to ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Pewnie recap jak kazdy inny, jak ktos ogladal kazdy odc. to nie ma po co, ale i tak wieczorem pewnie obadam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Z jericho pocieli ostro w ch... . Wpisalem sie do petycji, choc i tak pewnie kasa wygra i nie nakreca dalszej czesci. IMO beznadziejna polityka, jesli widzieli ze jest lipa, to niechby dokrecili 3-4 odcinki i zakonczyli jakos watki, a nie tak rozbebeszony temat pozostal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...