Jin* Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Dla zainteresowanych na AXN leci Jericho dziś o 23 będzie 3 odcinek. Narazie jestem po dwóch odcinkach i serial wciąga ale zdaje się liniowy ale obejże cały :)Wytlumacz prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 W tych wytłuszczonych słowach chodziło o to że mam takie odczucie jak bym wiedział co stanie się w następnym odcinku, że to ktoś zaatakował USA a Jericho jako jedyne się ostało i wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Ja ostatnio z braku laku zacząłem oglądać FIREFLY i powiem, że jak dla mnie serial świetny. Niektóre postacie są według mnie lekko przerysowane i irytujące, ale jako całość serial oferuje fajny klimat i warto go obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 obejrzalem se wczoraj dwa pierwsze odcinki "weeds" i bardzo mi sie spodobalo. takie desperate housewives w wersji bardziej hardcorowej :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 W tych wytłuszczonych słowach chodziło o to że mam takie odczucie jak bym wiedział co stanie się w następnym odcinku, że to ktoś zaatakował USA a Jericho jako jedyne się ostało i wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie.No i tu się mylisz i to bardzo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Wie ktos czy TVP zaserwuje powtorki I sezonu Herosow? Bo nie ogladalem tego od poczatku, a ogladnalem dwa odcinki i mi sie spodobalo. A sciagac mi sie nie bardzo widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Znając TVP to pewnie za kilka lat albo z rana albo koło 1 w nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 I dobrze że za kilka lat a nie tak jak Polsat - ledwo 1 sezon PB się skończył i już powtarzają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 no ja wlasnie tak bym chcial zeby po zakonczeniu tej serii powtorzyli pierwsza :D bo chyba II seria bedzie tego serialu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Tak, będzie 2 sezon Heroes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Wczoraj skonczylem ogladac ostatni sezon Alfa i sie zawiodlem na zakonczeniu... :mur: Bardzo nie podobal mi sie ten odcinek i w ogole go spupcyli :/ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mogli zrobic normalny happy end, wszyscy zyli by dlugo i szczesliwie, a tak pozostaje tylko niesmak po ostatnim odcinku, jak to brygada d/s kosmitow lapie Alfa... Teraz pozostaje jeszcze zobaczyc film pelnometrazowy pt. "Project ALF"... ktory to tez podobno mocno sredni jest. No coz, jak mi przyjdzie ogladac Alfa jeszcze raz, to na pewno bez ostatniego odcinka :) Edytowane 22 Lipca 2007 przez Brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Ogladalem pierwsze dwa odcinki drugiego sezonu Dexter-a :). Po prostu miodzio - akcja sie troche skomplikowala, imo jest bardzo ciekawie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondek Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Dokładnie 2 pierwsze odcinki dextera zapowiadaja rewelacyjny drugi sezon Little Chino :evil: Szkoda ze na trzeci przyjdzie troche poczekac :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 http://www.filmweb.pl/%22Herosi%22+najleps...w,News,id=36304 "Zaś "Kyle XY" wyróżniono jako najlepszy serial dla dzieci." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Jestem w połowie 6 sezonu 24 i przyciągnął mnie bardziej niż poprzedni. Moim zdaniem mogli się postarać zatrudnić Donalda Sutherlanda zamiast Jamesa Cromwella :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Przymierzam się już od jakiegoś czasu do 24 więc powiedzcie czy warto bo to aż 6 sezonów uff... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Oczywiście, że warto ... zwłaszcza 4 pierwsze sezony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 miazga Dexter powraca i to w wielkim stylu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 kiedy jest premiera 7 od kyle xy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zdaje się ze wczoraj. Na stronie abc family mozna w calosci obejrzec poprzednie odcinki i inne seriale z tej stacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Przymierzam się już od jakiegoś czasu do 24 więc powiedzcie czy warto bo to aż 6 sezonów uff... Ogladaj, serial jest tego wart, ja na razie obejrzalem 18 odcinkow 6 sezonu i w sumie nie ciagnie mnie dalej, poprzednie byly lepsze, ale tez tez daje rade. Widzialem tez z 4 odcinki Kyle XY, nawet mi sie podoba, miła odskocznia od uciekania z więzien i ganiania terorystów on "american soil" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Coś tego 7 odcinka nigdzie nie widzę ;| biorę się za Dextera... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 mejbi przerwa w emisji mała nie wiem w sumie :? Dexter s2e01 bardzo ladny odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam.Nie znalazlem posta o tym serialu na forum, pomyslalem ze jak bedzie taki topic to wiecej ludzi moze sie z tym bardzo fajnym serialem zapoznac. narazie powstaly 3 sezony tego serialu. http://www.filmweb.pl/Deadwood+2004+o+filmie,Film,id=97620 mam nadzieje ze nie jestem jedynym fanem na forum wyrazajcie swoje opinie itp pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 jak oblukam pierwszy sezon to ocenie ;] z opisu wynika że calkiem fajnie sie zapowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 2odcinki dextera z 2 sezonu jak zwykle bardzo dobre. Wie ktoś co z nowymi odcinkami Jericho ? Wiem że mają być ale kiedy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 chyba luty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Oglądam właśnie 7 odcinek Traveler dzisiaj mam zamiar skońcyć i 8. Mam mega mieszane uczucia co do tego serialu.. Na początku słaby, nudny, i sztuczny, akcja robiona na siłę. Ale jako że nie mam w chwili obecnej nic lepszego do oglądania to ciągnąłem kolejne odcinki. No i czym dalej tym lepiej. Wie ktoś czemu nie ma napisów do nowych odcinków drive ? Edytowane 27 Lipca 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Ogólnie coś ostatnio napisy z poślizgiem wychodzą... <_< Dexter S2E01&02 ... mhmm stary dobry Dex :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Pojawił się pilot serialu Chuck. Całkiem ciekawie się zapowiada. Opowiada o kolesiu co pracuje w supermarkecie, a w sumie przez przypadek umieszcza w swojej głowie rządowe tajemnice. Myślę że warto rzucić okiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...