Gość Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Prison Break 3x8 - odcinek bomba :D 8/10 co tu dużo pisać, trzeba to zobaczyć :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Prison Break 3x8 - odcinek bomba :D 8/10 co tu dużo pisać, trzeba to zobaczyć :lol2: Jak dla mnie najlepszy odcinek z calego trzeciego sezonu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojrak6 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Nastepny odcinek PB dopiero 14 stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Nastepny odcinek PB dopiero 14 stycznia. Brr horror tyle trzeba było czekać na 3 serie a tu takie kwiatki. A tak swoją drogą obejrzałem ostatnio 2 najnowsze odcinki dextera i są po prostu genialne (chociaż i tak wolę PB od Dextera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Czemu nikt nie napisał nic na temat nowego odcinka hirosów? ;> Jak do tej pory to najlepszy odcinek 2 sezonu. Zero przedłużania, owijania w bawełnę i nudzenia ;] Do niczego nie szło się przyczepić.... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No dobra, Nathan trochę za szybko wyzdrowiał :P I wiadomo już co działo się wcześniej ;] A po obejrzeniu nowego SGA mogę powiedzieć tylko tyle... ODDAJCIE CARSCONA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Ja jakos do PB i Heroesow podchodze bez emocji. Ten pierwszy to odgrzewany kotlet n-ty raz. Troche zaczyna to sie robic wrecz nudne. Ogladam z przyzwyczajenia. Heroesy tez jakos tak bez rewelacji, chociaz ostatni odcinek wiele wyjasnil. Natomiast Dextera ogladam z wielkim zaciekawieniem. Bardzo dobry serial, zero (ziobro?) owijania w bawelne, w miare szybka akcja, ciekawe watki i humor. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ehs... Trojkacik milosny Dextera chyba pozostanie na dobre... (cos mi sie wydaje, ze pogodza sie z Rita) Edytowane 15 Listopada 2007 przez d0b0c0p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Dexter E08. Mogę powiedzieć tylko tyle... O ja pi.er.o.l.e. Edytowane 19 Listopada 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 W sensie, że aż tak dobrze ? na weekendzie nadrobię zaległości...4 odcinki na raz :] co do Heroes to się przychylam do tego co Leborg napisał wcześniej a co do Nathan'a » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « E tam za szybko...Adam jest w końcu pr0 ;) Wątek Niki mi się nie podoba, zresztą nigdy jej jakoś sympatią nie darzyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Z ostatnich odcinkow "moich" seriali Prison Break - 6/10 nie wiem nad czym te zachwyty-mi kompletnie nie podszedl. Jestem jedynie ciekaw o co kaman z tym nagraniem w lesie. akcja "agresywnej ucieczki"wywolala u mnie usmiech i niesmak. Heroes - odcinek zdecydowanie lepszy od PB, mala retrospekcja 8/10 Dexter - absolutnie swietny odcinek 9.5/10...petla na szyi dexa zaciska sie z kazda chwila-strasznie jestem ciekaw kolejnych odcinkow.Mam nadzieje ze nie wymysla jakiegos beznadziejnego wyjscia z sytuacji- mam juz swoje zakonczenie tej serii-ciekawe czy sie sprawdzi. Supernatural - kazdy odcinek trzyma rowny poziom. Tutaj nie odczujemy dluzyzn i przeciagania glownego watku. 7,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Dexter E08. Mogę powiedzieć tylko tyle... O ja pi.er.o.l.e. :blink: Nic dodac, nic ujac. Lepiej bym nie opisal tego odcinka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 E06 Dextera był rewelacyjny potem minimalnie słabsza 7 aby przejść wreszcie do świetnej 8. Oj dzieje sie dzieje. Ech ten zgubny wpływ kobiet i odwyku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 No :D. Dex E08 wysmienity. W ogole ten serial dla mnie staje sie bardzo malo przewidywalny. Ale to dobrze :). Kumpel mi mowil, ze ma byc 3 sezon :). I dobrze. Mysle, ze serial utrzyma poziom do konca swoich dni. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na koncu bylo fajne :D. "Jak sie nie zostawisz Rity i mnie w spokoju to zobaczysz prawdziwego potwora." :D. W ogole rozwala mnie Deb (i jej przeklenstwa). Nie moge sie doczekac nastepnego odcinka. Prisona w tym tygodniu nie ma, i dobrze. Troche sie odpocznie. Heroesy jak ogladne to cos opisze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Nowe dexterki super po prostu nie ma to tamto miażdzą. Kiedy nowe PB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Dexter » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « "Nigdzie nie odchodź" - powiedział do zmasakrowanych zwłok po czym wyszedł przez drzwi :lol: Motyw z piłą też wywował u mnie uśmiech na twarzy. Ciekawe co się stanie z Doakes'em kiedy już ma dowody winy Dextera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Hirosi - przewidywalny odcinek, z nieprzewidywalnym zakończeniem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 No w sumie... btw rozwalają mnie takie akcje jak ten napis ułożony przez Claire <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Pomyslowa blondynka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Ostanie dwa odcinki Family Guy rozwaliły mnie totalnie na plus. SP już się skończył i trzeba czekac do marca na kolejna serie ale obecna trzymałą poziom. Dexter rzadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 A mi się zaczął podobać ostatnio Chuck ( jako serial :D ) Ostatni 9 odcinek i dwa poprzednie świetne, na początku nie byłem przekonany do tego serialu teraz moje nastawienie zmieniło się całkowicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Dexter E08 6/10 Generalnie sie z tego telenowela straszna zrobila. Po kiego grzyba oni sie wogole bawia "zyciem uczuciowym" Dextera? :-| Zeby nie bylo, ze tak narzekam bez powodu, w spoilerze roznice miedzy ksiazkowym a serialowym sequelem (tylko dla tych, co nie zamierzaja czytac ksiazki!): » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pierwsza roznica jest taka, ze pierwowzor literacki konczyl sie nieco inaczej. Dexter o malo nie zabil swojej siostry, ale przeszkodzila mu w tym LaGuerta, ktora znlazla kontener, w ktorym byli: Dexter, Brian i przytomna (!) Debra. W efekcie Brian zabija LaGuerte i odchodzi odrzucony przez Dextera (ale nie zabity). Debra zna natomiast tajemnice Dextera, co jednak nie przynosi zadnych tragicznych reperkusji. Doakes przysiega zemste na Dexterze (nie ma dowod, ale czuje, ze wine za smierc LaGuerty ponosi czesciowo Dexter). Druga czesc zaczyna sie podobnie: Doakes sledzi wszedzie Dextera, ktory nie moze oddac sie zabijaniu. Najwazniejsze roznice: ksiazka jest o innym, o wiele grozniejszym zabojcy (chociaz wlasciwie nie zabojcy, oj nie - kims o wiele gorszym), ktorego cala ekipa probuje zlapac. Dexter wpada "w sidla" Rity, ale bez zadnych komplikacji (chociaz sam sie smieje w narracji, ze to niemal jak tani romans) i nadal "udaje" zycie. Doakes odczepia sie od Dextera definitywnie, ale konczy ksiazke nieco ubozszy o kilka czesci ciala (mimo to, nadal zywy) - i raczej juz nie w policji. Watek Debry i Lundego sie pokrywa czesciowo, tylo ze Lundy jest troche inny (inny kontekst). Najfajniejszy element: Dexter powoli zdaje sobie sprawe, ze Cody jest taki sam jak on (zabija i zakopuje psa) i rozumie, ze musi wychowac nastepce, wedlug kodeksu Harryego. To bedzie pewnie jeden z watkow trzeciej ksiazki. Szkoda, ze zupelnie nie ma tego w serialu. Podstawowa roznica: Dexter nadal jest tym samym Dexterem, ktory zabija zlych ludzi i nie bawi sie w jakies pseudo-filozoficzne nawrocenia. :D A ksiazka ma ten sam czarny humor, ktory byl obecny rowniez w pierwszym sezonie, a w drugim go zabraklo. Moje zdanie dlaczego 2 sezon wyglada tak jak wyglada i tak bardzo rozni sie od ksiazki: na pewno nie mogli pokazac tego co jest opisane w ksiazce, bo nikt by raczej przy tym nie wytrzymal (nawet milosnicy gore). A z drugiej strony chyba dostali nakaz od kogos z gory, zeby pokazac, ze czyny Dextera sa tak naprawde ble. Moze chcieli obnizyc limit wiekowy, cholera wie. Czekam z coraz slabsza nadzieja na koniec sezonu... ps. Pamietacie kodeks Harrego? Dexter zlamal go niemal doszczetnie. Teraz czekam az » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zabije Lile i stanie sie z tego kolejny bezsens w dlugiej linii bezsensow jakim jest watek Lili. ps2. No i te wspaniale przypadki z algami, kamerami, notatkami, pozarami, raportami, pobiciami, itp. itd.... zupelnie jak Prison Break. Edytowane 22 Listopada 2007 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Hej, jeżeli ktoś z Was posiada wszystkie serie przyjaciół a było ich 10 :) to proszę o info na PM mam pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 nikt nie ogląda/ł Ekipy? dziwie się, bardzo udany serial, świetnie się ogląda. z PB zrezygnowałem, Dexter jak zwykle świetny poza tym Californication, musowo! czekam na 2 sezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Mignela mi reklama Day Break w AXN-chyba Ostatni herosi - odcinek w starym dobrym stylu bez bezsensownych historii Hiro(ciesze sie ze zakonczyli juz ten watek) i meksykanskiej pary. iekawe kim jest kobieta ze zdjecia. Edytowane 23 Listopada 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Oglada ktos How I met your mother Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Jesli ktos z Warszawy lub okolic posiada wszystkie sezony Grey's Anatomy z napisami prosze o PM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 nikt nie ogląda/ł Ekipy? dziwie się, bardzo udany serial, świetnie się ogląda. Pisałem o tym kilka postów wcześniej, jeszcze 2 odcinki i koniec :( Oglada ktos How I met your mother Ba pytanie Barney wymiata :P A teksty są nieziemskie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Ekipa 1x13 Odcinek w miare fajny .... w koncu dowiadujemy sie co nie co o tajemniczej przeszlosci bylego premiera :) skad te plotki o zakonczeniu emisji serialu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Pisałem o tym kilka postów wcześniej, jeszcze 2 odcinki i koniec :( Ba pytanie Barney wymiata :P A teksty są nieziemskie :mrgreen: 1 i 2 sezon super , ale ten 3 troche juz na sile ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Obejrzałem przez 2 dni wszystkie odcinki Dextera ;] Świetny !! Czekam na s02e09 ;> może być ostrooo :D Texty Deb mnie rozwalają :P I ten jej popęd sexualny :D Jaki serial jeszcze polecacie ? Polubilem PB,lostow, dextera, herosow mniej... Aha i raczej nie komediowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Seriali jest multum... Supernatural przyjemny jest (choć na dobrą sprawę trochę...schematyczny powiedziałbym ;)...ale fajnie się ogląda) I obowiązkowo Rzym :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...