evocati Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 :o nie tylko nie to, oby byly kolejne sezony, imho to ze torche im 3 sezon sie nie udal nie znaczy ze musza zaraz serial konczyc ... Prison Break 3x09 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :lol: :mur: No tak scenarzysci to naprawde juz pomyslow nie maja, byle tylko kase brac. Jak iwdze na gg opisy kilku osob jaki to ostatnio odcinek byl "supcio" to zbiera mi sie na wymioty, oby koniec tego serialu nastapil jak najszybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Co do BSG to raczej juz po zakonczeniu 3 sezonu mozna bylo przypuszczac, ze 4 bedzie ostatnim. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « "All along the watchtower." Zblizaja sie do ziemi i mam nadzieje, ze w ostatnim sezonie bedzie nasza planeta matka pokazana i jakos ciekawie sie to wszytko zakonczy. Oby nie zrobili tylko wersji z "...i roboty wraz z ludzmi zyli dlugo i szczesliwie..." Oczekuje ciekawej akcji i dramatu! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wiadomo nie od dziś, że w tego typu serialach zawsze wygrywaja ci dobrzi, w tym przypadku ludzie. Ale ja chciałbym, żeby Cyloni wybili ich co do nogi, takie małe urozmaicenie ;] Edytowane 19 Stycznia 2008 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Hehe » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale tak raczej nie będzie :( Flota Ziemniaków wybije do nogi tostery i skończy się dzień dziecka. I nie ma co się załamywać z powodu zakończenia serialu. Bo jak poziom miałby dalej tak pikować w dół, to wole nie myśleć czym scenarzyści uraczyliby nas w 5 sezonie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schakal Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Dwa pytania do Was co do BSG: 1) Co to są Webisodes? (The Resistance?) 2) Jest już 4ty sezon BSG? Bo gdzieniegdzie widuję 4x01 ale narazie jestem na etapie 2x15 - 2x20, myślałem, że sezonu 4 jeszcze nie ma. A jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) 1. Miniserial umieszczony między 2 a 3 sezonem. 2. Nei ma. Jest tylko film pełnometrażowy (oznaczony jako 4x00) i drugi miniserial. Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schakal Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 1. Miniserial umieszczony między 2 a 3 sezonem.Czy ten miniserial ma 10 odcinków z których najkrótsze mają po 4 minuty ? 2. Nei ma. Jest tylko film pełnometrażowy (oznaczony jako 4x00) i drugi miniserial.Jeżeli pierwszy miniserial nazywa się The Resistance to jak nazywa się drugi miniserial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Czy ten miniserial ma 10 odcinków z których najkrótsze mają po 4 minuty ?Tak, ma 10 odcinków. I wszystkie są kilkuminutowe. Nie wspomnę o czym, bo to byłby niemiły spoiler :P Jeżeli pierwszy miniserial nazywa się The Resistance to jak nazywa się drugi miniserial?Battlestar Galactica - Razor Flashback 7 odcinków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schakal Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Dzięki leborq. Pytanie: Dostałem 3 pierwsze sezony Babylon 5. Zacząłem oglądać pilot, pierwsze wrażenia są takie, że w porównaniu do BSG to jest jakiś stary gniot. Oglądał to ktoś z was? Bo nie wiem czy brnąć w to dalej czy próbować czegoś innego (np. Farscape - swoją drogą oglądał to ktoś z was :) ) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja tez mam pytanie odnosnie starszego (relatywnie) serialu, a mianowicie Heroes. Warto ogladac tez drugi sezon? Musze przyznac, ze zupelnie przez przypadek zobaczylismy z narzeczona kilka odc. 1ego sezonu i bardzo nam sie spodobalo, taki fajny komiksowy klimacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schakal Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Według mnie Heroes lekko upadł w drugim sezonie. Sam obejrzałem chyba do S02E07 i zaczął mnie nudzić. Oto moja subiektywna opinia. B-) Niemniej jednak oglądać dalej warto :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 np. Farscape - swoją drogą oglądał to ktoś z was :) ) pzdr. Oglądał. Tylko jak masz zamiar zacząc ogladac to nie rezygnuj po pierwszych odcinkach bo czym dalej tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja tez mam pytanie odnosnie starszego (relatywnie) serialu, a mianowicie Heroes. Warto ogladac tez drugi sezon? Musze przyznac, ze zupelnie przez przypadek zobaczylismy z narzeczona kilka odc. 1ego sezonu i bardzo nam sie spodobalo, taki fajny komiksowy klimacik.Warto. Nie spodziewaj sie mega szybkiej akcji i efektow w kazdym odcinku (no w sumie sa w kazdym, ale nie wypelniaja calych 45 minut). Tak samo jak nie mozna oczekiwac oryginalnej i glebokiej fabuly. Ot udany serial o superbohaterach - klimat fajny, pomysly maja jeszcze w miare. Oglada sie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jutro kolejny Pb oby był coś warty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Oglądał. Tylko jak masz zamiar zacząc ogladac to nie rezygnuj po pierwszych odcinkach bo czym dalej tym lepiej.Dokładnie, im dalej tym lepiej. Chociaż sam zaczynam dopiero 3 sezon serialu - inne zajęcia i seriale sprawiły, że troszkę zapomniałem o Criton'ie i jego bandzie. Ale przyznam że Ben Browder strasznie mnie irytuję. A jego występy w SG-1 to już w ogóle porażka :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Trzema nowymi odcinkami Jericho jestem zachwycony. Kurcze ten serial ma potencjal na jeszcze co najmniej jeden sezon. Szkoda ze skonczy sie na kilku odcinkach tego sezonu (chociaz..kto wie, moze sie zdecyduja kontynuowac). Swietnym posunieciem bylo wprowadzenie postaci majora Back'a. Bardzo ciekawa postac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Zgadzam sie, bardzo dobre odcinki Jericho, szczegolnie 3... Odcinek 4 - 4 marca, dobrze licze? Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schakal Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Obejrzałem pilota Babylon5 oraz pilota FarScape. Muszę z przykrością stwierdzić, że w porównaniu do pilota BSG (właśnei będę zaczynał 3ci sezon BSG) obydwa wypadają żenująco słabo :mur: . Babylon5 wygląda na swoje lata, efekty cienizna, gra aktorska przypomina mi tą z Dynastii, cienizna, postacie są albo białe albo czarne (tzn że jak ktoś jest ten "dobry" to zawsze postępuje "słusznie"), cienizna. FarScape też wygląda na swoje lata (tzn jak serial z poprzedniego wieku, ba, z poprzedniego milenium :)), bardziej przypomina mi parodię serialu sci-fi niż prawdziwy serial. Może mam trochę skrzywiony odbiór tych seriali przez to że oglądam BSG które wydaje mi się świetne. Nie ulega jednak wątpliwości, że jeżeli porównam sobie te seriale, to ... hmm nie ma co właściwie porównywać ... BSG wymiata! 10/10 ... Babylon 3/10 (bo lubię sci-fi) ... FarScape 3.5/10 (bo lubię sci-fi) Czy w tych dwóch serialach (Babylon 5 i FarScape) coś dalej dzieje się lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Pb 10 No troszkę lepszy niż poprzedni odcinek, ale też nie ma co chwalić bo dopiero końcówka był niezła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Cięzko mi to przyznać , ale jak dla mnie ten nowy odcinek Pb jest kiepski bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 PB S03 E10 Ciągniety ten odcinek,ale napewno zdecydowanie lepszy od poprzedniego..No i końcówka ciekawsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) PB 3.10 Początek trochę mułowaty, potem się wszystko rozkręca. Mam nadzieję że w końcu uciekną z tego kicia, a nie następne 10 odcinków ;p będą się starać tylko. Ogólnie nowy odcinek jest spoko. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 PB 3.10 Początek trochę mułowaty, potem się wszystko rozkręca. Mam nadzieję że w końcu uciekną z tego kicia, a nie następne 10 odcinków ;p będą się starać tylko. Ogólnie nowy odcinek jest spoko. No tak, tylko że PB się kończy na 3x13 :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Hmm.a nie czasem 22 odcinki mieli nakręcić ;) ? Przez ten strajk scenarzystów mogło się coś zmienić o czym nie wiem. Co do odcinka to lepszy nieco do poprzedniego ,ale dalej PB to dno i 3 metry mulu. Obejrzę go do końca dla zasady i nic po za tym. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Czy w tych dwóch serialach (Babylon 5 i FarScape) coś dalej dzieje się lepszego?Czy przed pisaniem postów mozesz czytac to co się tu pisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 PB 3x10 wg mnie nie jest źle ;) całkiem fajnie się oglądało, mimo że sezon 3 jest najsłabszy to dalej mnie przyciąga i trochę podnosi adrenalinę (w zależności od odcinka) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Hmm.a nie czasem 22 odcinki mieli nakręcić ;) ? Przez ten strajk scenarzystów mogło się coś zmienić o czym nie wiem. Co do odcinka to lepszy nieco do poprzedniego ,ale dalej PB to dno i 3 metry mulu. Obejrzę go do końca dla zasady i nic po za tym. http://prisonbreak.blox.pl/2008/01/Final-3-sezonu.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Nowe Sga: Fabularnie zapchajdziura ;] Nic odkrywczego, wszystko to już było, ale... odcinek mi się spodobał. +1 za mega dialogi » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « +1 za oświadczyny Rodneya :lol: +2 za Zalenkę bluzgającego w kanałach wentylacyjnych :lol: No i te : 42. Co to jest? To ostateczna odpowiedź na wielkie pytanie o życie, wszechświat i całą resztę. :D No i Ronon znalazł sobie wreszcie panienkę :blink: :lol2: Szkoda że 12odcinek Moonlight (przez strajk scenarzystów) został ostatnim odcinkiem serii :( Serial jest dla mnie świetny. W pewnym momencie może zrobiło się z tego za duże romansidło, ale wszystko jest wyśmienicie stonowane. Nic tylko czekać na szybką premierę drugiego sezonu. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ta i jeszcze chcą 2 tygodnie przerwy zrobić LOL Pb dno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 No tak, tylko że PB się kończy na 3x13 :lol: :wink:Przecież jeszcze nic nie wiadomo... 3x10 dobry, jeden z lepszych 3 sezonu kilka akcji mi się podobało np. ta z Belickiem. Jak tak będzie do końca to ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...