Gość Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Czemu nikt mi nie wspomniał, że Veronica Mars to taki zajebiaszczy serial? ;] Na razie obejrzałem sobie pilota i jest super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Veronica Mars jest imo taka sobie, takie niby w stylu nancy drew pare lat pozniej ;) (na plus mozna zaliczyc chlopaczka z Moonlight :) ) Widze, ze z powodu strajku na glodzie jestes i byle czym co srednie jest zaczynasz sie zadowalac ;) Pamietaj, nie jestes sam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Chłopaczek z Moonlight, dziewczynka z heroes-jak zwykle, stare dziadki udają nastolatków ;] Ale nie zgodzę się-ten serial to nie średniak :P Jest tak fajnie młodzieżowy, dziewczynka udaje defektywa-jest ok, lubię takie klimaty ;] I nie jestem na głodzie-mam gdzieś 100GB fajnych seriali do nadrobienia (nie licząc dextera, którego mi się w ogóle nie chce oglądać) [; Edytowane 7 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 VM jest fajna, ale ma tylko 3 sezony :( A przez strajk aktualnie parę seriali się skończyło na epkach 12-14 i nie będzie co oglądać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Majkel ucieknie, upora się z firmą, a Sucre pójdzie do paki i w 4 sezonie będą próbowali go uwolnić :lol: a w 6 sezonie linc wydziara sie na rożowo, trafia do wienszienia w polsce, skumja sie z rutkowski i rywinem i beda chciali s[ciach!]lic ale nie dadza rady bo w polsce nikt nie buduje według planów Edytowane 7 Lutego 2008 przez chedder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 http://www.cnbc.com/id/23057002 Czyzby koniec strajku? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Na to wygląda :) Ale już i tak wiele epków nie powychodziło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Lost S04E02 - umiarkowanie się rozkręca, jest przyjemność z oglądania, troszkę rzeczy zostaje wyjaśnionych. IMO wraca stary dobry Lost :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Pb znowu nic ciekawego jak dla mnie no moze poza koncówka gdzie zawsze przerwą w takim momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Lost znów ciekawy :) Jak na razie ładny początek, ale zobaczymy co będzie dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 SGA, kolejny nic nie wnoszący zapychacz. Mogli juz chociaz cos ciekawego tam znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 SGA, kolejny nic nie wnoszący zapychacz. Mogli juz chociaz cos ciekawego tam znalezc...Poziom serialu pikuje w dół :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 A nowy terminator sie trzyma ;) W sumie to jak przestaje zwracac uwage na te rozne babole to bardzo fajnie sie go oglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Nowe PB wymiata , niestety znowu strasznie namieszali- milion pincset komplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 No właśnie. Dajcie spokój no ile to można mieszać w końcu. Fajny ten nowy PB, ale już trochę za dużo tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 A ja mam troche inne zdanie o nowym pb Bieda, przynajmniej ja mam takie odczucie. Ale może po prostu jestem zbytnio zrażony do tego 3 sezonu. Oglądnę jeszcze ten ostatni odcinek z ciekawości, ale już niczego dobrego się nawet nie spodziewam, bo uratować już nic nie może tego sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 PB? Ciekawe czy będzie 4 sezon ... :lol2: Ile odcinków ma mieć 3 sezon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavior Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Nowe PB wymiata , niestety znowu strasznie namieszali- milion pincset komplikacji.Chciałeś napisać ssie ;] Dno odcinek. Nie ma to jak kombinować ile się da w przedostatnim odcinku serii... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 PB 3x12 .... naprawdę dobry odcinek, mało mnie obchodzi innych zdanie ;] mi bardzo się podobał, jak narazie najlepszy z 3ciego sezonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 24 Day 7 dopiero w przyszłym roku <_< Spełnia się najgorszy scenariusz dla widzów i fanów serialu "24" (Przez 24 godziny). Jest już niemal pewne, że po raz siódmy Jack'a Bauer'a w akcji zobaczymy dopiero w przyszłym roku! Siódma seria miała mieć swoją premierę w zeszłym miesiącu. Plany stacji FOX pokrzyżował jednak strajk scenarzystów. Teraz gdy strajk zakończono, można było mieć nadzieję, że zobaczymy w końcu nowe odcinki w pierwszej połowie tego roku. Wątpliwości rozwiewają jednak sami twórcy serii. - Pracujemy nad jak najlepszym scenariuszem dla serialu. Nie sądzę jednak, byśmy zobaczyli siódmy sezon przed styczniem 2009 - mówi David Fury, scenarzysta i producent serialu. Źródło: http://showtv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Nie wiem czego co po niektórzy wymagają od BP, na siłę dopatrują się jakiś słabości i potem piszą że dno, jak dno to nie oglądaj. Każdy serial ma jakieś wady BP też, czasami jest lepszy odcinek, czasami gorszy. Jak dla mnie 13 odc był super, no może trochę znów zagmatwali wszystko ale i tak lubię ten serial. Edytowane 12 Lutego 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 12 odcinek :wink: Jeden z lepszych moim zdaniem a w następny tydzień ostatni 13. Dzisiaj skończyłem Day break serial miodzio, taka trochę odskocznia, no i men in trees syci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 PB E12 S03 Najlepszy odcinek sezonu,ale..przegieli najbardziej z kostką Whistlera, jak uciekał pod koniec jakoś śladu po skręceniu nie było.. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Bo udawał?, wcześniej już nie był chętny, aby z nimi uciekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 A co myślicie o dr. House? :D Mnie ten serial wciągnął dość ostro, narazie jest 12 odcinków 4 sezonu, ale jeszcze są 3 pozostałe, więc jest co oglądać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 @Xanagaz wątpie za duże ryzyko było ;] Wiadomo czy bedzie nastepny sezon? Czy juz to kończą? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 No terminator (1x5) sie rozkreca :) Coraz bardziej mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 A co myślicie o dr. House? :D Mnie ten serial wciągnął dość ostro, narazie jest 12 odcinków 4 sezonu, ale jeszcze są 3 pozostałe, więc jest co oglądać ;)Wciągnąłem 3 sezony praktycznie naraz. Serial miodzio, ale aktualnie mi się już trochę znudził. Odcinek na tydzień jest w sam raz, szkoda że napisy wychodzą z tygodniowym opóźnieniem :lol2: . BTW: Oglądasz seriale zaczynając od ostatniego sezonu :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Serial miodzio, ale aktualnie mi się już trochę znudził. Odcinek na tydzień jest w sam raz, szkoda że napisy wychodzą z tygodniowym opóźnieniem :lol2: .Dlatego ja House'a oglądam sobie na tvp2. :) Raz w tygodniu po jednym odcinku :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...