kamilo23 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ogląda ktoś New Amsterdam ? Szkoda że taki krótki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ogląda ktoś New Amsterdam ? Szkoda że taki krótki :wink:Tak, pisalem juz wczesniej :wink: Podobno tylko 8 odcinkow ma byc, wie ktos cos wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Serial zawieszony i raczej nie wróci na anteny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ja ogladam New Amsterdam. Narazie czekam napisy na s02e06 :). Ogolnie pierwsze 5 odcinkow bardzo fajne :). » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zmiana jest jedyna stala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) BTW: Jutro w TV leci BSG 4x01 ;] To tak dla tych co zapomnieli ;PRevealed i The Phenomenon zrobiły swoje, odliczam już do "premiery" :D Mam nadzieję, że mocno nie zawiodę się na 4 sezonie :unsure: Teraz tylko czekać końcówki miesiąca...wróci House i Moonlight :rolleyes: Edytowane 4 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Czego tu nikt o Glina 2 nie wspomniał. Sezon 2 bomba juz czekam na kolejny odcinek. :wink: "Hamujcie chłopaki" :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 mam kilka pytan nt house'a 1. ktora seria leciala na tvp2? 2. w czwartek nie bylo house'a w tv. bylo to spowodowane pucharem uefa, czy tym, ze skonczyla sie seria? south park baaardzo sredni odcinek. dobrze ze przynajmniej "dwoch i pol" wraca. bede mial co ogladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Teraz leci drugi sezon. A że zaczął się niedawno, to na pewno tvp nie wyemitowało jeszcze 20odcinków :P Po lidze mistrzów pewnie wróci na swoje miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Co do House'a, to przerwano na odcinku 2x07. Czekam z niecierpliwością na wznowienie emisji. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja właśnie ściagam Jericho 2 sezon :] Pierwszy był yummi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Co do serialu Glina, leciał na tvp2 2ga seria. Obejrzałem, ale jakoś mnie nie przekonał. Mimo że kilka polskich (imo dobrych) seriali oglądałem - Ekipa, Oficer, -owie, Odwróceni... Tu też się nastawiałem, na dobrą produkcję, ale było średnio. Zobaczymy po drugim odcinku, może będzie bardziej przekonujący. Btw, seriale na tvp1/tvp2 mają dobre to, że nie ma reklam w trakcie oglądania... a to jest DUŻY plus :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dostaniemy 4 odcinki na raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Co do serialu Glina, leciał na tvp2 2ga seria. Obejrzałem, ale jakoś mnie nie przekonał. Mimo że kilka polskich (imo dobrych) seriali oglądałem - Ekipa, Oficer, -owie, Odwróceni... Tu też się nastawiałem, na dobrą produkcję, ale było średnio. Zobaczymy po drugim odcinku, może będzie bardziej przekonujący. Btw, seriale na tvp1/tvp2 mają dobre to, że nie ma reklam w trakcie oglądania... a to jest DUŻY plus :wink: oglądnij sobie Pitbulla na TVP2, świetny serial, ma coś sobie co wciąga, mi osobiście podoba się realistka wydarzeń czego w serialach takich jak Kryminalni raczej nie uświadczyłem Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 BSG 4x01 Mieszane uczucia. Bitwa na początku kopie dupsko, ale potem jest już tylko gorzej... Wątek Baltara - dajcie mi broń, a sam pójde i go zastrzele. Im dłuzej widze tego goscia, tym bardziej działa mi na nerwy. Zobaczymy co przyniosą dalsze odcinki, ale już po prostu widze te filozoficzne dysputy o kierunku w kórym mają lecieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Spodziewałem się czegoś więcej po pilocie ;/ Nawet ta sieczka na początku, nie umywała się do tych z 1 i 2 sezonu :| Przynajmniej wątek Starbuck został ciekawie poprowadzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) BSG 4x01 Mieszane uczucia. Bitwa na początku kopie dupsko, ale potem jest już tylko gorzej... Wątek Baltara - dajcie mi broń, a sam pójde i go zastrzele. Im dłuzej widze tego goscia, tym bardziej działa mi na nerwy. Zobaczymy co przyniosą dalsze odcinki, ale już po prostu widze te filozoficzne dysputy o kierunku w kórym mają lecieć... Tez bym Baltara zabił, gosciu żyje w haremie, ma swoj ołtarzyk - :lol: a motyw z dzieckiem :mur: . Reszta trzyma poziom, przynajmniej mam takie odczucia bo balem sie, ze zrobią ze Starbuck jakaś straszna głupotę, do chwili obecnej jest ok. Pan Lee najwyraźniej ma dosyć latania i zaczyna sie wkręcać w politykę,a w zamian Anders zacznie przeganiać cwelonów swym czerwonym okiem :lol:. No i cliffhanger pod koniec. Mam nadzieje, ze zamkną jakieś wątki i powróci to do formy jaka prezentowało w 1 i 2 sezonie. Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) BG wraca w dobej formie- wygląda na to,że chcą godnie zakończyć serial bo bardzo moim zdaniem cienkim 3 sezonie... Efekty sa niezłe, fabuła robi sie zagadkowa... Do tego zacząłem posysać w 720p hd rip i wygląda bardzo fajnie, tylko jakieś takei upierdliwe zairno jest niestety.... Tak nawiasem mówiąc to muszę chyba zabić parę miliardów ludzie - wtedy każda ponętna laska mi da du%y i jeszcze ołtarzyk postawi :lol2: ps. ostatnio odcinek Terminatorka całkiem niezły. Sama końcówka genialna- nie mieli kasy na efektowne przedstawienie szturmu SWAT to pokqazali ciała wpadające do basenu... Całkiem fajne i pozwala rozrusać wyobraźnie... Zrobili tylko w tej scenie 1 niekonsekwencje- najpierw kilka czy kilkanaście cial wpada do basenu i 0 kwri, a na samym końcu to woda czerwona i obok basenu też spore kałuże.... Nie łapie też czemu nasz czarny agent przeżył - przecież 1 ciosem mógł go bad termi załatwić a popatrzyl w oczki i se poszedł w piz*u... Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Wiecie może czy można gdzieś ściągnąć piosenkę "Anarchia" (czy jakoś tak) z serialu "39 i pół" :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Rzucam lina na PW :) Btw,nie pisz w seriale jak czegos szukasz tylko w poszukiawne reklamowki,mp3 itd !! Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Star Trek: TOS - szacunek dla protoplasty kilku innych seriali i filmów. Nie będę tu narzekał na efekty specjalne, animacje itd. gdyż jak na serial z lat '60 i tak jest świetnie. Sam obraz dość ciekawy, choć widziałem inne, znacznie ciekawsze, ale oczywiscie nie z tamtego okresu. W sumie nie dziwie sie dlaczego serial nie zdobył popularności po jego pierwszej emisji. Ja ten serial wziałem z bardzo duzym przymruzeniem oka, dlatego wrazenia pozytywne. Jest wiele rzeczy do których można sie przyczepić, ale to zwyczajnie nie wypada. Star Trek: DS9 - drugi z kolei jaki pochłonąłem. Przez znaczną część nudny jak flaki z olejem. Ciekawie zaczyna sie robić dopiero podczas wojny z Dominium, niestety chwile potem serial sie kończy. Szkoda. Główny bohater, Sisko, jest miłosierny, dobroduszny, zaczyna mieć schizy o swoim przeznaczeniu, coś ze jest Wysłannikiem. No i wszystko fajnie, gdyby nie to że niezła z niego piz*a. Nie potrafi nawet dobrze w pysk dać, nie mówiąc już o frontalnym ataku swoim mały stateczkiem. Skąd inąd potężnym stateczkiem i za to duży plus. Kultowa postać Quarka i Odo (choc ten też był dość zdziadziały). Ogólnie serial ciekawy tak od 5 sezonu, wcześniej to różnie. Zdecydowanie za mało walki w przestrzeni, choć jak juz jest, to tytułowa Terak'Nor daje czadu nieźle. IMO bardzo przegadany, ale zjadliwy. Podobała mi sie za to postać Gula Dukata, jego tajemniczość, niepewność po któej ze stron sie opowiada. W ostatnim sezonie troche to skopali. Star Trek: Voyager - jeden z dwóch najlepszych, pod zwzględem akcji, seriali (tutaj zaznaczam, że nie dorwałem jeszcze ST:TNG). Wreszcie coś sie dzieje, a nie typowe sranie-w-banie. Jeden okręt Federacji w kwadrancie Delta (Kazoni, Borg itd.) na łasce Opiekuna, który schodzi w pierwszym czy drugim odcinku. Nieciekawa sytuacja, z IMO jeszcze głupszym zakonczeniem (fajnie, dostali super pancerz, ale dlaczego Enterprise w ST: Nemesis tego pancerza nie ma, skoro jest już długo po powrocie Voyagera do domu i awansie Janeway?). No nic, pomijając to, serial jest znacznie ciekawszy niż DS9, bardziej dynamiczny, czasem zaskakujący. No i Siedem z Dziewięciu fajna laska ^^. Choć ostatni odcinek to, moim zdaniem wielkie nieporozumienie, to i tak uważam serial jako jeden z lepszych z kanonu ST. Star Trek: Enterprise - na koniec zostawiłem sobie najnowszy serial w uniwersum ST. Drugi z tych najlepszych pod względem akcji. Bo jeżeli chodzi o jego zgodność z faktami, zaawansowanie technologiczne statku itd. to czasem mi sie po prostu nóz w kieszeni otwierał. Kapitan Archer - dobry aktor do tej roli, wreszcie jakiś normalny kapitan nie-kobieta, który potrafi dać w pysk i nie boi sie frontalnego ataku swoim okręcikiem i do tego jest charyzmatyczny. Sam statek, NX-01, wytrzymała kupa złomu, ale na tym zalety sie kończą. Fazery? Torpedy fotonowe? Pistolety fazowe? Skanery 3x mniejsze niż trikodery? I to jest statek technologicznie słabszy niż ten z TOS? Żarty jakieś chyba. Pierwsze trzy sezony podobały mi sie, za to czwarty sezon dobry był tak na dobrą sprawe tylko w końcówce. Także pomijając dość dużo niedociągnięć, serial jest interesujący i aż chce sie oglądać. Jak już wspomniałem, nie ogladałem jeszcze Star Trek: The Next Generation, albowiem wszystko powyższe były ze stajni XviD ASD więc odpowiednio mniejsze i łatwiejsze do zdobycia. TNG niestety jeszcze nie ma a nie uśmiecha tego ściągać, dlatego poczekam. Pominąłem tu takze filmy, gdyż od tego jest inny temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 do jakiego filmu porównalibyście serial "sześć stóp pod ziemią" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 BSG 4x02 Galactica powróciła... szkoda tylko, że w formie z 3 sezonu, czyli miernie. Znowu odcinek przegadany, właściwie nic sie w nim nie działo, nuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 BSG 4x02 Galactica powróciła... szkoda tylko, że w formie z 3 sezonu, czyli miernie. Znowu odcinek przegadany, właściwie nic sie w nim nie działo, nuda. Ehm wiem ze to subiektywna opinia ale nie moge sie zgodzic. Obydwa odcinki byly swietne, duzo gadania ale wartosciowego gadania, scenarzysci maja teraz mozliwosc rozwiniecia wielu watkow. Po drugie czego bys chcial zeby w kazdym odcinku przez 25 minut byla ciagla walka i efekty specjalne ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja bym chciał, żeby się wreszcie coś zaczęło dziać... I po końcówce 4x02 widać, że w następnym odcinku już zobaczymy coś ciekawszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ehm wiem ze to subiektywna opinia ale nie moge sie zgodzic.Jak sam wskazałeś, to subiektywna opinia. Pamiętajmy, że BSG to serial z gatunku s-f, wiec takie gadanie o egzystencji, Bogu czy przeznaczeniu jest dla mnie troche nie na miejscu. Owszem, jako wątki poboczne może to funkcjonować, ale nie jako 90% serialu. Generalnie, 3 i początek 4 sezonu BSG ma sie IMO nijak do pierwszych dówch sezonów. Po drugie czego bys chcial zeby w kazdym odcinku przez 25 minut byla ciagla walka i efekty specjalne ?To byłby dla mnie ideał serialu s-f, ale logicznym jest że taki ciagłe nawalanie sie nie miałoby kompletnie żadego sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 do jakiego filmu porównalibyście serial "sześć stóp pod ziemią" ? Raczej nie ma jakiegoś odpowiednika :unsure: . Ale warto obejrzeć bo serial przedni ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 BSG 4x02 Galactica powróciła... szkoda tylko, że w formie z 3 sezonu, czyli miernie. Znowu odcinek przegadany, właściwie nic sie w nim nie działo, nuda. przwegadany ale bardzo ważny... Rewolucja u cylonów i odblokowanie centurionów, wysłanie Kary na szukanei ziemi- to mało? Zabił mnie tekst Adamy do Pani Prezydent - cytat z głowy, więc pewnei przekręcony "Możesz zostać w tym pokoju, ale wynoś sie z z mojej głowy" :P Jak dal mnie BGS wraca, ale w formie z pierwszych 2 sezonów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Ehm wiem ze to subiektywna opinia ale nie moge sie zgodzic. Obydwa odcinki byly swietne, duzo gadania ale wartosciowego gadania, scenarzysci maja teraz mozliwosc rozwiniecia wielu watkow. Po drugie czego bys chcial zeby w kazdym odcinku przez 25 minut byla ciagla walka i efekty specjalne ?Świetne to były pierwsze dwa sezony. To co teraz się dzieje na ekranie jest smutne :rolleyes: Te gadanie o [gluteus maximus] maryni zaczyna być irytujące. Najbardziej mnie jednak boli to, że serial stał się tak przewidywalny... <_< Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie wiem czy było.. "Skazany na śmierć" po raz czwarty Amerykański kanał FOX zamówił czwarty sezon serialu "Skazany na śmierć", który należy do najpopularniejszych produkcji telewizyjnych na świecie. Zamówienie obejmuje 22 epizody, które zostaną wyemitowane jesienią. Podczas bieżącego sezonu wyemitowano jedynie 13 odcinków, gdyż realizację serialu przerwał strajk scenarzystów. Na decyzję FOX wpłynęły dobre wyniki oglądalności "Skazanego". Trzeci sezon zobaczyło średnio 8,2 miliona widzów. Produkcja czwartego sezonu rozpocznie się w maju i zostanie przeniesiona do Los Angeles, gdzie według scenariusza od tej pory będzie się rozgrywać akcja serialu. Planowany od kilku miesięcy spin-off "Skazanego na śmierć" jest ciągle w trakcie produkcji. Więcej szczegółów na jego temat poznamy w późniejszym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jezuu - 1 zezon był niezły, drugi już gorzej ale kręcenie 3 a teraz 4 sezonu to już przegięcie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...