Gość Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 (edytowane) Hałz trzyma poziom ;] Twórcy gniotów pokroju prison brejka/lostów/bsg powinni się na jego przykładzie uczyć, jak stworzyć serial który od czterech sezonów jest wciąż tak samo zajebisty ;] Moonlight też jest ok, dłuższa przerwa nie wpłynęła na poziom serialu - i bardzo dobrze ;] I nawet Miksejntdżon śmieje się z emo! Edytowane 8 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Jakby ktoś nie widział to tutaj promo do Housa http://pl.youtube.com/watch?v=-urxXP-vt0Q Z tego co widać to może być najlepszy odcinek ever B-) !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 http://hatak.pl/news/1624/KnightRidernowysezonjesienia/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Jakby ktoś nie widział to tutaj promo do Housa http://pl.youtube.com/watch?v=-urxXP-vt0Q Z tego co widać to może być najlepszy odcinek ever B-) !! A już myślałem, że pierwszy dam :D. Nie mogę się doczekać... ahh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Wadą Moonlight jest to, że temat jest strasznie ze wszystkich stron oklepany i to mnie drażni. Ot tu dobry wampir, zakociach!e się w kobiecie ale wszystko jest skomplikowane, potem dawna toksyczna miłość, więc jeszcze bardziej skomplikowane, a tutaj na chwilkę stanie się z powrotem człowiekiem żeby było miło... ech... Ale mimo to warty obejrzenia bo jest nieźle zrealizowany i od strony aktorskiej też jest całkiem nie najgorzej. I mimo tematyki nie jest emo. ;) Fanom House którzy nie widzieli Bones, polecam sprawdzić. Mnie jakoś wydają się te seriale podobne. I Bones też cały czas trzyma poziom (aktualnie 3 sezon). Osobiście bardzo polubiłem bohaterów i czekam na nowe odcinki z niecierpliwością prawie równą House. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 fajnie ze knight rider bedzie na jesieni. ogladalem wczoraj pilota i choc troche naciagany to moze byc fajnie. no i ta sarah :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Też sie ciesze ze jednak pilot wypalił i mam 1 sezon :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Ale zakręcili dzisiejszego Losta, sam już się pogubiłem :blink: . Z tego co widać z zapowiedzi następnego odcinka http://pl.youtube.com/watch?v=igSwrxr6EIA » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - """ "Oceanic Six" opuści w końcu wyspę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "LOST 4x11" No to przenosimy wyspę ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "lost 411" Ten Richard to się wcale nie starzeje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Lost :lol2: normalnie sam nie wiem co o tym myśleć , twórcy serialu chyba też już nie wiedzą. Czekam na Prison Brejka i Dextera bo nie ma co oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Ehh... czekałem wczoraj na jakieś ciekawe wydarzenia w glinie, czekałem i czekałem aż nagle skończył się odcinek :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Twórcy BSG znów zaskoczyli widza! Bo któż spodziewał się dobrego odcinka, po tym co pokazali ostatnio :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Statystycznie mozemy się spodziewac jeszcze 2 takich do konca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Supernatural i Lost - oba nowe epizody bardzo mi przypadły do gustu, polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Nowy House - :wub: :plum: :banana: :wub: 100/10 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Nowy House - :wub: :plum: :banana: :wub: 100/10 :DZobacz to http://pl.youtube.com/watch?v=cq48UZC8TDA 4x16.... Szkoda że koniec sezonu - mam nadzieję, że nie koniec serialu, bo się załamię :D. A 4x15 faktycznie 1000000000000/10 :D :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 House przeszedł samego siebie :D Chociaż od początku wiedziałem o co chodzi z naszyjnikiem ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Ja już się nie mogę doczekać do 16 odcinka :D. btw. mam nadzieję, że to nie koniec serialu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Tak, z tym naszyjnikiem było do przewidzenia :) . @bociczek, z tego co wiem to Hugh Laurie ma podpisany kontrakt na 8 sezonów Housa, więc za szybko się ten serial nie skończy :D . A promo do 16 odcinka- Miazga B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Tak, z tym naszyjnikiem było do przewidzenia :) . @bociczek, z tego co wiem to Hugh Laurie ma podpisany kontrakt na 8 sezonów Housa, więc za szybko się ten serial nie skończy :D . A promo do 16 odcinka- Miazga B-) . Jeżeli to prawda, to jestem w siódmym niebie :D. 16 odcinek miażdży, nie mogę się doczekać już... "He's sneezing, need help here!", albo to "I'm so sorry" wypowiedziane takim głosem... że aż się coś mi dzieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 House S01 i 02 Cos pieknego, ten serial rozlozl wszystkie inne ktore ogladalem na lopatki, po prostu super 10/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 lost 4x12 po tym odcinku coś zaczyna się układać w całość.. promo 4x13 http://pl.youtube.com/watch?v=qLv8qD-Ul1M [; niestety ostatnie 2 odcinki dopiero za 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 http://www.fox.com/programming/ Ramówka Foxa na jesień. Wraca 4 seria Prison Break. FOX zacznie sezon 2008/2009 25 sierpnia 2008 dwugodzinną premierą "Prison Break" zmieni się tylko godzina emisji z 20 na 21 czasu amerykańskiego. O 20 będzie emitowany serial TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES. Datę zakończenia emisji 4 serii FOX przewidział na 12 stycznia 2009 wtedy zostanie wyemitowany finałowy epizod 4x22.źródło: http://theprisonbreak.net/news.php?readmore=433 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=HSSQdz6rXJg&...feature=related - House Bloopers Sezon 2 http://pl.youtube.com/watch?v=XskRBO4Iro8&...feature=related - House Bloopers Sezon 3 Mocne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) FOX zacznie sezon 2008/2009 25 sierpnia 2008 dwugodzinną premierą "Prison Break" zmieni się tylko godzina emisji z 20 na 21 czasu amerykańskiego. O 20 będzie emitowany serial TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES. Datę zakończenia emisji 4 serii FOX przewidział na 12 stycznia 2009 wtedy zostanie wyemitowany finałowy epizod 4x22. No to terminator przejal slot prisona - nic tylko sie cieszyc :) a ludzie sie bali ze nie wznowia serii.. Teraz ogolnie sporo finalow jest, jak narazie Supernatural (niezly, tam w zasadzie niezaleznie od postepu glownej fabuly zawsze jest dobrze, mozna to ogladac dla samych tekstow Dean'a). Edytowane 19 Maja 2008 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 BSG dało radę. Przynajmniej coś się dzieje. Supernatural jak zwykle dobry. I chyba juz wiadomo o czym bedzie nastepnyt sezon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 BSG zdecydowanie dało radę ;] Jak dla mnie odcinek ciekawszy od poprzedniego. Czyżbyśmy byli świadkami jakiegoś zrywu ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Tak czytam wasze opinie o ostatnim bsg, że aż chyba wezmę i dociągnę sobie braki bo od 4 odcinka postanowiłem dać sobie z tym spokój. Edytowane 20 Maja 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Najnowszy Hałz zmiata z powierzchni ziemi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...