Lanc Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Widze, ze miales tam CSI:NY, więc może CSI: Miami? H. Caine zamiata tam ;]Ja mogę potwierdzić. Skończyłem jakiś czas temu CSI:NY i też nie miałem co oglądać, to sobie zacząłem CSI:Miami. Aktualnie jestem na 5 sezonie i mogę powiedzieć, że podpasował mi tak samo jak NY, chociaż różni się trochę od niego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 1 seria juz po teraz 2 koncówka i jeszcze zostanie 3 sezon. Szkoda ze został serial zniesiony, bo swietnie sie go ogląda. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Californication zaliczone - pierwsze odcinki nudne, potem się jakoś rozkręciło. W ogóle słyszałem, że ma być 2 sezon, ale w rozkładówce na sezon 2008/2009 nigdzie tej pozycji nie widzę... Ktoś coś wie? ;> Edytowane 3 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Californication zaliczone - pierwsze odcinki nudne, potem się jakoś rozkręciło. W ogóle słyszałem, że ma być 2 sezon, ale w rozkładówce na sezon 2008/2009 nigdzie tej pozycji nie widzę... Ktoś coś wie? ;> The show was renewed for a second season on September 7, 2007.[1] The season 1 finale, titled "The Last Waltz", originally aired on Showtime on October 29, 2007. Season 2 began filming in April, 2008.[2] The premiere of season two of Californication was tentatively slated for summer 2008[3], however, the official homepage now lists fall as the initial airdate[4]. Filming of episode 2 is currently underway[5]. The first season was released on DVD in the US on June 17, 2008. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 ja i moja dziewczyna właśnie lecimy z Housem (5 odcinków) nie kumam zachwytów nad tym serialem, to już tak będzie do końca - monotonnie, schematycznie, bez żadnych wątków pobocznych i budowania jakiejś dłuższej historii? fakt, czasem palnie coś śmiesznego ale generalnie bez rewelacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 ja i moja dziewczyna właśnie lecimy z Housem (5 odcinków) nie kumam zachwytów nad tym serialem, to już tak będzie do końca - monotonnie, schematycznie, bez żadnych wątków pobocznych i budowania jakiejś dłuższej historii? fakt, czasem palnie coś śmiesznego ale generalnie bez rewelacji Jak liczyłeś na wątki poboczne rodem z telenowel polskiej TV "ona mnie nie kocha, będą razem albo nie będą" itp. to niestety się zawiedziesz. Serial z czasem się rozkręca ale w niczym ER nie będzie przypominał, no może poza fartuchami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Poza tym House się rozkręca chyba w połowie 2 sezonu. :) Takie odniosłem przynajmniej wrażenie na podstawie obejrzanych dwóch sezonów (na razie), w kolejności 2 -> 1 :razz: Czekam, aż skończą się powtórki na AXN i ruszy 3. Czasem jakiś tam wątek poboczny się trafi, którego kontynuacja jest w kolejnych odcinkach, ale jest tego niewiele i szybko taki wątek się kończy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Poza tym House się rozkręca chyba w połowie 2 sezonu. :) Takie odniosłem przynajmniej wrażenie na podstawie obejrzanych dwóch sezonów (na razie), w kolejności 2 -> 1 :razz: Czekam, aż skończą się powtórki na AXN i ruszy 3. Czasem jakiś tam wątek poboczny się trafi, którego kontynuacja jest w kolejnych odcinkach, ale jest tego niewiele i szybko taki wątek się kończy. :) Właściwie to się rozkręca od końca 2 sezonu, a później co raz lepiej choć oczywiście są lepsze i gorsze odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) A koncowka 2 sezonu gniecie, tak samo jak koncowka 4 ;) edit: Powiedzcie mi, kto to jest ten czarnuch w Jericho, co sie pojawia w 1 odcinku i przedstawia sie jako gliniarz? Edytowane 5 Lipca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Wczoraj obejrzałem Stargate Continuum i film miło mnie zaskoczył. Spodziewałem się czegoś słabszego, a tutaj momentami oglądałem coś na poziomie "Starego dobrego" sg-1 ;> Całość znacznie lepsza od poprzedniego filmu (arki prawdy). Co prawda nie zabrakło idiotycznych sytuacji/dialogów w stylu: -czemu mam Cię nie zabijać -bo możemy zapewnić twoim ludziom wolność -ok :lol: Ale ogólnie fajnie było obejrzeć starą ekipę w komplecie. Zdecydowanie udane podsumowanie tych 11 seoznów. Btw. Twórcy już wspominali, o możliwości kręceniu kolejnych filmów. Jeżeli będą na poziomie tego, to nic tylko czekać ;] Edytowane 6 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 A koncowka 2 sezonu gniecie, tak samo jak koncowka 4 ;) edit: Powiedzcie mi, kto to jest ten czarnuch w Jericho, co sie pojawia w 1 odcinku i przedstawia sie jako gliniarz? Robert Hawkins A reszty się dowiesz jak będziesz oglądał dalej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Robert Hawkins A reszty się dowiesz jak będziesz oglądał dalej :] Wygląda na jakiegoś "ciemnego"(nie kojarzyć z kolorem skóry) typa :D. Narazie zatrzymałem się na 4 odcinku. Zobaczymy co będzie dalej, bo się wciągnąłem - podoba mi się aktor grający Jake'a (w zasadzie sposób gry) i ogólnie serial jest w miarę ciekawy. @down Racja, pierwszy może mało ciekawy, ale jego końcówka aż prosi o zobaczenie następnego :D Edytowane 6 Lipca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Również zacząłem oglądać Jericho pare dni temu, przed chwilą skończyłem odcinek 10 ;) Z każdym odcinkiem bardziej wciąga :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Wciaga, wciąga i szybko się konczy... za szybko <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Wciaga, wciąga i szybko się konczy... za szybko <_<Prawda, ale podobno jakas inna stacja wykupiła prawa do Jericho od CBS, wiec moze sie pojawi spowrotem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja się wziąłem za CSI NY. Serial jest dobry i wciąga. Wcześniej oglądałem numb3rs, ale jakoś po 1 sezonie mi się odechciało, ta cała matematyka mi się wydawała troszkę naciągana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Moim zdaniem Numb3rs jest świetny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Kwestia gustu ;). Edytowane 6 Lipca 2008 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 W związku z tymi wszystkimi serialami, widzę, że dobrze, że rapid zniósł ograniczenia :lol2: i tak mam 512kbit, wiec szybciej nawet z premium nie będę ściągał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Moim zdaniem Numb3rs jest świetny :)Ja odpadłem w połowie 3 sezonu. Max mnie znudził... CSI NY i Miami zdecydowanie lepsze. W sumie tematyka trochę inna, ale tu i tu zagadki rozwiązują :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 A jak się ma sprawa z CSI: LA ? Bo jest, a czy jest fajne, czy nie, bo nie widzialem, chociaż leci w TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 ... Ale ogólnie fajnie było obejrzeć starą ekipę w komplecie. Zdecydowanie udane podsumowanie tych 11 seoznów. Btw. Twórcy już wspominali, o możliwości kręceniu kolejnych filmów. Jeżeli będą na poziomie tego, to nic tylko czekać ;] Eee SG-1 miało chyba 10 nie 11 sezonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Jak sie konczy Jericho 1x11, bo mam zepsutego AVIka i nie dzialaja ostatnie 3minuty, a widze ze jest tam cos ciekawego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Eee SG-1 miało chyba 10 nie 11 sezonów. 10, BTW mozna znalezc juz pierwszy odcinek 5 sezonu atlantisa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Przeciez ten pierwszy odcinek juz dawno wszyscy obejrzeli... Doctor Who 4x13 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Exterminieren! Exterminieren! Halt! Sonst werden wir Sie exterminieren! Sie sind jetzt ein Gefangener der Daleks! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Finał tegorocznego sezonu Doctor Who był naprawdę mocny. :) Wielu ludzi odrzuca kicz (celowy) w tej serii, ale jak się to zaakceptuje to serial jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Szkoda ze teraz prawie 2 lata przerwy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Może będzie Torchwood? Ja się zasadzam na The Sarah Janes Adventures bo jeszcze nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Wczoraj właśnie obejrzałem Doctor Who 4x13, no i 4 sezon to moim zdaniem najlepszy sezon Doktora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y4KU3 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Moim zdaniem Numb3rs jest świetny :)Przyłączam się do Twojego zdania ;) Super serial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...