Mardok Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Przyłączam się do Twojego zdania ;) Super serial... Serial może i fajny ale czekanie po 2 miesiące (czasem i dłużej) na napisy potrafi wyprowadzić człowiek z równowagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Mi akurat brakuje napisów do dwóch ostatnich (17, 18) odcinków w 4tym sezonie, bo akurat elektron musiał uporzadkowac parę spraw w swoim osobistym życiu (sesja itp.). Ale ogólnie napisy do najnowszych odcinków pojawiały sie po tygodniu, maksymalnie po dwóch.. Szkoda, ze tak mało jest chetnych do tłumaczenia Numb3rsów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Ja jeszcze raz polece Nip/Tuck. Teraz mam mniej czasu, max 1 odc dziennie, jestem na poczatku 3ciego sezonu. Wg mnie zdecydowanie lepszy serial niz wiekszosc z "popularnych" seriali ktore oglada sie masowo. Nie moge zrozumiec dlaczego ten serial jest tak stosunkowo malo znany, biorac pod uwage jak wymiata :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Ja jeszcze raz polece Nip/Tuck. Teraz mam mniej czasu, max 1 odc dziennie, jestem na poczatku 3ciego sezonu. Wg mnie zdecydowanie lepszy serial niz wiekszosc z "popularnych" seriali ktore oglada sie masowo. Nie moge zrozumiec dlaczego ten serial jest tak stosunkowo malo znany, biorac pod uwage jak wymiata :wink: Zapodaj szerszą opinie/info bo właśnie mi zalegają na dysku 4 sezony Nip/Tuck'a i nie wiem czy się za to zabierać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Eee SG-1 miało chyba 10 nie 11 sezonów.Literówka :P Wielu ludzi odrzuca kicz (celowy) w tej serii, ale jak się to zaakceptuje to serial jest spoko.Serial jest świetny, jednak w połowie 2 sezonu jakoś spauzowałem - nowy doktor był taki sobie, a tvp jakoś dziwnie emitowała. Muszę się zabrać za niego znów w kombinacji z torchwood ;] A Futurama - The Beast With a Million backs jest świetna. Dobrze, że serial powrócił w filmach, bo trudno teraz o coś z takim poziomem gagów :rolleyes: Edytowane 8 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 A Futurama - The Beast With a Million backs jest świetna. Dobrze, że serial powrócił w filmach, bo trudno teraz o coś z takim poziomem gagównie znasz sie, teraz jest trendy pisanie ze Futurama beee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 odnośnie HOUSE 11. odcinek - ekshumacja kota, teksty na poziomie, jest dobrze ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 odnośnie HOUSE 11. odcinek - ekshumacja kota, teksty na poziomie, jest dobrze ;]] Mówiłem że się rozkręci trzeba dać tylko House'owi szanse ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Zapodaj szerszą opinie/info bo właśnie mi zalegają na dysku 4 sezony Nip/Tuck'a i nie wiem czy się za to zabierać ;)Chcialem przez to powiedziec ze dla mnie ten serial jest duzo lepszy niz np: lost, prision break czy dexter, a jest conajmniej rownie dobry jak californication. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) Zapodaj szerszą opinie/info bo właśnie mi zalegają na dysku 4 sezony Nip/Tuck'a i nie wiem czy się za to zabierać ;)Serial opowiada o dwoch chirurgach plastycznych mieszkajacych w Miami (od 5 sezonu w LA). Maja wspolna klinike, sa najlepszymi przyjaciolmi, jeden ma rodzine z 2 dzieci, a drugi... drugi pieprzy niemal wszystko co sie rusza ;) (ostrzejsza wersja Duchovnego z Califronication). Ale nic nie jest tutaj proste i stereotypowe. Lecz nie wazne tak naprawde o czym ten serial opowiada tylko jak. Jest to w sumie dramat ale bez zbyt ciezkiego podejscia (klimat troche podobny do Six Feet Under), nie jest moze tak lekko jak w Californication, ale oba seriale sa dosc podobne pod tym wzgledem (niektore elementy przypominaja nawet Dextera). Zwroty scenariusza sa niesamowite i nie widzialem dawno tak bezkompromisowego podejscia do tematu pt. "serial obyczajowy". Podsumowanie. Na plus: -aktorzy - swietnie dobrani, wielowymiarowi (Dexter sie niestety nie umywa), nieobliczalni -scenariusz - twist za twistem, ogladam teraz 5 sezon i nadal dla mnie jest nieprzewidywalny -zdjecia - operacje!!! przez pierwszy sezon nie moglem sie przyzwyczaic do realizmu, montaz niesamowity -muzyka - genialna! Starczy powiedziec, ze ludzie po sieci skladaja soundtracki po 130 kawalkow z kazdego sezonu. Najbardziej mi przypomina ta z GTA Vice City ;) Na minus: -zwroty akcji - czasami niektore akcje wydaja sie zbyt przebajerowane, ale serial i tak z wszystkiego wychodzi obronna reka (w odroznieniu od Dexa). Polecam!!! ps. Wlasnie sobie uswiadomilem, ze to jedyny "serial obyczajowy/dramat" ktory ogladam, wiec niech to starczy za rekomendacje. Edytowane 9 Lipca 2008 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) czyli 'Bez Skazy', ogólnie serial mi się podoba, choć realizmu w nim praktycznie brak [; -chodzi mi efekty końcowe tych operacji plastycznych Edytowane 9 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak tam panowie, obadal ktos Fringe? Mi nawet podszedl, moze byc ciekawy, z checia zobacze drugi odcinek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak dla mnie średni, ale oglądał pewnie będę i tak. Widziałem pierwszy odcinek The Sarah Jane Adventures - typowy klimat Doctor Who/Torchwood, chociaż fabularnie odcinki pewnie ustępują 'rozmachem' doktorowi (bardziej jak Torchwood, wszystko na Ziemi). Po pilotowym odcinku Aquaman - też zapowiada się bardzo średnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak tam panowie, obadal ktos Fringe? Mi nawet podszedl, moze byc ciekawy, z checia zobacze drugi odcinek :) Hym opis interesujący, no nic spróbuję szczęścia z nim może mi się spodoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Może będzie Torchwood?5 odcinków w przyszłym roku puszczone w ciągu tygodnia.... Moze do tego czasu jeszcze os zmienią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 No zabrałem się w końcu za Fringe s01e01 i muszę powiedzieć iż całkiem przyjemnie się oglądało ;) Nie jest to może nic odkrywczego czy rewolucyjnego ale jedno muszę powiedzieć jak na serial to na kasie nie oszczędzali :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Dzisiaj numb3rs S01E01 na Polsacie o 21 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Fajnie sobie przypomniec początki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Promo 5 sezonu Hałza: http://www.dailymotion.com/relevance/tag/h...o-promo-fox_fun http://pl.youtube.com/watch?v=oHeoOkLewBU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Promo 5 sezonu Hałza: http://www.dailymotion.com/relevance/tag/h...o-promo-fox_fun http://pl.youtube.com/watch?v=oHeoOkLewBU Patient is bleeding from.... nowhere - tadaaaaa :lol2: Hałz jak zwykle wymiata » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." Mam nadzieję, że Wilson nie odejdzie na serio, bo to by był w zasadzie koniec serialu dla mnie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 oglada ktos Flashpoint? :) bo zapowiada sie fajny serial - narazie 2 odcinki :P http://www.youtube.com/watch?v=B478uVARKQg...feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 cholera... ponad pol roku juz nie pisalem w tym temacie - jak ten czas szybko leci... ;) a potem siedze i robie zbiorczego posta z seriali jakie mi ostatnio wpadly w lapy... chyba trza bedzie zaczac udzielac sie tutaj bardziej regularnie ;) dobra, do rzeczy... od nowego roku... Grey's Anatomy - 3, 4 sezon - trzymaja poziom, dalej sie podoba, dalej sie oglada, dalej chce sie ogladac :) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." szkoda, ze pod koniec trzeciego sezonu odeszla dr Montgomery - naprawde fajna babka i jednak brakuje jej w serialu... To samo Burke... ehh, szkoda gadac... Private Practice - obejrzalem i stwierdzam, ze takie sobie... Jak nie ma niczego lepszego pod reka to mozna machnac dla zabicia czasu - i tak bylo w moim przypadku No i HIT ostatnich miesiecy, Hałz! Zaliczylem juz wszystkie sezony - miazga! zaprawde powiadam, MIAZGA! :rolleyes: Na samym poczatku (pierwsze odcinki) bardzo razila mnie postac Wilsona, ale potem stwierdzilem, ze bez niego bylo by cienko... On potrzebny jest w tym serialu i jezeli odejdzie w 5-tym sezonie czy w ogole kiedys tam to sie naprawde mocno wnerwie... Z innych takich drazniacych rzeczy z poczatku to schematycznosc - jak to w kazdym serialu tego typu (a jednak nie lubie czegos takiego) - ale z biegiem czasu przestalem na to zwracac uwage - sytuacje, dialogi, teksty Halza poprostu mnie rozwalaly :lol2: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." balem sie troche zmiany kadry w 4 sezonie (zwlaszcza Cameron), ale przyznam, ze wybrneli z tego naprawde niezle - 40 kandytatow :lol2: No i na szczescie poprzednich pracownikow nie usuneli na stale - "zwidy" House'a byly niezle ;) Czekam na 5-ty sezon. Ostatnio kumpel polecil mi serial "Life" - tak w skrocie: Major Winters z BoB'a jako policjant nieslusznie skazany na dozywocie za morderstwo. Po 12-tu latach wychodzi na wolnosc (nowe dowody oczyszczajace go z zarzutow) - pozywa LAPD, dostaje z powrotem prace jako detektyw oraz w cholere kasy, z ktora robi co chce. W miedzy czasie sam na wlasna reke szuka ludzi, ktorzy go wrobili 12 lat temu. Polecam - miejscami naprawde smiechowe :) Czekam na kolejny sezon. Tak mysle i mysle, ale chyba nic wiecej nie ogladalem w miedzy czasie. Ostatnio leci 4-ty sezon Weeds, wiec jestem na bierzaco - w dalszym ciagu trzyma poziom, wiec kto ogladal, to niech sie bierze za kolejne odcinki ;) Aaaa... Terminator: The Sarah Connor Chronicles - zapomnialem o tym... i chyba nie dziwota, bo taka tam [ciach!]la dla wypelnienia czasu - do filmow nie ma w ogole podejscia... Jakis taki strasznie el0 mlodziezowy ten serial, dretwi Terminatorzy - jak kukly/manekiny :/ Ale nie powiem, bo ta panienka robiaca za Terminatora calkiem fajna ;) Juz sie moge doczekac nowych serii, a troche sie tego wszystkiego uzbieralo - trza bedzie byc na bierzaco, zeby nie wciagalo na cale dni... Kilka pozycji mam jeszcze na liscie "to watch" ale ostatnio troche przystopowalem z tymi serialami, a wzialem sie za anime, bo i tam od cholery tytulow mi sie nazbieralo ;) Ale prawdopodobnie bede polowal w najblizszej przyszlosci na Nip/Tuck - mysle, ze bedzie w sam raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Co do nowego Sga to: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "klyj" Carson wrócił!!!!!!!!!11111111111111111111 i tyle plusów...-_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Ale go wygnali..... Moze byc juz tylko gorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 heh...a ja dopiero w Hałzie w połowie jestem :]...nie ma to jak oglądanie seriali 'na raz' :] a jeszcze Dexter'a muszę dokończyć wreszcie..dobrze, że wakacje są.. :] Ktoś wie ile będzie odcinków Knight Rider'a ? Na tv.com póki co podane jest 4 tytuły.. btw Val Kilmer za KITT'a głos podkłada ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ale go wygnali..... Moze byc juz tylko gorzej... Ale teraz są szanse na jego powrót :P W ogóle, teraz oglądam ten serial bardziej z sentymentu do sg1. Początek sezonu, a tutaj już nudy i wszechobecny beton. Czekam na Sg Universe, bo zapowiada się smakowicie - ale znając życie to i ten tytuł spartolą... A tu trailer bsg caprica: http://youtube.com/watch?v=hXT_-258Kso nie spodziewam się niczego dobrego -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ale teraz są szanse na jego powrót :P W ogóle, teraz oglądam ten serial bardziej z sentymentu do sg1. Początek sezonu, a tutaj już nudy i wszechobecny beton. Z przykrością muszę się z Tobą zgodzić :( Może tragicznie nie jest ale oglądam bardziej z przyzwyczajenia i z sentymentu niż z jakiegoś większego zaciekawienia » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." tym bardziej po zdjęciu Sam ze stanowiska :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ktoś wie ile będzie odcinków Knight Rider'a ? Na tv.com póki co podane jest 4 tytuły.. btw Val Kilmer za KITT'a głos podkłada ? ;p Na razie ma być 12 reszta zależy od oglądalności. Tak głos KITT'a to Val Kilmer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?c...=0&id=58030 Kto sie składa na vipera?!111111one Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 SGA... Moze byc juz tylko gorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...