el_gringo_dado Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Co do Star Treka, to chronologicznie według fabuły: Enterprise, TOS, potem VOY i TNG (przeplatają sie) i w okolicach 4 sezonu TNG zaczyna sie DS9 i też sie dalej przeplata. Co do innych seriali to Farscape, Andromeda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Co do Star Treka, to chronologicznie według fabuły: Enterprise, TOS, potem VOY i TNG (przeplatają sie) i w okolicach 4 sezonu TNG zaczyna sie DS9 i też sie dalej przeplata. Co do innych seriali to Farscape, Andromeda. ok dzieki na pewno lukne :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Jak juz wyzej wspomnial ktos - Farscape ;p toz to klasyk , a poza tym hmm moze Lexx ? ;) Firefly jest tez w miare + film dobry :) Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez DdK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Atlantis konał już od jakiegoś czasu i wreszcie umarł? http://www.trek.pl/index.php/news/5185.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 szkoda, ale moza jest jeszcze nadzieja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Atlantis konał już od jakiegoś czasu i wreszcie umarł? http://www.trek.pl/index.php/news/5185.html A ja to wkomentuje inaczej: wreszcie! Ile mozna ciagnąc to sranie w banie... od jakiegoś czasu w serialu nie było nic konkretnego, nawet nowy odcinek był nudny jak flaki z olejem. Po dwóch tygodniach oczekiwania spodziewałem sie czegoś znacznie lepszego. A po Universe nie spodziewam sie jakiegoś duzego skoku jakosciowego, zresztą ile razy można opowiadać tą samą bajeczke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A ja to wkomentuje inaczej: wreszcie! Ile mozna ciagnąc to sranie w banie... od jakiegoś czasu w serialu nie było nic konkretnego, nawet nowy odcinek był nudny jak flaki z olejem. Po dwóch tygodniach oczekiwania spodziewałem sie czegoś znacznie lepszego. A po Universe nie spodziewam sie jakiegoś duzego skoku jakosciowego, zresztą ile razy można opowiadać tą samą bajeczke...Sadze, ze gdyby wrzucili tam na statek ekipe i rozpoczeli wojne z roznymi rasami na kilku frontach naraz, odcieli kontakt z ziemia, potem umozliwiliby powrot na ziemie tylko po to, aby ekipa sie dowiedziala, ze clopaki na ziemi podpisali umowy pokojowe z frakcjami ktorych z kolei oni nie znosza, to moze nie byloby tak nudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 "Behind the scenes" drugiego sezonu Californication ;) Jedyny serial, na jaki czekam. http://pl.youtube.com/watch?v=o_kLr7Spyz8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Na tydzien ide do szpitala na badania, nie bede mial tam zbyt duzo do roboty wiec biore PSP + 2x 4GB karty. W sumie zajete mam jakies 2 GB wiec 6 GB zostaje na seriale (1 odcinek przystosowany do iPoda (czyli do PSP tez) zajmuje ok 270 mb), co polecacie ? Oto co juz widzialem: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - seriale Alias 1/2/3/4/5Californication 1BSG 1/2/3/4SGA 1/2/3/4 na biezacoSG-1 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10Veronica Mars 1/2/3House 1/2/3/424 1/2/3/4/5/6Supernatural 1/2/3/4Rome 1/2Jericho 1/2BoB 1/2Dexter 1/2Heroes 1/2Greys Anatomy 1/2/3/4Lost 1/2/3Prison Break 1/2/3 Za rekomendacje bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 CSI (moim zdaniem wersja Miami jest najlepsza), Burn notice, psych, moze jakies star treki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) CSI (moim zdaniem wersja Miami jest najlepsza)Heh, jakis miesiac temu przypadkiem ogladalem tv i natrafilem wlasnie na odcinek csi miami. Zaczelo sie od sprawy zabojstwa nastoletniej prostytki, pozniej sprawa przerodzila sie w porwanie, a na koncu spisek terrorystow ktory w ostatniej chwili zostal udaremniony przez glownego bohatera przez strzelenie ze snajperki ( "cudowny" widok z lunety :lol2: ) w butle z paliwem na TIRze. W Las Vegas takich bredni nie widzialem... Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Heh, jakis miesiac temu przypadkiem ogladalem tv i natrafilem wlasnie na odcinek csi miami. Zaczelo sie od sprawy zabojstwa nastoletniej prostytki, pozniej sprawa przerodzila sie w porwanie, a na koncu spisek terrorystow ktory w ostatniej chwili zostal udaremniony przez glownego bohatera przez strzelenie ze snajperki ( "cudowny" widok z lunety :lol2: ) w butle z paliwem na TIRze. W Las Vegas takich bredni nie widzialem...Zgadza sie, miejscami sa potezne przegiecia i na poczatku Las Vegas duzo lepiej sie prezentuje. Potem niestety wydaje mi sie, ze poziom ciagle leci w dol. Mimo wszystko wole wszechobecne ekhm kolory i ladne otoczenie Miami niz ciemnosc i pustynie Las vegas :D Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) evocati, a ja polecę Ci Life'a ;). Serial mi bardzo przypadł do gustu. Co do CSI to wolę NY niż Miami;). Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) A ja to wkomentuje inaczej: wreszcie! Ile mozna ciagnąc to sranie w banie... od jakiegoś czasu w serialu nie było nic konkretnego, nawet nowy odcinek był nudny jak flaki z olejem. Po dwóch tygodniach oczekiwania spodziewałem sie czegoś znacznie lepszego. A po Universe nie spodziewam sie jakiegoś duzego skoku jakosciowego, zresztą ile razy można opowiadać tą samą bajeczke... http://www.trek.pl/index.php/news/5186.html SGU będzie skierowany do trochę młodszej publiczności niż wcześniejsze serie. Twórcy chcą zainteresować światem Stargate kolejne pokolenie, przez co zamierzają nieco odmłodzić obsadę.Hahahaha http://pl.youtube.com/watch?v=nwyIMzfzz8o Wychodzi na to, że odcinek 200 był jednym wielkim spoilerem? :lol: Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) evocati, jezeli jestes ciekaw dalszych poczynan Dr Montgomery, to mozesz obejrzec sobie Private Practice. Tak jak lugash, takze polecam Life (Winters z BoB'a w roli glownej - nie pamietam nazwiska aktora). Do tego jeszcze polece Weeds, jako taka czarna komedie - jezeli sie przejdzie przez pierwsze 3-4 odcinki, to potem juz jest coraz lepiej. Sporo smiesznych dialogow jak i sytuacji :) //edit: sorry luqash, z rozpedu i przez podkreslenie ksywy napisalem "g" :) Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez Brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zaczelem ogladac Flashpoint, narazie z braku czasu tylko 3 odcinki ale serial syci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) (...)Tak jak lugash...luqash, nie lugash ;p Co do seriali to tak jak mówiłem już wcześniej - polecam CSI NY ;). Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 @evocati, moze NipTuck? Film w stylu Californication Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Heh CSI ;] Obejrzałem całe NY potem za namową (tutaj) Miami a teraz mnie wciągnęło i lecę z Las Vegas, trochę "od tyłu" ale cóż ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A słyszeliście o serii Masters of Horror? Ogladam teraz flashpointa narazie 1 odcinek zobaczymy co bedzie dalej. Weeds 4 sezon niestety troche nudzi ale z przyzwyczajenia ogladam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Hahahaha http://pl.youtube.com/watch?v=nwyIMzfzz8o Wychodzi na to, że odcinek 200 był jednym wielkim spoilerem? :lol: NIeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Jak juz mają cos krecic to jest tylko jedna opcja :):):) :lol: :lol2: A tak w ogole jesli ma byc dla młodszej widownio to..... http://www.youtube.com/watch?v=KtOMtO9G26k :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) @qbass: imho Shane w 4-tym sezonie Weeds rzadzi :D » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "akcja w szkole" - Hey, I'm Shane. - Hey, I'm Dan. (czy jak mu tam bylo) jebud - Don't fuck with me. :lol: Dzisiaj zaczalem takze Flashpoint, ostatnio nosilem sie z zamiarem sprawdzenia tego serialu. Jestem juz po 6 odcinkach ;) Podoba mi sie akcja w tym serialu, dosyc ciekawe watki. Zostal mi jeszcze 7-my odcinek, a potem czekac na nastepne. Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez Brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a ja przez House'a mam chwilowe odpały aroganckich i sarkastycznych zachowań [; potwierdzone przez moją dziewczynę ;-D też tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a ja przez House'a mam chwilowe odpały aroganckich i sarkastycznych zachowań [; potwierdzone przez moją dziewczynę ;-D też tak macie? Taa, ja też tak mam :]. btw. wiecie z jakiego odcinka to: http://pl.youtube.com/watch?v=yfXgbxVOhhw&...feature=related ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Taa, ja też tak mam :]. btw. wiecie z jakiego odcinka to: http://pl.youtube.com/watch?v=yfXgbxVOhhw&...feature=related ?Jak się nie mylę, będzie to S01E08. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jak się nie mylę, będzie to S01E08. potwierdzam, sprawdzone..:] ja taki jak House już wcześniej byłem, teraz mi to dopiero w domu wytykają :D tak swoją drogą...Rzym będzie tylko 1 sezon w tvp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 potwierdzam, sprawdzone..:] ja taki jak House już wcześniej byłem, teraz mi to dopiero w domu wytykają :D tak swoją drogą...Rzym będzie tylko 1 sezon w tvp ? Drugi sezon Rzymu bedzie emitowany na tvp2 rownolegle z pierwszym, ciekawe co za człon to wymyslil zeby puszczac dwa sezony w tym samym czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 bardzo mądrze :/.. w sumie ja już dawno oglądałem, ale reszta domowników chciała nadrobić..trzeba się będzie w dvd zaopatrzyć :] oglądał ktoś Generation Kill ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Rzym, swietny serial, naprawde polecam. Przez google znalazlem takie info: Jesienią Telewizja Polska pokaże pierwszą serię wyprodukowanego przez HBO i BBC głośnego serialu historycznego "Rzym" będącego obrazową kroniką burzliwych czasów, w których upadła republika i narodziło się wielkie imperium. [...] Premierowe odcinki pierwszej 12-odcinkowej serii "Rzymu" będą emitowane w piątki o godz. 20.20 na antenie TVP 1 począwszy od 5 września. Będzie to wersja "złagodzona" pozbawiona części scen zawierających elementy przemocy i erotyzmu. Wersja "bez retuszu" będzie natomiast pokazywana w soboty o 23.30 w TVP 2. Serial do tej pory w Polsce nadawała kodowana stacja HBO Polska, który wyemitowała na swojej antenie obydwa sezony produkcji. źródło: wirtualnemedia.pl Wiec wyglada na to, ze beda emitowac poki co tylko pierwszy sezon ;) IMHO lepiej darowac sobie wersje ocenzurowana. Odnosnie Generation Kill, to pierwsze slysze, ale widze, ze produkcji HBO, wiec moze byc ciekawe :] @raven_88, mozesz cos wiecej powiedziec na temat tego serialu? Chodzi mi o to, czy sam juz go widziales? Jak przeczytalem krotki wstep o akcji, to od razu skojarzyl mi sie BoB :) Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wiec wyglada na to, ze beda emitowac poki co tylko pierwszy sezon icon_wink2.gif IMHO lepiej darowac sobie wersje ocenzurowana. Odnosnie Generation Kill, to pierwsze slysze, ale widze, ze produkcji HBO, wiec moze byc ciekawe :] @raven_88, mozesz cos wiecej powiedziec na temat tego serialu? Chodzi mi o to, czy sam juz go widziales? Jak przeczytalem krotki wstep o akcji, to od razu skojarzyl mi sie BoB icon_smile3.gif cenzurować Rzym ? eee xD:D na Generation Kill wpadłem całkiem przypadkiem dziś rano, nic jeszcze nie oglądałem :]...też mi się BoB skojarzyło, choć realia zupełnie inne :].. na IMDB póki co 9.0/10..oj chyba się zaopatrzę w ten serial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...