M@TI Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Dexter na stałym poziomie ,wątek z Miguelem który na sile próbuje być przyjacielem dexa bardzo ciekawy. imo w 3 odcinku było sporo śmiesznych momentów , takze jest co oglądac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Ja po drygi odcinku trochę się :huh: ... trochę przewrotne wydarzanie... myślałem że będą ścigać gościa do końca sezonu a tu zonk :D No nic ide na 03 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 House » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" A jednak Wilson wraca. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 House S04E04 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." Jak dobrze widzieć Wilsona ponownie. Świetny ep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Supernatural - black & white case. :D Widać, że scenarzystom zaczęli lepiej płacić. ;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Nie wiem czemu ale na scenie w której było widać cień typa grającego na fortepianie trochę się uśmiałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Supernatural ? :blink: Ci to potrafią zawsze czyms zaskoczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Jeżeli chodzi o 3 sezon Dextera, to nie ma co dużo gadać - ten serial chyba nigdy nie zejdzie na psy. Co do Heroes, to moja opinia się różni od większości, bo imho cała ta historia zaczyna się w końcu rozkręcać, jest to co brakowało w poprzednich sezonach - akcja, akcja :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Heroes - ogólnie na tak jestem, faktycznie - cały czas się coś dzieje...aczkolwiek nie jestem zwolennikiem kombinowania z czasem.. House - Hałz ciągle w formie, choć brakuje mi starych dobrych odcinków, gdzie na pierwszym planie był jednak przypadek.. Supernatural - odcinek przekozacki, nic więcej nie powiem :D... btw szkoda tylko, że serial jest emitowany w czasie, gdy leci CSI, które kasuje publikę <_< » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 też się uśmiałem przy tej scenie z klawiszami, podobnie zresztą w momencie, gdy Dracula skuterem uciekał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Ten odcinek Supernaturala skojarzył mi się z jednym z odcinków X-files. Był taki odcinek, w black-white właśnie, i też tak z przymrożeniem oka :wink: Ci którzy oglądali jedno i drugie będą wiedzieć o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Mnie rozbila w tym odcinku scena jak Dean bajeruje ta barmanke na samym poczatku - bezcenne :) Supernatural to jeden z lepszych i lepiej "trzymajacych forme" seriali. I wlasnie takie zabawy konwencja sa najlepszym dodatkiem, bo i tematyka bardziej na to pozwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Knight Rider x04 Tak jakby troszkę lepiej niz poprzednie. I pojawiły sie efekty przy strzałach w szybe nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Fringe 1x05 - coraz ciekawiej, serial nabiera tempa. Knight Rider 1x04 - mam podobne odczucia do SGJ. Chyba najlepszy odcinek z dotychczas wyemitowanych - przebajerowanie nie bilo az tak po oczach jak w poprzednich odcinkach. Jak zobaczylem KITT-a jako furgonetke, to az zaczalem sie zastanawiac, w co jeszcze bedzie sie transformowal - kilkanascie minut potem dostalem swoja odpowiedz ;) House 5x04 - niezly obrot spraw. I szczerze mowiac nie przeszkadza mi to, ze przypadek jest na drugim planie - ot takie inne spojrzenie na serial. Jestem w trakcie ogladania serialu s-f Firefly - dowiedzialem sie o nim przy okazji filmu Serenity. Nie jestem jakims fanem s-f, ale to mi nawet lezy - spodobaly mi sie dialogi i smiechowe sytuacje, przyjemnie sie to oglada. No i fajnie popatrzec na pania mloda terminator w innej roli :) Edytowane 19 Października 2008 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 A mnie jakoś Fringe nie przekonuje...trochę to..drętwe, ale to chyba przez tą główną bohaterkę, ni jak mi nie pasuje ta aktorka...najlepszy z towarzystwa czarny G-Man jest :] Knight Rider - przeleciałem fragmentami 1x03 i za Chiny nie mogę się przemóc żeby go obejrzeć, ale jak mówicie, że 1x04 lepiej to się poświęcę jakoś :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 The Unit - smaczny kawałek :) W klasyfikacji tego sezonu zaraz po odcinku z samolotem.... Dexter - słabszy niż poprzedni, rozluźniający... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Californication 2x04 kolejny poje... odcinek w pozytywnym sensie :razz: warto obejrzeć. PS.. Bardziej poje... od poprzednich, Hank to ma jazdy :lol2: No i wygląda na to, że stary dobry Hank z poprzedniego epizodu wraca. Edytowane 21 Października 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 PB 04x08 Kolejny dobry odcinek z ciekawym zakończeniem, czekam na 04x09. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) PB 4x08 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 No wreszcie tego hakiera odstrzelili, wpieniał mnie prawie tak samo jak pani doktor <_<, która nadal mnie wkurza.. Ciekawe co Mahone zrobi gościowi w czerni..;) ogólnie...w sumie nie jest tragicznie :] Heroes 3x06 tu to jak zwykle się dzieje » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 321 Szkoda Adama Monroe, lubiłem gościa ;]...Mohinder bad madafaka się zrobił xD..ojciec Petera niezłego skilla ma, taka ulepszona wersja Sylara.. a dziś hałz (w którym ponoć ma się dużo dziać ;)) i frincz, ale to na wieczór pewnie.. btw.. jeszcze więcej Dextera..nie jestem do końca przekonany czy to dobry pomysł.. Edytowane 22 Października 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) Prison Break 4x08: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "asd" hakjer wnerwial mnie jeszcze bardziej niz Sara (ta mi byla raczej obojetna) - bardzo dobrze, ze go w koncu zdjeli, bo juz sie patrzec na niego nie dalo... Californication 2x04: chyba najbardziej pokrecony odcinek w tym sezonie :] Niezla zapowiedz kolejnego. Przeczytalem przed chwila na filmwebie o kolejnych sezonach Dextera - mialem dac info, ale raven mnie wyprzedziles ;) IMHO jezeli beda tak samo dobre jak poprzednie, to jestem na tak. Oczywiscie przekonamy sie, jak je wyemituja ;) Terminator i Knight Rider dostaly pelne sezony. Edytowane 22 Października 2008 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 PB 04x08 Kolejny dobry odcinek z ciekawym zakończeniem, czekam na 04x09. x2 b.dobry odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Prison Break 4x08: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "asd" hakjer wnerwial mnie jeszcze bardziej niz Sara (ta mi byla raczej obojetna) - bardzo dobrze, ze go w koncu zdjeli, bo juz sie patrzec na niego nie dalo... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PB" Nie tylko nas ale producentów chyba też zaczął irytować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Wreszcie miałem okazję obejrzeć House'a S05E05... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - . Dużo o Trzynastce. No i Cuddy... będzie ciekawie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Hałz 5x05 imho najlepszy odcinek 5 serii..;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 przez przypadek w zasadzie przeczytałem gdzieś wcześniej spoiler, więc mniej więcej wiedziałem co się będzie działo w kwestii Trzynastki, ale motyw na samym końcu - :lol: btw...Foremanowi chyba wpadła w oko.. :D no i Cuddy..Wilson z House'm za wujków będą robić ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Rzeczywiscie, House 5x05 swietny odcinek, naprawde sporo sie dzieje. The Mentalist 1x03 - taki sobie odcinek, pierwsze dwa lepsze... Zobaczymy, co pokaza w nastepnych, bo potencjal jest. Edytowane 23 Października 2008 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Nie będę pisał o housie, californication i terminatorze - bo oglądam i nie mam im nic do zarzucenia. Natomiast: Sga - po raz kolejny mamy jakąś zapyziałą wioskę i atakujących ją wraith. Oczywiście nasza dzielna drużyna wszystkich broni, a potem żyli długo i szczęśliwie. Nawet tego nie wrzucam w spoiler, bo jeżeli dla kogoś jest to niespodzianka to współczuje. Ile można serwować to samo? Niech już skończą ten serial, bo z odcinka na odcinek jest coraz smutniej. Pamiętam pierwsze sezony SGA, kiedy sobie mówiłem "o kurde, to jest lepsze od sg-1". No cóż, tak jak sg-1 poziom pikuje w dół i chyba sami scenarzyści nei wiedzą już o czym walnąć kolejny odcinek. Hirosi - tutaj też powoli scenarzyści zaczynają przeginać, bo serial zaczyna przypominać mode na sutkens - wszyscy wszystkich znają, jakieś zwroty akcji rodem ze star warsów "piter, ajm jor vater"....bez kitu, jakieś 5latki dorwały się do scenariusza? Ciekawe kiedy pojawi się grubas z losta, który tak naprawdę jest 4 bliźniakiem i ma superśmoc przewidywania przeszłości :mur: Edytowane 23 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Hałs :o :D dużo się działo... Dexter hmm przewrotny sezon nie powiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 (edytowane) Fringe 1x06 - eee...mdłe to strasznie jak dla mnie...im dalej tym gorzej imho.. Supernatural 4x06 scenarzyści chyba coś biorą tworząc kolejne odcinki :D Eye of the tiger wykonane perfekcyjnie :P Edytowane 25 Października 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Supernatural » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Dziewczęcy krzyk Deana - bezcenne :D (chociaż trochę dziwnie zagrane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Supernatural Dużo śmiechu. Świetny odcinek. A taki twardziel z tego Deana :wink: A ta końcówka... oglądałem to kilka razy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Supernatural 4x06 Super w nazwie serialu nie z przypadku :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość efidence Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Californication - dosyć ciekawy serial na nudne popołudnia. Czasami można się pośmiać a czasem nie. Nic specjalnego się tam nie dzieje. Poza tym wszystkim jest bardzo sympatyczny i fajnie się go ogląda. David Duchovny gra świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...