sztandar Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Pb 4x09 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Spoiler" Odcinek całkiem niezły. Ciekawi mnie czy Michaela uśmiercą pod koniec serialu bo w tym odcinku był w bardzo złej kondycji. Co do Bellicka to raczej po chłopie, a szkoda bo lubiłem tą postać, a co do Gretchen to raczej będzie drążyć firmę od środka bo raczej pomagać im nie będzie przynajmniej takie mam wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 PBx09 Myslalem ze trzecia seria usmiercila ten serial, ale tutaj z odcinka na odcinek coraz lepiej. mam nadzieje ze nie zapesze. super ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) PB 4/09 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spoiler" Bardzo fajny odcinek. Szkoda Bellicka. Czyżby Michael miał chorobę jak jego matka ? Edytowane 4 Listopada 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 czy pan wie o istnieniu czegos takiego jak spoiler? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) 4 seria PB rządzi po prostu, zresztą dla mnie wszystkie sezony 10/10. Nie ma to jak PB i Dexter reszta daleeeko w tyle. Edytowane 5 Listopada 2008 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 no nowy pb "rzondzi", zwlaszcza kilka naciaganych i glupich akcji, np takich jak » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "to" akcja z podpora, przeciez trzeba byc idiota zeby myslec (tak wiem to tylko serial) ze jak podlaza podpore pod rure w taki sposob to beda mogli ja swobodnie przesunac do konca, no mozg sie lasuje zwlaszcza ze michalek to inzynier. A nastepnie ta wielka i smieszna firma ktorej siedziba jest prawie zawsze pusta W ogole to wszystko jest tak naciagane ze szok, szukaja jakiegos artefaktu do ktorego droga jest wyjeta niczym z tomb ridera. Jedyne co powoduje ze ten serial mnie jeszcze od siebie nie odpycha to dobra strona techniczna i ciekawa gra aktorow ale niektore pomysly scenarzystow wolaja o pomste do nieba. 4 sezon imo nawet nie dorasta do piet "nowemu dexterowi", tutaj przynajmniej oglada sie to zaciekawieniem i nie wybucham smiechem przez idiotyczne pomysly ludzi odpowiedzialnych za fabule bo tutaj po prostu nie ma miejsca na takie akcje. Mimo iz nie ma tu idealnych planow 5cio letnich (jak w pb) to wszsytko zgrabnie trzyma sie calosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) nowy PB 4x9 spoko odcinek, a cały sezon będę oceniał jak się zakończy, jak narazie oglądając z przymrożeniem oka jest ciekawie. za to dexter mnie czasem lub często nudzi więc regularnie tego nie oglądam... ot tyle na temat jeśli chodzi o gusta. Edytowane 5 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Dexter 3x06 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Współpraca Dextera i Prado zapowiada się bardzo ciekawie, ale coś mi się wydaje, że ta przyjaźń skończy się bardzo tragicznie, szczególnie dla pana prokuratora. Tym bardziej, że Prado ma jakieś swoje mroczne tajemnicy za które będzie musiał odpokutować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Dexter s03e06 - » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " jeden ze slabszych odcinkow, w ogole to brakuje mi przeklinajacego sierzanta, za to mamy watek milosny nowego z agentka FBI pracujaca w obyczajowce (prostytutka undercover) ? :blink: Edytowane 7 Listopada 2008 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Dexter s03e06 - jeden ze slabszych odcinkow, w ogole to brakuje mi przeklinajacego sierzanta, za to mamy watek milosny nowego z agentka FBI pracujaca w obyczajowce (prostytutka undercover) ? :blink: a o takim wynalazku jak spoiler to słyszał? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) a o takim wynalazku jak spoiler to słyszał? :angry: a słyszałem... :blink: powiedz no ktora to czesc wypowiedz chialbys zebym wyspoilerowal ? Ta, w ktorej uwazam ze odcinek jest słabszy ? czy ta ze brakuje mi postaci z poprzedniego sezonu ? nie znajduje nic co zdradzaloby fabule tego odcinka no ale na wszelki wypadek... Prison Break - dobry odcinek » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " troche szkoda klawisza... Edytowane 7 Listopada 2008 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Jest jakis serial o fizykach i blondynce :) wiecie moze jaki ? ja wiem tylko to i podobno dobry :) Dziekuje Edytowane 7 Listopada 2008 przez Dandek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 the big bang theory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Californikejszon s2 E1-6 Dziwnie ale nadal na poziomie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Czy ktoś się orientuje w którym odcinku Pogromców Mitów był mit o energooszczędności żarówek? Włączali tam i wyłączali żarówki, aby sprawdzić czy przy włączaniu biorą więcej prądu, porównywali energooszczędne z normalnymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Czy ktoś się orientuje w którym odcinku Pogromców Mitów był mit o energooszczędności żarówek? Włączali tam i wyłączali żarówki, aby sprawdzić czy przy włączaniu biorą więcej prądu, porównywali energooszczędne z normalnymi.Wyszło na to, że wyłączanie jest oszczędniejsze - w każdym przypadku. S04E26 - ostatni odcinek sezonu roku 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Supernatural 4x08. Czegoś takiego się nie spodziewałem... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "asdw" Motyw z misiem - MIAZGA!! Nie wiem co biorą scenarzyści, ale rozwaliło mnie to. Mina Deana i Sama - bezcenna ;d "Life is meaningless. Signed Teddy Bear." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Supernatural » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Jak sobie w łeb strzelił :D "Puff!". "Whyyyyy?!" :D Masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Jest jakis serial o fizykach i blondynce :) wiecie moze jaki ? ja wiem tylko to i podobno dobry :) Dziekuje Fringe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Czy ktoś ogląda serial Heroes, aktualnie S03E08? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 House S05E07 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 House/Cuddy - jest ciekawie ;) No i ten sen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Czy ktoś ogląda serial Heroes, aktualnie S03E08?Ostatnio odcinek był tak nudny, że szkoda gadać... Jakieś tam przypomnienia z przesłości, kto, co, z kim i po co - bleeeee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Mi się wydaje, że ten odcinek parę rzeczy wyjaśnił. Nie był jakiś rewelacyjny ale też mnie nie nudził. Zobaczymy jak to się dalej rozwinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Heroes - taki powrot...mi sie bardzo podobał :) PB - rowniez ciekawy , naciegane to wszystko ale niech bedzie Sara Conor - no cos sie ruszylo wreszcie , trzyma poziom ostatniego dobrego odcinka Zaraz zabieram sie za dextera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) PB - rowniez ciekawy , naciegane to wszystko ale niech bedzie Szlag mnie trafia... Czy wy oglądacie to za karę? Może i być ze 100 sezonów do usranej śmierci,i tak będę oglądał. Edytowane 12 Listopada 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Co jak co, ale PB aktualnie jest parokrotnie bardziej ciekawy od Heroes, gdzie po 3cim odcinku aktualnego sezonu odpadłem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 californication 2-07 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "d " motyw z Damianem doobry :D ciekawie zapowiada się następny odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Szlag mnie trafia... Czy wy oglądacie to za karę? Może i być ze 100 sezonów do usranej śmierci,i tak będę oglądał. jesli byłby tak nudny jak 3 sezon nikt by tego nie ogladal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Californication nowy jak zwykle na poziomie. Uwielbiam ten serial. A w tym odcinku akcja z Damianem rozlozyla mnie na lopatki :D » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." spojrzenie i "skrzywdziles ja?" :ploom: Edytowane 13 Listopada 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Ostatnio odcinek był tak nudny, że szkoda gadać... Jakieś tam przypomnienia z przesłości, kto, co, z kim i po co - bleeeee... Dużo się wyjaśniło, wręcz bardzo dużo. Hero - ciekawy przypadek gościa "save the world". Myslę, że wojna pomiędzy obozami będzie w 4 sezonie (chyba ostatnim). Californication dopiero zaczałęm oglądać - Duchovny rozwala... Co do PB - ciekawe, jest dynamiczna akcja, ale nie czuć "mięty" pomiędzy Scolfildem młodszym, a Sarą - i to jakoś zabija ten serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...