Arni Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 hałs 5x11 rzondzi :) motywy w przychodni jak zwykle genialne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) hałs 5x11 inhalator :lol: :D, a do całości jak zwykle nie można się przyczepić ;) Leverage ktoś sprawdzał ? Edytowane 12 Grudnia 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Cali 2x11 wreszcie obejrzałem i muszę przyznać że działo się dużo nawet bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nowe SGA rewelacyjne. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Już po kilku minutach było wiadomo co za urządzenie było w uzyciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Teraz przynajmniej bez żalu mogą skończyć całą tą farsę... Jak przeczytałem, że scenarzyści mają zamiar "odmłodzić" obsadę stargate universe, to już w ogóle zwątpiłem -_- I po raz kolejny widzę przed oczami odcinek "200" z sg-1... Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nowy i ostatni w tym sezonie Dex wypadl swietnie. Czekam z niecierpliwoscia na s4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 cali i dex rzondzom :D końcówka dośc zaskakująca w cali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) PB 4x15 Przedostatni odcinek przed przerwą do wiosny.... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spoiler" No i Lincoln pracuje teraz dla firmy. Czy mi się zdaje, czy postępuje tu jakaś indoktrynacja? Przed wyjściem ze szpitalnego pokoju Michaela powiedział mu, że kontynuuje rodzinną tradycję... Co do Scylli - zostań nową firmą już za jedyne 125 milionów dolarów :D. Przyszłość w Twoich rękach... Czy Gretchen i Self naprawdę sądzili, że uda im się to uczciwie sprzedać? Ciekawe jakie zadanie domowe nt. Selfa odrobiła Gretchen... No i Sucre pojechał sobie.... Ciekawe co będzie z Mahone. PB 4x16 Sneak Peak : http://prisonbreaklive.over-blog.com/article-25851715.html Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PB4x15" Odcinek dość ciekawy najlepsza była szybka akcja z Bagwellem :D Co do Scylli ciekawe co z nią teraz będzie. Ten koleś co niósł ją w walizce odebrał telefon od jakieś kobiety ciekawe kto to?? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Dex 3x13" Odcinek świetny. Pozbył się wszystkich problemów w tym odcinku. Ramona i Kinga. Zastanawia mnie tylko 1. Z tego co widziałem to przechylając stół upadł i złamał prawą rękę a na ślubie miał lewą w gipsie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PB 4x15" Może córka generała postanowiła przejąć biznes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Dex 3x13" Odcinek świetny. Pozbył się wszystkich problemów w tym odcinku. Ramona i Kinga. Zastanawia mnie tylko 1. Z tego co widziałem to przechylając stół upadł i złamał prawą rękę a na ślubie miał lewą w gipsie ^^ » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" To moze popatrzysz jescze raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PB 4x15" Może córka generała postanowiła przejąć biznes? to samo pomyślałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 to samo pomyślałem +1 btw » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 W 5 sezonie Michael obmyśla plan ucieczki ze 'szpitala' ? :P Californication - nie spodziewałem się takiego zakończenia, czekamy na na następny sezon :] swoją drogą numeru z dzieckiem się akurat spodziewałem xD lecimy z Dexterem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 W 5 sezonie Michael obmyśla plan ucieczki ze 'szpitala' ? :P » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - PB 5 sezonu nie będzie (już się o tym wypowiadali, ale kto ich tam wie :P) Dex suuuper :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 A House 5x12 wyszedł czy jest jakaś przerwa przedświąteczna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jest (cholerna) przerwa, do 19 stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 http://www.pogdesign.co.uk/cat/ polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 http://www.pogdesign.co.uk/cat/ polecam :) Czasem kłamie najlepiej z Tvrage.com zawsze masz 100% pewności. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dexter » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Trzeci sezon Dexa" Czuje pewien nie dosyt po 3 sezonie Dextera. Postać skinera bardzo tandetna, Prado jako przyjaciel Dextera nawet, nawet... szkoda, że zakończenie tej znajomości było bardzo schematyczne. Po znakomitym 1 sezonie oraz bardzo dobrym drugim, trójka wypadła średnio by nie powiedzieć miernie. Niektóre sceny wołały o pomstę do nieba. Najbardziej dobiły mnie rozterki zimnego i nieczułego Dextera czy nadaje się na ojca ? To było wałkowane chyba przez 3 odcinki... Ostatni odcinek też niczego sobie ale i tak kocham ten serial. Mam nadzieje, że twórcy mają świadomość, że liczy się efekt końcowy a nie początkowy. Z okazji nadchodzących świąt życzę Wam i sobie żeby 4 sezon kochanego Dextera był równie dobry co jedynka. Californication » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Koniec drugiego dobrego sezonu. Chyle czoło przed twórcami serialu. Oby więcej takich produkcji. Czekam na jesień 2009. Heroes » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " W moich oczach serial tylko utraci na śmierci Sylara, zresztą za wiele już nie ma do stracenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 SGA x19 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" O jak fajnie, wraith przylecą na ziemie... Tylko jak pamietam ich statki nie były przystosowane do podrózy miedzygalaktycznych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Te odcinki stargate'a mają wszystko normalnie, czy znów brakuję muzyki/efektów/sensu (:lol:)? ;] Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Brakuje tylko tego ostatniego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Oglada ktos Teorię Wielkiego Podrywu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 No jak przetlumaczyli ten oryginalny tytul hahaha, "miszczostwo" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 SGA x20 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "' hmmm, jednak mozna na koniec nakrecic całkiem dobry odcinek. Ciekawe tylko co zaprezentuja teraz w filmie. No i fajnie ze na koniec wspomnieli Hammonda, a raczej aktora go grającego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) SGA x20 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "' hmmm, jednak mozna na koniec nakrecic całkiem dobry odcinek. Ciekawe tylko co zaprezentuja teraz w filmie. No i fajnie ze na koniec wspomnieli Hammonda, a raczej aktora go grającego. Tak, to rzeczywiście było fajne. Ostatnie dwa odcinki były naprawdę dobre, ale i tak czegoś brakowało. O ile zabawa konwencją csi naprawdę mi się spodobała, o tyle końcowy odcinek pozostawia niedosyt. Bolały kolejne idiotyzmy » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "takie jak:" niepilnowane wrota na hive-shipie, ożywianie Ronona, standardowe ratowanie świata w ostatniej sekundzie... To wszystko było tak do bólu przewidywalne. Szkoda, że atlantis nie dał rady utrzymać się tak długo jak sg-1, ale widać jak to wszystko się wypaliło. Najbardziej boli mnie to, że aktualnie nie ma ŻADNEGO innego serialu s-f. Zapomniany gatunek....-_- Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Tak, to rzeczywiście było fajne. Ostatnie dwa odcinki były naprawdę dobre, ale i tak czegoś brakowało. O ile zabawa konwencją csi naprawdę mi się spodobała, o tyle końcowy odcinek pozostawia niedosyt. Bolały kolejne idiotyzmy » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "takie jak:" niepilnowane wrota na hive-shipie, ożywianie Ronona, standardowe ratowanie świata w ostatniej sekundzie... To wszystko było tak do bólu przewidywalne. Szkoda, że atlantis nie dał rady utrzymać się tak długo jak sg-1, ale widać jak to wszystko się wypaliło. Najbardziej boli mnie to, że aktualnie nie ma ŻADNEGO innego serialu s-f. Zapomniany gatunek....-_- Mam identyczne odczucia a zarazem ciesze się że to już koniec SGA, było fajnie ale sie wypaliło RIP. Pozostało tylko czekać na to co zaprezentuje 3 serial z uniwersum SG - mam dziwne przeczucie że nie powali nas na kolana :unsure: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." Rozczarował mnie troche "super" hive ship - miał być taki super, rozrastać się itd a tymczasem nawet jego wyglądu nie zmienili... z zewnątrz wyglądał jak zwykły, pospoliwy hive ship. Mogli by go chociaż troche powiekszyć albo kształt zmienić co by groźniej wyglądał <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." Rozczarował mnie troche "super" hive ship - miał być taki super, rozrastać się itd a tymczasem nawet jego wyglądu nie zmienili... z zewnątrz wyglądał jak zwykły, pospoliwy hive ship. Mogli by go chociaż troche powiekszyć albo kształt zmienić co by groźniej wyglądał <_< » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" W scenie walki z atlantis widac jak duzy jest ten statek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Właśnie obejrzałem dotychczasowe odcinki IV sezonu PB i polecam. Powrót do formuły pierwszego sezonu z zamianą ról. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) co mozecie polecic z seriali komediowych? ostatnio w ekspresowym tempie pochlonalem wszystkie odcinki how i met your mother i korzystajac z przerwy do 12 stycznia polknalbym cos jeszcze. myslalem nad big bang theory. californication odpuszczam na ferie oglada ktos breaking bad? Edytowane 4 Stycznia 2009 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...