Silvana Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 24, sezon 7, rozkręca się naprawdę żywo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 heroes 3 - tego nie da sie wogole ogladac, juz sezon 2 byl slaby , ale to co sie w 3 wyrabia to poprostu przechodzi ludzkie pojecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 A widział już ktoś BSG 4x11? Bo na hataku już są napisy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 W ciekawym kierunku to idzie. Aby przed koncem za bardzo nie namieszali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 A widział już ktoś BSG 4x11? Bo na hataku już są napisy...Tak, obejrzałem rano ale odpuściłem sobie komentarz. Odcinek jest po prostu dziwny. Czuć ciężki klimat, załamanie itd. Na pewno jest lepiej niż w poprzednich odcinkach pełnych bełkotu i innego mistycyzmu. Ale i tak najbardziej rozwalił mnie miniserial "the face of the enemy", w którym to Geata robi za faceta któremu jest wszystko jedno :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 House S05E12 Painless Ciekawy odcinek, jeżeli mówimy o przypadku. Remont House'a pomyślany. Cuddy w tej fryzurze wygląda znacznie młodziej i nadal rewelacyjnie. To teraz to, co mi sie nie podobało. Cuddy zupełnie nie pasuje mi w roli matki, a już propozycja dla Cameron mnie prawie dobiła. Angielskie napisy, bo pewnie niektórym nie chce się czekać na polskie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 House S05E12 Painless Cuddy zupełnie nie pasuje mi w roli matki... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 'cuddy' moze sztucznie to wygladało bo zamiast dziecka dali lalke i podłożyli głos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 'cuddy' moze sztucznie to wygladało bo zamiast dziecka dali lalke i podłożyli głos? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - . Mi nie chodzi o realizację pomysłu, że Cuddy ma córeczkę i ona jest teraz NO1. Mi się nie podoba ta cała ideaa. ;) Numb3rs S05E12 Jacked Znakomity epizod - stare, dobre numerki. Myślałem, że padnę gdy zobaczyłem wizualizację pomysłu teorii gier na przykładzie pokera. Edytowane 20 Stycznia 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Generation Kill - trafiłem na ten mini serial przypadkiem, w jakieś gazecie była reklama. A z braku Lostów i innych Houseów postanowiłem oblukać sobie jeden odcinek. I wsiąkłem... Za jednym posiedzeniem obejrzałem wszystkie odcinki! :D Oglądało mi się nawet przyjemniej niż BoB . Naprawdę polecam! Jak dla mnie 10+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 ^ Dzięki za rekomendację, na pewno oblookam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 http://www.lost4815162342.com/ za 3 h wyruszy 6 sezon chyba że ktoś wklepie kod ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Za 3 h ? Czyli o 15:00 czasu Amerykańskiego ? :? No way! Premiera jak zwykle o 20:00 czyli za 7 godzin :P . A poza tym to będzie 5 sezon ;) . Edytowane 21 Stycznia 2009 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zegarek odlicza do 21 wg godziny systemu, cofnijcie zegar w systemie to zobaczycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Lost mam juz na dysku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Szkoda tylko, że wrzucili 2 odcinek bez pierwszego :mur: . "Apparently episode 1 was somehow not recorded by accident." ; O Edytowane 22 Stycznia 2009 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "house 5x12" odcinek jak kazdy - genialny ;] ten serial nie ma slabszych epów. akcja w domu z przeciekajacą rurą - popłakalem sie ze smiechu :D zdziwila mnie ino propozycja dla cameron, srsly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 House - w końcu powrót po długiej przerwie i cały czas ten sam poziom ( czyli świetny) :razz: . Lost 5x1 - Nowy sezon zapowiada się naprawdę ciekawie! Zaraz biorę się za drugi ep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 sry racja 5 sezon co nie zmienia faktu że idę oglądać i zdam relacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) lost, the best serial ever sezon 5 wgniotl mnie w fotel, pewnie przez tak dluga przerwe » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "lost s05e02" czy kobieta pod koniec drugiego odcinka to matka desmonda? po akcecia wnioskuje, ze tak. ciekawe co ona ma z tym wspolnego. Edytowane 22 Stycznia 2009 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 lost :D s05:02 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " imo to matka ale nie desmonda a tego gościa z oxfordu tzn tego naukowca co z kajecikiem biega po dżungli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "lost s05e02" zle napisalem, oczywiscie na mysli mialem faradaya ;) cos mi sie ona kojarzy z 3 sezonu, gdy wyspiarze siedzieli w celach, ona tam przyszla czy cos... jacob>ona>ben Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Lie to me nowy serial po pierwszym odcinku spodobał mi się czekam na kolejny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Lost 5x1-2 ... albo jakiś zły dzień albo ten serial jak dla mnie się skończył, półtorej godziny gmatwaniny i w sumie nudy, nie wiem jak będzie z kolejnymi odcinkami ale nie zachęca mnie to do oglądania kolejnych. Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Lost 5x1&2 - zagmatwane nadal i w sumie coraz bardziej denerwujące imho..bardziej z obowiązku niż dla przyjemności.. Supernatural 4x12 - solidnie jak zwykle, choć liczyłem na powrót pięknych dziewczyn i głupich żartów ;)..chociaż w sumie » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 Dean się chyba nie spodziewał co go u szefa czeka :D Hałz 5x12 - poziom wysoki jak zwykle » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 321 numer z rurą xD, ciekawa sytuacja z Cameron będzie pewnie..no i z XIII&XIV ;) zabieram się za 24, parę odcinków do obejrzenia jest.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 hałs emdi 5x12 numer z rurą xD, ciekawa sytuacja z Cameron będzie pewnie..no i z XIII&XIV icon_wink2.gif potwierdzam odcinek znów na poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Lost 5x1/2 faktycznie twórcy otworzyli sobie mnóstwo furtek tą gmatwaniną czasową. Teraz można robić co im się żywnie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 BSG 4x12 - takie lanie wody, nic ciekawego... Fringe - dosyć ciekawy przypadek + pogmatwanie jeszcze większe wątku z Dunham... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Lost lipa z coraz mniejszą przyjemnością to oglądam - ten serial się już dawno skończył , czekam na dextera a przede wszystkim na końcówkę Prison Breaka of kors. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Po powrotach na antene Lost - gmatwaniny i przeciagania ciąg dalszy-trace cierpliwośc. House - jak zwykle niezle, dzisiaj nowy odcinek Supernatural- w ostatnim odcinku o magikach serial dostal lekkiej zadyszki i odcinek nie byl najlepszy ale i tak jest niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) House S05E13 Fajny odcinek - większość wątków potoczyła się tak jak chciałem. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - . Cameron zrezygnowała. Fourteen ciekawie i śmiesznie. Cuddy zastanawiała się nad rezygnacją z adopcji, co (moim zdaniem i wyłącznie moim!) dobrze rokuje na przyszłość. Tak - chcę żeby zrezygnowała. Jeszcze tylko musi się przekonać, że nie da rady walczć na dwóch frontach. CSI:NY S05E13 Nieźle - to tyle co mogę powiedzieć. Fajna była scena z krzyżówką. Zabieram się ze Numb3rs - Trouble in Chinatown. Pojawiły się sub'y na tvsubtitles.net :blurp: Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...