Lanc Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Lost 5x08" Zagubieni w przeszłości ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) nowi losci sa tak absurdalni, ze az fajni :] » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "123" tylko zastanawia mnie teraz co bedzie sie dzialo przez kolejne poltora sezonu. znowu teraz beda probowali uciec z wyspy? :D przynajmniej sie wyjasnilo, co dan robil na wyspie w jakims flashbacku i skad charlotte wiedziala, zeby nie wracac kiedykolwiek na wyspe. choc to i tak jest dziwne, bo dan i charlotte przed ta cala wyprawa zyli w "rownoleglym" swiecie, wiec kiedy charlotte byla malym brzdacem to i dan byl malym brzdacem, ktorego wtedy nie bylo na wyspie, wiec wyspa takjakby wiedziala, co wydarzy sie 30 lat pozniej. podrozowanie w czasie jest w ch*j dziwne Edytowane 6 Marca 2009 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Drugi sezon Dextera jest wcale nie gorszy od pierwszego :D Wartko sie ogląda, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 L0st 7-8x5 Ciekawie i powoli wszystko się wyjaśnia :] btw - ciekawy motyw z posągiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Terminator....narazie mało tych terminatorów , co z tego że ostatni odicnek byl w miare ciekawy...narazie mogłoby tego serialu nie byc, tak spieprzyc taki serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 House S05E17 Scena z Cuddy przezabawna, a jej uśmiech w windzie to po prostu :wub: Ogólnie porządny kawał House'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Terminator....narazie mało tych terminatorów , co z tego że ostatni odicnek byl w miare ciekawy...narazie mogłoby tego serialu nie byc, tak spieprzyc taki serial.Mnie wystarczył jeden odcinek, looknięcie na obsadę i od razu zacząłem cytować Feldmarszałka Dudę, plugawie ubliżając matkom reżyserów, scenografów, aktorów i reszty ekipy. Taki pasztet nigdy nie powinien był powstać – to jest skandal. To jest skandal, hańba i ujma. Co dalej? „Młody terminator” będzie nosił afro i tańczył disco? :| A od siebie także polecam drugi sezon Dextera - od 9 odcinka nie ma zmiłuj - trzeba obejrzeć do końca :> Edytowane 10 Marca 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Tak apropo, w najnowszym The Big Bang Theory gościnnie Summer Glau. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Terminator....narazie mało tych terminatorów , co z tego że ostatni odicnek byl w miare ciekawy...narazie mogłoby tego serialu nie byc, tak spieprzyc taki serial.Zgadzam się, ostatnie odcinki były dosyć słabe. Ten trzymał jakiś poziom, bo wcześniejsze psychodeliczne klimaty i pogoń za trzema kropkami za bardzo przypominało mi betony z bsg. Co do Summer Glau, to zacząłem ją doceniać dopiero wczoraj, po skończeniu firefly. Ona naprawdę pasuję do roli takich freaków ;] Sam serial natomiast genialny. Kawał dobrego westernu. Kawał dobrego s-f. Trochę przekolorowane, ale świetne postacie. Genialne poczucie humoru (scenarzyści na pewno nie pisali tego na trzeźwo). Postać Jayne'a była niesamowita. Nawet Jewel Staite która wypadła przeciętnie w sga, tutaj pasowała świetnie. Ciekawa fabuła....tylko wszystkiego za mało. Czemu to dostało cancela? :mur: Wiem, że jest film - ale zamiast niego wolałbym kilkadziesiąt odcinków więcej :P Zastanawiam się, czy będę miał jeszcze okazję zobaczyć coś lepszego, bo Firefly aktualnie wskakuję na pierwsze miejsce na mojej liście obejrzanych tasiemców. Edytowane 10 Marca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 [...] Co do Summer Glau, to zacząłem ją doceniać dopiero wczoraj, po skończeniu firefly. Ona naprawdę pasuję do roli takich freaków ;] Sam serial natomiast genialny. Kawał dobrego westernu. Kawał dobrego s-f. Trochę przekolorowane, ale świetne postacie. Genialne poczucie humoru (scenarzyści na pewno nie pisali tego na trzeźwo). Postać Jayne'a była niesamowita. Nawet Jewel Staite która wypadła przeciętnie w sga, tutaj pasowała świetnie. Ciekawa fabuła....tylko wszystkiego za mało. Czemu to dostało cancela? :mur: Wiem, że jest film - ale zamiast niego wolałbym kilkadziesiąt odcinków więcej :P [...] Podpisuje sie pod tym rekami i nogami :) U mnie bylo nieco na odwrot. Summer Glau najpierw spodobala mi sie w TSCC, a potem po filmografii dotarlem do Serenity (filmu, ktorego widzialem dosyc dawno temu), a potem doczytalem o serialu Firefly, ktory naprawde przypadl mi do gustu. Wielka szkoda, ze nie bylo zadnej kontynuacji w postaci dalszych odcinkow... A opening? Rewelacja! :rolleyes: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "tekst" Take my love, take my land Take me where I cannot stand I don't care, I'm still free You can't take the sky from me Take me out to the black Tell them I ain't comin'back Burn the land and boil the sea You can't take the sky from me There's no place I can be Since I've found serenity But you can't take the sky from me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Firefly to ten gdzie latali na żywym statku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Nie, to farscape. Ewentualnie Lexx :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zgadzam się, ostatnie odcinki były dosyć słabe. Ten trzymał jakiś poziom, bo wcześniejsze psychodeliczne klimaty i pogoń za trzema kropkami za bardzo przypominało mi betony z bsg.Jak juz jestesmy przy betonach BSG to pozostało juz tylko nieco ponad 2 godziny. W tym czasie albo zobaczymy cos na poziomie rozpoczecia serii i paru odcinków, albo tytułowa galactica się rozleci i bedzie koniec serialu :lol: Wiem, że jest film - ale zamiast niego wolałbym kilkadziesiąt odcinków więcej :PLepszy film niz nic. Zresztą Firefly i Farscape mają chyba najlepsze kontunuacje filmowe jakie kiedykolwiek powstały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Tak apropo, w najnowszym The Big Bang Theory gościnnie Summer Glau. ;) odcinek jak zawsze awesome :wink: dużo śmiechu jak zawsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Co do BSG 4x18 Szkoda że scenarzyści zaczeli robić dobre odcinki na koniec serialu, bo jak w końcu zaczyna się coś dziać to sie akurat saga kończy :mur: ale tak jak powiedział SGJ, albo ostatnie 4 odcinki + film wgniotą w ziemie, albo dostaniemy totalny beton nie warty nawet wspominania... (albo wrócimy do początku serialu, gdzie Galactica miała zostać muzeum i w końcu nim zostanie ;) ) Edytowane 10 Marca 2009 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Właśnie zaczynam s03 BSG a Wy tutaj po nim jedziecie cały czas :P czy mam rozumieć ze to co najlepsze już widziałem a teraz to będzie tylko gorzej? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 No mniej wiecej tak to powinieneś rozumieć :) może poza odcinkami 3x04 i 3x05. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) Zaczynam Firefly ogladac :D A obecnie mecze 2 i pół :) Edytowane 12 Marca 2009 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 LOST - zwątpiłem 39,5 drugi sezon - to już nie to Desperate Housewives - schodzi na psy Big Bang Theory - a co tototo? :D bez użycia mózgu można zerknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 39,5 drugi sezon - to już nie to Desperate Housewives - schodzi na psy Nie zgadzam się :wink: Big Bang Theory - a co tototo? :D bez użycia mózgu można zerknąć Pewnie że tak :D Zaczynam tzn jestem po dwóch odcinkach The cleaner i jak dla mnie serial zapowiada sie ciekawie. Oglądałem s1 i do połowy drugiego numb3rs ale to nie dla mnie serial. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Hałz 0517 Coś pięknego ;) IMO świetny pacjent i jak ktoś wspomniał uśmiech Cuddy - bezcenne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Hals jak zwykle trzymający poziom hałs przechodzi jakąś ewolucje czy jest na nowych dragach ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Właśnie zaczynam s03 BSG a Wy tutaj po nim jedziecie cały czas :P czy mam rozumieć ze to co najlepsze już widziałem a teraz to będzie tylko gorzej? :sad:Czy tylko gorzej ,nie! W każdym serialu są lepsze i gorsze odcinki sam obecnie wyczekuję finałowego odc BSG i powiem ciekawie to jest :D . Jednak należy pamiętać ,że nie jest to typowy(czyt. bitwy w kosmosie, nieustanna akcja) serial Sci-Fi. Według mnie jeżeli wytrwałeś w serialu do 3 sezonu to nie nic stracisz jak będziesz oglądał dalej ,bo będzie jeszcze parę świetnych odcinków :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Obejrzałem nowe bsg - kaplica. Jeżeli kogoś końcówka zaskoczyła, to mu współczuje :P Całość oklepana do bólu i w następnych dwóch odcinkach nie spodziewam się, by czymś zaskoczyli. Ancient Pewnie, że w każdym serialu trafiają się gorsze odcinki. Tylko tutaj niestety te gorsze odcinki ciągną się od dwóch sezonów -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Według mnie jeżeli wytrwałeś w serialu do 3 sezonu to nie nic stracisz jak będziesz oglądał dalej ,bo będzie jeszcze parę świetnych odcinków :wink:I w trzecim sezonie byla to dokładnie para czyli dwa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 W trzecim może i tak w czwartym IMO już trochę więcej, co prawda S04E19 według wielu jest bardzo kiepski, jednak mam nadzieję że to cisza przed finałową burzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 A oglada ktos ta bajeczke Star Wars Wojny Klonów ;] miło się ogląda :D polecam Terminator...nc ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Właśnie skończyłem oglądać Firefly i powiem jedno... producent powinien dostać dożywotniego bana, za anulowanie tego serialu :mur:. Świetny klimat, świetni bohaterowie i ciekawa historia, to zupełnie inna liga niż obecny beton w stylu BSG. Western w kosmosie, w życiu bym o tym nie pomyślał, ale wyszło genialnie. Poza tym, opening miażdży, jeden z moich dwóch ulubionych. Tym drugim jest czołówka ze Star Trek: ENT Możecie polecić jakiś serial podobny do Firefly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Właśnie skończyłem oglądać Firefly i powiem jedno... producent powinien dostać dożywotniego bana, za anulowanie tego serialu :mur:. Świetny klimat, świetni bohaterowie i ciekawa historia, to zupełnie inna liga niż obecny beton w stylu BSG. Western w kosmosie, w życiu bym o tym nie pomyślał, ale wyszło genialnie. Poza tym, opening miażdży, jeden z moich dwóch ulubionych. Tym drugim jest czołówka ze Star Trek: ENT Możecie polecić jakiś serial podobny do Firefly? Ogladales film pelnometrazowy Serenity? To kontynuacja i zakonczenie do serialu, warto ;) ps. Obejrzyj Farscape, tez mi sie berdzo dobrze ogladalo i jest dluzszy (+ "Farscape: The Peacekeeper Wars" miniserial) Edytowane 17 Marca 2009 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Zabieram się za chuck'a oby był dobry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...