LPKorn3324 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 obejrzałem dziś heroes 03x20 i odzyskałem (oby nie chwilowo) nadzieję, że jeszcze coś może z tego być. Kapitalna scena ze Stacy i ogólnie odcinek na wysokim poziomie. Obawiam się jednak, że biorąc pod uwagę, że to już 20 odc to po prostu dociągną to jakoś do końca sezonu i zabawa rozpocznie się na nowo. Oby w fajnej piaskownicy i dobrą łopatką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Szkoda, że w USA Supernatural oglądalność ma na dość średnim poziomie... Na szczęście 5 sezon dostał zielone światło, tak więc nie ma problemu ^^ale to co sie tam wyrabia to smiech na sali anioły lucyfera OMG spadli na psy w moim odczuciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Supernatural 4x17 - genialne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Po obejrzeniu drugiego sezonu Big Bang Theory stwierdzam ze to najbardziej smiechowy serial jaki ogladalem. Co prawda jest jeszcze it crowd ale bohaterowie sa jakos odpychajacy (nie wiem jak to inaczej nazwac). Postac Sheldona jest PRZEGENIALNA, a widoku Sheldona probujacego usciskac Penny nigdy nie zapomne (odcinek z prezentami swiatecznymi) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Supernatural 4x17 - genialne icon_biggrin3.gif +1 :D choć strasznie przewidywalny epizod..ale za taki początek z Deanem wybaczam ;):D Lost 5x10 Kombinowanie z czasem osiągnęło apogeum (Ben), ogólnie to oglądam już z samej ciekawości jak to się skończy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Lost się zrobił śmiechowy mocno wraz z koncepcją podróży w czasie, ale 5x10 mnie zaciekawił. Ogólnie jak z ekranu znika Płaczliwy Jack i Łzawa Kate a scenariusz koncentruje się na postaciach bardziej interesujących jak Sajid czy Locke (5x07, imo najlepszy w S5) to da się to jeszcze (od biedy) obejrzeć... Edytowane 28 Marca 2009 przez Jerz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Panowie spojlery bo łatwo się domyślić o co wam chodzi ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 lost 5x10 był dobrym odcinkiem ale jak powszechnie zauważa się i mnie opcja 'podróży w czasie' nieco zamotała. Bardziej odpowiadał mi klimat tajemniczosci wyspy niż przebajerowane przebłyski i inne bajery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 (edytowane) dobry wtorek byl swietny house, bardzo dobry bbt i dobry himym jeszcze zapomnialem o heroesach. niestety nie dostosowali sie do poziomu tamtych seriali. mam nadzieje, ze czwartek tez bedzie dobry Edytowane 1 Kwietnia 2009 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Lost 10 Ostatnie 10 sekund :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) 5x10 czy dzisiejszy 5x11 ? ;> Hałz - potwierdzam :), "save the cheerleader save your world" :D Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dla mnie House nie był świetny, co najwyżej przeciętny. Ciekawe było jego ostatnie spojrzenie, to w windzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Lost 10 Ostatnie 10 sekund :o Dla mnie House nie był świetny, co najwyżej przeciętny. Ciekawe było jego ostatnie spojrzenie, to w windzie.Właśnie był bardzo fajny, bo przede wszystkim pokazali coś świeżego. Budowanie odcinka w stylu: -przypadek -półgodzinne gdybanie urozmaicone głupotami -genialne rozwiązanie w ostatniej minucie zaczyna być nudne. Tutaj scenarzyści pozytywnie to urozmaicili. Btw, nawet przypadki zaczynają się powtarzać (dwukrotnie mieliśmy pacjenta który nie potrafił kłamać - w tym i chyba poprzednim sezonie). Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dobry wtorek byl swietny house, bardzo dobry bbt i dobry himym jeszcze zapomnialem o heroesach. niestety nie dostosowali sie do poziomu tamtych seriali. mam nadzieje, ze czwartek tez bedzie dobry No i chuck przebił wszystkich powyżej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Właśnie był bardzo fajny, bo przede wszystkim pokazali coś świeżego."bardzo" to trochę przesada imo, ale pozytywnie powiało świeżym pomysłem. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "nie tykać przed oglądaniem :)" Trochę strasznym pomysłem, bo takie fpp z oczu pacjenta działa na wyobraźnię, ale (jak na House, bo taki motyw się już pojawił w filmach) świeżym i dobrym. Lost 5x11. Scenariusz osiągnął dno jakiś czas temu. W tym odcinku scenarzyści wyciągnęli zaś łopatki... Ale Hurley rozkminiający paradoksy podróży w czasie - bezcenny :) p.s. Grobel - dobre to "backwards", zwłaszcza pomysł na LotRa... Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez Jerz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Hałs 19 imo fajny, ciut nietypowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) dla mnie ostatni house byl jednym z najlepszych odcinkow ever. swietny przypadek, swietna diagnoza, fajny pomysl na realizacje odcinka, przezabawne teksty, cale to house vs wilson. no ale skoro » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "house" house nie pocalowal cuddy to odcinek taki o.^^ niestety czwartek nie taki wspanialy jak wtorek. scrubs - nic nadzwyczajnego. i do cholery. zostalo raptem kilka odcinkow to konca serialu, a oni oszczedzaja na ich realizacji i to na dodatek w bezczelny sposob.na 6/7 glownych bohaterow pojawia sie az dwoch, z jedna postacia drugoplanowa. zenua. lost - hugo byl dobry :D sam odcinek oprocz jak zwykle baniujacej koncowki byl nudny. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "lost" nie wiem czy dobrze kminie ale jack wrocil na wyspe bo po prostu mial. moze wyspa chciala m.in. zeby uratowal bena przed richardem. gdyby dodac do tego zmiane rogera to moze ben by nie chcial isc do tamtych. jak widac jack juz zdazyl to zjebac ;] bleee gdzie faraday? moze gdyby sie pojawil to bysmy sie dowiedzieli o co chodzi z tym czasem. jeszcze wspomne ze widzialem najnowszy odcinek south parka. nie wiem jednak jak opisac wrazenia po jego ogladniecu. szok? ale czy to oznacza, ze polecam ogladnac ten odcinek? nie koniecznie. Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nowy trailer SGU http://hatak.pl/zwiastuny/880/StargateUniverse/ :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nowy trailer SGU http://hatak.pl/zwiastuny/880/StargateUniverse/ :blink: StartrekGate Galactica? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Podobno w czwartym serialu SG ma być opowiedziana historia o tym jak częsc pradawnych wyruszyła w podróz w nieznane i załozyła 12 kolonii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) House S05E20 Spodziewałem się prawie wszystkiego, ale nie tego. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Na życzenie ospoilerowane" I understand it was your decision to leave House. True? KAL PENN: Yes. I was incredibly honored a couple of months ago to get the opportunity to go work in the White House. I got to know the President and some of the staff during the campaign and had expressed interest in working there, so I'm going to be the associate director in the White House office of public liaison. They do outreach with the American public and with different organizations. They're basically the front door of the White House. They take out all of the red tape that falls between the general public and the White House. It's similar to what I was doing on the campaign. Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mocny odcinek House'a w tym tygodniu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Rikki - weź to ospoileruj <_< ostatni Supernatural - pomysł fajny ale..ta cała koncepcja z aniołami zaczyna mi na nerwy działać.. ;/ Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 House S05E20 O ciach!a :D Odcinek wgniótł mnie w ziemię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 House MASAKRA!! Najlepszy serial wszechczasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 House S05E20 [...] Proponuje, zebys nastepnym razem od razu dawal takie info w spoiler, zeby nie psuc innym ogladania... Niestety mnie zdazyles popsuc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) Szkoda, że 2sezon terminatoru się skończył, a serial prawdopodobnie dostanie cancela ;/ Po finale wszystko złożyło się w logiczną całość - plus dla scenarzystów, za połączenie wszystkich (na pozór bzdurnych) wątków. Gorzej, że w końcówce trochę zamieszali względem trzeciego filmu. Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Szkoda, że 2sezon terminatoru się skończył, a serial prawdopodobnie dostanie cancela ;/ Po finale wszystko złożyło się w logiczną całość - plus dla scenarzystów, za połączenie wszystkich (na pozór bzdurnych) wątków. Gorzej, że w końcówce trochę zamieszali względem trzeciego filmu. szkoda ze cały sezon nie był taki jak zakończenie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Harper's island - po pierwszym odcinku zapowiada sie niezły thriller, czekam na kolejny odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 House S05E21 W tym odcinku mieliśmy prawie wszystko, jeżeli chodzi o relacje między charakterami. Jak do tej pory mamy mocną końcówkę sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 House S5e20 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " mówiłem że dotychczas nie było o Kutnerze żadnego odcinka a jak się pojawił to :o :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...