DrKleiner Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Interesująco zapowiada się nowy odcinek :) Richard ważna postać dla wyspy ale mało omawiana w serialu o ile w ogóle coś o nim było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 final natomiast ma byc o rownie ciekawej postaci, jesli nie ciekawszej. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." o Jacobie dorwalem ostatnio kolejny serial. "Reaper". bardzo fajnie sie oglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Reaper przyjemny niestety co mnie już kompletnie nie dziwi dostał cancela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Firefly - serial dla mnie jest czasami troche nudny i lepiej jest moim zdaniem obejrzeć film niż cały serial. Po komentarzach powalający w praktyce już nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 PB 4x19 - dobrze, że to już (prawie) koniec.. Supernatural 4x20 - mówiłem, że mnie ta cała akcja z aniołami denerwuje ?..jak nie to mówię..szczerze mówiąc wolałem starego sup'a z rozwiązywaniem problemów, głupimi docinkami, ładnymi dziewczynami i Kansas w tle.. Fringe 1x18 - na swoim poziomie, nie wiem czemu, ale lubię ten serial, główna bohaterka się trochę rozkręciła.. Lost 5x14 - i tak to będę oglądał do końca, bo ciekawość przezwycięży w tym przypadku wszelkie niedoróbki..w sumie może być, tragedii nie ma.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 PB 4x19 - dobrze, że to już (prawie) koniec..O rly? Definitywnie mają to skończyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 true choć mi 4x19 całkiem przypasował (co prawda chwytają sięj uż wszystkiego by uczynić fabułę choć minimalnie zaskakującą jak w 1 sezonie) i czekam na kolejny ostatni lost kozacki właśnie za takie akcje polubiłem ten serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) PB 4x19 - jak wyzej (odnosnie chwytania sie wszystkiego), taka troche moda na sukces ;) Flashpoint 2x10 - IMHO swietny odcinek » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - takie tam Rozowa wraca, szkoda, ze Donna idzie do innej jednostki. Mam nadzieje, ze ja jeszcze zobaczymy - bardzo dobra postac. Dollhouse 1x11 - calkiem calkiem, dawal rade - dobry motyw z marchewkami ;) Edytowane 14 Maja 2009 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) O rly? Definitywnie mają to skończyć? Potwierdzone już dawno ;) Tak swoją drogą, jak ktoś nie widział - lista Edytowane 5 Maja 2009 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Skonczylem cale weeds, podsumowujac jeden z lepszych seriali jakie widzialem. Jeden z lepszych momentow, final 3ciego sezonu, piosenka Douga (poskladana z 3 klipow pochodzacych z roznych momentow odcinka): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Potwierdzone już dawno ;) Tak swoją drogą, jak ktoś nie widział - lista A wszystko i tak dopiero sie okaze podczas oficjalnych ogloszen... Mam nadzieje, ze jednak im sie cos aby nie odwidzi :lol: Swoja droga to szkoda, ze nie planuja drugiego sezonu Knight Ridera - w ostatnich odcinkach zrobil sie juz calkiem niezly i nawet dobrze sie to ogladalo. Mialem nadzieje, ze pociagna z jeszcze jeden sezon, coz... A jak Flashpointa zdejma... :mur: @aerial: zgadzam sie, choc 4 sezon nie byl juz taki dobry jak poprzednie, ale mimo wszystko serial i tak jest swietny :D Teraz tylko czekac na kolejny sezon ;) Edytowane 5 Maja 2009 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) House.5x23 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." Wkońcu House i Cuddy :D Yeah ;) Odcinek trzyma poziom tego sezonu :) Prison Break 4xIleśtam (najnowszy) OMG... Jaka nuda... Niech się skończy to już... Edytowane 5 Maja 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) !@#$% SPOILER! :mur: nauczcie sie ludzie (coponiektorzy) uzywac taga spoiler, bo przez takie cos naprawde mozna popsuc innym ogladanie odcinka... Edytowane 5 Maja 2009 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 To nie zaglądaj tu przed obejrzeniem... Wielki mi też spojler tam był... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Temat jest o serialach, nie tylko o Housie (czy tam serialu x - obojetne). Gdyby byl tylko o Housie, to pewnie bym nie zagladal (<edit>przed obejrzeniem nowego odcinka</edit>), a ze jest inaczej i pisze sie o innych serialach (ktorych odcinki moglem juz widziec), to powinno sie korzystac z tego udogodnienia jakim jest wlasnie spoiler... Ty przekazujesz info odnosnie tresci odcinka, a osoba, ktora widziala ten odcinek, moze sobie to przeczytac. Inna natomiast poczeka - wszyscy zadowoleni, nikt sie nie ciepie. Edytowane 5 Maja 2009 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Gdyby byl tylko o Housie, to pewnie bym nie zagladal (...)Znaczy co, nie lubisz House'a? :blink: Jak to? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Aaa taki tam skrot myslowy - oczywiscie do takiego tematu nie zagladal bym przed obejrzeniem nowego odcinka, zeby nie narazic sie na przypadkowy spoiler :) A tak to House miazdzy cyce :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 PB nie sięga dna... on z odcinka na odcinek już dawno ryje pod ziemią - absurd i na siłe szukanie "wciągających" motywów sięga już debilizmów z losta czy herosów » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "4x19" Linc nie jest bratem :lol2: - nobla temu kto to wymyslił :) "kończ waść wstydu oszczędź" to najlepszy komentarz ostatnio zacząłem oglądać Chucka - w połowie 1 sezonu jestem - pierdółki w stylu MacGywera ale miło sie ogląda (min. dzięki Sarze ;)) - mozna polecic - przynajmniej nie wieje nudą jak z PB :) btw - ktoś wie czy będzie nowy Dexter ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Od września. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) (...) btw - ktoś wie czy będzie nowy Dexter ? Bedzie, bedzie. Jezeli ktos chce poczytac cos wiecej o tym sezonie, to: Producentka "Dextera" mówi o 4 sezonie. A wg tej informacji bedzie jeszcze i 5-ty sezon ;) Edytowane 6 Maja 2009 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Co do PB to nie wiem czy bedzie ten spin off w każdym razie mało mnie to interesuje. A najgorsze jest to że The unit zakończony :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 jeszcze jeden odcinek został, a nie zakończony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Wiem, tylko nie będzie kolejnego sezonu :/ a to jedyne serial o tej temtyce tory mi się spodobał od początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Nie będzie? No to klapa, przyjemnie się ogląda Jednostke :( Mogę prosić o jakiś link z potwierdzeniem tego? Edytowane 7 Maja 2009 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 tv.com? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Lie to Me 1x12 - powiem tylko... wow :D swietny odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 4 sezon how i met your mother jest ostatnim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 4 sezon how i met your mother jest ostatnim? nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Nie bedzie kolejny :wink: Lie to me odcinek spoko, serial nabiera smaczku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Lost S05E15 Swietny odcinek : » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Duzy Spoiler , czytac na wlasna odpowiedzialnosc!" Widac ze wszystko zmierza do konca , starcie dharma vs others wisi w powietrzu . Do tego detonacja bobmby ktorej wybuch ma wszystko niby naprawic ....Do tego watek Lock-Richard-Ben , Lock wydaje sie byc kompletnie opanowanym i dazy do celu ktory wyjawia w koncowce ( nie bede wyjawial lepiej samemu sie zdziwic ;) ) , fajnie wygladaja miny bena gdy kompletnie nie moze sie odnalezc w nowej sytuacji, w sumie to nawet Richard nie zna intencji nowego Lidera :lol2: Dr Chang wreszcie przejrzal na oczy , ewakuacja wyspy itp. Sawyer ze swoja lasencja daja dzide z wyspy , choc trzeba przyznac twardy byl koles :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...