Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

final natomiast ma byc o rownie ciekawej postaci, jesli nie ciekawszej.

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..."
o Jacobie

dorwalem ostatnio kolejny serial. "Reaper". bardzo fajnie sie oglada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 4x19 - dobrze, że to już (prawie) koniec..

Supernatural 4x20 - mówiłem, że mnie ta cała akcja z aniołami denerwuje ?..jak nie to mówię..szczerze mówiąc wolałem starego sup'a z rozwiązywaniem problemów, głupimi docinkami, ładnymi dziewczynami i Kansas w tle..

Fringe 1x18 - na swoim poziomie, nie wiem czemu, ale lubię ten serial, główna bohaterka się trochę rozkręciła..

Lost 5x14 - i tak to będę oglądał do końca, bo ciekawość przezwycięży w tym przypadku wszelkie niedoróbki..w sumie może być, tragedii nie ma..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 4x19 - jak wyzej (odnosnie chwytania sie wszystkiego), taka troche moda na sukces ;)

Flashpoint 2x10 - IMHO swietny odcinek

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - takie tam
Rozowa wraca, szkoda, ze Donna idzie do innej jednostki. Mam nadzieje, ze ja jeszcze zobaczymy - bardzo dobra postac.
Dollhouse 1x11 - calkiem calkiem, dawal rade - dobry motyw z marchewkami ;) Edytowane przez brachol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczylem cale weeds, podsumowujac jeden z lepszych seriali jakie widzialem.

Jeden z lepszych momentow, final 3ciego sezonu, piosenka Douga (poskladana z 3 klipow pochodzacych z roznych momentow odcinka):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzone już dawno ;)

Tak swoją drogą, jak ktoś nie widział - lista

A wszystko i tak dopiero sie okaze podczas oficjalnych ogloszen...

Mam nadzieje, ze jednak im sie cos aby nie odwidzi :lol:

Swoja droga to szkoda, ze nie planuja drugiego sezonu Knight Ridera - w ostatnich odcinkach zrobil sie juz calkiem niezly i nawet dobrze sie to ogladalo. Mialem nadzieje, ze pociagna z jeszcze jeden sezon, coz...

A jak Flashpointa zdejma... :mur:

@aerial:

zgadzam sie, choc 4 sezon nie byl juz taki dobry jak poprzednie, ale mimo wszystko serial i tak jest swietny :D

Teraz tylko czekac na kolejny sezon ;)

Edytowane przez brachol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

House.5x23

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..."
Wkońcu House i Cuddy :D
Yeah ;) Odcinek trzyma poziom tego sezonu :)

Prison Break 4xIleśtam (najnowszy)

OMG... Jaka nuda... Niech się skończy to już...

Edytowane przez Manhunt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jest o serialach, nie tylko o Housie (czy tam serialu x - obojetne).

Gdyby byl tylko o Housie, to pewnie bym nie zagladal (<edit>przed obejrzeniem nowego odcinka</edit>), a ze jest inaczej i pisze sie o innych serialach (ktorych odcinki moglem juz widziec), to powinno sie korzystac z tego udogodnienia jakim jest wlasnie spoiler... Ty przekazujesz info odnosnie tresci odcinka, a osoba, ktora widziala ten odcinek, moze sobie to przeczytac. Inna natomiast poczeka - wszyscy zadowoleni, nikt sie nie ciepie.

Edytowane przez brachol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB nie sięga dna... on z odcinka na odcinek już dawno ryje pod ziemią - absurd i na siłe szukanie "wciągających" motywów sięga już debilizmów z losta czy herosów

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "4x19"
"kończ waść wstydu oszczędź" to najlepszy komentarz

ostatnio zacząłem oglądać Chucka - w połowie 1 sezonu jestem - pierdółki w stylu MacGywera ale miło sie ogląda (min. dzięki Sarze ;)) - mozna polecic - przynajmniej nie wieje nudą jak z PB :)

btw - ktoś wie czy będzie nowy Dexter ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost S05E15 Swietny odcinek :

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Duzy Spoiler , czytac na wlasna odpowiedzialnosc!"
Widac ze wszystko zmierza do konca , starcie dharma vs others wisi w powietrzu . Do tego detonacja bobmby ktorej wybuch ma wszystko niby naprawic ....Do tego watek Lock-Richard-Ben , Lock wydaje sie byc kompletnie opanowanym i dazy do celu ktory wyjawia w koncowce ( nie bede wyjawial lepiej samemu sie zdziwic ;) ) , fajnie wygladaja miny bena gdy kompletnie nie moze sie odnalezc w nowej sytuacji, w sumie to nawet Richard nie zna intencji nowego Lidera :lol2: Dr Chang wreszcie przejrzal na oczy , ewakuacja wyspy itp.

Sawyer ze swoja lasencja daja dzide z wyspy , choc trzeba przyznac twardy byl koles :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi