brachol Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Jestem swiezo po pierwszym sezonie Chucka - zarabisty serial :D Bardzo dobrze, ze pojawi sie trzeci sezon. Ale jeszcze drugi przede mna ;) Jakis czas temu skonczylem ogladac Castle - IMHO ciekawe podejscie do rozwiazywania spraw kryminalnych. Wiadomo juz, ze bedzie drugi sezon, wiec trza teraz cierpliwie poczekac ;) Mental - jestem na biezaco (3 odcinki) i stwierdzam, ze ten serial jest jakis nijaki... Zainteresowal mnie tylko motyw z Becky. Pozytywnie zdziwilem sie, gdy zobaczylem w trzecim odcinku Davida Carradine'a (ktory niestety zmarl na poczatku tego miesiaca...). Ogolnie rzecz biorac troche slabo. Edytowane 12 Czerwca 2009 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Weeds s05e01 Wieeelki powrót :D Świetny odcinek wysoko ponad poziomem 4 sezonu :D Żeby się tylko nie popsuło później bo to praktycznie jedyny taki luźny serial na wakacje prawda? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Spoiler" Okup za Celie rządzi! :lol2: Na wakacje jeszcze Burn Notice s03 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Chuck jak najbardziej ;) ale ostatni odcinek czyli 02x22 mi nie podszedł mogli skończyć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Weeds - nie bede zapeszał, pierwszy odcinek nowego sezonu bomba ;-] Czy ktoś w łodzi posiada moze serial BG ?? Wszystkie sezony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Masakra z tymi serialami , zupełnie nie ma co oglądać od chyba 4 lat nie było takiej sytuacji , wszystkie fajne seriale się skończyły lub jest przerwa ,wszystkie nowości to lipa i do [gluteus maximus] i nie ma co oglądać , czekam na dextera- jedyna nadzieja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Na wakacje jeszcze Burn Notice s03 ;)Tego to jeszcze nie oglądałem, przed chwilą łyknąłem pierwsze 5 odcinków i powiem że fajnie się ogląda :D Dzięki za podsunięcie tytułu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Tego to jeszcze nie oglądałem, przed chwilą łyknąłem pierwsze 5 odcinków i powiem że fajnie się ogląda :D Dzięki za podsunięcie tytułu :)Mnie z poczatku tak srednio podchodzil jednak wciagnalem sie pod koniec s01 i uwazam ze niezly lekki serial w sam raz na chwile relaxu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Polecam Reapera !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 ... który po 2 sezonie dostał cancela jak zobaczyłem jakiś czas temu nowości od nbc to myślałem, że padne - 3 seriale o szpitalu, jedna komedia + jedno coś. ŻAL.NBC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 reaper dostal cancela od CW. abc jednak chce odkupic go, tak wiec moze nie wszystko stracone i bedzie trzeci sezon "gwalciciela" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 reaper dostal cancela od CW. abc jednak chce odkupic go, tak wiec moze nie wszystko stracone i bedzie trzeci sezon "gwalciciela"Ciekawe skojarzenie nazwy ;p odnosnie samego zniwiarza to przydaloby sie coby ktos dalej to zrobil i jakos zakonczyl bo koncowka s02 byla na miernym poziomie ;) widac chyba dostal cancela i nawet dokonczyc nie mogli ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 końcówka była zrobiona ewidentnie na zostawienie otwartej furtki na sezon 3. Szanse na powrót serialu są b.małe - decyzji oficjalnej co dalej nie ma, aktor grający Sock'a robi nowy serial ... czarno to widzę :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ehhhh serial niesamowicie mi sie podobał a tutaj bach cancel. Szkoda. Jeśli ktoś nie obejrzał wszystkich odcinków Różowych Lat 70 to raz dwa oglądać :) ja własnie sie zabrałem za 6 sezon :] Kurrr sesja...a ja siedze i oglądam co popadnie ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Co myślicie o nowym odcinku True Blood? Bo jak narazie mam mieszane uczucia a piewsza seria mi sie w miarę podobała.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Jako, ze mamy sezon ogorkowy trzeba bylo poszukac czegos do ogladniecia. Padlo na Entourage (Ekipa) - Swietny serial! Lyknalem wszystkie 5 sezonow w 2 tygodnie. Kto nie widzial niech sie zabiera za nadrabianie. Ari Gold jest kapitalny, ale nie ma to jak Johnny Drama ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ekipe skończyłem na 4 zesoznie coś w polowie, musze nadrobic. Weeds 0205 bida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nie mam odwagi ryzykować.Nie jest złe aż takie. Carmela Sopranos jest:> Dawno jej nie widziałem. Można zdecydowanie obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 A czy ktos ogladal Harpers Islands ?:) Ja moge szczerze polecic bo od rana ogladam i jestem juz na 7 odcinku i prawdopodobnie do wieczora obejrze kolejne 3. Wiecej jak naraznie nie wyemitowano. Kurde jutro kolos zaliczeniowy z fizyki.. sesja pelna para a ja ogadladam seriale... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 A czy ktos ogladal Harpers Islands ?:) Ja ogladam, zaliczylem 6odc w caly dzien, e10 WYPAS!! I ta sliczniutka Katie Cassidy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) ale mi ostatnia scena finału 2 sezonu w Chucku nie podeszła... obawiam sie że zniszczą takim pomysłem ten 3 sezon :| no ale dla Sary (Iwonki z polskimi korzeniami) napewno 3 sezon zalicze ;) apropo samej Iwonki - wyczytałem na wiki że zagrała obok Courteney Cox 2 sezony w serialu "Dirt" - ktoś może cos o tym serialu powiedzieć ? Reaper mi nie spasował Weeds se01 w sumie ok ale tak na siłe bez emocji - Californication w podobny stylu ale imo dużo lepsze biore sie za Harpers Islands skoro tak polecacie :) Edytowane 23 Czerwca 2009 przez gnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Przed momentem skonczylem drugi sezon Chucka. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "asd" Chuck dostal powera :twisted: A tak powaznie to z jednej strony fajnie, ze bedzie trzeci sezon, z drugiej faktycznie mogli juz zakonczyc ten serial w dobrym stylu... Choc nie powiem, bo mam ochote na wiecej. A jaki bedzie trzeci sezon to sie okaze... Mozliwe, ze charakter serialu (glownie postaci Chucka) ulegnie wiekszej zmianie, co pokazuje nam finalowa scena, a to zas moze ne wplynac pozytywnie na kolejny sezon. Dodatkowo moze zabraknac Morgana... Ale odstawmy gdybanie. Pojawi sie, zobaczymy, ocenimy ;) Tak czy inaczej, serial uwazam za swietny i bardzo chetnie bede sledzic trzeci sezon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) biore sie za Harpers Islands skoro tak polecacie icon_smile3.gif I ta sliczniutka Katie CassidyxD btw w wersji z HI wygląda lepiej niż jako Ruby z Supernaturala :) z innej beczki.. myślałem, że zarzucono ten projekt (o którym była mowa od ładnych paru lat), tymczasem.. The Pacific :rolleyes: Edytowane 23 Czerwca 2009 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 oj tak harper's island e10 kozacki zresztą jak wszystkie (no może poza pierwszym;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 a kiedy emituja 11 ???? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Czlowiek rozumny pomyslałby ze tydzień po 10... Jednak nie kazdy potrafi myslec. Edytowane 23 Czerwca 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja ostatnio łyknąłem wszystkie 7 odcinków Generation Kill i muszę przyznać ze mini-serial genialny. Może trochę gorzej wypada na tle Kompani Braci ale i tak dla mnie 10-/10 i must see ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 a kiedy emituja 11 ???? :D http://www.pogdesign.co.uk/cat/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Jako że teraz jest przestój postanowiłem oglądać polską produkcje tj Tajemnice twierdzy szyfrów :) serial daje rade - w końcu to Wołoszański Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 ^ Całkiem im się ten serial udał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Desperate housewifes - wreszcie skończyłem wszystkie. Dla mnie serial wymiata. Czekam z niecierpliwością na następny sezon - byle do września. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...