dzej Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 nie rozumie cie. chciales kawiora, a zamowiles kebaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Widział ktoś Defying Gravity? Warto się zainteresować? Pytam, bo ostatnio krucho z czasem i samemu nie mam kiedy eksperymentować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Widział ktoś Defying Gravity? Warto się zainteresować? Pytam, bo ostatnio krucho z czasem i samemu nie mam kiedy eksperymentować :PGdzieś widziałem określenie 'Grey's Anatomy in space'. Mnie może nie zachwycił, ale zainteresował. Na razie tylko 2 odcinki więc nie przesadzajmy z tym czasem. :P Trzeba samemu zobaczyć. Dark Blue - nowy serial kryminalny, całkiem niezły, polecam obadać. Warehouse 13 - też nowy. Dwoje agentów Secret Service zostaje oddelegowanych do Warehouse 13. Będą odnajdować, neutralizować i zamykać w tytułowym 'magazynie' różne niebezpieczne artefakty (przedmioty z historią, które posiadają jakąś moc i sieją zamęt). Serial z Syfy, od strony fabularnej trochę tandeta, taki naiwny, ale nie czuć budżetówką od strony produkcyjnej. Agenci dostają trochę steampunkowego sprzętu. ;) Ogólnie - całkiem fajny. I agentka Myka to też atut - wizualny. :D Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) sprawdziłem właśnie na tvrage kiedy wychodzą nastepne EPki seriali które mają pauze: Lie to me, Dexter, Californication - wszystko koniec września - super :) Chuck - marzec 2010... i tu ciekawostka: Latest Episode: 35: 2x22 -- Chuck vs. the Ring (Apr/27/2009) Next Episode: 37: 3x02 -- Chuck vs. the three Words (Mar/07/2010) to oznacza że wyjdą od razu 2 odcinki ? Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez gnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja niedawno wsysnąłem 5 sezonów house'a, 2 californification i te 2 seriale to mistrzostwo. Oglądam weeds'a i jest fajny, ale to już nie ta liga, a tak jak już wspominaliście od połowy ostatniego sezonu wieje nudą, czego apogeum był ostatni odcinek. Brrr. Obejrzałem też pierwsze 3 odcinki IT Crowd i jakoś nie mogę przełknąć tego serialu. Co powiecie o Little Britain? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) @gnz Tak tak dwa;) Gdzieś na jakimś blogu wyczytałem. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Harpers Island - serial mi się spodobał od samego początku,twórca Jericho - Jon Turteltaub nie zawiódł. Amerykanom nie spodobał się serial (ogromny spadek oglądalności na CBS po pierwszym odcinku) co nasuwa pytanie : oni nie mają gustu czy ja ;D ps.bardzo fajna aktorka odgrywająca rolę Chloe [; » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "SPOILER" Szkoda tylko że jak zwykle skończyło się happy endem. Jak dla mnie to Abby i Jimmy powinni zginąć a nie jak zwykle dobro zwycięża.Aha no i momentami sposób postępowania Wakefielda był "troszkę" głupi ale cóż.. - generalnie jestem na tak z serialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Hej, mam do Was wielką prośbę. Oglądałem bowiem 4 sezon CSI. Kryminalne zagadki Nowego Jorku. (reszta w spoilerze). » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "SPOILER" W ostatnim odcinku, który oglądałem Mac wchodzi do banku, gdzie trzymani są zakładnicy. Ma udowodnić, że ten który napadł na bank nie zabił dyrektora znalezionego w skarbcu. Ten włamywacz wciska mu jakiś kit o rodzinie, którą prawdziwi złodzieje chcą zabić i Mac zgadza się oddać mu nienaładowaną broń i wyjść z nim z banku. Jadąc samochodem kończy się odcinek, ale gdzie znajdę ciąg dalszy? To o czym piszę to 21 odcinek 4 sezonu. Dzięki z góry za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 danrok - polecam AXN, albo AXN Crime. Tam cały czas puszczają CSI Miami, NY, LV. Trzeba tylko zerknąć do gazety na którym sezonie obecnie są ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 danrok kontynuację masz w pierwszym odcinku piątego sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Dzięki. Akurat u mnie będzie leciał za jakiś czas :) Właśnie szukałem, myślałem, że jednak są 22 odcinki czy coś. Później myślałem, że 5 sezon to Los Angeles itd. Namieszałem ;D Anyway, dzięki za odpowiedź :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Przedpremierowy 1 odcinek 4 serii Dextera juz w sieci! Napisy podobno maja byc juz jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Możecie Panowie polecić jakiś dobry serialik? Ogląda(łe)m Lost, Kyle XY i Prison Break. Coś o zwięzłej fabule, a nie w każdym odcinku (tych ze 100) co innego, tylko bohaterowi ci sami. Najlepiej taki z tajemniczym klimatem jak wcześniej przeze mnie wymienione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No to Dexter obowiązkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Ten przedpremierowy odcinek Dextera to 04x01 czy 04x00(wprowadzajacy)? Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Normalna fabuła leci dalej. Zapowiada się na coś lepszego, w stylu 2-go sezonu, bo 3-ójka to ciepłe kluchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 3jeczka to był wypadek przy pracy :ph34r:, mnie się naprawdę 2gi sezon podobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Przedpremierowy 1 odcinek 4 serii Dextera juz w sieci! Napisy podobno maja byc juz jutro. wolę poczekać na 720p do tego będzie mniej czasu do następnego odcinka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dexter S4E1 zaczęło się :) nie polecam oglądać bo wyczekiwanie na kolejny odcinek będzie udręką :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Potwierdzam, nowy Dexter naprawde dobry :) tylko teraz trzeba czekać ponad miech na ep2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 O kurcze ale sobie smaku narobilem tym pierwszy odcinkiem dextera :P Po pierwszym odcinku trudno powiedziec jaka bedzie cala seria ale zaczelo sie ciekawie xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ogląda/oglądał ktoś serial pt. Leverage ? Warto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Szkoda na to czasu nuda i flaki. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ee, leverage calkiem, calkiem, moze nie jest jakis super, ale oglada sie przyjemnie. ja sie kurde na 2 sezon fringe nie moge doczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zobaczyłem pierwszy sezon Leverage. Nie jest serial z górnej półki ani tandeta. Średnia produkcja gdy już nie ma co oglądać. Aczkolwiek drugiego sezonu raczej nie będę oglądał. A propos Dextera, to już chyba tradycja, że pierwszy odcinek nowego sezonu wycieka do sieci. :) Jeszcze nie oglądałem, czekam na cały sezon, bo ciężko by mi było na sercu gdybym musiał czekać tydzień na nowy odcinek Dexa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W tamtym roku było tak samo z dexterem ale czekam wersje w HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Teraz dopiero patrze a tu The cleaner sezon 2 byl emitowany od czerwca :P zapowiada sie 3 dni ogladania xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Rozpoczęcia nowych sezonów naszych ulubionych seriali... http://www.filmweb.pl/Jesienne+kalendarium...0,News,id=54058 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Kurde, ale stracilem Dopiero dorwalem w swoje lapy Supernatural stracilem przez niego juz dwa wieczory, a raczej noce. Dzieki temu przebrnalem prawie przez pierszy sezon... mam nadzieje ze im dalej tym fajniej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 drugi sezon równie dobry jak pierwszy, trzeci słabszy, w czwartym początek dobry, im dalej tym gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...