rafa Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 V tak na prawdę niczym nie zaskoczyło w pilocie. Jak ktoś oglądał Ziemia Ostatnie Starcie to ma zupełnie inny pogląd na ten film. Dexter rewelacja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) V jest bardzo fajne a co ma tam niby zaskoczyć przecież to remake;) a Earth Final Conflict taki super serial a tak spartolić końcówkę była do tego stopnia beznadziejna jakby w całej Kolumbii zabrakło koksu dla scenarzystów jak jestem dość pancerny na szmirę tak szczerze powiedziawszy nie wytrzymałem do końca 5 sezonu odpadłem w połowie. Chciałem wspomnieć SGU serial się wyrównuje oczywiście trzeba powiedzieć, że będzie się musiał nieźle bronić pod koniec sezonu aby go nie zdjęli z ramówki bo niestety ma silną konkurencje w tym roku w postaci Flashforward i V. Ostatni ujdzie w tłoku ogólnie dało się oglądać ale zaczyna mnie niepokoić, że napędem serialu jest głównie Young i Rush choć może to dobrze, reszta to dno a O'niel wygląda jakby przesadził z botoxem :lol2: Ogólnie plus ostatniego odcinak to to, że był o czym innym niż o brakach na statku ale pewnie następny mrożący krew w żyłach odcinek będzie się nazywał enigmatycznie "Toilet Paper". PS. Patrząc na wyniki oglądalności 1 odcinek miał 2,35 miliona widzów ostatni 1,63 całkiem. Spory spadek oglądalności i jeśli czegoś nie zrobią zjedzie spokojnie do poniżej 1,5mln ale cały czas mam nadzieje, że trzymają jakąś bombę aby ją zrzucić w połowie sezonu i za to trzymam kciuki :D Edytowane 12 Listopada 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Supernatural e09 - The Real Ghostbusters - znowu wypas, znowu z jajem. :) Widać, że scenarzyści się przykładają do roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 SGU :blink: Niemozliwe, odcinek w ktorym cos się działo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) A jakże działy się niesamowite rzeczy » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Spoiler" Cała drużyna zdychała, były podróbki Xenomorphów ogólnie nawet przy tej ilości teorytocznie chwytliwego staffu jak na SF było nudno tak nie wiem jak im to się dalej udaje to już ewidentny talent :) Choć podkoniec byłem wręcz ucieszony wreszcie ta marna bladź :) Chloe zdechła ale wait pewnie ożyje :( jak ten serial przed tym odcinkiem miał prawo pretendować do czegoś poważniejszego niż SG to właśnie przestał to co wymyślili z czasem ni jak się nie ma do przednich części SG a do tego brzmi beznadziejnie ogólnie załamka. Edytowane 16 Listopada 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Californication 3x8 miażdży. Najlepszy odcinek w tym sezonie jak nie w całym serialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Z House-a zaczyna się robić telenowela brazylijska....A do tego Gregory znów jest sobą, co mi się ogromnie niepodoba, bo jest typowym zagraniem pod publiczkę. Cała inność nowego sezonu poszła się kochać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Cali - dokładnie jeden z najlepszych odcinków :) Dexter - trzyma poziom V - wiecej obcych i bedzie dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 a mnie cali 3x8 rozczarował - puk!puk! kto tam? Kobieta, z którą się dymałeś. Powiedziałbym nawet, że odcinek nieco nudnawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Californication 3x8 gorszy niż pozostałe bo raczej mało prawdopodobny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Jak dla mnie ostatni odcinek Californication to mistrzostwo świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Tylko kilka słów na temat FlashForward : niestety ale z serialu zrobił się przeciętny melodramat. Pierwsze 2 odc świetne, a każdy kolejny to linia pochyła obecnie zbliżamy się do dna. Niemalże do 0 zredukowano wątek całej tajemnicy związanej z utratą przytomności czyli głównym tematem show. Obecnie cała konstrukcja opiera się na schemacie: "Ona kocha tego, a on kocha ją i ją szuka, żona kocha męża podobnie jak on swoją żonę choć oboje w to wątpią, inny umiera ale wie, że będzie kochany..." słowem DRAMAT. Dosłownie i w przenośni. Obecnie serial wylądował u mnie w niedzielnym popołudniowym lochu czyli oglądam tylko jak obejrzę w tygodniu/z tygodnia inne seriale/filmy i nie mam nic lepszego do roboty. Znajduje się tam w towarzystwie równie słabych Herosów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Tutaj trzeba się zgodzić, nic dodać nic ująć. Chociaż wcześniej jeszcze było znośnie to ostatni odcinek był tragiczny. Nie poruszono chyba w ogóle wątku tajemnicy, a jedynie męczyli azjatycką miłość tego gościa, która drażni mnie bez wyraźnego powodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Tylko kilka słów na temat FlashForward : niestety ale z serialu zrobił się przeciętny melodramat. Pierwsze 2 odc świetne, a każdy kolejny to linia pochyła obecnie zbliżamy się do dna. Niemalże do 0 zredukowano wątek całej tajemnicy związanej z utratą przytomności czyli głównym tematem show. Obecnie cała konstrukcja opiera się na schemacie: "Ona kocha tego, a on kocha ją i ją szuka, żona kocha męża podobnie jak on swoją żonę choć oboje w to wątpią, inny umiera ale wie, że będzie kochany..." słowem DRAMAT. Dosłownie i w przenośni. Obecnie serial wylądował u mnie w niedzielnym popołudniowym lochu czyli oglądam tylko jak obejrzę w tygodniu/z tygodnia inne seriale/filmy i nie mam nic lepszego do roboty. Znajduje się tam w towarzystwie równie słabych Herosów. Ja jestem na 4 odcinku jak narazie jest bdb ale jak ma tak być dalej jak mówicie no to ładne lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Co do Californication to odcinek ostatni czyli 8 fajny, jednak nie powiedzialbym, ze zajebisty. Moze i przyciaga tym co sie dzieje, jednak mi ta trzecia seria tak srednio pasuje mowiac szczerze. Moody jest troche inny w sezonie 3. Jakby bardziej mlodziezowy. Tak jakby chcieli w tej seri zrobic z 40 latka nastolatka. Jego teksty, zachowania itp. No nie wiem. Nadal fajnie sie oglada, powiedzialbym, ze nawet super, jednak dwie poprzednie serie byl dla mnie zdecydowanie lepsze. btw. O ile sie nie myle, to dzis wychodzi 09 ep? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Facar Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Już wyszedł :) Według mnie słabszy od poprzednich. Za to dzisiejszy dexter to cud, miód i orzeszki, zwłaszcza sama końcówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 ty sector starzejesz się po prostu, hank jaki był, taki imo jest cały czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 ty sector starzejesz się po prostu, hank jaki był, taki imo jest cały czas :)"Copy that motherfucker" :) Moody jest kozak i tyle :) Dla mnie trzecia seria jest najlepsza. Postać Sue Collini i jej potyczki z Runkle to imho mistrzostwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Jezu ja się jej boje mimo, że to postać fikcyjna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Sue Out :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Co do Californication to odcinek ostatni czyli 8 fajny, jednak nie powiedzialbym, ze zajebisty. Moze i przyciaga tym co sie dzieje, jednak mi ta trzecia seria tak srednio pasuje mowiac szczerze. Moody jest troche inny w sezonie 3. Jakby bardziej mlodziezowy. Tak jakby chcieli w tej seri zrobic z 40 latka nastolatka. Jego teksty, zachowania itp. No nie wiem. Nadal fajnie sie oglada, powiedzialbym, ze nawet super, jednak dwie poprzednie serie byl dla mnie zdecydowanie lepsze. btw. O ile sie nie myle, to dzis wychodzi 09 ep? Dokladnie to samo moge powiedziec, dwa sezony zajebiste, dwa pierwsze odcinki z trzeciej serii tez swietne, a dalej juz sredniawka. Sue jest obrzydliwa, wiem ze taki byl zamysl rezysera ale ja z trudem patrze na ta babe. Epizod z zenujacym kumplem tez sredni. Za to Dexter trzyma caly czas ten sam wysoki poziom, niezaleznie od tego czy jest sporo akcji czy wiecej gadania. Dla mnie serial numer 1 :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Dokladnie to samo moge powiedziec, dwa sezony zajebiste, dwa pierwsze odcinki z trzeciej serii tez swietne, a dalej juz sredniawka. Sue jest obrzydliwa, wiem ze taki byl zamysl rezysera ale ja z trudem patrze na ta babe. Epizod z zenujacym kumplem tez sredni. Za to Dexter trzyma caly czas ten sam wysoki poziom, niezaleznie od tego czy jest sporo akcji czy wiecej gadania. Dla mnie serial numer 1 :banana: Nie zrozumcie mnie zle :) Mi sie nadal ten serial podoba i zostaje w moim Top caly czas. Ogolnie patrze przez pryzmat tego serialu na wszystkie inne i ciezko mi teraz cos innego obejzec, zwlaszcza po tak swietnym Californication. Chodzi o to, ze Moody sie troche zmienil w 3 serii. Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze i tak jest niezly :D Swoja droga odcinek 9 sredniawka. Orientuje sie ktos czy beda krecic 04 serie? Podobno juz 3 byla specjalnie dla fanow zrobiona bo normalnie mialo jej nie byc. Tak mi cos mowila laska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavior Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Bedzie 4 sezon w przyszlym roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Bedzie 4 sezon w przyszlym roku :Dto bardzo dobra wiadomosc ;- ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Telewizja ABC podjęła decyzję o wstrzymaniu produkcji serialu "FlashForward: Przebłysk Jutra". Jako przyczynę podano obniżające się regularnie wskaźniki oglądalności. Bez zaskoczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Przerwa ma potrwać około sześciu dni i prawdopodobnie związana jest ze wciąż spadającą oglądalnością serialu. Według źródeł, z których pochodzi ta informacja, stacja ABC chce w ten sposób dać więcej czasu scenarzystom, tak by zdołali podnieść poziom serialu, co oczywiście powinno przełożyć się na późniejszy wzrost oglądalności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 haha gratuluje panie lpkorn :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Dexter s04e09" "Hi dad" Ogólnie odcinek chyba najlepszy w sezonie, ciekawe co teraz zrobi trójkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Z House-a zrobiła się opera mydlana w której przypadki medyczne są dodatkiem do wątków miłosnych. Smutne. Z seialu dla prawdziwych facetów, robi się telenowela dla 15-latek. Edytowane 25 Listopada 2009 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Formuła serialu się po prostu wyczerpała i zostały tylko perypetie miłosne głównych bohaterów. Ten sezon powinien być ostatnim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...