borsuczy_król Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dexter rządzi w tym sezonie, przebił House'a imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Fakt e10 Dextera mocny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 A nastepne zapowiadaja sie jeszcze lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 zapowiadaja sie, ale niestety to powoli koniec. szacunek dla Moody'iego za kawalek Black Sabbath - N.I.B :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Co tu dużo mówić, powtarzałem już kilka razy Dexter najlepszy serial wszechczasów ;] I bardzo dobrze, że się już kończy, bo za każdym razem mamy piękny sezon składający się z 12 odcinków, każdy odcinek nie jest na siłę (zapchaj dziurę), każdy z nich jest potrzebny, wszystkie razem tworzą świetny scenariusz każdego sezonu. To jest piękne w Dexterze ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Dexter rządzi w tym sezonie, przebił House'a imo.Nie zią. Dexter rządzi. KROPKA. ;-) Na serio jak przeczytałem opis i zacząłem pierwszą serię to byłem sceptyczny, ale innego tak genialnego, porywająco-wkręcającego serialu z tak spójną, genialnie zrobioną fabułą poprostu nie ma. Poza tym już 4 serie a każda wchodzi gładziej niż kieliszek dobrej zmrożonej czystej. Pokłony dla showtime! Yeamik sezon się kończy, nie serial. Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zapowiedzieli przecież 5 sezon Dextera, więc nie straszcie ludzi, że to już koniec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dexter - co tu duzo mówić rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 A ja jeszcze caly 4 sezon mam przed soba, mialem zaleglosci i ostatnie dni ogladalem 3 sezon, wczoraj o 3 w nocy (albo raczej dzis) skonczylem na 1 odcinku 4 sezonu i ogladal bym dalej gdyby nie swiadomosc ze za 4h trzeba isc do pracy :D teraz cierpie z tego powodu... innymi slowy Dexter wciaga i z tego co widze po komentarzach sezon mnie nie rozczaruje :) Co jeszcze polecacie jako czasoumilacze? z Heroes/SP jestem na bierzaco. Przydalo by sie cos czego jest wiecej niz kilka odcinkow zeby potem nie musial, sliniac sie na mysl o kolejnym odcinku, czekac tygodnia... Ktos wie kiedy bedzie nowy sezon Weeds? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja po trzecim, słabym sezonie Dextera nie miałem ochoty się meczyć z kolejnymi, nadal jej nie mam. Z kolei powiem nieco o Paradox'ie. Zacząłem oglądać na skutek czyjegoś postu w tym temcie. Nie jest to nic wybitnego ale ogląda się w miarę przyjemie. Gra aktorska nie powala, choć naukowiec jest całkiem całkiem. Brytyjski akcent jest na plus, dość miła odmiana po stałym kontakcie z amerykańskim. Ogółem polecam znudzonym ale nie radzę oczekiwać rewelacji, ot tak leniwie zabić trochę czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czwarty sezon Dex'a jest lepszy niż trójka, ale już tak nie wsysa jak jedynka, a szczególnie dwójka. Jednak końcówka coraz lepsza. Też spróbowałem Paradox'a, ale na pierwszym odcinku zakończę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Co jeszcze polecacie jako czasoumilacze? z Heroes/SP jestem na bierzaco. Przydalo by sie cos czego jest wiecej niz kilka odcinkow zeby potem nie musial, sliniac sie na mysl o kolejnym odcinku, czekac tygodnia... Ktos wie kiedy bedzie nowy sezon Weeds? Ogladałeś The Sopranos, The Shield, The Wire, Oz? Jeżeli nie to zachęcam do obejrzenia. Z seriali które są obecnie emitowane mogę ci polecić The Mentalist, Breaking Bad, Californication lub Desperate Housewives :) Weeds wraca w połowie czerwca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 do tego jeszcze L word (6 sezonów, skonczony), nip tuck (obecnie leci ostatni szósty sezon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 A South Park to co?! 13 sezonów dobrego humoru :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 SGU - z tego moze cos jeszcze bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 A South Park to co?! 13 sezonów dobrego humoru :]South Park ogladam na bierzaco od 3 sezonu wiec juz wiele lat!:) Dzieki za propozycje, bede musial zrobic drobna selekcje bo nie starczy mi zycia do obejrzenia wszystkiego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Polecam zacząć od The Sopranos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 SGU - z tego moze cos jeszcze bedzie.No wreszcie wydarzyło się coś ciekawego i może z tego wątku wyrosnąć coś jeszcze lepszego. Szkoda że teraz dłuższa przerwa. Ale miejmy nadzieje że scenarzyści zastanowią się nad komentarzami widzów i uratują serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Już nie moge sie doczekac jak wróce z pracy i obejrze nowego dextera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 fakt ostatni odcinek SGU nie upłyną o dziwo pod znakiem TITS or GTFO i nagle, uwaga podobał mi się był naprawdę dobry. W tym odcinku chyba odsłania nam się super villain którego brakowało czyli Rush w spaceshipe a jeśli tak będzie, to może być naprawdę nieźle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mi się to średnio podoba, bo wszystko leci znów tym samym schematem. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "klyk" No i najciekawsza postać będzie się teraz pojawiać znacznie rzadziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Nowy Dex przez wiekszosc czasu calkiem spokojnie, bez dynamicznych zwrotow akcji ale koncowka miazdzy... Swietny odcinek imo, a juz za tydzien zwienczenie czwartego sezonu :) Edytowane 7 Grudnia 2009 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 s4e11 Dexter - po prostu miazga - żeby tylko nie zniszczyli ostatnim odcinkiem tego sezonu :) Cali - hmm po dobrym początku kolejny mało proawdopodobny odcinek (niczym poranne spotkanie u Hanka) - still funny though Lie to me - 2 sezon cały czas trzymie poziom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dexter - no to ostatni odcinek przed nami ;( mam nadzieje że będzie co oglądać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Dollhouse 5,6 Odcinki na miarę dodatkowego odcinka z pierwszego sezonu. W koncu ruszyli z akcja. Edytowane 9 Grudnia 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 dziś był wieczór seriali łatwych, prostych i przyjemnych :D gossip girl 3x12 - podobnie jak cały sezon zrobił się bałagan. Ciekawa jest skokowa metamorfoza scenariusza - 1 sezon z 2-gim były śmiechowe i typowo "młodzieżowe" obecny to przeskok na "sypianie z kim popadnie" i raczej cięższy ciężar gatunkowy. Niestety wychodzi to na minus dla show. 90210 - 2x12 - odnosząc się do całego sezonu napiszę to co zdaję się napisałem kiedyś: "california & hot chicks" i nic więcej od serialu nie wymagam ;) Ogląda się bardzo lekko, zdecydowanie luzowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 90210 - obejrzalem pierwsze 6 odcinkow 1 sezonu i stwierdzilem ze jest za nudny , zbyt przeiwdnywalny i te miny tej glupiej glownej bohatermi mnie doprowadzaly do szalenstwa. Dla mnie strata czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Desperate housewives S06E09 - średni odcinek ale potrzebny. Natomiast E10 zakończył się przednio i jest na co czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Cali - bardzo srednio The Big Bang Theory - juz wogole mnie nie smieszy.... Dzis moze zobacze co to ten Paradox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wkurza mnie ta przerwa niektórych seriali. Trza będzie odkurzyć jakieś starsze seriale dla zapełnienia luki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...