LPKorn3324 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Fringe S02E11 - wow teraz załapałem, że Francis przecież ... dziiiiiwna sprawa z tym odc :D Był b.dobry nie mniej w 100% bezczelnie zerżnięty z X-Files od początku do samego końca. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." jak widziałem na liczniku, że został z 40 sek, a odc teoretycznie się zakończył pomyślałem "lol teraz niech tylko przeniosą się gdzie indziej, rusk wejdzie w inne ciało. Koniec odcinka" ... wykrakałem. Brakowało tylko 'The truth is out there' na początku odcinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 http://film.interia.pl/telewizja/seriale/n...-rakiem,1424497 ehhh... nic tylko zyczyc mu szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 @up Chuck dostał więcej odcinków, bo domówili w czasie kręcenia. Będzie chyba 17, albo 19 ;) Oby tak było, bo jak się okaze ze oglądalnośc spada to będzie znów tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 http://film.interia.pl/telewizja/seriale/n...-rakiem,1424497 ehhh... nic tylko zyczyc mu szybkiego powrotu do zdrowia lubię pl portale [podana interia]: nagłówek: ....że walczy z chorobą nowotworową. Dlatego jest szansa na zatrzymanie choroby Michael C. Hall ma jak najszybciej poddać się leczeniu. czy tylko ja widzę rozbieżność w 1 i 3 linijce? ... http://www.huffingtonpost.com/2010/01/13/m..._n_422247.html: Craig Bankey, a spokesman for the actor, said the cancer is in complete remission and Hall's treatment will continue as planned. to tyle na temat doinformowania interii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zacząłem oglądać Chucka i teraz żałuję, że nie oglądałem go wcześniej, dla mnie bomba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Spartacus po pierwszysm odcinku moge powiedziec ze mix 300 i gladiatora... lubie te klimaty ;] Biore sie za kolejny odcinek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Post Jona zachęcił mnie do sięgnięcia po serial. Pierwsze wrażenie: co to za realizacja, skoro zdecydowana większość scen jest kręcona na niebieskich i zielonych ekranach? Co się stało z filmami i serialami, gdzie efekty specjalne to tylko niewielki dodatek do umiejętności ekipy i geniuszu aktorów? Drugie zaś wrażenie... niech się stanie jako zabijacz czasu. Do Gladiatora bym tego nie porównywał, po prostu nie wypada. Z pewnością był inspiracją ale na tym trzeba skończyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 O to mi wlasnie chodzilo... Kogos zainspirowaly te dwa filmy 300 od strony technicznej - mimo ze duzoooooo slabiej wykonane Gladiator od strony scenariusza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 300 od strony technicznej - mimo ze duzoooooo slabiej wykonaneW tym serialu rozbryzgi krwi są dobijające (scena uderzenia toporem w tył głowy podczas walki na arenie to już szczyt tandetności). Niebieski ekran powinien zostać zakazany. Oglądam trochę filmów, seriali i niestety dochodzę do wniosku, że prócz kilku sprawdzonych tytułów serialowych to ogólnie rzecz biorąc żeby obejrzeć dobre kino trzeba się cofnąć do czasów sprzed 2007 roku. Oczywiście są wyjątki, ale taka jest moja ogólna opinia. To już nie to co kiedyś, gdy oglądając film podziwiało się zbudowany klimat, umiejętności aktora, rewelacyjnie nakreślony scenariusz czy doświadczenie specjalistów od oświetlenia. Dziś widza zadowalają wygenerowane komputerowo efekty i cyfrowy rozmach, którego aktorzy są dopełnieniem. Może nie idę z duchem czasu ale moim zdaniem wcześniej wspomniane trendy wyrządziły krzywdę kinematografii. EOT na temat filmów, jesteśmy przecież w temacie serialowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nie spodziewałem sie po spartacusie ze bedzie to co ala rome, no ale władowac tyle kasy w ten serial bo jak narazie po tych dwóch odcinak to mam mieszane uczucie co z tego ze jest duzo przemocy, krwi i seksu ale jakieś to sztuczne. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 8 sezon 24 wlasnie wyszedl, a tu nikt nic o tym nie pisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Ja napiszę... jestem po dwóch pierwszych sezonach 24 (2 nieco lepszy od 1) i muszę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych seriali ostatnich lat a ja w swej niewiedzy bronilem się przed nim rękami i nogami przez lata. Nie wiem jak jego forma obecnie ale poczatkowe sezony naprawde daja rade a był to rok chyba 2003. Zaczynam 3 sezon...choć zapowiada się nieco słabiej niż poprzednie. w sobotę wciągnąłem nosem ostatni sezon californication i jestem nieco zawiedziony. Scenarzysci popuścili wodze fantazji nieco za bardzo i niektóre sytuację są wręcz niestworzone. Mimo wszystko serialu nie da się nie lubić łącznie z jego bohaterami i dramatycznym smaczkiem. Edytowane 18 Stycznia 2010 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 24 8x1&2 - całkiem dobre choć zaskoczenia nie ma. Taki normalny wysoki poziom 24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja obejrzałem na razie tylko pierwszy odc ale myśle tak samo jak @UP, wygląda że schemat serialu ten sam tylko inna lokalizacja (NY). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Oglądał ktoś Human Target? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 chuck 3x4 najlepszy odcinek tej serii jak narazie, wbiły mnie w fotel akcje i ta muzyka xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja ogladalem pierwszy odcinek Human Target... takie zabili go i uciekl. Spec od ochrony ludzi, lubiacy balansowac na krawedzi... Chyba juz jest drugi odcinek... Jak zobacze to dam znac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 supernatural. baaardzo syty serial. narazie bronie sie rekami i nogami, zeby nie byc juz na biezaco. ale po sesji to juz chyba nie dam rady ;] kurcze nie rozumiem tego. ogladam jakis herosow, supernatural, fringe i sie tym dosyc jaram, ale filmu o takiej tematyce to nawet dwumetrowym kijem bym nie tknal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 W zasadzie mam podobnie. Może to przez to, że odcinek serialu ma 40 minut i w zasadzie historia jest zamknięta w tym odcinku. A pełnometrażowy film to jakieś 1,5-2h oglądania, na co mi osobiście szkoda czasu w ciągu dnia, a na 40 minut serialu czas znajdę. Wiem, że film sobie można pauzować i oglądać od tego momentu kiedy indziej, ale to IMO jest bezsensowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Wreszcie doszedłem do bieżących odcinków Chucka. Ja chce dalej ;) Co byście polecili, oto lista co mam za sobą / oglądam Prison Break Lost 24 Jericho Dexter Supernatural Chuck Fringe Flashpoint Breaking Bad House MD The Unit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) michu98, od siebie mogę polecić: Californication, The Mentalist, Lie To Me, Burn Notice Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 kurcze nie rozumiem tego. ogladam jakis herosow, supernatural, fringe i sie tym dosyc jaram, ale filmu o takiej tematyce to nawet dwumetrowym kijem bym nie tknalMnie filmy najczęściej nudzą, nawet jak są niezłe to i tak mi się nie chce do końca obejrzeć. A seriali wciągam masę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 michu98 Dzienniki Wampirów, Mentalista. Ewentualnie pierwsze trzy sezony Numb3rs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 michu98 The Sopranos, The Wire, Oz, The Shield - najlepsze seriale jakie oglądałem, a widziałem ich sporo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 michu98 The Unit - obejrzyj koniecznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Wreszcie doszedłem do bieżących odcinków Chucka. Ja chce dalej ;) Co byście polecili, oto lista co mam za sobą / oglądam Prison Break Lost 24 Jericho Dexter Supernatural Chuck Fringe Flashpoint Breaking Bad House MD The Unit The Big Bang Theory - mega humor i epicka postać Sheldona xD Mnie filmy najczęściej nudzą, nawet jak są niezłe to i tak mi się nie chce do końca obejrzeć. A seriali wciągam masę.W tym też coś jest. W ciągu tych 20 czy 40 minut jest mała szansa na znudzenie się odcinkiem, przez co seriale się lepiej ogląda ;) michu98 The Unit - obejrzyj koniecznie!Oglądał już :) Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 The big bang theory - próbowałem się przekonac do tego serialu ale wg mnie jest po prostu słaby. HIMYM - po słabiutkim przedostatnim odcinku Jenkins rozwalił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 E tam, gdzie TBBT slaby :) Wiadomo ma lepsze i gorsze odcinki, ale ogolnie wymiata. Ja ostatnio z komedii ogladam Married with Children czyli nasze polskie Swiat wg. Bundych i musze powiedziec, ze jest swietne :D Nie ma to jak sobie przypomniec stare odcinki z dziecinstwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 24 - akcja rozkręca się tyle można powiedzieć ;p damages 3x1 - zapowiada się najlepszy sezon, jestem pod wrażeniem pierwszego odc bo zazwyczaj pierwsze epizody nowych sezonów to takie mizianie czyli chyba będzie coś więcej ale pewności nie ma. Tymczasem 3x1 z kopyta pokazuje co i jak i trzeba czekać kolejny tydzień :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 No najgorsze to czekanie. Mogliby po dwa odcinki emitować jak 24 cztery pierwsze, to mi się podobało i było w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...