jonathan Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 A jak z Human Target? Rozkreca sie cos? Widzialem kilka, chyba z 5 odcinkow i takie dla mnie na zabicie czasu tylko, bo rewelacji raczej nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Dobrze wiedzieć że jakość słaba, powstrzymam się jakoś, choć ciekawość zżera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Skins S3 - zdecydowanie nie ma startu do sezonu 1&2. Co jest nie tak? Przerysowany i niezajmujący. W poprzednich sezonach każda postać była unikatowa, jedyna w swoim rodzaju i chciało się oglądać te epizody im poświęcony w tym - raptem 3 reszta stanowi tło. Cały wątek fabularny jest banalny, a w wielu miejscach prawie fantastyczny przez co kompletnie oderwany od rzeczywistości. Z Sidem, Tonym czy Cassie można było się identyfikować to były charaktery jakie znamy z otoczenia (oczywiście nie w 100%, wow ;) ), a w " nowej generacji " są to jakieś fikcyjne sylwetki bez większego pokrycia w rzeczywistości. Serial dał się oglądać w zasadzie dzięki tandemowi Effy-Cook i to tyle. Mam nadzieję, że 4 sezon pójdzie w innym kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 9 też wyciekł (ogólnie to 8 i 9 wyciekł w dniu premiery 7 odcinka), ale nie polecam oglądać bo jakość marna (sam też nie oglądałem). A rozkręca się Spartacus super. Sam też czekałem na Pacific i myślę, że warto było czekać:) Nie aż taka słaba :wink: Human target jakoś mnie nie powala. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Pacyfik - całkiem dobry, na razie wszystko się rozkręca, dalsze odcinki pewnie będą ciekawsze. Edytowane 17 Marca 2010 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Dzis south park :D I wczoraj był pilot serialu Justified z Timothy Olyphant. Polecam ! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 (edytowane) Jak dla mnie Pacyfik po 1 odcinku nie zachwyca, ale jest dobry. IMO serial wart obejrzenia. Ciekawa (bo nie fajna) była scena z Japońskim żołnierzem pod ostrzałem... Z tego co widzę serial robiony w podobnym stylu co Kompania Braci. To samo poruszanie się kamery, które było dość specyficzne w Kompani Braci. Wszystko jest ujęte tak jakby z boku. Nie skupia się głównie na jednym bohaterze/aktorze. Ogólnie pokazali obraz wojny nad Pacyfikiem, a raczej jej początek. I to w dość dobrym stylu. Sceny batalistyczne niezłe, a będą i jeszcze lepsze. Zresztą kto oglądał Kompanie Braci ten wie czego można się spodziewać. W zasadzie Kompania rozkręciła się na dobre dopiero w 3 odcinku. Edytowane 18 Marca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Justified po 1 odcinku FX zlało po pupie NBC i showtime. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 south park zdecydowanie zniszczyl kazdy serial w tym tygodniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 jeden z najlepszych odcinków ever :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 meeh... bywały dużo lepsze. Ale Tiger wymiótł. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) Spartacus 01x09 ... po prostu niesamowity odcinek Edytowane 21 Marca 2010 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Co do south parku to najlepszy sezon ze wszystkich to 8. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Spartacus Ep9 - dlaczego to nie Ilythia skończyła z ___________ _____? Jak ona mnie wkurza... Pacific Ep2 - no, nareszcie kawałek wojennego serialu. Jest dużo lepiej choć ja czekam na więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Pacific - no ep to ladna rzeź była D: HIMYM - nie no z tymi zdjęciami dobry odcinek :wink: TBBT - Nie no Sheldon i jego przemówienie rozwaliło mnie, dobry odcinek a i ta medytacja :D Chuck - Coraz lepsze odcinki, dzisiejszy 7/10 Desperate Housewives - Coraz więcej intryg ale nie moge się przyzwyczaić do Rity to nie to samo co w Dexterze :blurp: Family guy - Peter jak zawsze daje czadu :P Skins s4 - hmm sezon ogólnie rewelacyjny nie był kilka odcinków naprawde dobry ale koncówke sp[ciach!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Lost 6x09 MEEEEGA SYTY ODCINEK. Najlepszy w tym roku. Chuck jak zwykle fajny odcinek. Strasznie mi sie podoba ten sezon. TBBT fajny, HIMYM zaskakujaco tez fajny, dwoch i pol troszeczke gorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 South park 14x02 średniak jak dla mnie. Dlaczego cenzuruja beeep beep ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 (edytowane) Czy 4x08 skins to ostatni odcinek sezonu? Jeśli tak to końcówka zaskakująca ale i tak dla mnie słabiutko w porównaniu do sezonu 1 czy 2. 1>2>3>4 edit: hehe zapomnialem napisac o jaki serial chodzi :D Edytowane 25 Marca 2010 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Tak to był ostatni odcinek sezonu 4-tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 south park 14x02 slabizna. dawno nie bylo tak slabego odcinka. jutro wreszcie wraca supernatural :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Desperate Housewives S06 Nie sądziłem, że po tylu sezonach jeszcze może trzymać poziom. Ale jednak tak jest i bawię się przednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 (edytowane) supernatural rozczarowal. po pierwsze kompletnie zapomniano o samie. dopiero co siedzial zamkniety w panic roomie, a tutaj nagle wszystko tip top? po drugie zadnego spotkania z jezdzcem. wpadl, powskrzeszal ludzi, ci ich pozabijali i koniec odcinka. no chyba ze to dopiero poczatek i pojedynek ze smiercia sie dopiero zacznie. flashforward zjadliwy. nie tak dobry jak te 2 odcinki tydzien temu, ale calkiem ciekawy. cos sie dzieje no i ten timbaland xD Edytowane 26 Marca 2010 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 24 nie bedzie 9 sezonu. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 i bardzo dobrze bo zanudziłby widownię na śmierć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Dzisiaj nowy Spartacus az mnie ciekawosc zrzera ;] Supernatural jakis taki wyrwany z kontekstu, ogolnie ta seria jakas chaotyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 (edytowane) 24 nie bedzie 9 sezonu. :( dlaczego mój post został usunięty? Skins S.4 - największy plus tego sezonu to fakt, że zrobiono tylko 8 odc. Jeden wielki mix. Żadnego składu, sensu ot to co komuś na myśl przyszło tak zrobiono. "Finał" tak głupkowaty, że aż głowa boli. Skins można podzielić na 2 bajki: sezon 1&2 powiew świeżości, bdb show, sezon 3&4 marna kontynuacja odcinająca kupony od poprzedników. Przez zupełny przypadek kliknąłem czego nie powinienem. Poprawione. R. Edytowane 28 Marca 2010 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 24 nie bedzie 9 sezonu. :( I dobrze. Serial jest rewelacyjny, każdy odcinek trzyma w napięciu, ale ile można. Od jakichś 3-4 sezonów fabuła ciągle ta sama, tylko zmienia się prezydent (albo i nie) i kolejni szefowie CTU (jeżeli w danym sezonie istnieje). Nie chciałbym, żeby zrobił się z tego drugi Prison Break, który powinien się skończyć sporo, sporo wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Pacific - dobrze się ogląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Spartacus 1x10 a kurde tego to się nie spodziewałem, no i ta końcówka, zrobił z siebie takiego chłopczyka. Ogólnie odcinek dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Wreszcie pojawił sie kolejny odcinek V. Pacific - 3 odcinek, troche nudny i pokazujący życie żołnierza w innym świetle/ Wczoraj dorwałem serial który łudząco przypomina stare dobre American Pie. Jak wróce do domu to napisze pełna nazwę bo wiem teraz tylko że skrót to BMS (chyba?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...