kamilo23 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 TBBT odcinek wypas i te stroje, po prostu epic :D tak samo HIMYM i akcja z małpa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Spartacus i Big Bang, świetne odcinki w tym tygodniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Spartacus widze ze przycichly komentarze o marnych efektach i widowiskowej krwi ;] Serial zamiata, fabula naprawde super... Nie moge sie doczekac ostatniego odcina i drugiego sezonu... Pacyfik znowu nuda, ciut lepiej, ale dalej jakos bez jaja. Jak to porownywac do Kompanii Braci? House Odcinek lekko dziwny, ale za to smiechowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Spartacus widze ze przycichly komentarze o marnych efektach i widowiskowej krwi ;] Serial zamiata, fabula naprawde super... Nie moge sie doczekac ostatniego odcina i drugiego sezonu...Komu nie podeszło, ten nie ogląda a wiekszość już sprawdziła - stąd brak negatywnych komentarzy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wiec niech zaluja, bo nie wiedza co traca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 House - musza juz kombinowac, bo sie pomysly chyba koncza, ale ostatnia scena mnie rozwalila skoro macie taki slinotok na widok tego spartakusa, to musza byc tam cycki i spocone nagie ciala... z ciekawosci sobie sciagne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Pewnie ze sa cycki, szkoda ze nie wszystkie fajne ;] Ogolnie chyba bardziej chodzi o cala fabule i otoczke tego serialu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) w sumie fajnie odcinki byly narazie w tym tygodniu. house dobry, sitcomy na cbs tez, pacyfik choc nadal slaby to chyba najlepszy dotychczasowy, losty moze nie tak fajne jak tydzien temu, ale tez syte, ale SOUTH PARK POZAMATIAL WSZYSTKO! zaszaleli chlopaki w 200 odcinku :D Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 South Park w starej dobrej prześmiewczej formie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choinisjo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Z klasyków to Allo Allo oraz Hotel Zacisze ze swoim dyrektorem socjopatą który nienawidzi tego co robi. Jak wam się podobało Six Feet Under? Zwykle seriale z czasem i każdą kolejną serią stają się przewidywalne lub banalne, natomiast serial o grabarzach z każdym sezonem był coraz lepszy. A z czasów "prehistorycznych" to pamiętacie jeszcze SeaQuest? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kolejny jubileusz w tym tygodniu. 100 odcinek supernatural. calkiem fajny odcinek, cos sie dzieje, ale jak dla mnie to wciaz za malo akcji, a za duzo 'emotional crap'. do kogo to niby zachariasz zwracal sie per szef? i jakim to cudem dean mogl zabic zachariasza? przeciez aniola moze zabic tylko inny aniol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dzej w jednym z odcinkow bylo pokazane w jaki sposob... Nie chodzi lo o to kto lecz czym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 kill them all i wszystko jasne :D spartacus rządzi, o to jak z gniotu ( początkowe opinie) zrobiono kapitalny serial. końcówka miażdży na maxa. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Prawda. Oby Whitfield uporał się z tym rakiem. @down Przyciąłem w takim razie wypowiedź, choć nie była aż tak wymowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 @UP spoiler plz - juz z takiej wypowiedzi mozna sie wiele domyślić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Spartacus - finał sezonu - krótko: WOW! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Brak mi słów na temat zakończenia Spartacusa! Było dokładnie takie jakie chciałem żeby było, był Epickie!!! Arcydzieło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Brak mi słów na temat zakończenia Spartacusa! Było dokładnie takie jakie chciałem żeby było, był Epickie!!! Arcydzieło :) Dokładnie popieram w 100% finał naprawdę świetny. Widać że do zrobienia dość ciekawego serialu nie trzeba super, ekstra efektów, wystarcza dobra fabuła i rozwój sytuacji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Spartakus – Wikipedia, wolna encyklopedia Jak widac dalsze losy zapowiadaja sie niezle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Ciekawe czy zamkną wszystko w sezonie 2, czy skończy się on na 1 dużej bitwie z Rzymianami w której ginie Glaber. Serial dekady, nie licząc dextera :) BTW na wikipedi to jest strzeszczenie maksymalne :P Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 szczerze nie wiem co was pociaga w tym spartacusie ? napiszcie bom ciekaw wciagnalem pare odcinkow i odpuscilem, zapomnialem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sposób opowiedzenia historii, przedstawienie brutalności, wulgarności i erotyki w świecie gladiatorów, gra głównych bohaterów, tendencja zwyżkowa odcinków. Do tego mnogość wątków tych drobniejszych i ważniejszych, niezłe sceny walk i generalnie fajnie zrobiona scenografia, oddaje klimat. Nie jest to aż takie cudo, arcydzieło jak tu niektórzy piszą ale jest to zdecydowanie jeden z lepszych seriali jakie ostatnio oko mogło zobaczyć. Solidne 9-/10. Z tego co oglądam to w sezonie 09/10 dorównują mu tylko 'Dzienniki Wampirów'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Oczywiście zdrowy rozsądek nie pozwala nazwać go arcydziełem, bo to słowo jest wielkie i zarezerwowane dla wielkich rzeczy, które przetrwają lata/wieki :). Ale czasami piszę tak, gdy coś mnie naprawdę poruszy i jest więcej niż świetne, aby podkreślić charakter tego dzieła. Rikki wszystko ujął dobrze. Dodam tylko jeszcze grę aktorów, która jest wyśmienita! Każdej granej postaci. Aktorzy zostali dobrani perfekcyjnie i przebijają w tym serialu swoim kunsztem i oddaniem postaci nie jedną "gwiazdeczkę". Każda postać jest wyrazista! Krótko mówiąc nie wyobrażam sobie żeby inni aktorzy grali te postacie.... Każdy odcinek jest potrzebny, nie ma żadnego wątku na siłę i zapchaj dziurę. Sam główny wątek jest idealnie pociągnięty, gdzie kulminacyjny punkt osiągnięty jest w ostatnich odcinkach. Należy wspomnieć także o muzyce która jest kapitalna tak samo jak ujęcia. Ci którzy obejrzeli tylko kilka początkowych odcinków i uznali że jest nijaki, muszą dać mu szanse i obejrzeć następne. Pamiętam, że nawet w przypadku Dextera 1 sezonu też na początku było "nijako". Przecież nie walną na początku najważniejszych rzeczy... Ważne jest to, że ma właściwy tor i każdy kolejny odcinek jest "lepszy" od poprzedniego, jest więcej napięcia itd czyli tendencja "wzwyżkowa" z kapitalnym finałem. Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie wiem co macie do lasek w Spartacusie, może nie są jakieś mega "łał" ale są ok. Ilithyia aka. "księżniczka pi*dolinka" jest słodziutka :wub: Ale cycki, bobry i [gluteus maximus]ka widoczne co kadr oraz penisy / pedziujący kartagińczycy mniej więcej co drugą scenę, to jak dla moich nerwów przesada. ;-) Fabuła miodzio i walki też. Ciekawe na ile przedstawienie Rzymu jako burdelu na kółkach jest wierne historii?. Bo trzeba przyznać że jeśli tak było to mieli dobre imprezy. B-) Właśnie skończyłem sezon. Ten serial to mistrzostwo! Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Też mnie to zastanawiało na ile ten świat przedstawiony w serialu może być podobny o tego rzeczywistego. A co się tyczy aktorów to popieram w 100%. Każdy jest doskonale dobrany do granej postaci, które tutaj są bardzo wyraziste. Sceny walki są świetne, na początku widok krwi lejącej się hektolitrami mnie śmieszył, ale teraz się przyzwyczaiłem i powiem, że ma to swój niezaprzeczalny i indywidualny klimacik :razz: Ode mnie takie 9/10, a na pewno najlepszy z seriali jakie ostatnio oglądam. @edit: Nie zwróciłem uwagi, że to ostatni odcinek sezonu.Już się zastanawiałem co będzie za tydz <_< Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Damages 3x13 (season(s?) finale) - pierwsze odcinki zapowiadały najlepszy sezon ever ze wszystkich seriali jakie widziałem ostatecznie nastąpiło jednak minimalne zwolnienie i tak jest tylko "kapitalny". Póki co fenomen bo wszystkie 3 (trzy!) sezony są kapitalne co zdarza się ekstremalnie rzadko. Oby powstał sezon 4 ba on powstać MUSI! Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Obejrzałem wczoraj 14 odcinek SGU i czy tylko ja mam wrażenie czy scenarzyści robią sobie jaja z nerdów bo uśmiałem się wczoraj nieźle np jak mają iść na planetę i elay z chloe przekonują żeby iść a Young: Nie no idźcie :D i zaczyna się śmiać. Potem przekonywanie dlaczego powinni wejść do ty tuneli i tekst Ok przyznaje to był wielki nerdowy moment tłumaczenie by me bo oglądałem po angielsku Jak chcą scenarzyści rozwijać SGU postanowią pójść w tego typu komedie aby wstawić te żenujące momenty jak wyskoki na planetę które nie są nie zbędne to jestem tak bardzo za, bo teraz to wypady ala SG1 czy SGA pasują do SGU jak świni siodło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Co do kolejnego sezonu Chucka: This Just In: 'Chuck' renewal prospects 'looking good' | Ausiello | EW.com http://hatak.pl/news...yszlosc_Chucka/ 3 sez czekania i wreszcie :D nawet Beckman wiedziała że musi do tego dojść :) No i chwila gadania po polsku była B-) Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Cześć , obejrzałem ostatnio 3 sezony chucka , super serial , żałuje , że go wcześniej nie odkryłem , ale z drugiej strony , przynajmniej miałem co oglądać , fajny lightowy serial, świetnie się ogląda , dla mnie super. Co do spartacusa , ten serial rządzi obecnie po prostu rewelacja , niektóre sceny walk kilkakrotnie oglądałem i nie mam dość , najlepszy serial nowopowstały obecnie emitowany, jaram się walkami jak jarałem się gladiatorem gdy byłem 10 lat młodszy rewelacja po prostu , polecam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ostatni odcinek chucka super. Akcja się dzieje w Szwajcarii w pociągu i do tego są 2 polskie akcenty w odcinku, jeden bardziej cool od drugiego (spoiler). ;-) Yyvonne prowadzi rozmowę po Polsku, a potem na planie pojawia się zabytkowy Malan, na blachach z Zurychu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...