Rikki Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 No za film się jeszcze nie zabierałem. W tej chwili jestem w trakcie odświeżania sobie pierwszych trzech sezonów Numb3rs. Ależ to był genialny serial na początku. edit FIlm był bardzo dobry. Widać większe nakłady finansowe, historia zamknięta w ładny sposób. Podobało mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 oz jestem na 5 sezonie polecam , niesamowicie wspaniały serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 (edytowane) Trailer Dextera widzieliście? Nowy sezon zapowiada się mocno nerwowo. Przesłuchania, wina...jeden wielki problem. Denerwowały mnie rozstroje nerwowe Dexa w ostatnim sezonie, już mu się trochę przestawiało w głowie. Ale teraz to kompletny szał będzie. Mam nadzieję że zrealizują to w ciekawy sposób a nie taki że będziemy się modlić o koniec jego katuszy :) @Feluś o którym mówisz? Numb3rs? Edytowane 26 Lipca 2010 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Polećcie no jakiś serial. Oglądałem PB, Oz, Dexter, House, Californication, Spartacus, Flash Forward i jeszcze pewnie kilka innych, które mi teraz wypadły z głowy. Nie przepadam za serialami Sci-fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 chuck skins weeds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Polećcie no jakiś serial. Oglądałem PB, Oz, Dexter, House, Californication, Spartacus, Flash Forward i jeszcze pewnie kilka innych, które mi teraz wypadły z głowy. Nie przepadam za serialami Sci-fi. The Vampire Diaries, Numb3rs. W przypadku TVD musisz obejrzeć parę odcinków żeby cokolwiek powiedzieć o serialu bo pierwsze odcinki mogą być mylące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 a Breaking Bad godne będzie? Opis tego serialu z tego co się ostatnio rozglądam mnie najbardziej zaciekawił. Oprócz TVD znałem te 4 seriale, czytałem opisy wcześniej i może kiedyś je obejrzę, ale chyba jeszcze nie teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Breaking Bad jest niezłe, jak już nie masz kompletnie nic innego do oglądania. W Twojej sytuacji poleciłbym pierw takie seriale jak Chuck, Weeds, Jericho, Entourage no i z typowo komediowych The Big Bang Theory i How I Met Your Mother. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Black_war Jak lubisz historię to możesz obejrzeć The Tudors - bardzo fajnie zrealizowany serial i świetna rola Meyers'a. Dla mnie widowisko przednie. Jeszcze sprawdź Mentalistę - ciekawy i z rozsądną dawką humoru (zachowanie głównego bohatera + jego relacje z przełożonymi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 The Big Bang Theory i How I Met Your Mother mnie w ogóle nie śmieszą... :( Zabiorę się w takim razie może za Chucka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Polećcie no jakiś serial. Oglądałem PB, Oz, Dexter, House, Californication, Spartacus, Flash Forward i jeszcze pewnie kilka innych, które mi teraz wypadły z głowy. Nie przepadam za serialami Sci-fi. The Unit - moim zdaniem rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsowy Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 The Unit - moim zdaniem rewelacja Równiez polecam, naprawde dobry serial, szkoda że został anulowany. W podobnym klimacie tylko nie hamerykański jest również Strike Back, całkiem przyzwoity. Oglądał ktoś Generation Kill ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Skończyło się na tym, że uświadomiłem sobie, że nie obejrzałem nigdy porządnie Kompanii Braci, która właśnie się ściąga. Po kompanii obejrzę chyba The Unit. A jakieś opinie o The Shield? (jeszcze Miasteczko Twin Peaks po Kompanii mam na wishliście :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 No to olej jakieś Chucki i zabieraj się z Band of Brothers i Twin Peaks. How I met your mother rozkręca sie po kilku epizodach. Trzeba się wczuć w klimat. Potem już leci jeden po drugim. IT crowd widziałeś? To powinno rozłożyć Cię na łopatki, wszystkich nerdów w ogóle ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Oglądał ktoś Generation Kill ? Tak. Serial jest mega syty. Obejrzyj sobie pierwszy odcinek. Reszta jest w podobnym klimacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 ja skończyłem przedwczoraj Generation Kill, ode mnie 9/10 i polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Czy The IT Crowd będzie podobne do TBBT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Obejrzałem 1 odcinek IT Crowd i jakoś mnie nie urzekł. Po 5 minutach TBBT już wiedziałem, że będzie miazga. Ale nie wykluczam, że jakbym więcej IT Crowda obejrzał to by mi się spodobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja obejrzałem wczoraj dwa sezony The IT Crowd i dla mnie wymiata :). Jako że sam jestem "adminem" to czasami mam wrażenie, że widzę siebie hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) It Crowd bywa drętwy, ale czasami ma genialne kawałki - The IT Crowd - Series 3 - Episode 4: The Internet ed.: poprawiony link do dłuższej wersji. Edytowane 30 Lipca 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Bywa dretwy bo aktorzy sa "dretwi", cienko graja i tyle ;) Ja obejrzalem kilka odcinkow i do tego nie wroce. Bohaterom z ITC brakuje tego czegos, o czym nie mozna powiedziec w przypadku TBBT. Imo przepasc dzieli te dwa seriale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Obejrzałem z ciekawości pierwszy sezon The IT Crowd. Strasznie kiepski, ani razu nawet się nie uśmiechnąłem. Brrr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja obejrzałem wczoraj dwa sezony The IT Crowd i dla mnie wymiata :). Jako że sam jestem "adminem" to czasami mam wrażenie, że widzę siebie hehe. Zauważyłem, że ten serial trafia głównie do nerdów którzy siedzą w branży ;) Dla was serial jest nieśmieszny i drętwy (ale ze słabą grą aktorów się nie zgodzę), a ja rechoczę przy każdym odcinku. Ot kwestia zje#$%#$ zawodowego :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 4 sezon jak na razie jest chyba najlepszy, zresztą poprzedni akurat był słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 4 sezon wymiata, idzie się popłakać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Weekendowa nuda zmusiła mnie do zrewidowania planów odłożenia BSG i zabrałem się za trzeci sezon. Jestem po trzech epizodach i powiem tyle: oh_my_frakin'_gods. Zapowiada się diamentowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Potrzebuję sugestii na co przeznaczyć wolny czas, za jaki serial się zabrać - za mną House, Dexter, Desperate Housewives, True Blood (na bieżąco jestem), BBT, Skins (pierwsze 2 sezony - nie chcę więcej), Spartacus, Californication i Prison Break - tego typu rzeczy lubię. IT Crowd oraz Losty nie dla mnie. Myślałem o Weeds, OZ - co jeszcze warte oglądnięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Entourage ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 @fructo How I Met Your Mother, Chuck, Entourage, Weeds <- pierwsze co mi do głowy przyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Polecicie cos w klimatach Entourage ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...