Marcin_gps Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czyżby Polacy zaczęli robić dobre seriale? Hotel 52 oglądałem na iPla i jak na polski serial, to da się oglądać. Ciekawe zakończenie drugiego sezonu. Natomiast teraz widziałem nowy serial "Nowa" i zapowiada się nieźle - wg mnie lepsze od tych obecnych policyjnych seriali. Myślę, czy nie walnąć sobie całości Friends od nowa - wszystkie 10 sezonów zaliczyłem kilka lat temu i mam ochotę znów się pośmiać. Obejrzyj Oficera (pierwsza seria), to utwierdzisz się w przekonaniu, że Polak potrafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Myślę, czy nie walnąć sobie całości Friends od nowa - wszystkie 10 sezonów zaliczyłem kilka lat temu i mam ochotę znów się pośmiać. Warto warto, ja oglądam szósty raz. A robie to na przemian z Married ... with Children (tzn. skończe jedno to oglądam drugie). Obecne seriale komediowe mogą się schować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Obejrzyj Oficera (pierwsza seria), to utwierdzisz się w przekonaniu, że Polak potrafi :) Oficerowie i trzeci oficer. Obowiązkowo serial Glina. :wink: Marcin_gps HIMYM może nie jest to samo co sezon 1-3 ale nadal warto oglądać choćby ze wzgledu na Barneya :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Ponadto, mogę polecić How to make it in America - krótki i bardzo przyjemny serial o grupce młodych, ambitnych ludzi, którzy chcą się przebić, warto obejrzeć. Tez polecam. Tylko troche malo tych odcinkow bylo ;] 2 sezon ma byc emitowany latem przyszlego roku. Obecne seriale komediowe mogą się schować. Obejrzyj Modern Family. Oglada ktos Justified, Community, Terriers? Edytowane 4 Grudnia 2010 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Oglądałem kilka pierwszych odcinków Modern Family, i jak dla mnie porażka. Justified oglądałem na bieżąco, świetny serial, szczególnie jak wprowadzili główny wątek. Sezon drugi w lutym, tylko ciekawi mnie kto tam będzie grał jak tyle postaci kopnęło wiaderko. Terriers zaczął się świetnie, ale ostatnie kilka odcinków mnie zaczeło irytować. Przede wszystkim to, że znowu pojawił się człowiek, który może wszystko, czyli następca duetu Zobelle + Weston. Brakuje tylko ładnej córeczki tego pierwszego. Ogólnie wszystkie seriale FX mają podobną formę, która niestety nie zawsze jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Justified - świetny serial pełno czarnego humoru. No i bezapelacyjna gra głównego aktora. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Nowy odcinek Dextera jest swietny tak jak kilka poprzednich, sporo sie dzialo. Szkoda tylko ze to juz przedostatni. Ogladanie zapowiedzi finalu sobie darowalem z oczywistych wzgledow :) Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 DEXTER :lol: kot z komputera quinna, ktory ma czkawke i pierdzi jednoczesnie wygral odcinek :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Oj a ja obejrzałem i nie mogę się doczekać finałowego odcinka. Miazga będzie. Dzisiejszy odcinek Desperate Housewives na dużym poziomie, a końcówka 0.o. TWD - ostatni odcinek nie był zły, aczkolwiek co do kolejnego sezonu to w zasadzie moze go nie być. Bo serial robił się od połowy wolny jak flaki z olejem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 TWD - ostatni odcinek nie był zły, aczkolwiek co do kolejnego sezonu to w zasadzie moze go nie być. Bo serial robił się od połowy wolny jak flaki z olejem. To sie nie dziwie że FlashForward anulowano, a V dostanie drugi sezon, ten drugi to mistrzostwo szybkości i minutowych wątków, co najwyraźniej jest podstawową cechą ciekawych seriali. Nie dziwie sie też że nie ma już Star Trekowych seriali, większośc ludzi by usnęła. Ale owszem, TWD to słaby serial, dlatego że jest po prostu słaby i nie wciąga, nie dlatego że wolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 HIMYM - powiedzmy że odcinek na +4 dobry Marshal dziś pokazał klasę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 BTW co jest z Hałsem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Przerwa do 16 stycznia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 twd juz nie ogladam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 TWD już się skończyło, pierwszy sezon ma na szczęście tylko 6 epizodów. Taki potencjał a tak go... utopili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 TBBT sezon 4 trzyma poziom każdy odcinek po prostu miażdży. :D The Mentalist - odcinki w rożnej skali aczkolwiek dzisiejszy był dobry. :wink: Nikita - takie zwrotu akcji to ja się nie spodziewałem. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Nowy w sensie Nowy na Ipla? Bo w TV to już kilka miesięcy (konkretnie od marca) sobie leci(ał?).. Nie no, w TV widziałem - na TVP bodajże. Pierwszy odcinek - a tak przynajmniej z opisu wnioskowałem. Obejrzyj Oficera (pierwsza seria), to utwierdzisz się w przekonaniu, że Polak potrafi :) Pomyślę, chociaż jak to jest wojenny ten co kiedyś widziałem w TV, to dziękuję z góry. Warto warto, ja oglądam szósty raz. A robie to na przemian z Married ... with Children (tzn. skończe jedno to oglądam drugie). Obecne seriale komediowe mogą się schować. Married było niezłe, ale jak na razie nie znalazłem nic lepszego niż Friends - szczególnie bez lektora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Oglądanie seriali z lektorem to z lekka siara. B-) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 No właśnie o tym mówię. Np w Przyjaciołach lektor zabiera nie przesadzając większość humoru, bo ani akcent ani gra słów nie przekłada się na język polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ale już House nie wypada źle, bo ciężko nadążać za medycznym bełkotem w takim tempie jak oni nadają :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 masakra. w supernatural dali czadu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foh_23 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ostatnio całkiem przypadkiem wpadłem na reklamówkę Castle: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mXx5NEiUduw&feature=player_embedded I jakoś tak mnie się spodobała że zabrałem się za serial. Nawet się nie obejrzałem jak mi się odcinki skończyły i teraz biedny muszę czekać na następne i trochę się nudzę jak nie mam co oglądać. Czy może ktoś z Was tu obecnych zna serial o podobnym klimacie do Castle? BTW Jakby przypadkiem były sugerowane inne seriale za które mogę się zabrać to informuję :P żeby nie proponować House, Chuck, Dexter. 2 pierwsze, bo oglądam na bieżąco, Dextera, bo jakoś nie przypadł mi do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yzihs Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Warto warto, ja oglądam szósty raz. A robie to na przemian z Married ... with Children (tzn. skończe jedno to oglądam drugie). Obecne seriale komediowe mogą się schować.Wplacz w to jeszcze Wings i Allo, allo, tylko Wings nie ma w sieci wszystkich odcinkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wie ktoś coś o premierze 'Outcasts' ? Wg. filmwebu premiera miała być 2010 ale żadnych konkretnych informacji na ten temat nie znalazłem zaś darmowe IMDb świeci pustkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ogląda ktoś Defying Gravity, widzę że leci na FOX ale jakoś tak dotąd nie zacząłem oglądać. Warto? Jest tam jakaś akcja czy tylko gadają o bzdetach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dexter - Jak dla mnie cieniutkie zakończenie dobrego sezonu. Miałem nadzieję na dużo więcej. Plus że ma być jeszcze jedna runda w przyszłym roku... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Co do Dextera to aż takie złe nie było. :D Kurde myślałem że jednak Debra dowie się ze to Dex był. BTW Zacząłem oglądać Castle. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ogląda ktoś Defying Gravity, widzę że leci na FOX ale jakoś tak dotąd nie zacząłem oglądać. Warto? Jest tam jakaś akcja czy tylko gadają o bzdetach? Ja oglądałem wszytko co wyszło. Dużo gadania, flashback(czy jak to tam zwał) czyli jak to się przygotowywali do tego lotu i stosunki damsko-męskie. I znów gadania i trochę akcji(czyli coś tam robią w tym statku, albo coś się dzieje w nim bez ich wiedzy) i znów gadanina. Nudy, sam się dziwie że oglądałem "tak na siłę" żeby zobaczyć to lądowanie na marsie po teko kosmitę... Jak by wyszedł 2 sezon(raczej nie wyjdzie) to bym sobie i tak darował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 castle fajny serial, polecam. jak chcesz cos w podobnym klimacie to moze mentalista? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dexter niezły choć spodziewałem się lepszego finału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...