Carson Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Nowe Californication pokazuje jak sie rusza z nowym sezonem serialu :D Czyli z pelna para, odcinek swietny. Bylo w nim wszystko za co uwielbiam ten serial (f&p tez sie trafilo :lol:). "it is time to release the kraken!" hahahahahah :lol: Edytowane 30 Grudnia 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Nie walcie spoilerami tylko proszę odnośnie Cali. Chcę 720p a tego jeszcze nie ma :D Trzeba wytrzymać 2 weeks jeszcze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Właśnie wciągnąłem pierwszy sezon Misfits. Świetny serial szkoda, że tylko 6 odcinków po 45 minut, ale może dla tego wydaje się fajniejszy, bo nie zdąży się przejeść. Super wykreowane, wyraziste postacie, świetny humor i wciągająca fabuła. Przez to, że to angielski serial dla młodzieży ma coś z najlepszych pierwszych 2 serii skinsów, mimo, że to coś zupełnie innego. Zacząłem jeszcze Inbetweeners. Ponoć dobry, ale pierwszy odcinek mi się średnio spodobał. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 No w tym tygodniu wysyp nowości i kontynuacja dobrych seriali. :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Przez to, że to angielski serial dla młodzieży ma coś z najlepszych pierwszych 2 serii skinsów, mimo, że to coś zupełnie innego. Ja Skinsów obejrzałem ze 2-3 odcinki i w ogóle mi ten serial nie podszedł, za to Misfits mi się bardzo podoba. No w tym tygodniu wysyp nowości i kontynuacja dobrych seriali. :wub: Co tam nowego się szykuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Na przykład Shameless i Episodes z nowości. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja się zabrałem za The Wonder Years (Cudowne Lata). Zawsze mi sie to podobało w TV, w końcu chciałem całość od początku po angielsku zobaczyć. Niestety na DVD chyba nigdy nie wyjdzie ten serial, przez debilne licencje i prawa autorskie. Chyba w żadnym serialu nie wykorzystano tyle muzyki co w tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 A ja pocisnąłem pare odcinków dalej Modern Family i o ile 3 pierwsze odcinki sa drętwe to potem robi się coraz lepiej. Chyba już mogę polecić serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Episodes tez dwa pierwsze preairy całkiem fajne, dużo wulgarnego słownictwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 A ja pocisnąłem pare odcinków dalej Modern Family i o ile 3 pierwsze odcinki sa drętwe to potem robi się coraz lepiej. Chyba już mogę polecić serial. Też polecam. Fajna formuła, dość nietypowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Właśnie rozpoczął się drugi sezon "V". To oficjalnie koniec świata. No comment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Royal Pains obejrzałem 2 sezony i powiem że fajna odskocznia od innych medycznych seriali. Taki luzacki typ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foh_23 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) 11 epek 3 sezonu Castle obejrzany i super się przy nim bawiłem :) Jak zwykle dużo humoru :) Do tego dzisiaj chyba kolejny odcinek Mentalisty :) Szkoda tylko że House i Chuck dopiero od 17 stycznia :( Edytowane 6 Stycznia 2011 przez foh_23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Oj tak swietny odcinek Castle. Dużo humoru i akcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ibetweeners. Nie polecam. W miare śmieszne to to czasem, ale bez "jaja" i czegoś co przyciąga do ekranu. Zwykła średniawka, do misfits czy skins bez startu. PS. Polski akcent. :P http://www.youtube.com/watch?v=fU9Dak99dQk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Misfits - najlepszy debiut minionego roku. Nietypowy koncept, fajne postacie, dobre zdjecia i super muzyka. Polecam, wciagnalem calosc na raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 obejrzalem prawie ciurkiem Sons Of Anarchy. Rewelacja, od czasow The Wire, The Shield i The Oz nie pamietam kiedy sie wkrecilem tak w serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 TBBt - płakałem ze smiechu, Sheldon iz back ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 jezeli ktos nie widzial to bardzo polecam "whose line is it anyway". nie widzialem brytyjskiej wersji, ale amerykanska jest genialna. osobiscie najbardziej lubie ryana, ale wszyscy sa genialni (no moze poza drew, ktory jest jedynie zabawny). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 WLIIA to już klasyka, większość odcinków to tony śmiechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dzisiaj premiera the cape. Dla niezorientowanych: Szkoda tylko, że : summer glau is on it, its going to be cancelled. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że jednak tak nie będzie. :D Teraz pora na Nip/tuck no to lecimy. B-) P.S Greys piątkowy odcinek naprawdę duży poziom. :-P Aczkolwiek mentalist nudy jak flaki. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wczoraj przysiadłem do polecanego ostatnio wszędzie Modern Family. Serial naprawdę świetny, pochłonąłem prawie cały na raz. Szkoda, że tam mało odcinków póki co wyszło. Nie poddawać się po pierwszych 2-3 odcinkach, bo mogą one wywoływać mieszane uczucia, ale potem jak się już wczuje w postacie to jest naprawdę dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foh_23 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Greys piątkowy odcinek naprawdę duży poziom. :-P Aczkolwiek mentalist nudy jak flaki. :-| Co do Mentalisty zgadzam się. Odcinek taki jakiś, że również się przy nim nudziłem. Ogólnie wkurza mnie ten detektyw, który przesłuciach!e wszystkich w sprawie podpalenia tego kolesia. Nic w tym ciekawego nie ma a tylko rozwala fabułę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Obejrzałem pierwszy odcinek TVD i jakoś mi to wcale nie podeszło. Coś się potem rozkręca czy ciągle takie masło maślane dla nastolatków? Chyba wciągnę jeszcze jeden odcinek i jak nic się nie rozkręci to podziękuję. Btw, poleci ktoś jakąś fajną, lekką komedyjkę w stylu Modern Family, TBBT, HIMYM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Rozkręca się. Trzeba obejrzeć z 8-10 odcinków żeby stwierdzić, czy serial się podoba czy nie bo początek może być mylący. Już o tym pisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgadzam się. Z tym, że w niektórych serialach widać już potencjał od pierwszego odcinka, choć nie widać jeszcze pełnej mocy. Tutaj niestety nie dostrzegłem nic ciekawego. No ale spróbuję jeszcze parę odcinków obejrzeć jeżeli dam radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 O tych 8-10 odcinkach to pisałem konkretnie o TVD ;) Im dalej tym lepiej bo dochodzi sporo ciekawych wątków, nie ma takiego nacisku na związek Eleny i Stefana. Szczególnie końcówka sezonu pierwszego i cały następny to potwierdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 ... Btw, poleci ktoś jakąś fajną, lekką komedyjkę w stylu Modern Family, TBBT, HIMYM? Np polecany wielokrotnie Californication oraz Dwóch i Pół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 (edytowane) O tych 8-10 odcinkach to pisałem konkretnie o TVD ;) Im dalej tym lepiej bo dochodzi sporo ciekawych wątków, nie ma takiego nacisku na związek Eleny i Stefana. Szczególnie końcówka sezonu pierwszego i cały następny to potwierdza. Spróbuję dotrwać do tego 8-10, ale nie wiem czy dam radę bo właśnie skończyłem drugi odcinek i myślałem, że zanudzę się na śmierć. Np polecany wielokrotnie Californication oraz Dwóch i Pół Californication oczywiście już dawno zaliczone. Zresztą to jest raczej dramat z elementami komedii, a nie typowa lekka komedia o jakiej mówię. Two and half men chyba faktycznie sprawdzę, już dawno się do tego przymierzałem. Edytowane 9 Stycznia 2011 przez Oskaliber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...