Rikki Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 TVD 215 Flaflaflah! Forma nie spada, odcinek rewelacyjny. Jest taki fabularny chaos, że aż nie wiadomo co i jak. Uwielbiam to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Faktycznie, TVD S02E15 był chyba najlepszym odcinkiem od początku serialu. Wielką zaletą tego serialu jest to, że z odcinka na odcinek jest lepszy, co jest rzadkością. Muszę przyznać, że się do niego przekonałem mimo początkowego sceptycyzmu. Oczywiście do najlepszych seriali jakie oglądałem jeszcze sporo mu brakuje, ale mimo to z niecierpliwością czekam na następny odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 +1 Ale za to co się działo w Spartakusie, o matko ! B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Z polskich kryminalnych mi najbardziej podobal sie Pitbull, ale Glina i Oficer rowniez w porzadku ;) Dobry jest tez 'Sfora'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 +1 Ale za to co się działo w Spartakusie, o matko ! B-) Z odcinka na odcinek coraz lepszy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Luther - psychologiczno-kryminalny majstersztyk produkcji BBC. Jak dla mnie mistrzostwo! dzieki za info :) szkoda ze tylko 6 epkow, wiadomo cos wiecej o 2 sezonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chimera_1 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 A co powiecie na temat "Carnivale"? Ogladał ktos z was? Ja obejrzałem te kilka odcinków pierwszego (i jedynego) sezonu dzięki recenzji znajomego, niemniej jednak pomimo iż lubie nietuzinkowe dzieła - ten serial kompletnie zrobił na mnie niezbyt przyjemne wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 dzieki za info :) szkoda ze tylko 6 epkow, wiadomo cos wiecej o 2 sezonie? my tez pochlonelismy, bardzo nam sie podobal 1 sezon ale z tego co czytalem to tak jak z Flashforward duzy hype, mala ogladalnosc i druga seria ma miec tylko dwa 2 godzinne odcinki, szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Nowy odcinek Californication cieniutki. Mam nadzieję, że to jednorazowe potknięcie. House już od kilku odcinków jest denny. Jedynie Spartacus trzyma fason. Ech, 4 sezon Breaking Bad dopiero na jesieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Nowy odcinek Californication cieniutki. Mam nadzieję, że to jednorazowe potknięcie. House już od kilku odcinków jest denny. Jedynie Spartacus trzyma fason. Ech, 4 sezon Breaking Bad dopiero na jesieni... Nic nie mow... :) chcialbym zeby juz zaczeli puszczac. A co do cali to pewnie przez to ze kazdy odcinek rezyseruje ktos inny (wymieniaja sie co odcinek). Gdzies mi sie to o uszy obilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chimera_1 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Nic nie mow... :) chcialbym zeby juz zaczeli puszczac. A co do cali to pewnie przez to ze kazdy odcinek rezyseruje ktos inny (wymieniaja sie co odcinek). Gdzies mi sie to o uszy obilo Jeśli chodzi o Californication to zaciąlem sie na 2. sezonie. Nie wiem jakie są pozniejsze odcinki, ale kazdy serial chyba ma to do siebie, ze staje sie coraz bardziej nieciekawy z kazdą następną serią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 w kazdym serialu jest tak, ze co odcinek jest inny rezyser. cali ostatni odcinek byl slaby, ale pozostale 6 odcinkow kopie dupe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Ta dziewczynka w Housie 713 jest świetna. Ogólnie dość fajny odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Tez mi sie spodobał ten odcinek, ciekawie zrobiony. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 house 7*13, niezle odbicie od dna... noi calkiem fajna projekcja cuddy-wilsona w postaci tej gowniary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Podzielam zdanie kolegów, House 7x13 ciekawą odskocznią od tego, co się działo wcześniej. Skins S05 - postacie charakterystyczne, bardzo dobrze. Jak na razie nie jest ani gorzej, ani lepiej w porównaniu do poprzednich sezonów. Skins US - Przypadkiem trafiłem na wersję US i zbyt długo tego nie wytrzymałem. Produkcja MTV mówi sama za siebie. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 (edytowane) A ja mam mieszane uczucia wobec ostatniego odcinka House'a, może i odskocznia, byłem zaintrygowany początkiem, ale potem moje zainteresowanie oklapło bo w sumie nic ciekawego się nie działo. Niewykorzystany potencjał, tak bym go podsumował, po zakończeniu czułem się raczej zawiedziony. A dzisiejszy (tudzież wczorajszy) TVD - znowu super mocny odcinek, jeszcze więcej się dzieje niż w ostatnim. Rozpędzili się, aby w końcu nie doszło do przesytu. TVD to dla mnie najlepszy serial w tym sezonie. Edytowane 25 Lutego 2011 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 TVD 216. Cisną przed siebie jak nosorożec. <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 (edytowane) TVD trzyma poziom, aczkolwiek moim zdaniem poprzedni odcinek był jednak dużo lepszy. Co nie zmienia faktu, że ten też był bardzo dobry. Teraz patrzę, że przerwa do 7 kwietnia, niefajnie. Edytowane 26 Lutego 2011 przez Oskaliber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Ktoś oglądał brytyjską wersję Sherlocka? Jakieś opinie? Z tego co widzę to są trzy odcinki, ale czy będzie coś więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Jest nowy serial policyjny - The Chicago Code. W sumie standard, czyli gość który może wszystko, ale jest i coś nowego - kobita, która myśli że może wszystko. Ogólnie trzy odcinki niezłe, rozkręca się, no i Dżerek Łysoki FTW. Justified także powrócił, i trzyma poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 nowy supernatural - miazga, jeden z lepszych odcinkow w calym serialu, dawno sie tak nie usmialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Jest nowy serial policyjny - The Chicago Code. W sumie standard, czyli gość który może wszystko, ale jest i coś nowego - kobita, która myśli że może wszystko. Ogólnie trzy odcinki niezłe, rozkręca się, no i Dżerek Łysoki FTW. Przyjemnie się ogląda, serial ma potencjał. A ta pani lepiej prezentowała się w The L Word :D Episodes ostatni odcinek sezonu fajny :P Bedzie drugi sezon !!! B-) Spartakus nic dodac, nic ująć normalnie rozpierdziel. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 No prequel okazał się być rewelacyjny, poziom ostatnich odcinków sezonu pierwszego. Może i wyższy. @down Camelot obejrzę jutro. Jeżeli poziom będzie podobny do The Tudors to będę oglądał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Końcówka nawiązała do pierwszego sezonu. Camelot oglądał już ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Ktoś oglądał brytyjską wersję Sherlocka? Jakieś opinie? Z tego co widzę to są trzy odcinki, ale czy będzie coś więcej? Oglądał. Ciekawe podejscie do tematu(umiejscowienie w obecnych czasach), ogólnie dobry. Ma być kontynuacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Spartacus nie moge sie doczekac nowej serii... ten serial narazie pozamiatal wszystko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 A ja z dziewczyną Losta od początku lecimy ;] Tak złożonej serii chyba próżno poza Lostem szukać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Jakiś czas temu, w sumie niedawno, obejrzałem ostatnią serię. Tak jak od 4 sezonu i do końca dla mnie serial zrobił się słabiutki. Pierwsze 3 sezony były najlepsze. Potem już przekombinowali strasznie z tym Lostem. No może i ten ostatni odcinek był jeszcze trochę ok. Za to Spartacus: Gods of The Arena mistrzowski od początku do końca. Aż się nie mogę doczekać drugiej serii. Edytowane 27 Lutego 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Camelot zapowiada się przeciętnie ale chyba warto dać mu szansę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...