Rikki Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 W końcu House zaczyna się robić ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Outcasta ogladam i powiem że nie jest źle trochę zaczyna się dziać dziwnie :rolleyes: boje się że zaczną przeginać... pozwole sobie polecić brytyjski serial - coś w stylu bastionu S.Kinga... http://www.imdb.com/title/tt1258189/ Edytowane 8 Marca 2011 przez nosweratu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 W końcu House zaczyna się robić ciekawy. Szczególnie końcówka odcinka. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 A niby co miałem na myśli? :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Chyba wreszcie zrozumieli, dlaczego spadła oglądalność i postanowili to naprawić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Jako, że na bieżąco jestem z jakimiś 10-15 serialami lecz ciągle mi mało zacząłem oglądać Criminal Minds. Po pierwszych pięciu odcinkach stwierdzam, że to świetny pożeracz czasu więc dołączam do mojej "serialoteki" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Criminal Minds a jeśli chodzi o spinoffa to ja podziękuję, nuda nuda i jaszcze raz nuda. Lepsze jest już The Chicago Code i jarek Łysoki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Po obejrzeniu tego nowego prequela Spartacusa, przyszła kolej na normalny sezon pierwszy, i muszę powiedzieć że znacznie bardziej przypadł mi do gustu. Pomijając kilka irytujących rzeczy (o których wspomniałem w odniesieniu do prequela), serial wart zobaczenia, szczególnie jeżeli ktoś lubi te klimaty (Rzym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Criminal Minds a jeśli chodzi o spinoffa to ja podziękuję, nuda nuda i jaszcze raz nuda. Lepsze jest już The Chicago Code i jarek Łysoki :D 6 sezonów podstawowej wersji mi wystarczy a i tak nie wiedzieć czemu mam uczulenie na spinoffy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 ja z moja lepsza polowka wlasnie konczymy : Po tamtej stronie : Filmweb.pl - łeb pełen filmów! musze powiedziec ze serial jest naprawde dobry ;] ocena 8,5/10 POLECAM :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Jako, że na bieżąco jestem z jakimiś 10-15 serialami lecz ciągle mi mało zacząłem oglądać Criminal Minds. Po pierwszych pięciu odcinkach stwierdzam, że to świetny pożeracz czasu więc dołączam do mojej "serialoteki" ;) +1 tylko, ze ja wlasnie zaczalem 5 sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Oglądacie The Event? W ostatnim odcinku wyjaśnili Czarnobyl. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Obejrzałem pierwszy sezon 24. Ależ wessało, nawet kiepską jakość mogę wybaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Oglądacie The Event? W ostatnim odcinku wyjaśnili Czarnobyl. ;) Moze się okaze ze test portalu zrobią na Japonii ;) Edytowane 18 Marca 2011 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Obejrzałem pierwszy sezon 24. Ależ wessało, nawet kiepską jakość mogę wybaczyć. Hah, to się nazywa prawdziwy nerd ;] Serial wsysa, ale osobiście zatrzymałem się na 3 sezonie - powielanie tego samego schematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Po kilku sezonach dotrze do ciebie że Jack Bauer nigdy nie przegra :) Ja wymiękłem jakoś na 6 albo 7 sezonie. Ale były czasy że się hurtowo oglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Ja do końca oglądałem z chęcią i przyjemnością. I to razem z żoną, która się domagała codziennie chociaż po jednym odcinku :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Obejrzałem pierwszy sezon 24. Ależ wessało, nawet kiepską jakość mogę wybaczyć. Jeden z lepszych seriali jakie ogladalem 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Jestem po dwóch sezonach i na razie mam przerwę z powodu braku czasu. Myślałem, że dwójeczka będzie słabsza ale rozkręciła się świetnie i była w stanie dotrzymać kroku poprzedniemu sezonowi. Zdecydowanie polecam tym, którzy, podobnie jak ja, nie mieli okazji do tej pory zapoznać się z pozycją. I wreszcie rozumiem, dlaczego mówiono o 24, że to prekursor seriali nowej generacji. Koncepcja i wykonanie nawet dziś robi wrażenie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 (edytowane) Hehe ja po roku czasu jeszcze raz obejrzałem sobie wszystkie odcinki. Kurde jestem chory i nie mam co ogladac, praktycznie wszystko co warte juz ogladalem. Edytowane 22 Marca 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Zakończenie PLL super, po takim zakończeniu na pewno będzie 2 sezon. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Nie wiem czy ktoś oglądał-ogląda deadliest catch produkcji discovery (leci na discovery jako najniebezpieczniejszy zawód świata) http://www.imdb.com/title/tt0446809/ polecam , fantastyczny dokument o rybakach łowiących kraby na morzy beringa, świetnie się ogląda. Obecnie trwa 7 sezon , więc jest sporo do oglądania . W sieci można znaleźć wszystkie sezony po angielsku. Edytowane 27 Marca 2011 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Oglądam jak nie ma nic ciekawszego, podczas posiłków. Rzeczywiście dobrze zrobiony, bardzo realnie oddaje trudy pracy rybaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Chciałby ktoś dodać od siebie do tej listy jakiś must-see? Zaliczone, bądź takie które staram się w miarę możliwości oglądać na bieżąco: The Sopranos, Prison Break, Lost, Dexter, Heroes, Breaking Bad, Generation Kill, Boardwalk Empire, Weeds, Californication, How I Met Your Mother, Big Bang Theory, Skins, Misfits. Z polskich produkcji: Pitbull, Ekipa, Ekstradycja, 39 i pół, Londyńczycy. Za niekwestionowany nr 1 uważam The Sopranos, dla mnie lepszy serial już raczej nie powstanie. Z polskich natomiast Pitbull zasługuje na szczególną pochwałę. Z różnych względów (nie chcę po kolei teraz wymieniać) wykluczam takie tytuły jak: Dr House, Chuck, Desperate Housewives, Jericho, Six Feet Under, 24, seria CSI. Na oku mam obecnie: The Wire i Sons of Anarchy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 The Wire oczywiście, a później The Shield :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Wielokrotnie tutaj zachwalany The Unit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Army Wives tez niezły. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 The Wire oczywiście, a później The Shield :) Rozumiem, że zaznaczenie kolejności jest celowe? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) The Shield IMHO > The Wire Ale oba bardzo dobre. Hmm, tak zachwalacie sopranos a ja jeszcze nie ogladalem, musze sprobowac. Razi tylko wersja 4:3. Edytowane 27 Marca 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Razi tylko wersja 4:3. Wszystkie sezony są dostępne w HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...