blasphemy Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Breaking Bad, ostatnie 2 odcinki - mistrz i wielki powrót do formy. Jak na mój gust, kartel chce głowy Walta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Breaking Bad, ostatnie 2 odcinki - mistrz i wielki powrót do formy. Jak na mój gust, kartel chce głowy Walta. Oni przeciez jeszcze nie wiedza o jego istnieniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Wiedzą, sprawa z Hectorem z poprzednich sezonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 A moim zdaniem kartel ma dość sukcesu Gusa a przecież wiemy z ostatniego odcinka, że nie są jego fanami. Jeżeli skupią się na Waltcie to po to, żeby usunąć kucharza Gusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Albo miec go na wlasnosc ;] Co bardziej by sie im oplacalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Początek SOA s4 zapowiada się syto. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 A mnie własnie początek 4 sezonu SOA wynudził... Mam nadzieję, że się rozkręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Początek to zawsze taki wstęp, dokończenie starych wątków i rozpoczęcie nowych. Jest ok, pare tesktów było dobrych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Dla mnie się liczy głównie akcja, a tej i tak najwięcej było w pierwszym sezonie i drugim też w sumie. Trzeci sezon już taki sobie. Teraz akcja przeniosła się do więzienia. Nie oglądałem bo czekam na literki. Nie każdy zna tak dobrze angielski, a szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Suits finale - OMGWTF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Dzisiejsza Futurama wymiata :) Mamy trzy epizody - od czarno-białej animacji, poprzez 8-bit aż do anime. Miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 :) Bakingdom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Ostatnimi czasy obejrzałem właśnie Breaking Bad, serial godny polecenia. Trochę żałuje że nie odczekałem do końca sezonu, bo nie ma nic gorszego niż przejść w miarę szybko przez kilka sezonów a potem zatrzymać się na cotygodniowej emisji. Z tego co teraz wychodzi oglądam jeszcze ostatni sezon Entourage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Andy Whitfield nie żyje :( ależ go szkoda.... Ciekawe czy chociaż puścili mu przedpremierowo kilka odcinków z serii 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GObQ_VCGu6w 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 SOA dobrze zaczyna sie rozkrecac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ta, tylko Gemma mnie irytuje maksymalnie, od długiego czasu jest bezużyteczna, nie robi nic tylko wriepdala nos w nie swoje sprawy. Szkoda że nie poszła siedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Obejrzyjcie sobie premierowy odcinek The Secret Circle. Ciekawy, nieco ciężki klimat jak na serial o magii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Pierwszy odcinek The Vampire Diaries s3 i początek w starym dobrym stylu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Solidny ale nie błyszczący. Duży plus za nowego, fajnego Stefana. Ian potrafi świetnie odgrywać emocje (niezależnie od postawy Damona), rozmowa tel z Eleną (która była nudna przez cały odcinek) była rewelacyjna. Wątek Caroline&Tyler świetnie się rozwija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Koncówka odcinka też dobra i ta akcja Mamusi. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Nowy Breaking Bad zrywa beret. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Zrywa. Jestem bardzo ciekaw jak zakończy się sezon i jak będzie wyglądała relacja Walter/Jessie. Edytowane 19 Września 2011 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) No mi wlasnie zerwalo. Po prostu opad szczeny :blink: ja jestem bardziej ciekawy relacji jessiego z gusem po tej akcji Edytowane 19 Września 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 IMO Jesse awansuje na regularną prawą rękę Gusa, partnera Mike'a. Jakby nie patrzeć wykazał się w końcówce i kwestia zaufania jest już rozstrzygnięta. Teraz tylko go bardziej wprowadzić w temat i jazda. Jest jeszcze jedno zagadnienie: po co trzymać Waltera skoro Jesse potrafi gotować metę o >96% czystości? Jeden zły ruch i poleci na łeb, na szyję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) IMO Jesse awansuje na regularną prawą rękę Gusa, partnera Mike'a. Jakby nie patrzeć wykazał się w końcówce i kwestia zaufania jest już rozstrzygnięta. Teraz tylko go bardziej wprowadzić w temat i jazda.Jest jeszcze jedno zagadnienie: po co trzymać Waltera skoro Jesse potrafi gotować metę o >96% czystości? Jeden zły ruch i poleci na łeb, na szyję. IMO wydaje mi sie ze bedzie jak piszesz, a Walterowi w najblizszych 2 odcinkach swiat zawali sie na glowe. Zwlaszcza, ze dosc mocno sobie nagrabil w relacjach z Jessim. Edytowane 19 Września 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) końcówka odcinka dała radę edit: pojawił się jakiś preair nowego house'a, ktoś to oglądał? ciekawe jak z jakoscia Edytowane 20 Września 2011 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 house jakosc jak normalny odcinek 350 mb. z ogladaniem sie wstrzymam do napisow. z nowości moge na pewno polecic Homeland i New Girl. Pierwszy to serial o agentce CIA, ktora podejrzewa o zdrade zołnierza, który znalazł odnaleziony po 8 latach w Iraku. Drugi to fajna komedia z Zooy Deschanel. Ciekawy moze byc jeszcze The Playboy Club - akcja dzieje sie w latach 60 w pierwszym, oryginalnym klubie w Chicago, gdzie pewien kroliczek razem z czlonkiem klubu wplatuja sie w niezle bagno. Bardzo polubiłem temat czarownic w Vampire Diaries i True Blood jednak w Secret Circle mnie narazie rozczarowal. Tak samo Ringer. Nawet powrot Sarahy Michelle Geller nie pomaga. Natomiast 2 broke girls to mega porazka. Mega czerstwy sitcom od CBS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Ja już House'a nie będę oglądał, 7 sezon skutecznie mnie zniechęcił do tego tasiemca. Breaking Bad masakra :D Najlepszy odcinek sezonu i nie wiem, czy nie najlepszy w ogóle. Mnie się wydaje, że postrzelony Mike umrze, a Gus bedzie chciał, żeby Pinkman zajął miejsce Mike'a. Ale pewnie ostatecznie przyjaźń zwycięży i Jessie znowu jakoś będzie współpracować z Waltem. Poza tym pewnie jeszcze Frank jakoś dojdzie do głosu w całej sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Zna ktoś może jakieś seriale tzw mindfuck w stylu filmów - Tożsamość, Siedem, Podejrzani itd. (z filmów to już przeróżne listy 'mindfucków' obejrzałem). Jeśli nie ma w takim stylu, to chociaż jakieś z zaskakującą (a nawet bardzo) końcówką ewentualnie jakimś genialnym zwrotem akcji. Ps. Póki co mam Miasteczko Twin Peaks, Wyspa Harpera i Dochodzenie (The Killing) które już pobieram. Poszukuję innych. Z góry dzięki. Ps2. Zagubionych już oglądałem. Edytowane 23 Września 2011 przez agr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...