Jabar83 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 W The T. Walking Dead przestali gadać w końcu. Serial i tak jest głupi IMO. Za to Boardwalk Empire trzyma poziom. Jeszcze tylko muszę nadrobić Sons Of Anarchy. Dziwie się że przerwałem ten równie dobry serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Ciekawe czy połoczy go coś z tą laską. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 The Walking Dead jak najbardziej OK! Misja Afganistan niestety kiepściutko. Na planie są "budżetowe" wersje Hummerów w malowaniu leśnym. Do tego specjalnie na nasze, polskie warunki mają węższy rozstaw osi no i przede wszystkim nie są opancerzone do poziomu, przynajmniej Kit-2. Od 2008 już jeżdżą na Kit-4 i Kit-5. Rosomaki też powinny być piaskowe. Muzyka fatalna, na siłę sztucznie wkomponowane "badassowe" nuty. Chcieli podkreślić jakie polskie wojsko jest cool. Wyszło sztucznie i śmiesznie. Nadal mamy kompleks amerykańskiego kina. Gra aktorska taka sobie, generalnie do reszty, patrząc na polski poziom nie można się przyczepić. W sumie pomysł niezły i dobrze, że "coś" o polskim wojsku nakręcili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Faktycznie Dexter jest super tego sezonu a Boardwalk Empire zaskakuje nowymi wątkami ale ogarnijmy się Panowie bo jak czytam posty, to już wszystkim , każdemu z osobna i bez wyjątku jajca pourywało.....pamiętajcie że mamy niż demegroficzny:P Tak na poważnie to Boardwalk Empire tworzy sobie podwaliny pod kolejne sezony , które mam nadzieje powstaną a Dexter zmierza w konkretnym kierunku....tylko ja wiem jakim? Edytowane 17 Października 2012 przez JejoX 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Wybaczcie ,że post pod postem ale nowy DEXTER..... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=GZz2bNmIePo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Fajna ta nowa blondi w Dexterze ;) . Pogooglowałem sobie trochę i spotkało mnie miłe zaskoczenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 no co wy panowie. chucka nigdy nie ogladaliscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 no co wy panowie. chucka nigdy nie ogladaliscie? Próbowałem i się nie udało. Zupełnie nie kręcące mnie klimaty :/ Aczkolwiek Yvonne skojarzyłem z Chuckiem sekundę po tym jak pojawiła się w Dexterze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Ta blondi to też Miranda Lawson z Mass Effect. No i dzieje się i to dużo w Sons. Też bardziej zjadliwy okazał się Revolution, jak ta cała Terra Nova. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Ano dzieje się dużo w SOA, Deterze. Arrow i chicago fire też zjadliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Też bardziej zjadliwy okazał się Revolution, jak ta cała Terra Nova. To samo pomyślałem, nawet czekam na kolejne odcinki. Ale jako pomysł Terra byłaby fajniejsza gdyby nie realizacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Arrow rzeczywiście jest bardzo dobry. Moda na superbohaterów trwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Ze 3 tygodnie temu zacząłem oglądać Czas honoru. Serial jest świetny moim zdaniem i ciekawie pokazuje wydarzenia II wojny światowej z perspektywy Polaków walczących o wolność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Co tu tak cicho o Homeland? Jak dla mnie rewelacja. Sciagnalem na probe i skonczylo sie na tym ze wciagnalem 1 sezon na dwa razy. Drugi zaczal sie rownie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 No ba, Brody ma na pieńku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Nowe odcinki Revenge ulala. Musowo dla fanów, znów spiski w dobrym starym zaskakującym stylu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja przez ta blondi z Dextera wkrecilem sie w Chucka jak sie tylko dowiedzialem ze ona tam gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Mocny odcinek dzisiejszego The Walking Dead ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Coś słabawy ten najnowszy odcinek Dextera... W sumie nic się w nim nie działo o0 Edytowane 5 Listopada 2012 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ta nic się nie działo, już mnie denerwuje czekanie na kolejny ep. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Ta nic się nie działo, już mnie denerwuje czekanie na kolejny ep. :PTeż czekam na następny :P Po prostu na tle tego sezonu ten odcinek był jakiś taki nijaki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 nowy odcinek Dexa, mocny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Homeland bardzo dobry sezon 2. Jeszcze leci 2gi sezon american horror story, akcja w ma miejsce w zakładzie dla obłąkanych prowadzonym przez zakonnice i lekarza który jest nazistowskim zbrodniarzem wojennym. Ogólnie ci sami aktorzy, osadzeni w innych rolach niż w sezonie 1, ciągle lubię ten serial, wg mnie sezon drugi lepszy niż pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Homeland i Dexter dają radę! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 The Walking Dead - konkretny. Póki co to jeszcze pomysły im się nie kończą. Nie wiem na ile dane odcinki odzwierciedlają komiksy bo ich nie czytałem ale wierzę, że chociaż ten sezon będzie dobry. Ostatni odcinek poruszył ciekawy wątek gubernatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Fakt Gubernator jest dość ciekawą postacią. Tylko nie wiem ale czemu dalej mam odczucie że ten serial to kicz i tak. Może po IMO bardzo średnim drugim sezonie i to aktorstwo co niektórych jakieś takie nijakie ;) p.s ostatnia scena z telefonem niezwykle tajemnicza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Kilka scen nie skumałem. O co chodzi z tymi więźniami, dlaczego latynos zginął ? Zwykła walka o wpływy ? Druga sprawa, po co Rick dorżnął zombie Lori, a dokładnie jej brzuch ? Bliźniaki tam miały być ? I dlaczego Lori jeszcze żyła skoro młody wpakował jej kulkę w łeb ? "Walki gladiatorów" przy zombie, czy to pomimo wyrwanych zębów nie jest aby niebezpieczne ? Przecież rany darte (paznokcie) też chyba zarażają ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Obejrzyj sobie strike back. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Daj spokój, "Strike Back" to jakieś wojenne smallville! Jeśli oglądałeś genialny "Generation Kill", to tylko mogę Ci polecić "Odległy Front"! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Oj juz nie przesadzaj bo też jest dobry serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...