Popiół Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Trzeci sezon TWD jest świetny. Pierwszy sezon był OK, drugi był przeciętny, ale trzeci to dla mnie majstersztyk :) Tak mnie wzięło na napisanie komentarza po obejrzeniu 6tego odcinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 THE WIRE jest przez cały czas taki sam jak w pierwszym sezonie?Bo pierwsze 6 odcinków tego zachwalanego , miodnego i jajca urywającego serialu wieje nudą-przynajmniej dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Potem będzie lepiej cierpliwości. EDIT: 3x11 Boardwalk Empire miażdży. Już się nie moge doczekać ostatniego odcinka 3 sezonu. War is coming Edytowane 28 Listopada 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 poleci ktoś coś w stylu human target? łyknąłem 2 sezony i pozostał niedosyt... teraz cisnę dextera (połowa 4 sezonu) i obawiam się, że za tydzień nie będzie co oglądać... z nowości arrow zapowiada się dobrze, ale ja tam wolę sezonami oglądać ;) regenesis i frinch nie przypadły mi do gustu, ale zatrzymałem się w połowie 1 sezonu tu i tu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Polecam Homeland, w grudniu dobiegnie końca 2 sezon. Początek był trochę drętwy i nie do końca wiedziałem czego się spodziewać, ale rozkręcił się i mnie wciągnął. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Dexter Nie moge k**** uwierzyc ze Deb tak Ja wrobila w probe zabojstwa jej samej, co za pi**** , ale czego sie spodziewac bylo po osobie ktora juz ma podobnie nie rowno pod kopuła. Czyzby nowy sezon mial pojsc wlasnie w ta strone? Walka z Deb i wlasnym sumieniem ze tak dal sie wrobic Deb? Do tego walka o wolnosc i proba odzyskania milosci? :> Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Kurde o co ci chodzi? :D Nie mogę się doczekać finału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 ostatnio wciągnąłem się w person of interest jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dex mnie rozśmieszyło w zapowiedzi legendarne "surprise motherfucker" powiedziane przez Doakes. Co najlepsze okazało się, że następny odcinek ma właśnie taki tytuł. Jednak chyba go nie uśmiercili . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Polecam Homeland, w grudniu dobiegnie końca 2 sezon. Początek był trochę drętwy i nie do końca wiedziałem czego się spodziewać, ale rozkręcił się i mnie wciągnął. Potwierdzam, czekam z niecierpliwością na finałowy odcinek drugiego sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dexter Nie moge k**** uwierzyc ze Deb tak Ja wrobila w probe zabojstwa jej samej, co za pi**** , ale czego sie spodziewac bylo po osobie ktora juz ma podobnie nie rowno pod kopuła. Czyzby nowy sezon mial pojsc wlasnie w ta strone? Walka z Deb i wlasnym sumieniem ze tak dal sie wrobic Deb? Do tego walka o wolnosc i proba odzyskania milosci? Dexter Po pierwsze pisz poprawniej np część zdania: "Deb tak Ja wrobila w probe zabojstwa jej samej" jest co najmniej dziwnie zbudowana, po drugie w ktorym momencie odcinka było powiedziane że ona sama się zatruła? Nie mówie że to niemożliwe ale jakoś nie umie sobie przypomnieć takiego stwierdzenia. Co do samego odcinka początek dośc leniwy ale końcówka to już spora dawka akcji, za to uwielbiam ten serial, dużo odcinków ma dobre tempo, dużo się dzieje, ale są też i takie odcinki gdzie twócry powolutku usypiają naszą czujność żeby na koniec podać coś naprawdę mocnego, najgorsze że po finale znów tyle czekania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dex Dex zatrula sie sama z zazdrosci o Hanne, tak zeby pozbyc sie jej. Prosty motyw zazdrosci o Dex'a, ktory w ciagu samego ostatniego odcinka byl wiele razy przez sama Deb przedstawiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ta jego gadka o kochaniu i ochronie panny H a jak tylko padł mały cień/podejrzenie to od razu odwraca się plecami do niej. I nasuwa się pytanie gdzie tu jego ta słynna przebiegłość i inteligencja, bo w tym jego końcowym działaniu wcale tego nie widziałem. A i schemat z żeńskim partnerem znów się powtarza, dostał "laskę" żeby znów ją stracić w jakiś dziwny sposób. Revenge, sezon 2 kurde lepiej kopie wora jak pierwszy, teraz tylko Rev i Dex mi robi sieczkę bo reszta seriali to słabo przędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 coś dla fanów homeland http://www.myvideo.de/watch/8842944/SNL_Homeland_Skit 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dexter finał nie zawiódł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dla mnie koniec dextera bez mocnego cliffhanger'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Czy ktoś ogląda/ł serial Psych i coś może powiedzieć o serialu ? Po wkreceniu w The Suits, który bardzo mi się spodobał postanowiłem pozostać w świecie prawników i spróbować The Good Wife i mimo, że na początku nie mogłem się przekonać to serial bardzo przypadł mi do gustu i mogę z czystym sumieniem polecić ten serial wszystkim. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Czy ktoś ogląda/ł serial Psych i coś może powiedzieć o serialu ?Bardzo przyjemny i luźny serial. Nie ma się co nastawiać na jakieś ciężkie zagadki kryminalne. Taki Mentalista na wesoło bym powiedział ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Serial Transporter oglądał ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 I jak tam Duchovny ? Dla mnie nawet ciekawy początek 6 sezonu z Hankiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Last Resort - Calkiem fajny, sporo zwrotow akcji i nietuzinkowosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja odpadłem po 9 odcinku, serial ten dostał cancela, ale wykupili odcinki i postanowili skończyć emisję. Cali powróciło i Shameless. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 I tak najlepszy jest arrow z tymy ckliwymi scenami co kazdy odcinek :lol: Myslalem ze pier...ne ogladajac ostatni odcinek pierwszej serii. Praktycznie w kazdym odcinku byly przynajmniej 2-3 ckliwe scenki, muzyczka i prymitywny chwytak za gardlo :lol: zenada po prostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Skończyłem Dextera - serial trzyma poziom. Skończyłem Homeland - po genialnym 1 sezonie (najlepszym serialu ubibegłego roku IM and golden globe HO)sezon 2 obniżył mocno loty. Sporo bzdurnych akcji z rodziną Brodiego, szczególnie córką. Końcówka za to w dobrej formie. Zabieram się za Sons Of Anarchy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 I tak najlepszy jest arrow z tymy ckliwymi scenami co kazdy odcinek Myslalem ze pier...ne ogladajac ostatni odcinek pierwszej serii. Praktycznie w kazdym odcinku byly przynajmniej 2-3 ckliwe scenki, muzyczka i prymitywny chwytak za gardlo zenada po prostu Pierwsze 2-3 odcinki były ekstra, ale im dalej, tym gorzej. Na początku bardzo mi się spodobał, a teraz nawet nie mam ochoty tego oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nowy odcinek TVD ale dziecinny, a te pitu pitu o miłości to już w ogóle powód na wymioty. Teraz sobie to uświadomiłem czytając sagę Dni Mroku(też opowieść o wampirach). Tak strasznie mnie uderza porównanie TVD z operą mydlaną, ewidentnie za dużo sezonów i takie rozdrabnianie tych wątków. Oglądałem i się uśmiechałem pod nosem... to nie jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ten serial juz troche przepadl w tym temacie a wiec przypomne: The Wire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Obejrzałeś 2 sezon ? IMO najlepszy ;) Serial ma klimat i wciąga. Ma słabsze odcinki jak i te mocniejsze. Warto obejrzeć. Synowie Anarchii też niczego sobie. Skończyłem gdzieś na 3 sezonie i mam zamiar wrócić. Ale że miałem sporą przerwę to chyba obejrzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ja ostatnio obejrzałem sons of anarchy, 5 sezonów jest tego do tej pory (serial jest kontynuowany). Bardzo dobrze zrobiony, mnóstwo zwrotów akcji, jeden z ciekawszych seriali jakie ostatnio oglądałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Nowy sezon Spartacusa zaczął się godnie, sam się dziwię że scenarzyści są w stanie wycisnąć jeszcze parę kropel z wyeksploatowanego tematu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...