Jabar83 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Dla mnie 1 sezon był najlepszy po tem prequel. Drugi sezon też był dobry, ale widać było oszczędności. Nie było już takiego rozmachu. Po prostu walki na arenie były bardziej widowiskowe. Zobaczymy jak 3 ostatni sezon wypadnie. Tak w ogóle to niedawno (dopiero) skończyłem chuck'a. Serial miał swoje słabsze chwile, ale i te lepsze. Troszkę mi będzie brakowało go. Ostatnie odcinki naprawdę wypadły nieźle. No i Strachowski ;) Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 jaki serial kryminalny albo sf polecacie? babilon 5 i andromeda - odrzucają mnie kiczowatością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 A The Killing widziałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) obczaję... thx bardzo mi sie podobal szerlok by bbc (wspolczesny), wie ktos cos na temat kontynuacji? Edytowane 29 Stycznia 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wiadomo tyle, że będzie i trzeba będzie dosyć długo na nią czekać ;/ Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Czy ktoś ogląda Jo z Jeanem Reno ? To coś nowego czy jakaś reaktywacja na FOX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Czy ktoś ogląda Jo z Jeanem Reno ? To coś nowego czy jakaś reaktywacja na FOX ? http://www.imdb.com/title/tt2476706/ Not yet releasedW sumie też jestem ciekawy co z tego będzie ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 obejrzałem 2 odcinki Jo i nie jestem przekonany, wieje francuską nudą... słaby scenariusz ogólnie trafiłem przypadkiem na House of cards serial o tematyce politycznej (coś jak polska Ekipa), dobra obsada i na razie jestem pozytywnie zaskoczony 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Spartacus coś tam coś tam 3 sezon leci, juchy że ho ho, golizny troszkę mniej i klęcia w żywy kamień też sporo. Ogólnie wszystkiego tego więcej jak w 2 poprzednich sezonach, nawet chyba co odcinek to 1 czerep jest widowiskowo rozbijany lub rozcinany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Serial po prostu trzyma poziom. Nic więcej od niego już nie wymagam. Najlepsze były walki na arenie, teraz dostajemy to samo tyle że poza areną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 nowy sezon Community - trochę się bałem, ale jest naprawdę spoko. Chuśtaaawka Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 trafiłem przypadkiem na House of cardsDobre to, syci. Jest jakiś sposób żeby netflixa sobie w polszy kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Dobre to, syci. Jest jakiś sposób żeby netflixa sobie w polszy kupić? Nope. Nawet jeżeli Ci się uda to jest to równie legalne co torrent :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Czy ktoś ogląda/ oglądał -Person Of Interest ? Obejrzałem kilka odcinków i absurd goni absurd. Dziwię się tym bardziej, że serial jest wysoko oceniany (7,9 @filmweb). Miał tez wysoka oglądalność a dla mnie jest idiotyczny. Dotarłem do odcinka z polskim akcentem i wyłączyłem jak gośc powiedział, że używają ksywek typu ZAJOM ( ziom). Główny bohater ? w jednej scenie rozwala cały bar drabów a w następnej ucieka mu dziwczyna na deskorolce, irytująca policjantka, która zajmuje się praktycznie tylko tropieniem "faceta w garniturze" Sama maszyna i jej numery hmm nie do końca rozumiem jak to działa. Będzie coś lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) ja obejrzalem wszystkie odcinki person of interest - bardzo przyjemny serial... krecony "na powaznie", a mimo to jest lekki w odbiorze i miejscami nawet smieszny... slabo zarysowany glowny watek (historia suitmana i hakera) pozwala na niekoniecznie chronologiczne oglądanie, będzie lepiej? będzie - drugi sezon też z absurdami, ale z ciekawszym nieco scenariuszem imo (ostatni odcinek to aluzja do zuckerberga, tylko ze w serialu on zostaje wyrzucony z portalu, chodzi nago po miescie, shackowany samochod mu nie hamuje, ukrywa sie balujac u ruskiej mafii, itp.) Edytowane 18 Lutego 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja prawie koncze pierwszy sezon person of interests, o ile poczatek sezonu byl slaby, tak dalej idzie coraz lepiej ogladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 W takim razie jeszcze go nie skreślam...zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 To moze byc ciekawe http://www.filmweb.pl/serial/Hannibal-2013-650378 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 http://www.filmweb.pl/serial/House+of+Cards-2013-620036 polecam ten serial, na razie po dwóch odcinkach jestem bardzo pozytywnie nastawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Ja go połknąłem w jeden weekend, tak mnie wciągnął, dobra rzecz. Tylko czekać na kolejny sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 trafiłem przypadkiem na House of cards serial o tematyce politycznej (coś jak polska Ekipa), dobra obsada i na razie jestem pozytywnie zaskoczony Wczoraj zacząłem to oglądać i rzeczywiście serial 1 klasa, wysokie oceny na filmwebie i imdb nie są przypadkiem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Właśnie skończyłem oglądać Fringe i wszystko fajnie - serial udany, fabuła się trzyma kupy, aż do przedostatniego odcinka ostatniego sezonu. No właśnie, niech mi ktoś wytłumaczy ostatni odcinek, bo może po prostu na coś nie zwróciłem uwagi i przez to wydaje mi się taki bez sensu, przez co ocena całego serialu zamiast 8/10, ma nie wiadomo co bo w głowie jest wielkie WTF: W ostatnim odcinku zostaje zresetowana linia czasu tak żeby obserwatorzy nigdy nie powstali. Więc jakim cudem Peter pod koniec jest pokazany z Olivią i ich dzieckiem? Przecież on powinien być w innym wymiarze gdzie Olivia ma ciemne włosy. Jakby nie obserwatorzy, to Walter nigdy nie przeszedłby po niego na drugą stronę, bo Walternatywny by go uratował (w oryginalnej linii czasu tego nie zrobił właśnie dlatego, że obserwator go rozproszył - ten który teraz nie istnieje i nie mógł tego zrobić). Więc Peter w alternatywnym wymiarze zostaje uratowany, w naszym umiera. Walter nie rozwala wszechświata, nie pojawiają się żadne anomalie, Peter zostaje w swoim wszechświecie i nigdy Olivii nie spotyka. Więc wtf z tym ostatnim odcinkiem? Przecież on nie ma żadnego sensu... Wcześniej fabuła trzymała się kupy, a pod koniec takie coś odwalili No chyba że wszystko było tak jak w linii czasu pokazanej w filmie i czas został zresetowany jedynie od roku 2015, ale to rodzi jeszcze więcej pytań - czemu wszystko potoczyło się tak samo, skoro bez obserwatorów Walternatywny uratowałby syna, a co za tym idzie cała reszta też powinna się potoczyć inaczej - więc czemu tak nie było? Edytowane 3 Marca 2013 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark. Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 siema, do tej pory nie udzielałem się na forum ale kiedyś trzeba zrobić ten pierwszy krok ;p z seriali mogę od siebie polecić: Kontra: Zemsta - obecnie leci na HBO w soboty od 22 (po 2 odcinki). Coś dla ludzi którzy nie lubią nie wiadomo ile krwi i latających na 2 mln km ciał po strzale. Wbiłem się w serial od 3 sezonu (który obecnie leci na HBO) i opowiada o brytyjskiej agencji wywiadowczej która w tym sezonie próbuje ratować afrykę przed złymi ludźmi. Strzelanie, mordowanie, seks, pieniądze, władza, czyli to co każdy mężczyzna lubi ;p drugi serial, to Banshee - wczoraj odbyła się premiera 2 odcinków na Cinemax 2, opowiada o zwolnionym warunkowo oszuście który w zbiegu ciekawych okoliczności staje się szeryfem miasteczka Banshee. Myślicie, kolejny serial kryminalny, rozwiązywanie zagadek i inne ciach!ły. Śmiało mogę odpowiedzieć, że nie ;] Ale więcej nie zdradzę, warto się z nim zapoznać ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Czy ktoś ogląda/ oglądał -Person Of Interest ? Obejrzałem kilka odcinków i absurd goni absurd. Dziwię się tym bardziej, że serial jest wysoko oceniany (7,9 @filmweb). Miał tez wysoka oglądalność a dla mnie jest idiotyczny. Dotarłem do odcinka z polskim akcentem i wyłączyłem jak gośc powiedział, że używają ksywek typu ZAJOM ( ziom). Główny bohater ? w jednej scenie rozwala cały bar drabów a w następnej ucieka mu dziwczyna na deskorolce, irytująca policjantka, która zajmuje się praktycznie tylko tropieniem "faceta w garniturze" Sama maszyna i jej numery hmm nie do końca rozumiem jak to działa. Będzie coś lepiej ? Po takiej recenzji, zaczałem ogladac , bo lubie komedie. Niestety te absurdy nie sa smieszne a żenujące. ZAJOM rozwalił, ponadto serial schematyczny, głowny wątek słabo zarysowany. Rozumiem ze glowny bohater to jakis uber-spy-soldier. Rozwala 10 chłopa, klonuje telefony, otwiera wszystkie drzwi spinaczem. ale to ze wchodzi sam do jakiegos mieszkania, a bad guy za nim nie trafia WOGOLE w niego z odlegosci 2 metrów to juz przesada. edit// zmusilem sie do ogladniecia 2 sezon juz duzo lepszy i lepiej sie ogląda Edytowane 16 Marca 2013 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Banshee - 8/10 po pierwszym bardzo dobrym sezonie. Leją sie po mordach, pokazują cycki a stopień nieprawdopodobności mieści sie w mojej skali " do zniesienia" Polecam Edytowane 19 Marca 2013 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Drugi sezon Touch o wiele ciekawszy i nawet czekam na kolejne odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Ja tam się wkręcał ostatnio w Vikingów. W zasadzie mamy to samo. Walenie toporami i mieczami, ale nieco w łagodniejszym stylu niż w Spartacusie np. A to że raczej o Wikingach nie widziałem innego seriali i lubie takie klimaty to mi podszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 start 3 sezonu gry o tron uważam za udany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 wlasnie wyszedł hannibal. ogladnalem pierwszy odcinek i nie porwał mnie, ale po 1 odcinku tak naprawde nic nie wiadomo. ogladał ktoś filmy? bo jeszcze ich nie oglądałem, a bardzo chętnie bym obejrzał. natomiast nie wiem jak historie w filmie maja się do serialu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A co to kogo obchodzi jak się mają do filmu? Ważniejsze jest (IMHO) jak to ma się do książki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...