jonathan Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 E tam... mnie nawet zainteresowal pierwszy odcinek Hannibala... ogladal ktos Rogue??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zapowiada się ciekawie ten Hannibal. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 właśnie obejrzałem ostatni odcinek Spartakusa, mimo iż serial obniżył loty po świetnym 1 sezonie i kolejnym z Ganicusem to i tak chętnie oglądałem i będzie mi go brakować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 drugi odcinek hannibala dużo bardziej mi się podobał. laurence fishbourne taki jakiś drewniany mi się wydaje, ale serial zapowiada się ciekawie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Polećcie jakiś serial do oglądania z dziewczyną. Za sobą mam/y i oglądam/y na bieżąco m.in. Dexa, House'a, Grę o Tron, Cali, Spartacus, HIMYM, Walking Dead, BBT, Dzienniki Wampirów, Breaking Bad, Suits. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Vikings. IMO całkiem dobry serial. Opowiada dość dobrze historię tego dzikiego narodu. Ich tradycje. Trzyma w napięciu i jak ktoś lubi seriale typu Spartacus to powinnien mu się spodobać. Co do ostatniego Spartacusa to też uważam że obniżył loty. Zdecydowanie bardziej budżetowy. Do tego zakończył się tak jak zresztą przewidywałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zależy co kto lubi. Moja żona chętnie ze mną ogląda Revolution, Fringe i Supernatural. A wcześniej np The Unit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Franklin and Bash - prawnicy na wesoło Psych - zagadki kryminalne na wesoło Falling Skies - widać braki budżetowe, taktyki uczyły ich dzieci z przedszkola i jest parę niekonsekwencji, ale ogląda się IMHO bardzo przyjemnie Friends - powinno się spodobać dziewczynie, a tobie nie wypali oczu Pozdrawiam Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Drugi odcinek Hannibala niezly... widze ze coraz bardziel porypani psychole beda przedstawiani ;] Gra o tron drazni mnie troszke rozmijanie sie serialu z ksiazka... Nie wspomne juz o pomijaniu coniektorych kwestii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A mnie ten serial najnormalniej w świecie nudzi (GOT) Nie wiem. Moze powinienem najpierw przeczytać książkę. Ogólnie lubię takie klimaty, ale tu jest tak na spokojnie.. Widać po Spartacusie i Vikingach źle do niego podchodze i może właśnie taki ma być. Obejrzałem pierwsze 2 sezony i w zasadzie tylko 1 mi się spodobał. Na razie 3 się rozkręca ale dość mozolnie. Wracam do Dex'a i może jeszcze raz obejrzę Sons Of Anarchy, bo skończyłem na 4 sezonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 U mnie jest zupełnie odwrotnie, nie lubię klimatów fantasy a Gra o Tron mnie wciągnęła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Defiance taki mix Terra Nova(oby jak naj mniej tego było) z Revolution + Falling Skies do tego troche Borderlands i Fallouta. A jeszcze troche Firefly tam jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Gra o tron - zajefajna końcówka, ale aż serce się kroi gdy człowiek patrzy jak producentom kasy było szkoda na pokazanie konkretnej rzeźni. Aż się prosi o sceny ze Spartacusa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Polećcie jakiś serial do oglądania z dziewczyną. Za sobą mam/y i oglądam/y na bieżąco m.in. Dexa, House'a, Grę o Tron, Cali, Spartacus, HIMYM, Walking Dead, BBT, Dzienniki Wampirów, Breaking Bad, Suits. The Wire, House of Cards, Vikings. Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Gra o tron - zajefajna końcówka, ale aż serce się kroi gdy człowiek patrzy jak producentom kasy było szkoda na pokazanie konkretnej rzeźni. Aż się prosi o sceny ze Spartacusa :/ Już same smoki pokazują rzadko i poza tą jedną sceną na końcu 4 epziodu cały odcinek taki sobie. Trzyma poziom, ale IMO 1 sezon najbardziej mi się podobał. Zresztą już dawno się pogubiłem się nieco w fabulęei głównie skupiam się na tej z Khaleesi i smokami, bo ta jest najciekawsza Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To sie ciesz ze fabule uproszczono by ahmerykanskie tlumoki nadazyly... nastepny odcinek moze coponiektorych zaskoczyc... o ile fabula bedzie jakos powiazana z ksiazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zresztą już dawno się pogubiłem się nieco w fabule U srs? Dla mnie ta wielowątkowa fabuła to jedna z największych zalet gry, zresztą szkoda wielka, że producenci nie mają czasu żeby te wszystkie wątki porozwijać jeszcze bardziej. jonathan, chodzi Ci o Tyriona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 O pojedynek Psa i krwawa droge Denerys ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie tyle co nie rozumiem tylko źle zrobiłem że nie obejrzałem ponownie wszystkich sezonów przed kolejnyem jak to zwykle robie, by sobie przypomnieć. Przerwy są spore. Jak znajdę czas to obejrzę wszystko od początku na spokojnie odcinek po odcniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Przeczytaj ksiazki.. zobaczysz co Cie ominelo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Albo nie czytaj, bo zepsujesz sobie dalsze oglądanie serialu i zamiast go docenić, dołączysz do grona wiecznie niezadowolonych, bo "nie tak jak w książce". Osobiście nie mam zamiaru przeczytać dopóki serial się nie skończy. Oglądacie Hemlock Grove? Mnie jak na razie zainteresował i podoba mi się. Zdziwiły mnie trochę opinie w sieci i recenzje, w których sporo narzekania i głównie mieszane odczucia. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez borsuczy_król 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wiesz tak jak w ksiazce byc nie musi.. Ale skoro pierwszy tom potrzebowal 10 odcinkow to dlaczego drugi sezon, takze 10 odcinkowy ma juz w sobie tom 2, 3 i kawalek 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Skończyłem Spartacusa i musze przyznać, że serial trzymał dobry poziom, Zmiana aktora gł. bohatera nie wyszła na dobre ale powrót Gannicusa już tak. House of Cards - jak dla mnie to szału nie ma. Mało tego, uważam serial jedynie za dobry żeby nie powiedzieć przeciętny Czy ktoś oglądał Newsroom z Jeffem Danielsem? Zapowiadało się nieźle ale po drugim odcinku jakoś nie chce mi się kontynuowac tej historii. To samo pytanie o Boss - anulowany po 2 sezonach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 House of Cards - jak dla mnie to szału nie ma. Mało tego, uważam serial jedynie za dobry żeby nie powiedzieć przeciętny Czy ktoś oglądał Newsroom z Jeffem Danielsem? Zapowiadało się nieźle ale po drugim odcinku jakoś nie chce mi się kontynuowac tej historii. To samo pytanie o Boss - anulowany po 2 sezonach. Jeżeli nie spodobał Ci się House of Cards, to Newsroom też możesz sobie odpuścić. IMO bardzo dobry serial i czekam niecierpliwie na kolejny sezon. Gra o tron 3x6 - dzieje się, scena kończąca odcinek genialna. Cytując z odcinka: "jeżeli wydaje Ci się, że ta historia ma szczęśliwe zakończenie to najwidoczniej słabo się skupiałeś do tej pory". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Czy ktoś oglądał Newsroom z Jeffem Danielsem? Zapowiadało się nieźle ale po drugim odcinku jakoś nie chce mi się kontynuowac tej historii.Mojemu współlokatorowi aż się oczka świeciły jak opowiadał o newsroom. Obejrzałem i powiem tak: - serial nie jest wybitny, ale trzyma poziom - trochę sztuczne jest, że każda osoba prowadzi każdy dialog z serkazmem (imho Ci od Suitsów dużo lepiej to wyczuli) - jest strasznie krótki, zdecydowanie sezon powinien być dłuższy - troszeczkę za bardzo na siłę wciskany jest tam patriotyzm, ale da się przeżyć Takie 7+/10 w skali Tomahawka Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 No to kolejny odcinek Gry o tron zapowiada sie soczyscie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 O tak, już scena z małympaluszkiem, księciuniem i kuszą z poprzedniego odcinka była boska, a to dopiero początek uczty. Końcówka sezonu będzie mocna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Ciekawe czy zakonczy sie akcja w blizniakach czy moze dopłynieciem Aryi do nowego domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 w bliźniakach i "odpłynięciem" conajwyżej - na dopłynięcie jeszcze nie pora ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 uwaga, premiera dextera przesunieta na 30.06 ! Podejrzewam ze przez homeland ktory bedzie w pazdzierniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...