Yearman Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Hannibal 6/10 - wiele hałasu o nic. Zawiodłem się. Serial przeciętny. Rectify 5/10 - również mnie nie zachwycił. Serial specyficzny, w którym nic się nie dzieje. Niestety fabularnie również nie idzie do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Hannibal miał słabe zakończenie. Wymuszone oczywiście drugą serią, nie mogli ujawnić "głównej tajemnicy" bo to by zakończyło serial. Ale właśnie może tak by było lepiej.. Luther całkiem niezły. Dobre jest że scenarzyści nie boją się drastycznych zmian, typu nagłe uśmiercenie kogoś z głównej obsady serialu. Przez to jest zawsze szansa że nas zaskoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Czy widział ktoś "Orange is the new black" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 http://www.filmweb.pl/serial/Mortal+Kombat%3A+Legacy-2011-615077 Ogladal ktos moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 @up Tak ;) jeśli jeśli lubisz/masz sentyment do MK to oglądaj bez wahania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Orphan Black - kolejny po hanibalu i słabym Rectify średniak. Już myślałem, że coś mi się stało że z powodu upałów przepaliłu mi się zwoje mózgowe, nic mi się nie podoba ale sięgnąłem po nowego Luthera i... to jest serial- wszystko jednak ze mną o.k. No moze nie wszystko...ale gust mi sie nie zmienił o 180^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Mi osobiscie Luther nie podszedl zupelnie, obejrzalem 3 odcinki i na wiecej sie juz nie zmusze, chyba glowny aktor mi sie troche przejadl po The Wire. ;) Z kolei The Killing wciagnal jak bagno, 9/10. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Stringer Bell władający brytyjskim akcentem jest dość dziwnym połączeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Ha....faktycznie ale z rękoma w kieszeni i specyficznym sposobem bujania się nadal przypomina bohatera The Wire. Nadmienić trzeba , że jego brytyjski akcent, to jego rodzimy akcent więc brawa za slang w The Wire Hannibal-ciężko ogląda się zwłaszcza po Lutherze gdzie nikt nikim w kwestii aktualnego stanu psychicznego się nie przejmował a te analizy psychologiczne są czasem strasznie przerysowane.Pierwsze 4 odcinki były dla mnie bardzo męczące......nastepne może za jakiś czas The Suits-uwielbiam ten serial głównie za dialogi i dałbym 10 za samą postać Donny:P Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez JejoX 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Final 3 sezonu The Killing: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Skończyłem Castle. Specyficzny humor, jak ktoś jest fanem Nathana Filliona to polecam. Co ciekawe ten serial, mimo pięciu sezonów (i kolejnych powstających), po 24 epizody, ma coraz więcej widzów z sezonu na sezon. Często sprawdzam wyniki oglądalności różnych seriali które oglądałem, i nigdy nie spotkałem się z czymś takim, ilość widzów zawsze nieco (albo mocno) spadała, w naturalny sposób. W przypadku castle, jest lekki wzrost z 10.2 miliona widzów za sezon pierwszy do 12.2 w piątym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Dla mnie to( Castle) takie familijne kino z głupawym humorem i beznadziejnym aktorem (nie cierpie tego kolesia). Killing - 1 sezon nie zrobił na mnie wrażenia ale jak piszecie, że wciąga to sprawdze. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) BB ciekawe co wymyślą i co wyniknie z siedzenia na kiblu Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 BB moim zdaniem dość nudny odcinek, z dobrym zakończeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Geez już zapomniałem o co wogóle chodziło w BB. Ten gadżet który Walt wyciąga z kontaktu na początku był wcześniej, czy też dopiero pojawi się w kolejnych odcinkach? Dexter standartowo, byle utrzymali poziom do końca sezonu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) napewno sie pojawi. zapomnialem co to, czy w ogole byla mowa co to jest? na zblizeniu wyglada jak fiolka. troche mi zbrzydł ciagle zdołowany Pinkman. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ten gadzet jak to nazywacie. to przypadkiem nie trucizna ktora Walt robil w 2 sezonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 rycyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Była w odcinkach kiedy chcieli otruć Tuco, Później pojawiła się gdy dzieciak, którym opiekował się Jessie, został rzekomo otruty rycyną. Ktoś tu nieuwaznie ogląda serial Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ale może tak w spoiler to łaskawie... Nie każdy oglądał. Zapewne chodzi tu o rycynę. No i moje przewidywania się potwierdziły co zresztą było do przewidzenia. Czyli nawrót raka i to że Hank dowiedział się o Walcie. Ale o Hanku to już było wiadomo w 8 odcinku. Ciekaw jestem tylko jak to się zakończy. Myślę że Walt będzie chciał pozostawić jakieś fundusze dla rodziny. Problemem będzie Hank. Albo go zabije (ta rycyna może być dla niego gdyż początek odcinka wskazuje na odleglejsze czasy + reakcja sąsiadki). Albo jakoś go przekona by zostawił jego rodzinę w spokoju skoro umiera. Wątpiwe jest by przeżył to wszystko. W zasadzie już od dawna zakładałem że on zginie. Na początku myślałem że przez tego raka. A potem tylko obstawiałem nawrót, gdy się wyleczył. Nie wykluczone że Meksykanie jeszcze się nie skończyli i mogą coś mieć do Walt'a. Chociaż ja raczej obstawiam że reszta skupi się tylko na wątku Walta, Pinkmana no i Hanka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Odcinek zajebisty. Niezle sie moze narobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Boardwalk empire - bardzo dobry serial, przynajmniej mnie pasował, ciekawe postacie, dobry budżet, odwzorowanie epoki w jakiej dzieje się akcją, dopracowanie wszystkich detali, scenografia. Czuć że serial poziom wyżej niż kilka ostatnich które oglądałem, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Serial jest mega, klimat idealnie oddany z tamtych lat i super tematyka, jeden z moich faworytów na nowy sezon. ;> Za 3 tyg. kolejne odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No już nie mogę się doczekać. Serial potrafi mocno zaskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie. Ma to "coś" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 BB słaby, za to Dexter pozamiatał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Następny kandydat - the shield. 7 sezonów.. trochę to potrwa :D podobno poziomem zbliżony do the wire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Drugi sezon "The Newsroom" - było słabo, bardzo słabo i w sumie oglądałem z przyzwyczajenia, ale ostatni odcinek, ostatnia scena, Jane Fonda... przebaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Breaking Bad dzisiaj mnie zniszczył pierwszym kwadransem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) A propos BB to odcinek całkiem dobry. Ktoś jeszcze pamięta tego pana: Bo ja go nie poznaje. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 The Wire - kończę 5 i ostatni sezon - wow. Jeden z najlepszych seriali jakie widziałem, nie dziwię się, że tak dużo ludzi ustawia go na swoim nr 1. Shieeeeet! 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...