aerial Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 wire miał w ogóle dobre zakończenie jak marlo wychodzi z tego przyjęcia i "odbija" corner od jakichś gości którzy go już nie znają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Strike back coś warte? Dwóch kumpli polecało ale ja po drugim odcinku czuje się jakbym grał w call of duty, miałka akcja i jakieś to nijakie. Optimus 2x / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 The Wire - kończę 5 i ostatni sezon - wow. Jeden z najlepszych seriali jakie widziałem, nie dziwię się, że tak dużo ludzi ustawia go na swoim nr 1. Shieeeeet! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Kończę The Shield i pewnie The Wire zacznę. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Strike back coś warte? Dwóch kumpli polecało ale ja po drugim odcinku czuje się jakbym grał w call of duty, miałka akcja i jakieś to nijakie. Optimus 2x / Tapatalk 2 Cały serial tak wygląda, więc musisz sam zdecydować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) wire miał w ogóle dobre zakończenie jak marlo wychodzi z tego przyjęcia i "odbija" corner od jakichś gości którzy go już nie znają A mnie trochę zawiodło zakończenie: Chyba jednak wolałbym żeby serial skończył się właśnie na tej scenie z Marlo i zostawił takie małe niedopowiedzenie niż z tymi ostatnimi scenami pokazującymi co dalej się działo z każdym bohaterem Skończyłem ostatni odcinek wczoraj i podtrzymuję, u mnie w "top 5". Pytanie: warto brnąć w Sopranos? Liznąłem wcześniej pilota i kawałek drugiego odcinka i nie ruszyło mnie to w ogóle. Czy za szybko oceniam, czy może dalej jest lepiej? Podobnie liznąłem Dextera niedawno i imo strasznie sztuczny serial, nie łapię tego. Edytowane 2 Września 2013 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 wyciekł nowy homeland. odcinek jest odrobine "niedorobiony", tzn. zamiast jakiegos efektu specjalnego na ekranie wyswietla się "vfx blablabla". ogolnie nie ma to wiekszego znaczenia, ale odcinek jest tak nudny, ze mozna spokojnie poczekać na normalna premiere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 uhm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 KHOT, sopranos zdecydowanie warto, dexter to już kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 mogę polecić z ciekawych s/f serial Under the dome - pomysł fajny - niestety z biegiem odcinków twórcy idą mniej w science bardziej fiction a szkoda... lubię ten klimat byle nie iść w przesadę jak w LOST. Bardzo odpowiadało mi brytyjskie "survivors" niestety anulowane po dwóch sezonach. Taki "Bastion" Kinga bez elementów religijno - okultystycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 ktoś oglądał? http://www.imdb.com/title/tt2188671/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 ktoś oglądał? http://www.imdb.com/title/tt2188671/ jeden odcinek widziałem i jakoś mnie nie wciągnął natrafiłem ostatnio na jeden odcinek: http://www.imdb.com/title/tt2193185/ w sumie koncepcja nie za odkrywcza ale na bezrybiu i rak ryba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ɹǝıssɐuɹɐƆ Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Ktoś jest na bieżąco z HIMYM (sezony 6+)? Kiedyś przerwałem chyba po piątym sezonie, nie urzekł mnie, ale jak trzyma poziom dokończyłbym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Ktoś jest na bieżąco z HIMYM (sezony 6+)? Kiedyś przerwałem chyba po piątym sezonie, nie urzekł mnie, ale jak trzyma poziom dokończyłbym. jestem na bieżąco - ogólnie serial jest OK w miarę trzyma poziom jest zdecydowanie lepiej niż two and a half men 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Boardwalk Empire. W sumie początek dość dobry. Serial dalej trzyma poziom. W odpowiednim momencie potrafi uderzyć brutalnością co jest charakterystyczne dla tego serialu. Breaking Bad. Zaczyna mnie powoli irtytować ten sezon, a raczej jego zakończenie. Chyba nie mieli za bardzo pomysłu jak to zakończyć i obawiam się że pójdą na łatwiznę. Chociaż ja jeden scenariusz w głowie już mam. Cóż zobaczymy. AMC ponoć zamówiło prequel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Breaking Bad - gęsty odcinek. Ale jestem ciekaw co naszykowali na dwa ostatnie - w sumie serial mógłby się dziś zakończyć spokojnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 The Killing - Sezon pierwszy był dla mnie średniakiem na tyle, że zapomniałem o tym serialu. Ostatnio zakończył się sezon 3 i pojawiły się pochlebne opinie wobec czego postanowiłem nadrobić zaległości tym bardziej, że niewiele jest seriali gotowych w całości do obejżenia. Sezon 2 bardzo mi podszedł. 3 jestem w połowie i równiez bardzo ciekawy.Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Ktoś jest na bieżąco z HIMYM (sezony 6+)? Kiedyś przerwałem chyba po piątym sezonie, nie urzekł mnie, ale jak trzyma poziom dokończyłbym. Nie trzyma poziomu, z każdym kolejny odcinkiem zjeżdża on niemiłosiernie w dół. To nie jest już serial komediowy z absurdalnym momentami poczuciem humoru, twórcy zaczynają serwować mydliny na ekranie. Wszystko jest mdłe, gagi się powtarzają, Barneya wykastrowali. Kolejny świetny serial dotknięty chorobą sztucznego przedłużania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Breaking bad nazbierało się mi kilka odcinków, początek tego "sezonu" dość przynudzał, ale ostatnie 2 odcinki znacznie lepiej, nabrały tempa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Finał Dextera - nie wiem czy to scenarzyści zrobili coś źle, czy to z powodu mojej romantycznej nocki z programowaniem - niby wszystko co potrzeba jest, ale mnie jakoś nie ujął. I po kiego grzyba ta ostatnia scena w której dowiadujemy się, że Dexter przeżył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Dexter się już wypalił, mnie się nawet nie chce tego sezonu oglądać. Co do BB, nie oglądam jeszcze nowych odcinków ale takiego ratingu na imdb nigdy nie widziałem: http://www.imdb.com/title/tt2301451/ Czy ktoś z Was ogląda w miarę na bieżąco i może zaopiniować: Ray Donovan Low Winter Sun Edytowane 23 Września 2013 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Ray DonovanPo pilocie spodziewałem się, że będzie to coś w stylu - jeden odcinek, jedna "sprawa" do rozwiązania. Tak nie jest, wszystko się kreci wokół rodziny Donovanów i "sprawy" gwiazd są raczej tłem. Bardzo dobrze zarysowane postacie (i dobra obsada) są zdecydowanie mocną stroną serialu. Osobiście uważam, że gdyby zrobili serial bardziej w stylu pilota to byłby lepszy. To jest jeden z tych seriali w których pominięcie odcinka pozostawia luki w fabule. Edytowane 23 Września 2013 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Breaking bad teraz jakoś wygrało nagrody emmy, więc jest hype, serialowe oskary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Nie trzyma poziomu, z każdym kolejny odcinkiem zjeżdża on niemiłosiernie w dół. To nie jest już serial komediowy z absurdalnym momentami poczuciem humoru, twórcy zaczynają serwować mydliny na ekranie. Wszystko jest mdłe, gagi się powtarzają, Barneya wykastrowali. Kolejny świetny serial dotknięty chorobą sztucznego przedłużania. Potwierdzam, mam podobne odczucia. Ostatnio zdażały się odcinki, które nie wywoływały nawet uśmiechu. Niech to kończą. Przykre, że nie ma alternatywy. Mierzyłem się z Commiunity. Serial miał swoje momenty ale ostatecznie po 2 odcinkach ostatniego sezonu już do niego nie wrócę. TBBT nigdy mnie nie przekonało. Parks and Recreation kupa Emmy w kategorii komedii jak co roku wygrywa Modern Family, którego serdecznie nie znoszę. Poleca ktoś coś ? może Cougar Town ? Chyba pozostaje odświeżyć Friends lub Married with Children które zawiesiły poprzeczkę zbyt wysoko dla następców. Czekam na ciąg dalszy House of lies ale to komedio dramat a nie klasyczny sitcom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Community straciło po zwolnieniu Dana Harmona, chociaż i niektóre odcinki z pod jego ręki nie były rewelacyjne to kolejne nadrabiały. Podobnie jak Ty poddałem się po 3 odcinkach ostatniego sezonu, ale jednak dam szanse kolejnemu ze względu na zmiany w obsadzie i reżyserce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Nie no co oni zrobili z finałem Dextera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Poleca ktoś coś ? może Cougar Town ? Czekam na ciąg dalszy House of lies ale to komedio dramat a nie klasyczny sitcom. W sensie z aktualnie lecacych w telewizji? new girl. i to by bylo na tyle. problem z obecnymi komediowymi serialami jest taki, że kompletnie nie trzymaja poziomu w nastepnych sezonach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 W sensie dobrych. Raczej aktualnych ponieważ trochę tego juz w swoim życiu obejrzałem. Coś co może się równać lub aspirować do Friends HIMYM Entourage married with children 3rd Rock from the Sun That 70's show itd. Rozważam Blue mountain state i właśnie Cougar Town- widział ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Może spróbuj The Neighbors, ja teraz oglądam i nawet trochę zabawny momentami, chociaż ogólnie niskich lotów. Ale skoro oglądałeś Married with Children... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Nie no co oni zrobili z finałem Dextera. Ten finał jest lipny, nielogiczny, słaby. Najpierw przez cały sezon szykują cię na coś i do końca utwierdzają w tym żeby na końcu wszystko zje... Jak można było to tak skończyć ? jaaaaak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...