aerial Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Nie zrozumiałem zakończenia finału dextera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Finał [gluteus maximus] mi nie urwał ale jakoś musieli to zakończyć, w mniej lub bardziej udany sposób. Sens finału jest taki że Dexter będzie do końca swoich dni pokutował w samotności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Jak tam finał breaking bad ? Dla mnie bardzo przewidywalny i w zasadzie większość rzeczy się pokryła z tym co myślałem wcześniej. Ogólnie [gluteus maximus] nie urwało, ale w porównaniu do finału dextera to był nawet ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Mnie w finale Dextera rozczarowała ostatnia niepotrzebna moim zdaniem scena po sztormie. Tak to mogłoby być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 BB - Absolutnie zero zaskoczenia. Szkoda. O Dexterze przynajmniej będziemy pamiętać ze względu na ostatnią scenę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 A ja polecam "Przekraczając granice" nowy serial kryminalny AXN i tam również emitowany. Śledztwa w całej europie (nawet polskie wątki). Zupełnie przyjemny w oglądaniu i inny od stylu amerykańskiego a nie jest tak ciężki jak niektóre inne europejskie produkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Oby TWD4 okazał się dobry jak pierwszy odcinek. Wirus zaczyna uaktywniać się u żyjących ludzi oraz u zwierząt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Kaeres - Ze spojlera to jest jakieś pewne info że tak ma być w tej serii? Komiksy czytałem tylko do pewnego momentu, i nie pamiętam by coś takiego tam było. Co do pierwszego odcinka: Myślałem że ten chłopaczek w okularkach jest po prostu jakimś alergikiem / astmetykiem bądź po prostu na coś zachorował. Jeżeli tak ma być jak napisałeś no to cóż :D Będzie śmiesznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Tyle z tego pierwszego odcinka dało się zauważyć. Ja komiksu nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 OGladal ktos z was Arrow? Nawet znosny, chociaz czasami powtarzany w kolko tekst bohatera potrafi irytowac. Co do TWD to juz chyba cos wczesniej bylo, ze ktos dostal goraczki, zle sie czul a pozniej przemienil w zombiaka. Ciekawi mnie, jak zombiak chronil kobiete, ktora probowala go nakarmic Rickiem :P Chyba nie rzucala go w grupe zombie a on je zagryzal na dobre (trudno tu napisac na smierc skoro juz sa martwe :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Nie było nic w poprzednich TWD o żyjących chorych zamieniających się w zombie. Co do istoty pod tym kocem to nie wiemy czy to jest zombie czy zwierzak jakiś A niech mi ktoś zdradzi fabułę następnych odcinków bo czytał komiks to urwę łeb i nasikam do szyi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Zobaczyłem kilka odcinków Community na Comedy Central i postanowiłem obejrzeć od początku. Całość obejrzałem w tydzień. Serial bardzo mi się podobał, świetne poczucie humoru, a Jeff Winger to moja ulubiona postać :) Czy jest podobny i równie zabawny serial co Community? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Ja na CC ogladalem jeszcze "That 70's show" ("Rozowe lata siedemdziesiate") oraz "Men at work" ("Meska robota", choc tu roznie z jakoscia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagadeni Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Jak możecie oglądać takie zero niczego jak seriale - niecierpię i nieoglądam ich. Jedynymi wyjątkami były Faulty towers i Kompania braci (Band of Brothers). o tak, Kompania Braci była genialna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Last Resort - zacząłem oglądać z opóźnieniem i bardzo mi sie spodobał. Coś innego w fabule i fajnie zrealizowane. Coś z kategorii lekkiej ale warte oglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Tylko ze serial skonczyl sie na pierwszym sezonie... Zrobili 12 odcinkow pierwszego sezonu, i nagle po 3miesiacach zrobili 13sty odcinek ktory zakonczyl serial. Nie tylko ja bylem wkurzony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Przekonałem się w końcu do Sopranos - niezłe nawet, ale The Wire może co najwyżej "kulki polerować"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Tyle że to troszkę inna tematyka więc dziwne porównanie. Co innego The Shield. Również dobry, ale nie tak "mocny" jak The Wire. Mnie tam Sopranos nie podpasował. Ostatnio ogląfam Strike Back i calkiem całkiem.. Zwłaszcza 1 sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Wreszcie jakis sensowny odcinek Homeland. Mam takze nadzieje, ze zapowiada zwyzke formy, bo po kapitalnym pierwszym sezonie było coraz gorzej, az serial utknal w mule. Z nowosci spodobało mi się Sleepy Hollow. Rozczarowało za to Brooklyn Nine Nine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambinok Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 A Sleepy Hollow to nie jest przypadkiem oryginalna wersja tytuły Jeździec bez głowy Burtona? Co to jest za serial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Tyle że to troszkę inna tematyka więc dziwne porównanie. Co innego The Shield. Również dobry, ale nie tak "mocny" jak The Wire. Mnie tam Sopranos nie podpasował. Ostatnio ogląfam Strike Back i calkiem całkiem.. Zwłaszcza 1 sezon. Wiem, że inny styl, aczkolwiek tematyka podobna. Sopranos to taki miks klasycznego filmu mafijnego i świata wg. bundych - gdyby tylko to drugie ograniczyć do minimum imo serial byłby o wiele lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Za to Peggy Bundy daje radę w sons of anarchy :) Z seriali trzymających posiom, 4ty epizod homeland, zakończenie odcinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 A Sleepy Hollow to nie jest przypadkiem oryginalna wersja tytuły Jeździec bez głowy Burtona? Co to jest za serial? jest to przypadkiem orginalny tytul jezdza bez glowy. serial opowiada tę samą/podobną historie co film. nie jestem w stanie powiedziec jak bardzo podobną, bo z filmu to tylko pamietam deepa i walkena bez głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Za to Peggy Bundy daje radę w sons of anarchy o k***aaa faktycznie. :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 A propos, lepszą ostatnio miałem minę, jak w ostatnim epizodzie Shane z The shield, gra tanswestytę w sons of anarchy. Wiedziałem że skądś znam tą twarz :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Te cycki for real :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphabetaa Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 uuuu :) cycki zawsze spoko, szkoda tylko, że takie krzywe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) TWD równia pochyła. Edytowane 12 Listopada 2013 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Homeland za to trzyma poziom, szczególnie kilka ostatnich epizodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Rozwiń tą swoją błyskotliwą wypowiedź... Chodzi o TWD ? Serial teraz nabrał mocnego tempa. Widac determinację i chęć przeżycia oraz ogólne osaczenie. Serial jest robiony na podstawie komiksu, który jest naprawde niezły i jeszcze parę ciekawych rzeczy nas czeka. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...