rafa Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Mnie wciągnął House of Cards. 5 epizodów za mną i jest nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Rozwiń tą swoją błyskotliwą wypowiedź... Chodzi o TWD ? Serial teraz nabrał mocnego tępa. Widac determinację i chęć przeżycia oraz ogólne osaczenie. Serial jest robiony na podstawie komiksu, który jest naprawde niezły i jeszcze parę ciekawych rzeczy nas czeka. Przepraszam, literówka. Mnie to kompletnie śmieszy już. Spodziewałem się czegoś innego. Nie znam komiksu więc inaczej do tego podchodzę. Zero zwrotów akcji, fabularnie leży na plecach i macha nóżkami. Na szczęście Fox od 19-tego zaczyna od nowa Homeland, a to podobno pierwszorzędny serial. Na TWD potracę jeszcze nieco czasu ale już nie czekam na każdy odcinek jak w 1 i 2 serii. Edytowane 12 Listopada 2013 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 A mi się wczorajszy TWD podobał :) Chociaż ostatnia scena rozczarowuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 W zasadzie to pasuje pod topic śmiechu. Nie serial, ale reality show, zwie się Warsaw Shore (polska wersja Jersey Shore) produkcja mtv. Myślałem że już mnie w internecie nic nie zaskoczy, ale przy tym programie, dosłownie czuć jak umierają ci szare komórki w czasie oglądania. Na własne ryzyko :) http://vimeo.com/79101482# 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 @ upJeszcze nie oglądałem całości ale pierwsze kilka min. wystarczyły na początek :DTylko gdzie oni w Wawie Shore znaleźli? :| W Sopocie mało lanserki i odpicowanych panienek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 To chyba był casting na cały kraj, to są wyselekcjonowane sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 South park - jest grubo - Winter is coming and Consoles war has started :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Tak sobie zaczalem ogladac Sons of Anarchy, w 4 sezonie to jest chyba polowa ekipy z The Shield jeszcze tylko Vic'a Mackeya brakuje. A jak zobaczylem Danny'ego Trejo to az mi sie banan pojawil na pyskaczu. Edytowane 15 Listopada 2013 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Z braku laku dobrych seriali odpaliłem "Pitbulla". Nie wiem dlaczego wcześniej tego nie oglądałem. Historia Sławka jest mega. Zajebisty serial. Podobnież "Bez tajemnic" - specyficzny bo niewiele się dzieje, aczkolwiek mnie wciąga. 3 seria trzyma poziom. Edytowane 19 Listopada 2013 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Pitbull jest ok pierwszy sezon najlepszy, ja oglądam twd ale jakoś odeszła mi ochota na to, wczoraj drugi odcinek 4 serii mnie trochę nudził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Pierwsze dwa sezony Pitbulla trzymają poziom (końcówka drugiego jest mega), w trzecim jest już ostry zjazd do gleby z poziomem. Edytowane 19 Listopada 2013 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 A Przekraczając Granice co raz lepszy, szczególnie ostatnie trzy epizody. Szkoda że sezon taki krótki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 50 rocznica Doctora Who ale końcówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Jakim cudem nikt nie wspomnial ze od kilku miesiecy leci juz kolejny sezon Suits... Jak ja to przegapilem! Mamma Mia panowie. Forum chyba umiera. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 http://www.pogdesign.co.uk/cat/ Szczerze polecam, na bieżąco można kontrolować co kiedy wychodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jakim cudem nikt nie wspomnial ze od kilku miesiecy leci juz kolejny sezon Suits... Jak ja to przegapilem! Mamma Mia panowie. Forum chyba umiera. Leciał, nie leci. Ostatni odcinek połowy tej serii był we wrześniu. I było wspomniane. Druga część tej serii od lutego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 No i połowa sezonu The Walking Dead za nami Generalnie udany ostatni odcinek, można by rzec, że wszystko się posypało w kilka minut i to, na co tak długo pracowali, praktycznie przepadło. Widać, że była to osobista zemsta Governora, aczkolwiek przez chwilę wierzyłem, że zależy mu na pokojowym załatwieniu sprawy. Scena z mieczem + bezuczuciowy odstrzał martwej już dziewczynki jednoznacznie wskazał, że cel jest tylko jeden, bo nie widziałem żadnej skruchy jak ją zobaczył - a wydawałoby się, że traktował jak własną córkę W sumie dobrze, że akcja ruszy gdzieś dalej, bo więzienie robiło się nudne. Troche absurdalne i tak jest to, że tak się rozdzielili, to nie jest tak, że byli odcięci, mogli się przegrupować, spróbować poszukać chociaż krótką chwilę nawzajem. Dziewczynka z pistoletem ma potencjał, coś mi mówi, że to ona tego szczura montowała i generalnie może fajnie ta niepozorna postać namieszać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 A ja polecam ten polski serial. Istnieje ryzyko, że większość ludzi uśnie na nim z nudów, ale IMO to bardzo dobra produkcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Sons of anarchy, mocny finał. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie znacie jakieś dobre stronki z ocenami i opisami poszczególnych epizodów seriali? Dodam, że ja korzystam z IMDB, TV.com i Trakt.tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 http://www.tvrage.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Kompania braci - wchłonąłem przez święta. W kolejce czeka "Pacyfik", ale dalej mam mało. Jakieś propozycje inne niż mash? Jak najbardziej może być starszy serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 The Unit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 The Unit Przepraszam, nie sprecyzowałem: max wojna w korei, 2WŚ to oczywistość, ale chętnie IWŚ i inne konflikty pomiędzy 1800-1950 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Pytanie do wszystkich ogarniętych w temacie Doctora Who. Czy tutaj http://eztv.it/shows/82/doctor-who-2005/ są wszystkie odcinki? Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Heisenberg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Brakuje pierwszego sezonu i nie wiem czy czasem jakiś odcinków specjalnych, musiałbyś porównać z listą odcinków na wiki http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_Doctor_Who Lepiej poszukaj paczki na torrentach będzie wygodniej a brakujące dociągniesz pojedynczo. A jak już łykniesz 7 sezonów to przyjdzie czas na 26 tych klasycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 przypominam o 3 sezonie Sherloocka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 O tak! To na co czekam :) Ten serial to majstersztyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...