aerial Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 chyba znowu będzie cały serial dostępny od razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karotka Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 fajna opcja, cały od razu, can't wait Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Na antenie jest troche nowości SF a tu cisza? ;)Almost Human, Helix, Intelligence?Dwa ostatnie to całkowite nowości z tego tygodnia ale Almost Human to już jakiś czas i wypada imho przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nowy serial "Pod kopułą" na podstawie Stevena Kinga. Jest też jego współproducentem. Pierwszy odcinek na razie nie powalił niczym ale historia może okazać się ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kiedy ten House of Cards s02? Bo tez juz nie mogę się doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jakiejś fajnej space opery szukam. Widziałem BSG (stare i nowe), Firefly, Space Above and Beyond. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kiedy ten House of Cards s02? Bo tez juz nie mogę się doczekać. 14 lutego cały sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jakiejś fajnej space opery szukam. Widziałem BSG (stare i nowe), Firefly, Space Above and Beyond. Może Stargate? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jakiejś fajnej space opery szukam. Widziałem BSG (stare i nowe), Firefly, Space Above and Beyond. Polecam Stargate Universe. Jest jeszcze Farscape. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jakiejś fajnej space opery szukam. Widziałem BSG (stare i nowe), Firefly, Space Above and Beyond. Animowane Clone Wars. Nie zrażaj się pierwszym sezonem bo trochę zbyt "na żarty" jest, potem robi się poważniej. Star Treki wszystkie widziałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jakiejś fajnej space opery szukam. Widziałem BSG (stare i nowe), Firefly, Space Above and Beyond. Stargaty, Star Treki, Farscape Ja mam wlasnie gorzej bo te juz wszystkie widzialem, a poza tym zostaja juz slabsze. Probowalem juz Babylon 5, Andromede i Earth 2, ale nie podeszly mi niestety. Jak nic innego nie znajde to chyba trzeba bedzie im jeszcze dac szanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Do Babilon warto podejść z dystansem (styl lat 80) i dać mu szanse. Od drugiego sezonu historia bardzo wciąga a serial staje się trochę bardziej dynamiczny. Warto! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Na antenie jest troche nowości SF a tu cisza? Almost Human, Helix, Intelligence? Dwa ostatnie to całkowite nowości z tego tygodnia ale Almost Human to już jakiś czas i wypada imho przyzwoicie. Almost Human - przyjemnie się ogląda, fajne pomysły, czasem trochę głupotek(patrz: DRN przewracający pojazd uderzeniem jednej ręki - jego masa raczej na to nie pozwala, no i w innych scenach taki silny już nie jest...). Bardzo fajnie zrealizowane "tarcia" na linii Kennex <-> Dorian. Helix - po sesji, i liście gier do przejścia Intelligence - IMHO słabe, nielogiczne, niespójne itp. itd. nie do końca wiem o czym i o kim jest ten serial. Dam mu jeszcze z dwa odcinki, ale raczej sobie odpuszczę. Pozdrawiam Edytowane 18 Stycznia 2014 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 ktoś może oglądał ten serial True Detective? http://www.youtube.com/watch?v=TXwCoNwBSkQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Podobno pilot rewelacyjny. Sam się na to czaję ale dopiero jak będzie z 4-5 epizodów to sprawdzę. Nie lubię oglądać jeden ep co tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 true detective jest taki bardzo "HBOski". Swietna gra aktorska, spokojne budowanie akcji z dopracowanymi detalami w kazdym calu, duzo gadania, ale dialogi sa swietne. nie jest to pierwszy, lepszy procedural z foxa czy abc tylko kawał porządnej produkcji. ps. w drugim odcinku trzeba zbierać szczękę z podłogi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Słyszałem że serial dość wolno się "rozkręca", raczej materiał na poczekanie aż cały sezon wyemitują i wtedy oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja również polecam True Detective, jak zwykle klasa HBO! Jestem już po 2 odcinkach. Matthew McConaughey wymiata aktorsko. Widać, że zabrał się teraz jak trzeba do aktorstwa, na komediach się daleko nie zajedzie. Historia i klimat trochę nieco podobne do pierwszych odcinków Hannibala z Madsem Mikkelsenem. POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 TD nieźle wymiata. Pierwsze trzy odcinki oceniłem tak: Ep1 - 9, Ep2 - 9, Ep3 -10. Fenomenalna jak dla mnie gra Matthew, Woody też świetny, dobre momenty przesłuchania, chcę się czekać na to co będzie dalej, co tak naprawdę się wydarzyło. Dialogi napisane na poziomie bardzo wysokim. Lubię taki specyficzny, momentami flegmatyczny sposób przedstawienia historii. Budują napięcie, to pewne. Nie wszystkim mogą spodobać się filozoficzne czasami dialogi ale szczerze polecam. Jeśli utrzymają poziom to będę przyjemnie zaskoczony, bo myslałem że po BrBa już nic mnie tak nie wciągnie. Faktycznie moment z ofiarą z porożem łudząco przypomina Hannibala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 W ostatnim odcinku (4) true detective, ta ostania scena, to było kręcone podobno za jednym zamachem, bez przerw, całe 6 minut :) Nie wiem jak oni to zrobili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Matthew w końcówce świetny. yślałem, że Woody coś spieprzy ale na szczęście się myliłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) TWD w sumie ok. Lubię tego typu odcinki, gdzie łażą po opuszczonych, domach, sklepach. Do tego niezła scena z zombiakiem i dzieciakiem, który raczej wydoroślał szybciej niż przewiduje ustawa.. :) Jednak szybsze tempo też jest dobre, jak pierwsze odcinki w więzieniu. Sporo tych zombiaków było, a i sceny były niezłe Edytowane 14 Lutego 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 House Of Cards 2x01... mocne otwarcie. :grin: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 House of Card 2x13.... mocne zakończenie ;D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Miazga Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 HoC S2 faktycznie rewelacja - graco polecam. Kevin Spacey wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 House of Card 2x13.... mocne zakończenie ;D Na mój gust za mało krwi. :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 To jest ostatni sezon czy bedzie kontynuacja? Jestem na 3cim odcinku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Będzie kolejny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Ktoś podpowie serial(e) dla starszego pana? Preferowane elementy: akcja, strzelaniny, zagadki kryminalne itp. Niepożądane gatunki: komedia, romans, fantasy, horror. itp. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 The Shield, Human target, Burn Notice 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...