DeathTomahawk Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Kurcze teraz będę niecierpliwie czekał na kolejny sezon. Jest nieźle!Ładnie to zrobili. A wiadomo już czy będzie sezon 3? Nie wiem co mi się w tym serialu podoba, ale jakoś mnie wciągnął. Chyba sobie przed trzecim sezonem obejrzę jeszcze raz dwa pierwsze sezony. Poza Community, którego każdy sezon widziałem kilka razy taki "zaszczyt" jeszcze żadnego innego serialu nie dotknął ;) Warto też wspomnieć, że pomiędzy dwoma sezonami Defiance było jeszcze wydane 5 mini epizodów opowiadających o tym co się działo pomiędzy pierwszym, a drugim sezonem: http://www.imdb.com/title/tt3654206/ Nie wiem jak z jakością bo dopiero niedawno sobie o tym przypomniałem i jeszcze tego nie widziałem ;) Ciekawe czy pomiędzy drugim i ewentualnym trzecim też coś takiego planują. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 5 sezon Boardwalk Empire rusza już 7 września. Będzie się składał z 8 episodów i będzie to finałowy sezon. Oo to był 4ty? Czekam tyle na 4ty sezon, że przestałem newsy sprawdzać... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Ta, skończył się prawie rok temu. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Warto też wspomnieć, że pomiędzy dwoma sezonami Defiance było jeszcze wydane 5 mini epizodów opowiadających o tym co się działo pomiędzy pierwszym, a drugim sezonem: http://www.imdb.com/title/tt3654206/ Nie wiem jak z jakością bo dopiero niedawno sobie o tym przypomniałem i jeszcze tego nie widziałem ;) Ciekawe czy pomiędzy drugim i ewentualnym trzecim też coś takiego planują. Dla mnie przydałoby się jeszcze coś opowiadającego o zawiłościach między tymi rasami. Taki tutorial do serialu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) znacie jakiś dobry serial w klimatach Breaking Bad, Skins, Shameless?Sons of Anarchy, Californication i j/w mam za sobą Edytowane 2 Września 2014 przez Finchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Wznawiając wątek The Strain, odcinki 6 i 7 zadziwiająco nie były nudne i podniosły poziom. Niestety 8 już jakby wrócił częściowo do tych poprzednich ale może jest szansa że będzie sie dało to oglądać. Wiadomo, niemrawą gre niektórych postaci trzeba zaakceptować :) EDIT Ktoś ogląda Extand? Jakieś wrażenia? Edytowane 7 Września 2014 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 A ogladal ktos juz "Gotham"? http://www.filmweb.pl/serial/Gotham-2014-706905 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Widzisz kiedy ma premiere? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 No od tygodnia pilot jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Hmm bylem pewien ze premiera pod koniec września ;) mile zaskoczenie z tym pilotem, dzis sobie obejrzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 manhattan - bardzo przyjemny serial opowiadajacy o budowie atomówki. last week tonight with john oliver - satyryczne spojrzenie na wiadomosci w wykonaniu profesora iana duncana z community. na kanale na jutubie jest wiekszosc materiału. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Sons of Anarchy S07E01 - Black Widower! Jax! Kill 'em All, My Brotha :twisted2: Edytowane 10 Września 2014 przez Heisenberg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Homeland wrocil a tu cisza?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Wrócił? Premiera 4 sezonu 5 października, przecie. Ukazał się tylko odcinek "Debrief" przypominający pierwsze 3 sezony i wprowadzający w 4. Edytowane 10 Września 2014 przez Ancient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Ja ostatnio nadrobiłem sezon 4 boardwalk empire. Już zapomniałem jak dobry był ten serial, cała scenografia, najdrobniejsze detale, klimat, do tego rewelacyjna muzyka. Klasa. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Gotham - szkoda czasu, straszna cienizna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Drugi sezon S.H.I.E.L.D. Mniejszy hype niż s1 przeplatający się z filmami o Avengers. Może mocne uderzenie na Age of Ultron? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Gotham - szkoda czasu, straszna cienizna. A mnie po 2 odcinkach zaciekawilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Fajnie się zapowiada, czekam na więcej. ;> KHOT jest rebelem. ;> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Temat ciekawy, ale podtrzymuję że wykonanie to serial klasy B. Dwóch świetnie grających aktorów nie uratuje miernoty. Szkoda bo temat świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Spojrz na pierwsze odcinki "Wikingow" czy "Spartacusa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 W przyszłym tygodniu powrót The Walking Dead. A ostatnio odcinek Zakazanego Imperium mocny jak zwykle. Serial ma to do siebie że nieźle potrafi trzymać w napięciu. I jak uderzy to całą mocą. Chyba głównie za to właśnie lubie ten serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Homeland S04E01-2 jest całkiem okej, główna intryga o ile to ją już zakreślili może potrwać 1 sezon, ale i wystarczyć na dłużej. Podobnie jak ta poprzednia. W ogóle ma się wrażenie że powtarzają znane schematy ot np. emocjonalne rozterki Brody-ego(poprzednio), a wyniszczona psychika Quinn-a(teraz). Choć jeszcze może zaskoczyć.Gotham- komputerowe miasto przypomina mi niektóre widoki z serialu Sanctuary, tam były co prawda bardziej kiczowate. Sama historia narazie ni grzeje ni ziębi. Jak dadzą dobre historie w każdym odc i odpowiednio poprowadzą główny wątek to może coś z tego będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Pod kopułą/ Under the dome - sezon 2 Wciągnął mnie tak że obejrzałem cały w jeden weekend. Dużo więcej akcji i ciekawszych wątków niż w pierwszym sezonie. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Ja zabralem sie za Rodzine Soprano. Pierwszy sezon byl przecietny i dopiero w drugim zaczyna wciagac. Co do TWD, mam nadzieje ze bedzie ciekawsze niz ostatnie 2 sezony. Caly watek z gubernatorem i wiezieniem byl slaby. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Ja aktualnie kończę szósty sezon Soprano. Co prawda już kiedyś oglądałem, ale serial fajny to sobie warto przypomnieć. Co do TWD to i tak będę oglądać, bo jakoś tak lubię te klimaty zniszczonej ziemi, resztek ludności etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledman Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Właśnie skończyłem pierwszy sezon Scandal US ( http://www.imdb.com/title/tt1837576/ ). Serial lekko trzymający w napięciu, doza tajemniczości również jest, głównym bohaterom na końcu wszystko się udaje, więc polecam oglądanie na odstresowanie się po ciężkim dniu. Moja ocena to 8/10. Homeland - Pierwszy odcinek - przychodzi jedno na myśl - brakuje Brody'go ... zobaczymy jak się rozwinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Ja po 2 epizodach under the dome drugiego sezonu odpuściłem. Poziom pseudo-nauki w tym serialu, infantylne rozterki bohaterów, nie wiem dlaczego pierwszy sezon nawet mi się podobał. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 ? To mnie drugi sezon podobał sie o wiele bardziej. Zacząłem też Almost Human, całkiem OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Kiedy Homeland 4 w TV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...